Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Arta gătitului (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96837)

the_fairy 24 Jun 2011 21:52

Cred ca daca nu as fi facut si eu aseara porumb fiert pana acum deja as fi lins ecranul laptopului de cateva ori :)) Dar s-ar putea sa atentez, am vazut acolo ardei copti =P~

rvn 24 Jun 2011 21:55

tot ce-i acolo e la gratar.
ardei copti,rosii coapte, morcov,vanata,ceapa si..cam atat!

iiii 24 Jun 2011 21:59

revene

ma darami. deci sa lesin in fata monitorului.

ma jur ca nu mai dau pe aici , nici de curiozitate... nici de nimic.

jansic 24 Jun 2011 22:01

Nu-mi ramane decat sa fac si eu cat mai repede :)) si asta numai din cauza ta, rvn :P

rvn 24 Jun 2011 22:01

Originally Posted by iiii:

revene

ehee...lasa ca revii tu!esti prea pofticios ca sa rezisti tentatiei.

rvn 24 Jun 2011 22:04

Originally Posted by jansic:

Nu-mi ramane decat sa fac si eu cat mai repede :)) si asta numai din cauza ta, rvn :P

fetelor, nu va opreste nimeni! chef s-aveti! si mai ales ...pentru cine sa gatiti.
stiti cum e:femeia gateste cand stie ca vine omu de la munca obosit si infometat.

klaudya_e 24 Jun 2011 22:07

mie imi place cand vin eu obosita si gateste el:) :D

rvn 24 Jun 2011 22:08

Originally Posted by klaudya_e:

mie imi place cand vin eu obosita si gateste el:) :D

bun.inseamna ca stii sa faci educatie.bravo.tine-o tot asa!

iiii 24 Jun 2011 22:11

Originally Posted by rvn:

Originally Posted by iiii:

revene

ehee...lasa ca revii tu!esti prea pofticios ca sa rezisti tentatiei.

reviiii te rog !

Cristina_ 25 Jun 2011 16:31

@rvn mi-ar place sa ai un restaurant in Cluj.As veni in fiecare zi la tine sa mananc Mancarea pe care o prepari tu arata delicios!

rvn 25 Jun 2011 16:33

merci, merci...
imi pare bine ca iti place.

indiferrent 25 Jun 2011 17:23

Originally Posted by Cristina_:

@rvn mi-ar place sa ai un restaurant in Cluj.As veni in fiecare zi la tine sa mananc Mancarea pe care o prepari tu arata delicios!

si mie mi-ar place...mi-ar placea. mi-a zis mie ca nu ca nu isi deschide decat daca mergi cu mine la ea la restaurant. sa nu-i spui ca ti-am zis.

Cristina_ 25 Jun 2011 17:31

Originally Posted by indiferrent:

si mie mi-ar place...mi-ar placea. mi-a zis mie ca nu ca nu isi deschide decat daca mergi cu mine la ea la restaurant. sa nu-i spui ca ti-am zis.

Aw...sa inteleg ca am o invitatie din partea ta la un restaurant? Faci tu cinste?

AndreiStefan 25 Jun 2011 17:43

:)) ai vazut indifeRRentule ce fata buna e Cristina? a schimbat placa... din "la ea la"--->"la un"...restaurant. Poate te duce la El Capitan in Ciolpani...70 de RON o ceafa de porc cu 5 felii de cartofi...mai iei o apa si cafea, te duci pe jos acasa:))

klaudya_e 25 Jun 2011 18:16

face cinste cu lectii de gramatica ... deci trebuie sa-i faci tu cinste cu mancare+bautura:))

dragonfly_drk 25 Jun 2011 18:17

cica asta mi-a gatit azi "viitorul sot". oare sa ma incumet sau nu sa gust?:-S

klaudya_e 25 Jun 2011 18:23

a prajit mai intai carnatii si apoi cartofii?

indiferrent 25 Jun 2011 18:42

Aw...sa inteleg ca am o invitatie din partea ta la un restaurant? Faci tu cinste?

la restaurant? as merge cu tine oriunde, esti printesa mea. daca vrei la restaurant, ma descurc eu, chiar si asa parlit cum sunt, ma trece reveneaua pe caiet.

rvn 25 Jun 2011 18:44

la restaurant? as merge cu tine oriunde, esti printesa mea. daca vrei la restaurant, ma descurc eu, chiar si asa parlit cum sunt, ma trece reveneaua pe caiet.

tu ai impresia ca restaurantul meu e cantina sociala?
ha ha ha..
daca n-ai parale, nu te mai grabi sa agati gagicile pe forum, mai zidarule!

indiferrent 25 Jun 2011 18:44

Originally Posted by AndreiStefan:

:)) ai vazut indifeRRentule ce fata buna e Cristina? a schimbat placa... din "la ea la"--->"la un"...restaurant. Poate te duce la El Capitan in Ciolpani...70 de RON o ceafa de porc cu 5 felii de cartofi...mai iei o apa si cafea, te duci pe jos acasa:))

eu cred ca e cea mai inteligenta fata de pe forum, dar face pe proasta. am simtit-o, de aia ma topesc dupa ea

All times are GMT +2. The time now is 05:42.