Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   F1 fans, get ready...go!!! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84050)

forward 14 Jun 2011 15:28

Dupa o cursa cu multe evenimente avem pentru prima oara in acest sezon alt invingator!!

t0nka 14 Jun 2011 15:32

si ce cursa...sincer sa fiu, imi pare putin rau pentru Vettel, dar o cursa foarte buna facuta de Button

miercuri 15 Jun 2011 04:46

Originally Posted by forward:

Dupa o cursa cu multe evenimente avem pentru prima oara in acest sezon alt invingator!!

Pentru a doua oara. Hamilton l-a invins pe Vettel in China.

forward 15 Jun 2011 10:12

Originally Posted by miercuri:

Pentru a doua oara. Hamilton l-a invins pe Vettel in China.

Asa este am vrut sa spun ca pentru Button este prima oara. Greseala mea

forward 15 Jun 2011 10:21

Dar despre cea mai buna clasare al lui M.Schumacher nu zice nimeni nimic? Sau ce parere aveti ca din 7 Grands Prix de pana acum in 4 Webber este cel mai rapid dar nu reuseste decat o singura data locul 2!?
Pronostic pentru European Grand Prix ?

Gebeleizis 16 Jun 2011 22:13

Dar despre cea mai buna clasare al lui M.Schumacher nu zice nimeni nimic? Sau ce parere aveti ca din 7 Grands Prix de pana acum in 4 Webber este cel mai rapid dar nu reuseste decat o singura data locul 2!?

Eu as pune la pariu pe Vettel. Este prea bun sezonul asta.

forward 27 Jun 2011 13:44

Originally Posted by Gebeleizis:

Eu as pune la pariu pe Vettel. Este prea bun sezonul asta.

Asa e.. TOT Vettel

vave 27 Jun 2011 17:42

De pomenit şi Alguersari ce a terminat pe locul 8. :)

Gebeleizis 27 Jun 2011 18:21

Deci cred ca toata lumea a realizat cine este campionul de anul asta. Cred ca si marile echipe fac deja calculele pentru sezonul viitor, ca anul asta este evident cine este Nr. 1.

vave 27 Jun 2011 18:37

Parcă auzisem la un comentantor: anul trecut Vettel a luat campionatul cu cinci curse câştigate, acum e la a şasea. :)

vave 30 Mar 2012 08:10

Urât început de sezon, mai ales că am pierdut ambele curse. :))

PoliFanAthic 14 Apr 2012 12:12

Bine măăăă! :D

vave 14 Apr 2012 13:10

Sunt foarte curioasă de cursă... :D

vave 15 Apr 2012 10:48

1. Roseberg
2. Button
3. Hamilton
4. Webber
5. Vettel
...
9. Alonso

It seems almost fair to me.

P.S. Singurul abandon Schumi, chiar nu mă așteptam la asta. :))

PoliFanAthic 15 Apr 2012 11:21

Poate data viitoare ii pun si toate rotile ca lumea. Ofof.

Oricum, e ca o loterie sezonul asta.

Presedintele 20 Apr 2012 08:57

Alonso rulzzzzzzzzzz! :P

Cmd93 22 Apr 2012 19:28

Isi revine Vettel, Raikkonen parca incepe sa arate ca atunci cand a plecat de la Ferrari, iar Massa se zbate in mediocritate in continuare.

PoliFanAthic 23 Apr 2012 09:26

Loteria cauciucurilor de acuma poate ca e spectaculoasa, dar nu permite celor mai rapizi sa mearga repede.

Obligativitatea de a gestiona cu cea mai mare atentie cauciucurile face ca toti pilotii sa fie obligati sa mearga la vreo 70-80% din potentialul masinii - drept dovada si ecartul imens intre cel mai bun timp din calificari si cel mai bun tur de pista in cursa (peste patru secunde diferenta), fenomen devenit tot mai pregnant in ultimii ani.

Recomand celor curiosi sa asculte discutiile pe team radio (se gasesc pe dailymotion), din care reiese ca aproape toate indicatiile din cursa tin de cauciucuri - nimanui nu i se spune "push, push", ci doar sa vada cum poate gestiona cauciucurile sa reziste un tur/doua in plus. O tentativa de depasire esuata le poate termina, cum s-a vazut si la Raikkonen.

Nu cred ca despre asta trebuie sa fie Formula 1. Automat, daca nu mergi la limita, se egalizeaza valorile, fiindca riscul de a comite greseli e tot mai redus.

vave 14 May 2012 20:59

M-am bucurat enorm pentru Maldonado! Mai ales că Alonso nu a câștigat cursa, dar are același punctaj cu Vettel. Nu știu cum de a înviat Williams, dar bravo lor!

vave 03 Sep 2012 13:45

A văzut careva cursa de ieri? La trei secunde după start mi-a stat inima în loc. Nu am mai văzut aşa ceva de foarte multă vreme... mi-am adus aminte de accidentul lui Webber din 2010, nu mai ştiu exact unde.

Important e că nimeni nu a păţit nimic, adică na.. penalizări şi alte alea, dar toţi sunt întregi.

All times are GMT +2. The time now is 05:03.