![]() |
Wow, ai o curte imensa ! You're rich and the rest of us are poor. That's not even fair :P
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
Nu cred ca de imaginatie ai nevoie pentru a-ti bea cafeaua in curte, ci de...curte, ce naiba?! Apoi, care-s acei altii? Nu am vazut niciun user de gen masculin care sa spuna ca femeile sunt de cea mai joasa speta. |
nu folosesc exact cuvintele astea. insa modalitatea de exprimare si ideile pe care le au arata ca se cred mai buni decat femeile. unii barbati au impresia ca femeile sunt facute sa stea la cratita si atat. ca nu merita sa fie iubite pentru ca tot ce vor sunt banii barbatului... etc.
P.S. hai ca suntem off |
Originally Posted by Chambord:
Nu sunteti singurii care cred ca sunt baiat (am patit asta si pe alt forum). Intotdeauna am crezut ca e din cauza nick-ului :-? . |
:)) pana acum am crezut ca esti baiat.
@ libelula ce aluzie stravezie... nu imi pune cuvinte in gura. |
nu ti-am BAGAT nimic in gura...=))
am mentionat mai sus ca nu acele cuvinte le folosesti tu si restul. dar ma bucur ca ai aparut pe aici... ca exemplu pentru omu' daca ai ceva de spus, o spui in topicul aferent... nu imi plac off-topicurile... :) |
Da' voi n-ati mai dat pe aici? Eu stiu c-am mai postat poze prin iulie...
|
car voi?... :)) ca eu am postat mai sus o poza... e de ajuns... :))
cat despre danonino, nu cred ca il va convinge cineva vreodata sa puna o poza... ii e frica sa nu ne indragostim de el... =)) |
Originally Posted by Rapture:
Rapturico, in mana dreapta e cumva Declaratia de Independenta a Americii? :) |
@libe:Nu ma refeream la asta. Ma refeream la faptu' ca daca ati fi dat si pe aici, ati fi aflat mai devreme ca sunt de genul feminin.
@SoX: Acolo se afla cele mai ascunse taine ale picturii. Nici Michelangelo nu visa la asa ceva! :)) |
aaa... scuze... nu am inteles... eh, ai dreptate... dar mno, si poza de la avatar, si numele, nu credeam ca e nevoie sa trec pe aici ca sa vad daca esti fata sau baiat... my mistake... :(
|
rabdare, va aparea si o poza. Nu in fiecare zi se aliniaza planetele. Nu am nevoie de vreo convingere, daca vreau=> postez,// daca nu=> nu. |
:-O in cati o suta de ani?... :-O
cred ca in ziua cand vei pune o poza va fi sarbatoare nationala... se va denumi o zi dupa tine... ziua Danonino... in care toti barbatii vor fi liberi sa faca ce vor ei... sa umble cu cine vor si sa spuna ce vor. iar femeile vor trebui sa taca si sa faca cum spun ei. a nice day for you... nu?... ;) te avertizez... ca s-ar putea sa fi bombardat cu pm-uri de la fete...daca pui poza =)) >:) |
vibrați pozitiv și lumea o să fie mai frumoasă și mai colorată.
una din pasiunile lui gropitse ![]() |
he, he... ai catigat?... mi-ai adus aminte de copilarie, cand nu exista weekend sa nu ma joc sah cu fratelo al meu... acum nu mai am cu cine sa ma joc... ca nimeni nu stie... :( si suntem in secolul vitezei... nimeni nu se mai simte atras de un joc care poate dura atat de mult... :((
|
aici învățam pe cineva a juca. eu încetișor mi-am creat un grupșor în care să-mi satisfac și această plăcere, vorba aia , dacă nu merge Mohamed la munte, vine muntele la Mohamed >:)
|
@libe: generalizezi! Ghici ce fac uneori in pauza cu baietii..:P
|
bine, voi aveti norocul sa faceti parte dintr-un anturaj mai cu cap... eu nu am norocul asta... :(
|
Originally Posted by gropitse:
Iaaa, prospaturi...! :D |
|
All times are GMT +2. The time now is 19:24. |