![]() |
Mustele de talie mica.
|
Originally Posted by Judex:
|
Nuuuuu! =))
Alea-s ok, halba, chestii... :D |
|
Originally Posted by bremen1980:
|
Originally Posted by spriamarierose18:
|
Enervante sunt reclamele astea de tot apar pe site din senin . S'a dus aia cu Toy Story, ați băgat alta acum x( x( x( x( x( x(
|
Nimic. Trebuie sa acceptam cacaturile.
|
.. si pe toti cacaciosii :|
|
Prostia, prostii, minciuna si...plictiseala :))
|
Cei care intoxica forumul prin toate thread`urile doar ca sa se afle in treaba.
|
uhm... Dan Diaconescu in exclusivitate, in direct si in reluare, HD, 3D, 4D s.a.m.d
|
mai nou, echipa de fotbal a spaniei
|
am luat 9.80 la licenta...X(
|
imi e somn lol !!! :))
|
Mesianismul asta de tip Dan Diaconescu.Poporul asta parca se tîmpeste tot mai tare de foame si asteapta salvarea miraculoasa din partea unor asemenea demagogi.Am auzit ca s-a aruncat unul in fata trenului pentru o datorie de 170 de euro la banca.In buzunar avea o scrisoare pentru dan diaconescu..Sa astepti de la un asemenea om scaparea inseamna ca nu ti-a mai ramas nici macar o sansa.O sa incepem tot mai tare sa o dam pe :vrajitoare ,bioenergie, vraci ,samani ,popi raspopiti si talismane tibetane.Se prevede o noua perioada de misticism la care masele infometate vor adera tot mai tare.
|
|
reintoarcerea Rodicai Culcer la sefia stirilor TVR.
cred ca e cea mai enervanta sustinatoare a lui Basescu din cate am vazut, cu exceptia Andreei Pora. |
oamenii care se supraestimeaza, cei care vorbesc mult si prost, conversatiile fara fond, ideea de a da mita, statul la coada
|
lipsa de documentare a celor care pun filmele pe site si completeaza cu date aiurea
|
All times are GMT +2. The time now is 12:46. |