![]() |
Jenny - mrrrrrr. :P
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
Bullshit,Miss Piranda. PS: Dude. |
Originally Posted by miercuri:
Honey, don't spit, swallow. Political correctness sucks my hairy balls. Ma doare in cot ce e 2007, ce e 2010. Auzi, e de 2007... duamni! |
Va cam plictisiti, nu? :)
|
eu nu m-as plictisii daca astia nu s-ar mai certa si daca unii useri ar fi mai rezervati in declaratii... dar deh, nu se poate asa ca... (:|
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
E o vorba la americani: "it's okay to be gay!", asa ca poate traim si noi o stare de normalitate... si apropos, poza este una normala din toate punctele de vedere... nu esti :-& , mai degraba:) |
ms rrs... o iau ca pe un compliment... :">
|
|
hi, hi... rockereala.... \m/
misto privire, copilo... |
Super poza. Chiar arati ca o 'copila satanista'. :D
Asta se vrea a fi un compliment, take it as one. :P |
Draguta poza copila :)
Cu poza asta a ta mi-a venit in minte o idee, de fapt exista un mini-concurs pe ultima pagina a revistei Cinema, de cind eram eu copil, in care puneau o secventa dintr-un film si cine scria dialogul cel mai frumos/istet legat de poza aia cistiga ceva, probabil un abonament gratuit. Singura poza pe care mi-o amintesc e Drew cu E.T. in camera lui Drew de joaca si replica cistigatoare a fost: "Intotdeauna mama m-a invatat sa ma joc cu fetite mai urite decit mine". Asa mi-a venit mie in cap sa scriu ce-ti trecea tie prin cap cind s-a facut poza :) si sper sa o iei ca pe o gluma nevinovata. "Ni la el, ii arde de facut poze cind eu nu stiu cum sa-mi salvez manichiura facuta ieri. Ii arat eu acasa! O unghie sa mi se rupa si gata! Totul s-a terminat intre noi." |
Da, un concurs de craptions. Nu e o idee rea.
![]() She always looks you deep in the eyes, burning your soul up, before ripping your head off. Ozzy was proud of his offspring. |
Originally Posted by marius_em:
:)) You've got my vote! (dar amandoua legende sunt faine) |
Originally Posted by marius_em:
I third that :) vad ca MariaMona a fost a doua. Asa ca te asteptam cu un nou topic, nu neaparat concurs si ma gindesc la imagini de film, normal. Cine pune o poza lasa o perioada de o zi-doua pentru cine vrea sa se joace si sa scrie un craption, I like this word :) si primul care a pus un text pune urmatoarea poza si tot asa. Sau daca vreti concurs, concurs sa fie, doar ca ma gindeam ca poate un joc nou mai dezmorteste atmosfera, vad ca toate jocurile au ramas in paragina, mai putin alea interminabile :)) si la categoria asta incadrez si imaginile lui Paul, no offence sper :) |
un deget sus si de la mine in sustinerea ideii :)
|
Anaemona, e topicul tau. Ca atunci cand eram mici, cine a avut ideea, ala ramane.
Hai, curaj ! |
Hei Rapture, misto pozele... cam ciudat loc ti-ai ales sa bei cafeaua... dar e mai misto asa. (cred) :)
|
Nimic nu e mai placut decat a-ti bea cafeaua in curte (eventual pe terasa). Ha! :P
|
eu credeam ca rapture e un el si nu o ea , interesant )
|
da, si eu credeam... dar uite ca si fetele au imaginatie (isi bea cafeaua in curte) si talent (la desen si altele)... ca sa nu mai spuna altii pe aici ca femeile sunt de cea mai joasa speta. ;)
Multumim Rapture pentru exemplul pe care il dai... :-* |
All times are GMT +2. The time now is 03:41. |