![]() |
Originally Posted by GhitzaCartitza:
|
Originally Posted by irene marlyne monroe:
DECI VEDETI PUTRTI,DAR AR FI MINUNAT,TREBUIE CA CINEVA SA PARTICIPE CA CONCURENT LA EMIS"DANS PT UN VIS CARE ESTE VINEREA LA 20,30 LA PROTV. TREBUIE DOAR SA PARTICIPATI SI EVENTUAL SA CASTIGATI. UF.AR FI MINUNAT. |
VEDETI CA NIMIC NU SE FACE DE UNUL SINGUR SI DEPINDE DE CEILALTI.DACA VOI VRETI,VISUL MEU POATE DEVENI REALITATE,DACA SE POATE FACE CEVA,SA SE INCERCE SI VEDEM DACA IESE CEVA. DECI CINE E DISPUS SA DANSEZE SA CASTIGE PT A IMIPLINI VISUL MEU?PUPICIIIIIIIIIII |
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhhhhhh nu se baga nimeni? scuze,mi-a trecut prin cap ideea acea.dar lasati daca e p o proastra idee.pupiciiiiiiiiii |
Originally Posted by Pitbull:
Mii de scuze! Uitasem sä zic merci.pupici! :oops: Deci, hai sä zic acum, pentru atunci:
Gata, am zis. Acum e bine. pupici.merci |
Falling in love? With GhitzaDeNiro and Marlyne Monroe Streep? Vezi cä te spun lu' Films4all! |
|
Originally Posted by films4all:
SSST,LASA VRAJAVRAJALAAAAAAAAAAA,M-AI TINUT ATAT PE MENSSENGER SA ITI DAU EXPLICATI SA ITI VORBESC DESPRE MINE.ACTIVITATI,FILME,MOTIVE PT CARE VREAU SA JOC IN FILMUL TAU,INCA SI FARA BUGET,DIN PLACERE DRAGA ATATA TOT,SI M-AI INTORS PE TOATE PARTILE SA IMI ZICI CA ESTI NESIGUR SA ALEGI INTRE MINE SAU SANDRA ACEA.APOI SA IES IN MOMENTUL RESPECTIV SA VORBIM CAND NE VEDEAM SI MAINE CU ECHIPA,MI-AI DAT IGNOR LA ADRESA MEA,SI IN FINAL CA NU IMI DAI ROLUL . :P FRUMOS HMMM,MA LASI CU AMORELILE TALE FATA DE MINE,DACA ITI ERA DRAG DE MINE POATE SI JUCAM IMPREAJMA.UF COPII ASTIA.HA TE-AM FACUT COPIL CA ASTA SI ESTI,ESTI TU SENSIBIL,DAR NICI NU IMI PLACE CAND SE JOACA CINEVA CU MINE.ORICUM BAFTA ITI DORESC SA AI SUCCES CU FILMUL SI SA NU IL TI NUMAI PT TINE.SI SA FI CE VREI TU,DAR CU EXIGENTELE TALE,PT A FI PRECAUT DE A NU RISCA,CAM GREU IN VIATA.SI MIE MI-AR PLACEA SA FIE TOTUL BINE DE PRIMA DATA,DAR ASTA E.SA FIM SANATOSI! |
Am avut si yo un moment de pierdut si am zis sa vad daca e ceva in capul cuconitei. M-am convins. Nu era si nici n-o sa fie. EVER NEVER!!!! Deci nu pic yo in dragoste asa usor (adica de la "to fall in love"). E nevoie de o femeie pentru asta. Sunt subtil :lol: . De parca ea ar intelege ;) Deci Pup Ici adica... |
A VREI O BABETA?ITI FAC UN CADOU UN CIOMAG PT A FI PPE MASURA SA COMPENSEZI IMPO..SIBILITATEA TA DE A O FACE FERICITA! CE TE-AI APRINS ASA?PAI PANA ACUM PARCA ERAM UN GENIU,ACU MI-AI TAIAT ARIPIOARELE? ORICUM MA DOARE IN COT.APROPO DACA TE CONSIDERI ASA MATUR CATI ANI AI? |
PA PA PUPICI,A INCEPUT UN FILM CU VANDAM LA PRO,SI EU AM JUCAT ALATURI DE EL DAR FIG SPECIALA,CU ALTE FETE IMBRACATE SEXI ADICA UN FEL DE PROS.BINE IN FILM,SUNT OK IN RESLITATE.FILMUL SE CHIAMA "SECOND IN COMMAND DACA APARE SA MI-L TRIMITETI SI MIE |
Deci esti o duda. Deci am 24. De ani adica. Deci n-am probleme cu potenta. Adica cu ....
Deci nu ma mai bag. Adica oricum nu m-am bagat niciodata. Deci adio. Adica o sa ma intorc ca ma distrezi :P . |
Irene, hai un exercitiu de dictiune: ia zi tu de douäzeci de ori, din ce în ce mai repede: Dandädudeaduradouädudeduduind! Dandädudeaduradouädudeduduind! Dandädudeaduradouädudeduduind! Dandädudeaduradouädudeduduind! Dandädudeaduradouädudeduduind! |
a ai doar 24 de ani si faci pa maestru?nu ti-ai bagato niciodata?si eu am tot 24 de ani,cum arati?ce faci?si tu mi-ai pus atatea intrebari asa ca ia zi esti student?la atc?nu prea pari ,nu imi pari inteligent! |
Ti-a fost coleg la "Tzeapa Creatorilor", fatääääää!
merci.pupici. |
a "DECI "am fost colegi??cine e pitb.?a jucat cu noi sau a participat la film in general? |
ESTI FATA? |
A participat la film în locotenent-colonel: asistent de regie, staturä medie, brunet, pär scurt, glumet. La filmäri a venit doar în ultima zi, si-l ajuta pe Leonard sä tinä lumina.
pupici.merci |
Acum e bine. merci.pupici. |
Sunt fata :D :D :D
E aproapa la fel de tare ca faza cu Pitburg :lol: :lol: Te duceam acasa cu troleul mai draga. M-ai uitat :shock: ? |
All times are GMT +2. The time now is 06:52. |