![]() |
@vortex,
masculul trebuie sa puna suficient....avant. |
Originally Posted by rvn:
1. nu dansez 2. nu am afaceri 3. nu joc table 4. joc rummi doar cu fetele. altceva.!!! |
da...de acord,dar daca nu exista dorinta din partea unui partener,adica ala feminin, cam greu sa o duci pe culmile placerii,in cazul asta e nevoie de muult "avant"...:))
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
te descurci tu.. |
Originally Posted by Vortex:
|
Nu chiar...Poate sa fie un cuplu in care a disparut sentimentul de dragoste,in care ea mai sta doar pentru copii sau marog e obosita nu are chef si el are samd.Sa zicem ca accepta,la insistentele sotului ca sa ..ahem...e clar ca nu prea are sanse barabatul sa o satisfaca,si din cate stiu eu de putine ori chiar reuseste,chiar daca ea vrea, sa o faca avand in vedere ca multi nu prea au tehnica si nici marime,de asta nu sunt sigur ca ar conta.Eu cred ca depinde de femeie!:)
|
p.s.ma uimeste cat de multe cunostinte ai.dupa poza, se pare ca nu din experienta proprie... te pasioneaza subiectul? hai, sa trecem in topicul mai de mult deschis,special pt.asa ceva.. |
Vezi, femeile nu au incredere in femei. |
Ma pasioneaza multe...sunt atras de cunoastere in prinicipal,pentru ca inseamna putere si disciplina si oricat de tabu ar parea subiectul,e bine de stiut pentru ca sunt situatii si sitatii!:D |
[quote=Vortex]
si...NU! nici nu aveam pretentia vreunui raspuns.doar am constatat eu ceea ce am spus mai sus. si nu cred ca m-am inselat,chiar daca am privit doar o poza.. |
Originally Posted by danonino:
|
Originally Posted by danonino:
P.S. si mai mult decat atat, femeile nu au incredere in barbati. motivele difera dar sentimentul e acelasi.>:) |
[quote=rvn]
Ca sa-ti raspund;Ai ghicit sunt tanar si nu am ani de casnicie,nici macar unul:)).Dar cum am mai zis nu cred ca e nimic rau in a cunoaste cateva chestii pe care multi le considera tabu,in fond sa cunosti psihologia feminina si cum trebuie sa te comporti intr-o relatie poate insemna o casnicie fericita in viitor din anumite puncte de vedere!:D |
ma enerveaza cei care nu fac diferenta intre teorie si practica.
|
ta-su o cheama pe fie-sa, sora lui bula: - daca vine un arab, un italian, un smecher cu bani si-ti da 10000€ sa ti-o tragi cu el, ai accepta? - nu, cum sa accept asa ceva? dar daca stau sa ma gandesc, nu stam, pe roze cu banii, eu merg acum la studii, o sa aiba nevoie si Bula, mai platim ceva credite, ar fi o pleasca pt noi, poate ca da... apoi o cheama pe nevasta-sa, ma-sa lui Bula, cam la fel apoi pe ma-sa lui, bunica lui Bula, cam acelasi tipar si concluzioneaza: - vezi, Bula, teoretic avem €30000, practic avem trei curve;) |
|
hai ca au reusit azi sa ma spumege un pic mult ca de obcei: bagamia s picioarele in toti lobbystii de profesie care se trag din tarani neevoluati , si in toate agentiile lor de advertising care fac orice pentru contracte, si in uamenii prosti din ele care nu au coloana vertebrala x-(.
a si ca sa fi ontopic ma si enerveaza toti de mai sus |
Ma enerveaza ingrozitor sistemul fiscal din Romania si faptul ca nu se face nimic la nivel inalt pentru simplificarea efectuarii platilor in era Internetului.
|
Originally Posted by bornfree:
da io ce ti-am facut, bornfree?:-S |
nimic, pai tu nu ma enervezi,
ma refeream exclusiv la nevertebratele pe care le enumerasem in ce scrisesem mai sus si pe care acum le as lua la pumni :) |
rummi cu fetele o da , si eu :))) |
@born... are you a girl or a boy
imi cer scuze, credeam ca ai ceva si cu mine ca ziceai ceva de genu ca te enerveaza aia de mai sus... si io eram chiaar undeva deasupra...=)) |
ma "inerveaza" tot Clujul asta ca a dat navala pe cinemagia.....
