![]() |
Originally Posted by redmen:
pot spune acelasi lucru... ma saturasem sa adorm dimineata la 6 si sa ma trezesc dupa-amiaza la 2 :( de o saptamana reusesc performanta de a ma trezi in fiecare dimineata la 7:30-8:00 :D and it feels good! |
Originally Posted by marllenn:
|
Mi-am luat laptop! :D
|
Am fost la botezul fiului unui prieten de la Finante si am cunoscut o anume domnisoara... :D
Se-aude, rvn? :)) |
pentru tine sunt surda si oarba.
ai priceput? muta,nu! asa ca....nu ma calca iar pe bataturi. ai toate sansele sa pierzi... |
Hai sa vedem cine pierde. :P
|
Cind sa ies dintr-un magazin nu aveam pe unde .In usa magazinului doi tigani se chinuiau sa manevreze un banner (mesh) de 5/3 m pe care zimbea Gabriel Cotabita .Acum nu stiu daca brunetii aia vroiau sa promoveze concertul lui Cotabita sau pur si simplu furau bannerul . =))
![]() |
Cata creativitate in acest afis.
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
Nu ai ambitie si nu gandesti. Nu vei reusi sa slabesti, sa ajungi sa arati ca un model. |
ba, voi reusi... sa slabesc... sa ajung la 45 de kile... cat mi-am propus... :))
de model nu am cum sa ajung model ca nu am inaltimea necesara... :)) poate model pentru maini... :)) |
parca pusesei o poza si nu pareai deloc sa ai nevoie de vreo cura, sper ca nu eji d-aia anorexica :-/
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
Spunea profu' de biologie la un moment dat ca nu e bine sa slabesti fortat pentru ca in cateva zile se depune la loc. Mai spunea ca se slabeste un kil intr-o juma de an nu in 2 zile, dar astea is doar vorbe nu? PS: O cura de slabire nu se face prin infometare:) |
vai, vai... nu ati inteles... "cura" nu a fost voita. problemele pe care le-am avut in ultima vreme, stresul si toate cele mi-au indus o stare de fapt, prin care, fara sa vreau mi-am dat seama ca nu mananc cu zilele. stati linistiti. acum mi-am revenit.
si, copilo... in poze nu se vad toate... :)) chucky... grait-a gura ta... deja am inceput sa ma ingras. mai bine taceai. eu dadeam cam un kil pe saptamana jos... in fine... vad eu ce fac de acum... ori ma hotarasc sa ajung la numarul de kile pe care mi-l doresc... (da fara sa ma infometez), ori raman asa cum sunt, ca sunt numa buna... :"> ma mai gandesc pana saptamana viitoare... asta e prea frumoasa si vreau sa ma bucur de ea... si fara sa vreau mi-am dat seama ca nici macar nu sunt off-topic... in fond, chiar sunt fericita... :)) maine o sa ma dau cu un superb motor... :X... vine weekendul... >:) unul prelungit... ca am dreptul sa imi permit...) deci, numai vesti bune... B-) |
Am scapat de balul bobocilor, mai exact de organizarea lui. Doamne cata bataie de cap#-o
|
Pentru cine nu stie, in fiecare zi de clima normala pierdem aprox 1 litru de apa, prin piele. In zile de canicula si chiar in frig excesiv putem pierde pina la 5 litri intr-o zi. Daca vedeti schimbari bruste la ce arata cintarul si nu beti destule lichide, eco explicatia.
|
Pot vedea de acasa cartile aflate in bibliotecile publice din Bucuresti .http://aleph.bmms.ro:8991/F
Vad ca au mai bagat prospaturi si la ce preturi au acum cartile e pacat sa dau 50 lei pe o balarie buna apoi de aruncat apoi la cos. |
E frumos afara. Ma duc in parc.
|
Da astazi e chiar o zi buna de plimbarit prin parc.
|
eu m-am plimbarit pana la supermarket in tricou... deci a fost extrem de cald la noi... vine varaaa... \m/
|
Am mai terminat o subtitrare la care lucram de azi vara, scoala asta.
|
Ies si eu in parc! Ce, numa' voi? :D
|
Originally Posted by copila_satanista:
distractie placuta! poate cat de curand ne vom intalni la noi, pe faleza.. nu e ca-n Herastrau sau Cismigiu, dar este acasa... nu-i asa ,copila? |
:D ce de timp am pierdut eu prin pacu' mare, era numai bun pentru noptile calde si fara bani :) chiar demult vreau sa mai dau pe acolo
|
Biblioteca amarita aflata la 5 minute de blocul meu are citeva zeci de volume din celebra colectie ''Cambridge Companion ''
|
Sunt fericit ca postez pe CineMagia =))
|
Am protestat.
