![]() |
|
|
|
|
|
Originally Posted by Rippa:
Ce dracu trebuie să te bagi aiurea peste tot şi să maculezi toate topicurile, faci pe prostul sau chiar eşti? |
Historias que so existem quando lembradas
Unul dintre cele mai faine filme vazute in ultima vreme, nu-mi amintesc sa mai fi trait cu asa intensitate ori sa ma fi sensibilizat un film in asemenea hal, lately, inca tremur :)) Un film ce emana dragoste cu atata naturalete, mi-e greu sa explic, nici pe “Amour’ nu l-am trait in aceeasi maniera, dar pe acolo. Il recomand celor ce nu cauta perfectiunea in filme ori flamboaiantul, dar simplitatea aceea a lucrului facut cu pasiune si onestitate, cum rar simt ca s-ar mai intampla nowdays. O celebrare a firescului. Asa creste inima-n mine cand mai dau de-o astfel de bijuterie, nu va imaginati. Faith in cinema restored :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Din categoria esential - Soy Cuba ![]() ![]() ![]() Cum spuneam, am vazut si eu Tess, si, desi nu-s fan al filmelor cu corsete si rochii stufoase, asta mi-a placut. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Un homme sans l'Occident
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Asta e cel mai important, daca ai priceput-o pe asta, ai priceput tot. Esenta esentelor. Exista si in Arabian Sands un bastinas fiu al desertului, unul care a supravietuit de unul singur saptamani in sir cu camila in partea cea mai periculoasa a desertului, printre dunele cele mai inalte. Si il intreaba Thesiger care venise ca exploratorul vestic bine echipat cu caravana intreaga dupa el: "E uluitor, cum ai rezistat de unul singur?" "Pai n-am fost niciodata singur, am fost mereu cu Allah langa mine" Dumnezeu/Allah e in cazuri din astea mai mult decat o entitate superioara abstracta, e ceva aproape palpabil cand pustietatea e totala, este companion, protector, cel cu care esti mereu alaturi. Mi s-a parut foarte tare raspunsul nomadului.
![]() ![]() ![]() |
Originally Posted by omudindulap:
![]() Celebration in the botanical garden |
Broken Blossoms
![]() ![]() |
![]() Histórias que Só Existem Quando Lembradas |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Gerbera
Watch The Wizard of Lies 2017 Full Movie Free Online - 123Movies. All Movies on xmovies8, hulu, putlocker, putlockers, hulu plus, crackle, fmovies.:D :D =))
|
American History X
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 03:50. |