![]() |
atunci nu le mai citi.
PS: si nu sunt impresii sunt pareri, impresiile le pastrez pentru mine. |
Originally Posted by BeNnY:
Persephone il conduce pe Neo la The Keymaker in schimbul unui sarut.... http://www.crying-out.net/reloaded/persephone1.jpg Daca vrei mai sa shtii mai multe fa un click aici(Rated NC-17) http://www.ironmonkey.blogspot.com/2...y_archive.html |
:-?
|
Gata s-a lamurit misterul Per(sifon)ei :D
|
Originally Posted by nookie:
WHAZZ UP Nookie???Adica ce incerci sa ne zici??(asta in cazul in care chiar vrei sa zici ceva ....dar daca doar vrei sa-ti mareshti nr de post-uri ..e ok :wink: ) |
nu vreau sa-mi maresc nimic. totul e oK.
Numai sa se vorbeasca de filme ca de-asta e forumul pe cinemagia si nu pe #wtf. cand se baga unul cu chestii de-astea de toata jena k sa faca simpla conversatie, iti piere cheful sa mai intri pe forum doar k sa-l auzi ca nu stie cum sa mearga la multiplex sau care nu stie despre ce se vorbeste da baga si el o sarma. ca romanu... |
Originally Posted by nookie:
Singurii care "se baga cu chestii de toata jena" pe acest forum sunt Wrath/Smeagol_gollum (care cred ca sunt de fapt una shi aceeashi persoana) Benny avea nevoie doar de mica lamurire (pt ca nu-shi mai amintea de Persephone )shi daca crezi pe acest forum se discuta numai filme da-i un o cautare cu subiectul "Cat de mica e a lui Alex Leo SErban " sau "un film traznet" .............................sa vezi conversatie "simpla"..sunt multe prs care intra aici sa discute despre alte chestii in afara de filme ...Benny nu e unul dinte ei!!!! |
nu e asta. sa schimbe forumul ca discutia asta nu se potriveste aici.
asa se duce d... fiecare topic. |
Bai desteptule... stiai ca in Industria Cinematografiei ca sa se faca un film trebuie sa existe si ceva actori? Aici se discuta de actori nu despre vecina pe peste drum care-si spala ciorapii! :x
|
and the point is...
PS1: mai vorbeste-mi de industria asta a filmului. PS2: schimba topicul daca nu vorbesti de gagici; uita-te la titlu. |
12-8 si nu va mai frecati ataat pe njpemii de pagini! Dak vreti rica dati-o pe privat! ;)
|
Originally Posted by Danica:
Asa e. Intra lume de vorbeshte de sex care e complecsatzi, de cine cat o are, de ce le mai trece prin cap, fiecaruia dupa posibilitati. Eu zic ca trebe sa fim mai organizatzi si dau un ecsemplu in aceasta directie, adica cum e la straineji ca orcum e pushi ajtia pe noi sa ne integreze: http://chilax.com/forum/index.php?c=4 --------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Monica Bellucci.
|
Uma
|
13-9 si ar mai fi nevoie de inca 4 voate pt monicutza! :roll:
|
TLD nu influenta "juriul"! Power 2 Uma! :lol:
|
Uma Thurman
|
Mai oameni buni , Uma sus , Uma jos, da ce vedeti voi la asta ca io chiar nu pricep.
De la mine un vot pt Monica , si poate nu-mi da un pupic :roll: |
Tra la la la la 14-10 Bellucci tra la la la la :roll:
|
>> IceyU, fain avatar!! :D
|
Uma si de la mine. Cine stie, poate intra amandoua la baraj.
|
k sa trisam putin.
Bellucci |
ms Ilila da toti nu ma lamureste si pe mine careva care-i faza ?
totusi vreau si io sa stiu ce vedeti la uma.Mie la belucci imi plac sa zicem "formele" :D , voua la uma ce va trage cu ochiu' ? |
Si meciul nu se mai termina, si nu se mai termina... E 15-11 pt Bellucci! :P
|
Bah ia lasa meciul tau ca io vreau sa vad ce are Uma si io nu am vazu iar astia vad ca nici nu ma baga in seama :(
|
Originally Posted by crydead:
Altul care incearca sa-shi mareasca numarul de posturi!!!!!sper ca nu faci parte din cei care" e complecsatzi"..nu??? |
Sunt un mare fan a lui Christina Ricci, zic ca sa-r cam P##A pe Nicole Kidman... Are niste Ochi dinaceia, care-i ti minte toata viata, foarte magnetici si atractivi. EU zic ca este Gorgeaus, si este o actrita FOArte buna. Pt. cei care nu-s familiari cu filmele ei, a jucat In: Adams Family, Mermaids, Monster (mai nou), Prozac Nation si multe altele...
|
Originally Posted by ogto:
ai uitat sa amintesti de rolurile ei din Buffalo 66 si Anything Else. |
Da, a-i dreptat... Si din Ice Storm, The Man who Cried, The Opossite Sex plus multe altele... Are 24 de ani si e o tare actrita... Sper sa ma marit cu ea intr-o zi! Sunt sigur ca va castiga un oscar intr-o zi.
|
monica , the only one
|
Sa va ajut (pentru a cata oara?). Monica.
|
Off Topic
Originally Posted by ogto:
|
Nu... Din pacate... A fost intr-o noapte la TVR1 cred... De curand, dar era in acelasi timp cu Star Wars... Si am zis, "Cat de tare o iubesc eu pe Christina Ricci, nu pot rata sa vad din nou Star Wars...". Dar o sa iau filmul de pe net si o sa-l vad. :D Ai vazut filmul? e misto?
|
a-lo!? nu se mai intelege nimic, harababura pe topicu asta...! n-am inteles cine contra cine - da vazui monica, mai sus, si zic si io: MO-NI-CA!!!
ca doar n-o s-o votez pe broasca aia de ricci :evil: |
Meciul este intre Uma Thurman si Monica Belluci nu intre Christina Ricci si Monica Belluci :lol:
|
Hmdeh... Cum zici tu... Mie imi PLACE Ricci, daca ai vreo problema, vino la Multiplex ca sa ne batem, OK?
|
bullshit... nu vin eu la mltplx pt atita lucru, k stau in centru :P
|
Eh... gata, am rezolvat disputa. Peace all around. :D ! Gusturile se accepta... Nu se discuta... Sau ma rog, cum era, ca nu mai tin minte...
Eu zic Uma, ca actrita etc. este mai tare decat Monica... Si ca prestigiu si ca toate... Votez Uma! |
Uma Thurman :D
|
17-x pt bellucci si mie asa lene sa postez alt meci...
|
Originally Posted by TLD:
|
Originally Posted by Gaandalf:
Ehhh... Welcome to the desert of the real Mr. Gandalf! Pe unde te trezisi prin aramata, sau te-oi fi visat iar comandant de aramat predatoreasca! :P |
Pai si care e urematorul??
|
Meciul ala ultim din sferturi, o fi sau nu nr. 4?! :roll:
Lara..., Croft... Tomb Raider... sau, Anjelina... vs Sofica... cu aceeasi poza de vreo 3 meciuri :lol:, poza 2... :P, Sofica marcica.. sau cum io zice... :roll: Votati ca mie lene sa mai scriu asta de 3 ori... :P |
Maricica :lol:
|
votez cu Angelina Jolie...
|
Angelina
|
Ce o sa se bucure emanuel cand o sa vada ca-i conduce favorita! :lol: 2-1 pt jolie parca era! :P
|
Jolie
|
Sophie Marceau
|
All times are GMT +2. The time now is 21:03. |