|
N-a inceput al-III-lea razboi mondial. Stiti voi Nostradamus si nus ce baba analfabeta de la bulgari au prezis ca astazi va incepe. Vedeti de ce nu e bine sa aveti incredere in prognoze:)?
|
da, ziceau ceva de genu ca azi o sa fie sfaritul lumii...
ce gluma buna... :)) |
Da. oricum acum doua minute am trait ceva in premiera. Descarcari electrice in noiembrie. Pacat ca nu poti auzi sa nu zici ca mint:|
|
he, he... poate chiar vine sfarsitul lumii... >:)
abia astept sa ii vad pe romani cum fug de colo-colo :)) (P.S. nu uita de filmul la care ai zis ca te uiti azi... ;) ) |
diseara.................daca nu vine sfarsitul lumii. Ei ce o sa mai rad eu in 2012>:) >:) >:)
|
Pen' ca azi am stat si am avut o discutie lunga si interesanta cu vechiul meu profesor, fratele meu astral. Mi-a lipsit mult umorul lui, m-a fericit, mereu ma fericeste. Da' cica si el era fericit de ceea ce i-a spus Ovidiu, ei bine, tot fericit. Ah, fericire, fericire! Maine am sa ma fericesc la atelier cu dragii mei colegi si mentorul. Ma rog, mai mult eu am sa ma fericesc!
|
I'm happy pentru că imediat e vineri și s-a mai scurs o săptămână de muncă.
|
Am jucat tenis :x
|
Plec la vanatoare de caini, in special cei care mi-au omorat cainele>:)
|
Vai de tine!
|
de ce? Am facut ceva rau, nu mai pot da timpul inapoi:)
|
Cat de ingust la minte trebuie sa fii ca sa faci asa ceva?Nici macar varsta nu'i o scuza.Dar, ma rog..cum va cresc parintii, asa va au.
|
Da stai linistita ca nu am omorat nimic, doar iam rupt un picior, greseala mea.
Dar gandeste putin, ai un caine de 7 ani, foarte fidel omorat de niste caini vagabonzi. Sa nu-i omori? |
Originally Posted by chuckyfan:
Te rog ca pe viitor sa tii pentru tine si prietenii tai neanderthalieni cacaturile astea sau deschide un topic in care sa-ti deversi dejectiile: Povestiri din grota. :-& |
Vai de capul tau, copile!!!!In primul rand, trebuia sa ai grija de el!!In al doilea rand, cainii se cearta mereu intre ei, indiferent daca sunt de rasa sau doar maidanezi!In al treilea rand, nu e vina lor ca sunt agresivi!In al patrulea rand, degeaba ai avut caine 7 ani fiindca n'ai invatat nimic din aceasta experienta!In al cincilea rand, sa zici mersi ca nu te cunosc ca te'as fi batut pana n'ai mai fi stiut de tine!
|
No scuzati-ma ca mi-am exprimat supararea intr-un mod violent. O sa-mi cumpar alt caine si voi avea mai mare grija de el:).
PS: Buna ideea cu topicul dar cred ca va fi sters de moderatori:) |
Doamneeeeeee!!!!:-t @-) ~X( X_X
|
apropos de caini: sunt fericita ca exista Hera.
|
E cumva cainele din avatar? Daca da atunci pot sa spun ca e foarte dragut:x
|
|
Este ACTUALUL adevarat Pitbull.
Adevaratii Pitbulli originali (mai bine zis, "adevaratele") s-au dus la Dumnezeu de ceva timp... On topic: Si eu sunt fericit din acelasi motiv. ;) |
Mananc pufuleti:">
|
sper ca is inmuiati in sange... alfel ma dezamagesti...
on: azi am fost... o mica dracoaica... >:) ce-mi place cand sunt rea... >:) |
Acelasi lucru l-as fi facut si eu. Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte. @ freak & omul Voi traiti cu senzatia ca agresivitatea consta intr-un "ham!" si intr-o compostare scurta? Nu ati vazut nici macar o data in viata voastra o bataie intre caini? Pudibonzilor, nu violenta... Niste maidanezi iti omoara cainele pe care il ai de 7 ani. Cum te astepti sa reactionezi? "ee, asta e. Asa e natura lor"? "Trebuie sa ai grija de el" Da, trebuie. De exemplu, ii dai drumul din lesa ca el sa poata sa se pise sau sa se cace. In momentele lui de usurare, vine un caine sa il atace. Ma crezi, ca nu mai poti sa ii desparti? Ca atacatorul nu ii da drumul cainelui tau? Pot sa ii dai in cap cu bate ca tot nu ii da drumul. |
All times are GMT +2. The time now is 17:38. |