Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   The hottest women in the coldest month... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83512)

nookie 25 Feb 2004 11:05

atunci nu le mai citi.
PS: si nu sunt impresii sunt pareri, impresiile le pastrez pentru mine.

Danica 25 Feb 2004 11:41

Originally Posted by BeNnY:

Am vazut doar Matrix si Matrix Reloaded si in Reloaded n-am auzit de "persephone"... :roll:

Persephone il conduce pe Neo la The Keymaker in schimbul unui sarut....
http://www.crying-out.net/reloaded/persephone1.jpg
Daca vrei mai sa shtii mai multe fa un click aici(Rated NC-17)
http://www.ironmonkey.blogspot.com/2...y_archive.html

nookie 25 Feb 2004 13:17

:-?

Ilila 25 Feb 2004 13:36

Gata s-a lamurit misterul Per(sifon)ei :D

Danica 25 Feb 2004 14:57

Originally Posted by nookie:

:-?

WHAZZ UP Nookie???Adica ce incerci sa ne zici??(asta in cazul in care chiar vrei sa zici ceva ....dar daca doar vrei sa-ti mareshti nr de post-uri ..e ok :wink: )

nookie 25 Feb 2004 15:09

nu vreau sa-mi maresc nimic. totul e oK.
Numai sa se vorbeasca de filme ca de-asta e forumul pe cinemagia si nu pe #wtf. cand se baga unul cu chestii de-astea de toata jena k sa faca simpla conversatie, iti piere cheful sa mai intri pe forum doar k sa-l auzi ca nu stie cum sa mearga la multiplex sau care nu stie despre ce se vorbeste da baga si el o sarma. ca romanu...

Danica 25 Feb 2004 15:18

Originally Posted by nookie:

nu vreau sa-mi maresc nimic. totul e oK.
Numai sa se vorbeasca de filme ca de-asta e forumul pe cinemagia si nu pe #wtf. cand se baga unul cu chestii de-astea de toata jena k sa faca simpla conversatie, iti piere cheful sa mai intri pe forum doar k sa-l auzi ca nu stie cum sa mearga la multiplex sau care nu stie despre ce se vorbeste da baga si el o sarma. ca romanu...

Singurii care "se baga cu chestii de toata jena" pe acest forum sunt Wrath/Smeagol_gollum (care cred ca sunt de fapt una shi aceeashi persoana) Benny avea nevoie doar de mica lamurire (pt ca nu-shi mai amintea de Persephone )shi daca crezi pe acest forum se discuta numai filme da-i un o cautare cu subiectul "Cat de mica e a lui Alex Leo SErban " sau "un film traznet" .............................sa vezi conversatie "simpla"..sunt multe prs care intra aici sa discute despre alte chestii in afara de filme ...Benny nu e unul dinte ei!!!!

nookie 25 Feb 2004 15:43

nu e asta. sa schimbe forumul ca discutia asta nu se potriveste aici.
asa se duce d... fiecare topic.

BeNnY 25 Feb 2004 16:50

Bai desteptule... stiai ca in Industria Cinematografiei ca sa se faca un film trebuie sa existe si ceva actori? Aici se discuta de actori nu despre vecina pe peste drum care-si spala ciorapii! :x

nookie 25 Feb 2004 16:59

and the point is...

PS1: mai vorbeste-mi de industria asta a filmului.
PS2: schimba topicul daca nu vorbesti de gagici; uita-te la titlu.

TLD 25 Feb 2004 17:01

12-8 si nu va mai frecati ataat pe njpemii de pagini! Dak vreti rica dati-o pe privat! ;)

crydead 25 Feb 2004 23:32

Originally Posted by Danica:

sunt multe prs care intra aici sa discute despre alte chestii in afara de filme ...

