Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt fericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95657)

illotempore2002 19 Aug 2009 22:51

Ia uite la asta ce se da mare.....din pacate, tre sa clarific:

1. nu trimit eu invitatiile, se trimit automat, habar nu am cum, cand si de ce
2. ti-am comentat o poza pt ca TU imi vizualizasei profilul, habar nu aveam de existenta ta, pasarica! si am ramas doar socata de prostul tau gust in a te prezenta, fizic vbesc, asa ca te-am intrebat, decent totusi: tu esti blonda sau bruneta la origini? Mare smekerie, uite cu ce se da ea mare =))

corinka 19 Aug 2009 22:58

Da, ti-am vizualizat profilul (apropo, mai mult ca perfectul la persoana a II-a este vizualizasesi, nu vizualizasei) cand mi-ai trimis invitatia. Si spunand ca invitatiile se trimit automat demonstrezi ce am afirmat mai sus.

Pasarica esti tu, poate.

Subiect inchis, am treburi mai importante decat a-mi pierde vremea cu toate fufele.
Noapte buna!

Pitbull 19 Aug 2009 22:59

Numa la kap sä nu dädeti!

L.E. (Acuma a mai iute o sä zicä: "Da' ce, ea are cap?")

corinka 19 Aug 2009 23:01

@Pitbull
:)) Din partea mea, nicio grija! Nu recurg la violenta fizica.

LE Cap are numai ca e gol si creste riscul de casare. :))

Pitbull 19 Aug 2009 23:02

Amarnic înselatu-m-am! :">
Cori-Pit: 1-0

illotempore2002 19 Aug 2009 23:02

@Corinka

e clar, e grav!

Faptul ca invitatiile se trimit automat demonstreaza ca NU iti trimit eu, cu vointa mea proprie, acele invitatii. Adica inseamna ca nu am nici o treaba cu tine. Eu nu stiu cum s-o mai fac sa inteleaga, e din ce in ce mai incapabila :))

p.s. totusi, ai face bine sa slabesti macar pana ajungi la 70 (acuma arati cam de 90) si sa renunti la blondul ala kitsch, ai tenul de bruneta, inchis, arati fix ca o vanzatoare de butic de pe Lipscani de etnie rroma (vorba cuiva, ca dracu' pe cutia de crema) ....stiu ca ai fantezii si te visezi o diva blonda dar nu e cazul ......despre vestimentatie ma abtin acum, nu as sti de unde sa incep :-&

corinka 19 Aug 2009 23:05

Asta e clarvazatoare de isi imagineaza ce fantezii am eu? :-/

Parul meu e saten inchis, si l-am deschis la culoare, acum e un saten deschis, nici nu e blond, nu distinge culorile?

illotempore2002 19 Aug 2009 23:07

OMG. Again, OMG.

Nu draga, nu am previzionat ci am tras o concluzie logica si simpla: daca tu esti bruneta defel si te vopsesti blonda desi iti sta ca un cur, nu reiese de aici ca te-ai vopsit blonda pt ca ai vrut tu? Sau ai fost vopsita cu forta?? Poate din greseala, la frizeria de la parterul blocului, te-au decolorat??? Se prea poate, cine stie.....prea arata horror!

Pitbull 19 Aug 2009 23:23

Sunteti fe fe off-topic.
(Aicea-i vorba de motivele pen' care suntem fericiti/te, nu de coiffures.)
Moderator, ceartä-le! X(

corinka 20 Aug 2009 10:14

Uite cine s-a gasit consilier de imagine, illotempore2002! =))

Mai bine aranjeaza-ti tu trompa pe care o ai pe post de nas, fa-ti niste implanturi mamare ca sa arati si tu ca o femeie si curata-ti tenul de cosuri.

Si nu te mai obosi sa raspunzi, oricum nu-ti mai citesc aiurelile.

illotempore2002 20 Aug 2009 14:12

Sunt fericita ca nu sunt ranchiunoasa, desi as vrea sa fiu, ca sa le pot da unora o lectie. Desi o colega mi-a facut azi cea mai mare magarie posibila, m-am enervat cumplit pe ea dar in 5 minute mi-a trecut. Unii ar merita aspru pedepsiti, dar totusi sunt fericita ca nu pastrez sentimentele acelea negative care-ti consuma energia inutil.

illotempore2002 21 Aug 2009 20:35

....ca am gasit pe cineva care face costume de balerina si ca mi-am dat comanda la unu' :x

corinka 28 Aug 2009 15:02

...sunt in prima zi de concediu.

StefanDo 28 Aug 2009 15:05

la urmatoru' forumeeting vii cu tutu-u'

corinka 28 Aug 2009 15:08

Cand e urmatorul?

StefanDo 28 Aug 2009 15:10

no idea, dar tutu-u' tb. sa fie o certitudine ;)
facem si-un poll? :D

corinka 28 Aug 2009 15:12

Deci dupa ce mi se termina mie concediul...:))

corinka 28 Aug 2009 15:14

Oricum, am ratat pana acum si invitatia la Avatar, si la Inglorous..., am inceput sa ma obisnuiesc. :(

corinka 28 Aug 2009 15:15

Cred ca ultima postare ar trebui mutata la sunt nefericit...

StefanDo 28 Aug 2009 15:16

lasa ca poate venim noi (macar cativa) la tine la cluj in iunie viitor ;)

All times are GMT +2. The time now is 02:34.