medicinisti si alti(e) nebuni(e). |
Originally Posted by TheRainInSpain:
ASTA-I TARE RAU DE TOT! acuma am vazut-o! pe mine ma enerveaza toti boii care habar n-au ce taxe au de platit statului si au pretentii exagerate cand vine vorba de consultanta gratis din partea angajatilor fiscului. |
Cum asa? Cetatenii sunt de vina, nu? Adica oamenii care chiar au meserii onorabile si stau dupa functionarii publici sa-si termine shaormele la ghisee ca sa le dea bani pe care nici macar n-ar trebui sa-i dea! Bravos!
|
io ti-am zis sa vii in Cluj. stiu un club foarte misto...;) numa bun de agatat. da te las la intrare si eu ma duc acasa... ok? |
PS Ah, scuze, acum am observat ca esti pisda. >:) |
Ahhh, simt nevoia sa ma repet:
Tantarii care fac seara sex la becul meu, vara, cand e cald si stau cu geamul deschis.Macar daca ar fi silentiosi, dar sunt niste perversi bazaitori.Nu cred ca exista curve mai mari ca "tantaroaicele". |
|
Originally Posted by indiferrent:
mai indiferentule, da tu in ce zona stai? :-/ |
Originally Posted by omudindulap:
|
Stiu, nu judeca ceea ce nu poti intelege, dar nu-mi poti cere sa fiu de acord cu asemenea acte de barbarism.
|
De acord cu tine aici. Dar, sa stii, arabii au un adevarat cult al femeii, le apreciaza mult mai mult decat noi, crestinii. ;)
|
|
E posibil, nu le cunosc foarte bine cultura, dar eu ma refeream strict la cazuri in genul astuia. Nu poti ramane indiferent, oricat ai incerca sa te detasezi.
|
|
|
@om
Bineinteles ca nu poti ramane indiferent, dar poate ca tocmai ce ai spus tu ar fi o solutie - incearca sa le cunosti cultura. Nu sunt de acord cu lapidarea, in nici un caz, vreau sa fim intelesi. Dar nici eu, nici tu, nu avem dreptul sa ne dam prea intens cu parerea. Ne putem indigna, dar nu enerva ingrozitor - oricum nu ajuta cu nimic asta. Cel mai bine ar fi sa organizam o institutie care sa discute cu reprezentantii lor legali. |
|
A orasului Ramnicu Valcea. Parca studiai geografia :P :))
|
nu le stiu... dar daca imi spui unde esti, te pot gasi...;)
o sa ma uit la tine din satelit. numai vezi sa imi faci cu mana.:) Ma enerveaza ingrozitor liliecii care nu au ce face si au invadat orasulX( si acuma imi canta unu la geam de imi vine sa il strang de gat.X( L.E. pai, da, studiez geografia. dar ar fi chiar culmea sa invat acuma toate cartierele din toate orasele, nu?:( dar daca vrei sa iit povestesc aici despre Valcea, o fac cu cea mai mare placere.:D |
Cartiere de la Cluj - Manastur rullllllllzzzzzzzzzzzzzzzz! :D |
da ar fi misto si daca l-ai vizita, nu?:-/ |
Acolo am crescut cumva... :P
|
|
doh... who cares? nu le-am confundat. judetul e Valcea si orasul e Ramnicu Valcea... da e normal sa le prescurtez ca doar nu stau pana maine sa scriu un amarat de comment...;)
daca ziceam Ramnicu iar nu era bine ca exista si Ramnicu Sarat, nu? no, gata, de acuma inainte, o sa folosesc doar initialele orasului. cine e sa inteleaga bine, cine nu, nu.... deci, reformulez: pe unde prin RV esti acuma, Indiferentule? @hai ma, Rainule... tu nu ai crescut in Manastur... tu ai crescut in Marasti. e o diferenta;) |
Fie vorba intre noi, in Gradistea, dar aia e in alt oras. :P
|
Oare de ce am impresia ca la ora asta stiu mai multe despre tine decat tu insuti stii despre tine, Rainule?:-/
|
Poate pentru ca nu ti-am spus destule la timpul potrivit. :P
|
rainule, sunt atat de atoatestiutoare despre finante la fel cum esti si tu in medicina. in alta ordine de idei, mi s-au retinut din salariu in "douaj" de ani de munca,zeci de milioane de lei pt asigurarile de sanatate.daca am nevoie sa merg la un consult medical la un parlit de medic ca tine,imi trebuie o groaza de hartii si trimiteri pt.a beneficia de aceste asigurari si in final,tot va trebui sa-ti platesc pentru consultatia de rahat pe care mi-o dai... asa ca...nu stiu cine pe spatele cui traieste! |
All times are GMT +2. The time now is 06:02. |