Asa e. Intra lume de vorbeshte de sex care e complecsatzi, de cine cat o are, de ce le mai trece prin cap, fiecaruia dupa posibilitati.
Eu zic ca trebe sa fim mai organizatzi si dau un ecsemplu in aceasta directie, adica cum e la straineji ca orcum e pushi ajtia pe noi sa ne integreze:
http://chilax.com/forum/index.php?c=4

---------------------------
Viitorul suna ocupat.

Danny 25 Feb 2004 23:45

Monica Bellucci.

Mala Portugal 26 Feb 2004 06:21

Uma

TLD 26 Feb 2004 06:44

13-9 si ar mai fi nevoie de inca 4 voate pt monicutza! :roll:

BeNnY 26 Feb 2004 07:30

TLD nu influenta "juriul"! Power 2 Uma! :lol:

raven88 26 Feb 2004 10:21

Uma Thurman

IceyU 26 Feb 2004 11:12

Mai oameni buni , Uma sus , Uma jos, da ce vedeti voi la asta ca io chiar nu pricep.

De la mine un vot pt Monica , si poate nu-mi da un pupic :roll:

TLD 26 Feb 2004 11:20

Tra la la la la 14-10 Bellucci tra la la la la :roll:

Ilila 26 Feb 2004 11:44

>> IceyU, fain avatar!! :D

daniel 26 Feb 2004 11:47

Uma si de la mine. Cine stie, poate intra amandoua la baraj.

nookie 26 Feb 2004 12:37

k sa trisam putin.
Bellucci

IceyU 26 Feb 2004 23:57

ms Ilila da toti nu ma lamureste si pe mine careva care-i faza ?
totusi vreau si io sa stiu ce vedeti la uma.Mie la belucci imi plac sa zicem
"formele" :D , voua la uma ce va trage cu ochiu' ?

TLD 27 Feb 2004 01:42

Si meciul nu se mai termina, si nu se mai termina... E 15-11 pt Bellucci! :P

IceyU 27 Feb 2004 07:07

Bah ia lasa meciul tau ca io vreau sa vad ce are Uma si io nu am vazu iar astia vad ca nici nu ma baga in seama :(

Danica 27 Feb 2004 20:01

Originally Posted by crydead:

Originally Posted by Danica:

sunt multe prs care intra aici sa discute despre alte chestii in afara de filme ...

Asa e. Intra lume de vorbeshte de sex care e complecsatzi, de cine cat o are, de ce le mai trece prin cap, fiecaruia dupa posibilitati.
Eu zic ca trebe sa fim mai organizatzi si dau un ecsemplu in aceasta directie, adica cum e la straineji ca orcum e pushi ajtia pe noi sa ne integreze:
http://chilax.com/forum/index.php?c=4

---------------------------
Viitorul suna ocupat.

Altul care incearca sa-shi mareasca numarul de posturi!!!!!sper ca nu faci parte din cei care" e complecsatzi"..nu???

ogto 27 Feb 2004 21:05

Sunt un mare fan a lui Christina Ricci, zic ca sa-r cam P##A pe Nicole Kidman... Are niste Ochi dinaceia, care-i ti minte toata viata, foarte magnetici si atractivi. EU zic ca este Gorgeaus, si este o actrita FOArte buna. Pt. cei care nu-s familiari cu filmele ei, a jucat In: Adams Family, Mermaids, Monster (mai nou), Prozac Nation si multe altele...

Leonard 27 Feb 2004 21:16

Originally Posted by ogto:

Sunt un mare fan a lui Christina Ricci, zic ca sa-r cam P##A pe Nicole Kidman... Are niste Ochi dinaceia, care-i ti minte toata viata, foarte magnetici si atractivi. EU zic ca este Gorgeaus, si este o actrita FOArte buna. Pt. cei care nu-s familiari cu filmele ei, a jucat In: Adams Family, Mermaids, Monster (mai nou), Prozac Nation si multe altele...

ai uitat sa amintesti de rolurile ei din Buffalo 66 si Anything Else.

ogto 27 Feb 2004 21:21

Da, a-i dreptat... Si din Ice Storm, The Man who Cried, The Opossite Sex plus multe altele... Are 24 de ani si e o tare actrita... Sper sa ma marit cu ea intr-o zi! Sunt sigur ca va castiga un oscar intr-o zi.

tocumarian 27 Feb 2004 23:18

monica , the only one

votu_decisiv 27 Feb 2004 23:42

Sa va ajut (pentru a cata oara?). Monica.

