![]() |
Totusi, n-ai raspuns la o intrebare. Tu cum erai cand aveai varsta noastra?
|
Originally Posted by Rapture:
|
Originally Posted by Gospin:
Drago are si ea fix o idee, asta cu vârsta. E dreptul ei, nu? Ce räu face? Dimpotrivä, e amuzantä. Chiar ar fi päcat sä-i fie sterse off-topicurile - îl rog pe Cinemania sä le trimitä la Offtopic Asylum, ca sä le mai putem revizita din când în când. Nici cu bannarea nu sunt de acord. Ea aduce un suflu inedit pe forum, am mai spus de-atâtea ori, ceva ce nu gäsesti nici în Ionescu, nici în Beckett, nici în Kafka - poate doar, vag, partial, în Urmuz... Bunäoarä, obsesia asta cu vârsta userilor e verisoarä bunä cu mania lui Turnavitu de a le cere clientilor sä-i promitä corespondentä amoroasä - în caz contrar, amenintând cu rästurnarea cäruciorului în präpastie! Incercati sä nu vä mai supärati degeaba, sä n-o mai luati în serios. Glumiti cu ea, jucati-vä - cu grijä, sä n-o räniti - exersati-vä tehnicile de abordare a absurdului (pe ambele cäi: rationalä, si tot absurdä). Eu asa fac - e o gimnasticä intelectualä incredibil de stimulativä! |
Dragomara si a ei idee legata de varsta userilor :D
|
Ia, Dragomara, stiu ca-ti place Celine Dion:
http://www.dailymotion.com/video/x4n...eline-dion_fun |
Pitbull nu eşti deloc amuzant în "bunătatea" ta, un bann permanent ar fi unul dintre cele mai frumoase şi sincere cadouri pe care mi le-ai făcut tu aici. CineMagia a murit demult, mai bine de juma de an am sperat că cineva din conducerea imedia se va trezi şi va lua ceva măsuri de reabilitatre a site-ului/ forum-ului, singura soluţie pe care-o mai întrevăd eu, acum, este demiterea, şi înlocuirea actualei redacţii, chestie care, unde nimănui nu-i pasă de ce se petrece aici, nu cred că se va petrece prea curând. Şi apoi mai e o chestie: nu ştiu câţi dintre cei plecaţi ar fi dispuşi să se reîntoarcă?!
Ăsta e sfârşitul, dp meu dv, mă rog nu e primul site pe care-l văd sinucigându-se. PĂCAT! etc. |
Da!!!
|
V-am spus eu? :)
|
Originally Posted by hellsteed:
|
1) Dragomara are dreptate.
2) Dragomara are întotdeauna dreptate. 3) Când Dragomara nu are dreptate, se aplicä punctul 2). |
Originally Posted by Dragomara:
=)) Tu chiar esti amuzanta! =)) In primul rand, eu respect persoanele care cred eu ca merita cu adevarat sa fie respectate (pan' la urma, am tot dreptu' sa respect sau sa nu respect pe cine vreau) . In al doilea rand pe ce te bazezi tu cand spui cuvantul "respect" intr-o convorbire virtuala, cu o persoana pe care abia daca o cunosti (desi cunosti e mult spus) ? Hai, gata, ne vedem peste 20 de ani =)) (cand, oricum, neuronii tai vor fi morti si cand tu o sa ai aceleasi principii de om.... frustrat :))) . |
@Pitbul - scuze, dar tb să mă conformez principiului de mai jos; nu mi-ar ajunge 3 zile să-l actualizez cu măreţele-ţi fapte. pa. :">
Originally Posted by Dragomara:
|
Foarte incitant, într-adevär!
Asadar, iatä-mä extrapolat în personalitatea unei fete de cincisprezece ani! Un nou-venit ar putea spune: "Avatar"... Eu, care-s mai vechi, decretez: "Molloy". :x |
Pit, ea voia sa-ti spuna I see you. ;)
|
Posibil. Distanta ca de la cer la pämânt dintre vruta si spusa dragomariceascä e una dintre proptelele inefabilului ei. Ea vrea sä zicä "I see you" si zice "nu exişti", vrea sä declare "cartof" si declarä "pläpumioarä", vrea sä spunä "unde e flota?" si spune "mä duc sä fac dus", vrea sä rosteascä "E egal em-ce pätrat" si rosteste "Proletari din toate tärile, uniti-vä!", vrea sä cuvânteze "ah carnea aceasta mult prea închegatä, de s-ar topi si s-ar preface-n rouä", si cuvânteazä "patronii ar trebui sä-i dea afarä pe toti angajatii Cinemagia fiindcä au sinucis-o".
|
Originally Posted by Pitbull:
Prin urmare esti un nesimtit si dai dovada de-o lipsa de respect inimaginabila! =)) |
Dragomara, seriously now, when was the last time you got laid? :D
fiinta nesatioasa, frustrata si lipsita de simtu` masurii care esti! hai ca ti-am facut profilu` cu cea mai mare mitocanie si cel mai mic efort. :wink: semnat, admirator anonim :-* :-* :-* |
Inca un nesimtit! :D Bun venit!
|
Originally Posted by Liviu-:
Originally Posted by Pitbull:
AH!!! :D @Dragomara: :-* :-* :-* |
Cine tot face topicurile astea?
:(( Cine comenteaza mereu la fiecare?:)) |
All times are GMT +2. The time now is 23:39. |