Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt nefericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95732)

vave 26 Jan 2010 17:54

Mă depăşeşte Japonia şi Taiwan şi digital revolution şi web censorship şi digital culture şi cin' m-a pus?! şi mama ei de treabă! :((
Sunt nefericită că nu mă pot bucura de jucărioara mea [8-> ]... urăsc priorităţile! :|

Gospin 27 Jan 2010 09:13

M-am trezit cu o durere groaznica de cap :|

HATER 27 Jan 2010 11:24

Originally Posted by Dragomara:

Tiramisu emergency!!!
deci iar vreau să fac Tiramisu, pentru a ... n-a oară, problema e că niciodată nu am salvat reţeta; după mai multe încercări, relativ fericite, am optat pentru varianta cu frişcă. tregedia e că de mai bine de juma de oră tooooot citesc la reţete care se bat cap în cap în ceea ce priveşte ingredientele, gramajul, etc.l! :(( :(( :(( am citit aproape toate link-urile fără a da peste reţeta pe care cred că am folosit-o ultimele dăţi! X(

urăsc prăjiturile, pentru că îngraşă al naibii, însă am dat bani pe 3 cutii de mascarpone care expiră pe 2feb, şi-am mai şi promis că voi face tiramisu, azi ! :-S

singura chestie în care sunt absolut de-acord toate reţetele e numele prăjiturii (LOL - după el am căutat) şi faptul că este făcută din pişcoturi, ouă, zahăr, cafea... !

de unde mama naibii să cumpăr io, acum, vin Marsala?! şi cum să-l înlocuiesc tocmai cu... Lacrima lui Ovidiu?! :-O

dacă n-aş fi făcut deja o crăticioară de cafea şi n-aş fi spart un ou :)) aş fi lăsat-o baltă... :(( :((
---

ar mai fi o soluţie, unica, de altfel: să beau toată cafeaua şi să caut în continuare! ha?!... =)) =))

l.e.: vreau la mama, că ea nu face Tiramisu! :P :P

mama rupea tiramisu facut ca la italieni !
cu mascarpone (sper ca asha ii zice).. UN DELICIU

dar nam mai vazut-o de 3-4 luni (au divortat recent) si acu mananc tiramisu de la noua prietena a tatalui meu, care e peste ce facea mama cu mult :))

>:) >:) >:)
va recomand 420

Judex 30 Jan 2010 05:08

... ma doare doi dinti. :D

vave 30 Jan 2010 09:15

Dinţii de lapte cumva?

On: e o vreme superbă afară şi eu încă mai am alte priorităţi.

Gospin 30 Jan 2010 09:54

damn, nimeni nu cumpara nimic, nimeni nu face nimic! Tot eu trebuie sa ma duc la piatza :(

Rapture 30 Jan 2010 11:03

1.Mama are un prost obicei sa ma trezeasca pe motiv ca "tre' sa faci treaba" (chiar daca dupaia mai stau cateva ore pana sa ma apuc) cu apa :| . O, Doamne! Nu suport asta, mai uda si patul.

2. Mi s-a umflat de ieri gingia si abia mananc.

Liviu- 30 Jan 2010 11:33

Iar pierd un film de la Union pe care as fi vrut sa-l vad, Faces. Bine ca mai e putin si se termina semestrul si poate cu ceva noroc in sem 2 se schimba orarul de miercuri.

Gospin 30 Jan 2010 22:10

Originally Posted by Liviu-:

orarul de miercuri.

Orange film, huh ? :D
se merita sa chiulesti B-)

Federico 30 Jan 2010 22:38

Originally Posted by Gospin:

Nope, something better: Cineclub. B-)

Liviu- 31 Jan 2010 09:54

Originally Posted by Gospin:

Originally Posted by Liviu-:

orarul de miercuri.

se merita sa chiulesti B-)

Cum a zis si Federico, iar de lipsit in nici un caz nu pot ca e vorba de cel mai important curs, de fapt LP, de ar fi fost cursul ar mai fi mers, dar asa in nici un caz. :(

pipes 31 Jan 2010 11:07

quirky? ala ce mai e?

Windom 31 Jan 2010 12:03

Ciudat.

Judex 01 Feb 2010 18:44

Ai mei vor sa-mi vanda pianul!!!! :((

vave 01 Feb 2010 21:14

Mie? :-?

Gospin 01 Feb 2010 21:31

De azi dimineatza ma doare gatu' ingrozitor :(, si pt. cateva zile nu o sa mai ies din casa... why me ? m-am imbracat gros, fular mi-am luat, caciula mi-am luat, rece/acidulat nu am baut, si totusi, ma doare gatu' ~X(

vave 01 Feb 2010 21:37

Un Tantum Verde... ar rezolva problema. ;)

Gospin 01 Feb 2010 21:41

.... am luat vreo 3 Strepsils-uri, mai imi alina un pic + nurofen si antibiotic, dar parca vad ca maine ma doare mai rau, cam asa se intampla... :|

vave 01 Feb 2010 21:48

Poate că dacă doar îţi alină un pic... ar fi bine să încerci altceva.
Mie de obicei îmi trece cu ce am spus mai sus şi cu Fervex sau Coldrex. :)

Liviu- 02 Feb 2010 21:30

Nu era de ajuns ca am pierdut Infernal Affairs lunea asta la The Light Cinema, lunea viitoare pierd The Host :(( De ce trebuia sa il dea cu 2 zile inainte de cel mai important examen din sesiunea asta :((

All times are GMT +2. The time now is 16:09.