![]() |
Mă depăşeşte Japonia şi Taiwan şi digital revolution şi web censorship şi digital culture şi cin' m-a pus?! şi mama ei de treabă! :((
Sunt nefericită că nu mă pot bucura de jucărioara mea [8-> ]... urăsc priorităţile! :| |
M-am trezit cu o durere groaznica de cap :|
|
Originally Posted by Dragomara:
mama rupea tiramisu facut ca la italieni ! cu mascarpone (sper ca asha ii zice).. UN DELICIU dar nam mai vazut-o de 3-4 luni (au divortat recent) si acu mananc tiramisu de la noua prietena a tatalui meu, care e peste ce facea mama cu mult :)) >:) >:) >:) va recomand 420 |
... ma doare doi dinti. :D
|
Dinţii de lapte cumva?
On: e o vreme superbă afară şi eu încă mai am alte priorităţi. |
damn, nimeni nu cumpara nimic, nimeni nu face nimic! Tot eu trebuie sa ma duc la piatza :(
|
1.Mama are un prost obicei sa ma trezeasca pe motiv ca "tre' sa faci treaba" (chiar daca dupaia mai stau cateva ore pana sa ma apuc) cu apa :| . O, Doamne! Nu suport asta, mai uda si patul.
2. Mi s-a umflat de ieri gingia si abia mananc. |
Iar pierd un film de la Union pe care as fi vrut sa-l vad, Faces. Bine ca mai e putin si se termina semestrul si poate cu ceva noroc in sem 2 se schimba orarul de miercuri.
|
Originally Posted by Liviu-:
se merita sa chiulesti B-) |
Originally Posted by Gospin:
|
Originally Posted by Gospin:
Cum a zis si Federico, iar de lipsit in nici un caz nu pot ca e vorba de cel mai important curs, de fapt LP, de ar fi fost cursul ar mai fi mers, dar asa in nici un caz. :( |
quirky? ala ce mai e?
|
Ciudat.
|
Ai mei vor sa-mi vanda pianul!!!! :((
|
Mie? :-?
|
De azi dimineatza ma doare gatu' ingrozitor :(, si pt. cateva zile nu o sa mai ies din casa... why me ? m-am imbracat gros, fular mi-am luat, caciula mi-am luat, rece/acidulat nu am baut, si totusi, ma doare gatu' ~X(
|
Un Tantum Verde... ar rezolva problema. ;)
|
.... am luat vreo 3 Strepsils-uri, mai imi alina un pic + nurofen si antibiotic, dar parca vad ca maine ma doare mai rau, cam asa se intampla... :|
|
Poate că dacă doar îţi alină un pic... ar fi bine să încerci altceva.
Mie de obicei îmi trece cu ce am spus mai sus şi cu Fervex sau Coldrex. :) |
Nu era de ajuns ca am pierdut Infernal Affairs lunea asta la The Light Cinema, lunea viitoare pierd The Host :(( De ce trebuia sa il dea cu 2 zile inainte de cel mai important examen din sesiunea asta :((
|
All times are GMT +2. The time now is 16:09. |