Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Offtopic Asylum (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95483)

Rapture 01 Jan 2010 14:53

Totusi, n-ai raspuns la o intrebare. Tu cum erai cand aveai varsta noastra?

Dragomara 01 Jan 2010 15:02

Originally Posted by Rapture:

te rog să mă scuzi, eu am un principu pe care-l aplic în orice ce nou contact social, atât real cât şi virtual: ultima (şi totodată prima) dată când am vb ai fost de-o nesimţire şi de-o lipsă de respect inimaginabile pentru o fată de 15 ani (acum văd că ai mai crescut un an! LOOOOL! asta vis-a-vis de sinceritatea profilelor CineMagia) drept care tu nu mai exişti pentru mine, indiferent de modul în care te strădui (LOOOL) să te exprimi, ulterior. unde nu exişti, nu am cu cine vb. :|

Pitbull 01 Jan 2010 15:02

Originally Posted by Gospin:

Mihnea, stiu ca tu esti bine intentionat, dar nu prea mai e de gluma, chestia asta REDEVINE penibila, orice face, orice spune, aduce din nou tema in discutie. Sincer, media de varsta a Cinemagiei nu cred ca depaseste 25! Sau ar fi mai bine sa plecam toti cei care nu respectam varsta si sa ramana ea sa posteze? :)

Exagerezi, Gospy.
Drago are si ea fix o idee, asta cu vârsta. E dreptul ei, nu? Ce räu face? Dimpotrivä, e amuzantä. Chiar ar fi päcat sä-i fie sterse off-topicurile - îl rog pe Cinemania sä le trimitä la Offtopic Asylum, ca sä le mai putem revizita din când în când.
Nici cu bannarea nu sunt de acord. Ea aduce un suflu inedit pe forum, am mai spus de-atâtea ori, ceva ce nu gäsesti nici în Ionescu, nici în Beckett, nici în Kafka - poate doar, vag, partial, în Urmuz... Bunäoarä, obsesia asta cu vârsta userilor e verisoarä bunä cu mania lui Turnavitu de a le cere clientilor sä-i promitä corespondentä amoroasä - în caz contrar, amenintând cu rästurnarea cäruciorului în präpastie!
Incercati sä nu vä mai supärati degeaba, sä n-o mai luati în serios. Glumiti cu ea, jucati-vä - cu grijä, sä n-o räniti - exersati-vä tehnicile de abordare a absurdului (pe ambele cäi: rationalä, si tot absurdä). Eu asa fac - e o gimnasticä intelectualä incredibil de stimulativä!

Liviu- 01 Jan 2010 15:07

Dragomara si a ei idee legata de varsta userilor :D

Judex 01 Jan 2010 15:10

Ia, Dragomara, stiu ca-ti place Celine Dion:
http://www.dailymotion.com/video/x4n...eline-dion_fun

Dragomara 01 Jan 2010 15:15

Pitbull nu eşti deloc amuzant în "bunătatea" ta, un bann permanent ar fi unul dintre cele mai frumoase şi sincere cadouri pe care mi le-ai făcut tu aici. CineMagia a murit demult, mai bine de juma de an am sperat că cineva din conducerea imedia se va trezi şi va lua ceva măsuri de reabilitatre a site-ului/ forum-ului, singura soluţie pe care-o mai întrevăd eu, acum, este demiterea, şi înlocuirea actualei redacţii, chestie care, unde nimănui nu-i pasă de ce se petrece aici, nu cred că se va petrece prea curând. Şi apoi mai e o chestie: nu ştiu câţi dintre cei plecaţi ar fi dispuşi să se reîntoarcă?!
Ăsta e sfârşitul, dp meu dv, mă rog nu e primul site pe care-l văd sinucigându-se.
PĂCAT! etc.

Pitbull 01 Jan 2010 15:15

Da!!!

Pitbull 01 Jan 2010 15:16

V-am spus eu? :)

Dragomara 01 Jan 2010 15:20

Originally Posted by hellsteed:

Pitbull...asta-mi e motivul pentru care te-am nominalizat la cat. cel mai amuzant user...

oh, da, impertinenţa din spatele unei bunătăţi prefăcute, şi autotrâmbiţate, este întotdeauna amuzat de fascinată pentru minţile înguste! viaţa va avea grijă să te convingă de adevărul afirmaţiilor mele. ;)

Pitbull 01 Jan 2010 15:23

1) Dragomara are dreptate.
2) Dragomara are întotdeauna dreptate.
3) Când Dragomara nu are dreptate, se aplicä punctul 2).

