![]() |
ce conversatie placuta aveti voi aici. :) va tine de cald? :)
FAPT DIVERS: va recomand Universal Soldier - Regeneration. cata nostalgie! Cu un JCVD ars la par + unicul DL + un fel de Morosanu (luptator rus de UFC). sa vedem acum flegme si injuraturi! :) mie mi s-a parut un film decent pentru ce se vrea a fi, iar scenele de lupta chiar spectaculoase. vizionare placuta! P.S. ar trebui as aveti o sectiune pentru minori. parerea mea. la ce se scrie p aciulea. |
Originally Posted by pipes:
către ce se îndreaptă, oare, ţara asta?! |
Sa iasa toata lumea afara.Sa ramana doar MereuNemultumitaNeinteleasa.=))
|
Da domle' da, ca sa nu fie Dragomara singura se baga si pipes.
Uite care-i treaba, nu am nimic cu nimeni pana ma ataca. Care ti-e problema ma? crezi ca ma doare ce imi recomanzi tu? ce ps imi dai tu ca fapt divers, ce te doare pe tine ce imi tine de cald si ce nu? Du-te si posteaza la Avatar acolo, ca am vazut ca esti disperat. I-am aratat omului ce sa faca, ca nu stia, asta e! Se mai intampla. Cat de major ai fi tu, pe mine nu ma incalzeste cu nimic, in ochii mei esti slab, foarte slab! Dragomara, tu chiar ai ajuns sa-mi inspiri mila, cum vezi pe 1 care gandeste ca tine, te atarni de el. JALNIC! |
Drago oferta este inca valabila....pe termen nelimitat,asa ca fa ceea ce trebuia sa faci decand ai devenit o asa povara pt.site-ul acesta: http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96469 :))
|
Originally Posted by Gospin:
gospin, ar trebui sa te taxeze baietii pentru reclama proprie.... si cine esti tu? ca n-am inteles prea bine. esti fotbalist? esti minor? mori de grija noastra? cine te-a atacat? copilasi, voi prea suferiti de voi! imi pare rau ca moderatorii sunt de acord cu aceste iesiri. au ajuns toti ciocoflenderii sa ma faca slab, inalt, prost, destept.... ce-i mizeria asta? dragomara (sau cum o cheama) ar trebui sa ii fie ei mila de ce e inconjurata. Doamne ajuta! |
Originally Posted by pipes:
revenind on-topic: de ce ar tb să văd Avatar?! :P |
Nu ai tu treaba ce sunt eu!
Stii tu ce varsta am? Daca ai 28 de ani ce? nu ma intereseaza! Te-am facut eu: "slab, inalt, prost, destept" ? NU! Mizeria e alta aici. Pur si simplu de la un om ca tine nu am nimic bun de luat! Decat suferinta, ca ai ajuns la varsta de 28 de ani si imi arunci in fata asta. Sunt oameni mai mari aici care ma trateaza ca atare, ii intreb, imi raspund, nu stiu, ma ajuta! Repet, nu ma intereseaza ironia ta, nu ma intereseaza nimic de la tine! |
cremaxx, fii mai atent cum vorbesti, te rog
|
mă, da' ce le ştii! ca un om mare!
şi te mai faci, că doar eşti în creştere! |
Originally Posted by paul_aramis:
Vreau sa spun ca asta cu :)) pirateria..........:)) e doar o prosie a unora care nu are ce face(curat etc) Dar talika ai latrat ca un prost de la bun inceput,dupa cum vezi nu te numesc fiindaca te sti tu.Asa e? Daca te-ai incadrat in chenarul meu e din pura intamplare(poate e o eraoare) dar tu sti ca nu e asa. Cutu cutu ham ham:)) |
Originally Posted by cremaxx:
nu'ş pisoiaş, tre' să mă duc să mă-ntreb. da tu de unde ştii? sunt ghicitoare la mioveni? dacă da, nu o rogi tălică să te-nveţe şi româneşte. că de unii dintre noi e proşti şi pricepe cam greu angramatismele alea de le tot înşiri p'aci.. |
Sincer acu'....Ai vazut cand am aruncat osu'?:))
|
la câte idioţenii debitezi, crezi că te bagă cineva-n seamă? |
De obicei ai doua variante: ori te duci dupa el...:)) ori te faci ca nu ai observat.B-) :))
|
|
Ce sa ia inapoi?:)) Esti sigur?:))
|
Originally Posted by Pitbull:
la anii matale, sa dovedesti un asemenea grad de caprarie mentala... e amuz...dezolant. pastorul turmei virtuale ne ia in balonul istoriei. Locurile nerezervate sunt limitate, alegeti ce puteti, primiti ce ramane, intre Munchausen, Hohoho si Bubico Chicos Rostogan. |
Cremaxx, madam, sir, baby, child, whatever - I'm sorry dude, but I can't understand a single word you are saying.
Apropo, nu ca i-as lua apararea lui paul_aramis, se descurca el singur, dar cainele din avatarul lui e cute :X. |
Originally Posted by raptor:
|
All times are GMT +2. The time now is 14:14. |