![]() |
Cred ca daca nu as fi facut si eu aseara porumb fiert pana acum deja as fi lins ecranul laptopului de cateva ori :)) Dar s-ar putea sa atentez, am vazut acolo ardei copti =P~
|
tot ce-i acolo e la gratar.
ardei copti,rosii coapte, morcov,vanata,ceapa si..cam atat! |
revene
ma darami. deci sa lesin in fata monitorului. ma jur ca nu mai dau pe aici , nici de curiozitate... nici de nimic. |
Nu-mi ramane decat sa fac si eu cat mai repede :)) si asta numai din cauza ta, rvn :P
|
Originally Posted by iiii:
ehee...lasa ca revii tu!esti prea pofticios ca sa rezisti tentatiei. |
Originally Posted by jansic:
stiti cum e:femeia gateste cand stie ca vine omu de la munca obosit si infometat. |
mie imi place cand vin eu obosita si gateste el:) :D
|
Originally Posted by klaudya_e:
|
Originally Posted by rvn:
|
@rvn mi-ar place sa ai un restaurant in Cluj.As veni in fiecare zi la tine sa mananc Mancarea pe care o prepari tu arata delicios!
|
merci, merci...
imi pare bine ca iti place. |
Originally Posted by Cristina_:
|
Originally Posted by indiferrent:
|
:)) ai vazut indifeRRentule ce fata buna e Cristina? a schimbat placa... din "la ea la"--->"la un"...restaurant. Poate te duce la El Capitan in Ciolpani...70 de RON o ceafa de porc cu 5 felii de cartofi...mai iei o apa si cafea, te duci pe jos acasa:))
|
face cinste cu lectii de gramatica ... deci trebuie sa-i faci tu cinste cu mancare+bautura:))
|
cica asta mi-a gatit azi "viitorul sot". oare sa ma incumet sau nu sa gust?:-S
![]() ![]() |
a prajit mai intai carnatii si apoi cartofii?
|
Originally Posted by Cristina_:
|
Originally Posted by indiferrent:
tu ai impresia ca restaurantul meu e cantina sociala? ha ha ha.. daca n-ai parale, nu te mai grabi sa agati gagicile pe forum, mai zidarule! |
Originally Posted by AndreiStefan:
|
All times are GMT +2. The time now is 05:42. |