![]() |
phoenix! :wink:
|
Meci cistigat de Phoenix.
Urmatorii in batalie Nicholas Cage si Denzel Washington Multumim pentru linkuri, Benny |
Nicholas Cage.
Da-o dracului de cioara! :evil: |
denzel
|
Daca tot am trecut pe aici - meciuri care ma enerveaza, inclusiv Ilila cu sistemul ei nervos impecabil, de om bine odihnit..., care se joaca cu papushile (cacofonia e inevitabila) - votez cu Nicholas Cage, deshi nu are stofa de mare actor...
|
si eu votez tot cu Nicholas Cage...
|
cioara ar trebui bagata in colivie. Votez cu colivia!
|
Un vot pt cage si de la mine! ;)
|
Nicholas Cage
|
Denzel, care imi e mult mai simpatic decat Cage si care in plus mai are si meritul de a-si fi facut o cariera prin propriile forte.
|
6-2 Nicholas vs. Denzel. Matchstick man vs. John Q => Un vot pentru Denzel care este defavorizat pe nedrept. Deci:
6-3 |
Eu l-am votat pe Nicholas Cage pentru Face Off si Con Air desi mi-a placut si de Denzel in Philadelphia ....
|
hel-LO!? daca tot va dati fani cage (as in john c.), remember: se scrie nicolas! :evil:
nu votez cu niciunul - nu pt c-as fi rasist sau italianofob, da nu ma pasioneaza nici unul... |
Vot
Cage forever, pentru rolul minunat din Wild at Heart !
|
Denzel pt "uraganul Carter".... mai usor cu rasismul guys......
|
Re: Vot
Originally Posted by Dan Gerose:
go go Lynch! un vot pt. cage... |
8 - 4 cage vs. washington :roll: se pare ca trebuie sa pregatesc urmatorul meci...
|
Originally Posted by Danica:
Nu e vorba de rasism... doar pentru ca bogie a spus asta la inceput nu inseamna ca toti il votam pe Cage pentru ca Denzel e negru... :roll: |
Originally Posted by BeNnY:
Shtiu ...remarca mea era pt cei care au folosit cuvantul cioara.......... |
Nu stiu daca Nicolas Cage si-a construit cariera cu ajutorul unchiului sau, auzisem ca de-aia si-a schimbat si numele.
Nu o sa mai folosesc "cioara" de acum inainte, ci doar "afro-american" sau "rrom". :D |
All times are GMT +2. The time now is 11:22. |