Rapture 01 Jan 2010 15:28

Originally Posted by Dragomara:

Originally Posted by Rapture:

te rog să mă scuzi, eu am un principu pe care-l aplic în orice ce nou contact social, atât real cât şi virtual: ultima (şi totodată prima) dată când am vb ai fost de-o nesimţire şi de-o lipsă de respect inimaginabile pentru o fată de 15 ani (acum văd că ai mai crescut un an! LOOOOL! asta vis-a-vis de sinceritatea profilelor CineMagia) drept care tu nu mai exişti pentru mine, indiferent de modul în care te strădui (LOOOL) să te exprimi, ulterior. unde nu exişti, nu am cu cine vb. :|

=))

Tu chiar esti amuzanta! =)) In primul rand, eu respect persoanele care cred eu ca merita cu adevarat sa fie respectate (pan' la urma, am tot dreptu' sa respect sau sa nu respect pe cine vreau) . In al doilea rand pe ce te bazezi tu cand spui cuvantul "respect" intr-o convorbire virtuala, cu o persoana pe care abia daca o cunosti (desi cunosti e mult spus) ?
Hai, gata, ne vedem peste 20 de ani =)) (cand, oricum, neuronii tai vor fi morti si cand tu o sa ai aceleasi principii de om.... frustrat :))) .

Dragomara 01 Jan 2010 15:29

@Pitbul - scuze, dar tb să mă conformez principiului de mai jos; nu mi-ar ajunge 3 zile să-l actualizez cu măreţele-ţi fapte. pa. :">

Originally Posted by Dragomara:

Pitbull 01 Jan 2010 15:44

Foarte incitant, într-adevär!

Asadar, iatä-mä extrapolat în personalitatea unei fete de cincisprezece ani!
Un nou-venit ar putea spune: "Avatar"...
Eu, care-s mai vechi, decretez: "Molloy". :x

Judex 01 Jan 2010 15:47

Pit, ea voia sa-ti spuna I see you. ;)

Pitbull 01 Jan 2010 15:56

Posibil. Distanta ca de la cer la pämânt dintre vruta si spusa dragomariceascä e una dintre proptelele inefabilului ei. Ea vrea sä zicä "I see you" si zice "nu exişti", vrea sä declare "cartof" si declarä "pläpumioarä", vrea sä spunä "unde e flota?" si spune "mä duc sä fac dus", vrea sä rosteascä "E egal em-ce pätrat" si rosteste "Proletari din toate tärile, uniti-vä!", vrea sä cuvânteze "ah carnea aceasta mult prea închegatä, de s-ar topi si s-ar preface-n rouä", si cuvânteazä "patronii ar trebui sä-i dea afarä pe toti angajatii Cinemagia fiindcä au sinucis-o".

Rapture 01 Jan 2010 17:55

Originally Posted by Pitbull:

Foarte incitant, într-adevär!

Asadar, iatä-mä extrapolat în personalitatea unei fete de cincisprezece ani!

Prin urmare esti un nesimtit si dai dovada de-o lipsa de respect inimaginabila! =))

Watcher 01 Jan 2010 18:39

Dragomara, seriously now, when was the last time you got laid? :D

fiinta nesatioasa, frustrata si lipsita de simtu` masurii care esti! hai ca ti-am facut profilu` cu cea mai mare mitocanie si cel mai mic efort. :wink:

semnat,
admirator anonim :-* :-* :-*

Rapture 01 Jan 2010 18:47

Inca un nesimtit! :D Bun venit!

Watcher 01 Jan 2010 19:10

Originally Posted by Liviu-:

Dragomara si a ei idee legata de varsta userilor :D

Originally Posted by Pitbull:

Da!!!

AH!!! :D

@Dragomara: :-* :-* :-*

cremaxx 01 Jan 2010 19:39

Cine tot face topicurile astea?

:((

Cine comenteaza mereu la fiecare?:))

All times are GMT +2. The time now is 23:39.