Ilila 27 Feb 2004 23:53

Off Topic
Originally Posted by ogto:

Sunt un mare fan a lui Christina Ricci... a jucat In: Adams Family, Mermaids, Monster (mai nou), Prozac Nation si multe altele...

Ai vazut Prozac Nation?

ogto 27 Feb 2004 23:58

Nu... Din pacate... A fost intr-o noapte la TVR1 cred... De curand, dar era in acelasi timp cu Star Wars... Si am zis, "Cat de tare o iubesc eu pe Christina Ricci, nu pot rata sa vad din nou Star Wars...". Dar o sa iau filmul de pe net si o sa-l vad. :D Ai vazut filmul? e misto?

Alex Leo Serban 28 Feb 2004 09:40

a-lo!? nu se mai intelege nimic, harababura pe topicu asta...! n-am inteles cine contra cine - da vazui monica, mai sus, si zic si io: MO-NI-CA!!!
ca doar n-o s-o votez pe broasca aia de ricci :evil:

BeNnY 28 Feb 2004 09:47

Meciul este intre Uma Thurman si Monica Belluci nu intre Christina Ricci si Monica Belluci :lol:

ogto 28 Feb 2004 09:48

Hmdeh... Cum zici tu... Mie imi PLACE Ricci, daca ai vreo problema, vino la Multiplex ca sa ne batem, OK?

Alex Leo Serban 28 Feb 2004 09:51

bullshit... nu vin eu la mltplx pt atita lucru, k stau in centru :P

ogto 28 Feb 2004 10:02

Eh... gata, am rezolvat disputa. Peace all around. :D ! Gusturile se accepta... Nu se discuta... Sau ma rog, cum era, ca nu mai tin minte...

Eu zic Uma, ca actrita etc. este mai tare decat Monica... Si ca prestigiu si ca toate... Votez Uma!

Ionutz55 28 Feb 2004 10:53

Uma Thurman :D

TLD 28 Feb 2004 15:54

17-x pt bellucci si mie asa lene sa postez alt meci...

Gaandalf 28 Feb 2004 19:54

Originally Posted by TLD:

Treci la treaba bah ... lasa mangla hai baga meciul ...

TLD 28 Feb 2004 20:14

Originally Posted by Gaandalf:

Originally Posted by TLD:

Treci la treaba bah ... lasa mangla hai baga meciul ...

Ehhh... Welcome to the desert of the real Mr. Gandalf! Pe unde te trezisi prin aramata, sau te-oi fi visat iar comandant de aramat predatoreasca! :P

Ionutz55 28 Feb 2004 21:57

Pai si care e urematorul??

TLD 29 Feb 2004 00:01

Meciul ala ultim din sferturi, o fi sau nu nr. 4?! :roll:

Lara..., Croft... Tomb Raider... sau, Anjelina... vs Sofica... cu aceeasi poza de vreo 3 meciuri :lol:, poza 2... :P, Sofica marcica.. sau cum io zice... :roll:

Votati ca mie lene sa mai scriu asta de 3 ori... :P

BeNnY 29 Feb 2004 00:08

Maricica :lol:

ricutza 29 Feb 2004 00:12

votez cu Angelina Jolie...

Ilila 29 Feb 2004 00:16

Angelina

TLD 29 Feb 2004 00:18

Ce o sa se bucure emanuel cand o sa vada ca-i conduce favorita! :lol: 2-1 pt jolie parca era! :P

Mala Portugal 29 Feb 2004 08:46

Jolie

Nightwane 29 Feb 2004 09:10

Sophie Marceau

All times are GMT +2. The time now is 21:03.