Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Cum aratam noi,userii Cinemagia (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93853)

Judex 20 Sep 2010 16:34

Jenny - mrrrrrr. :P

alextreme93 20 Sep 2010 16:45

Originally Posted by dragonfly_drk:

dovedeste Brad Pitt... facem concurs?... sa vedem care pe care... sa hotarasca cei de aici care e mai frumusel... pardon, frumusica... uitasem ca si tu esti fata... =))

Bullshit,Miss Piranda.

PS: Dude.

marius_em 20 Sep 2010 21:43

Originally Posted by miercuri:

Originally Posted by marius_em:

Nu e aiurea deloc. "Gay", in argou, egal "lame". Nu e nici discriminare, nici homofobie.

Honey, I know my slang, dar asta nu inseamna ca e cumva mai justifiabil. Sau ca oamenii ar trebui sa abuzeze de sensul asta, care este complet homofob la origine.
De asemenea, it's so 2007. Follow the interwebs, putini native speakers mai folosesc "gay" cu sensul asta in ziua de azi.

Honey, don't spit, swallow. Political correctness sucks my hairy balls.
Ma doare in cot ce e 2007, ce e 2010. Auzi, e de 2007... duamni!

Liviu- 20 Sep 2010 23:16

Va cam plictisiti, nu? :)

dragonfly_drk 20 Sep 2010 23:19

eu nu m-as plictisii daca astia nu s-ar mai certa si daca unii useri ar fi mai rezervati in declaratii... dar deh, nu se poate asa ca... (:|

rrs85 21 Sep 2010 23:46

Originally Posted by dragonfly_drk:

na mai, sa nu mai zica nimeni ca e lumea gay pe aici...:)

E o vorba la americani: "it's okay to be gay!", asa ca poate traim si noi o stare de normalitate... si apropos, poza este una normala din toate punctele de vedere... nu esti :-& , mai degraba:)

dragonfly_drk 21 Sep 2010 23:53

ms rrs... o iau ca pe un compliment... :">

copila_satanista 22 Sep 2010 07:52

dragonfly_drk 22 Sep 2010 09:50

hi, hi... rockereala.... \m/
misto privire, copilo...

shadowofnight 22 Sep 2010 14:06

Super poza. Chiar arati ca o 'copila satanista'. :D
Asta se vrea a fi un compliment, take it as one. :P

anaemona 22 Sep 2010 15:23

Draguta poza copila :)

Cu poza asta a ta mi-a venit in minte o idee, de fapt exista un mini-concurs pe ultima pagina a revistei Cinema, de cind eram eu copil, in care puneau o secventa dintr-un film si cine scria dialogul cel mai frumos/istet legat de poza aia cistiga ceva, probabil un abonament gratuit. Singura poza pe care mi-o amintesc e Drew cu E.T. in camera lui Drew de joaca si replica cistigatoare a fost: "Intotdeauna mama m-a invatat sa ma joc cu fetite mai urite decit mine".

Asa mi-a venit mie in cap sa scriu ce-ti trecea tie prin cap cind s-a facut poza :) si sper sa o iei ca pe o gluma nevinovata.

"Ni la el, ii arde de facut poze cind eu nu stiu cum sa-mi salvez manichiura facuta ieri. Ii arat eu acasa! O unghie sa mi se rupa si gata! Totul s-a terminat intre noi."

marius_em 22 Sep 2010 15:34

Da, un concurs de craptions. Nu e o idee rea.

She always looks you deep in the eyes, burning your soul up, before ripping your head off. Ozzy was proud of his offspring.

MariaMona 22 Sep 2010 20:54

She always looks you deep in the eyes, burning your soul up, before ripping your head off. Ozzy was proud of his offspring.

:)) You've got my vote! (dar amandoua legende sunt faine)

anaemona 22 Sep 2010 21:18

I third that :) vad ca MariaMona a fost a doua. Asa ca te asteptam cu un nou topic, nu neaparat concurs si ma gindesc la imagini de film, normal. Cine pune o poza lasa o perioada de o zi-doua pentru cine vrea sa se joace si sa scrie un craption, I like this word :) si primul care a pus un text pune urmatoarea poza si tot asa. Sau daca vreti concurs, concurs sa fie, doar ca ma gindeam ca poate un joc nou mai dezmorteste atmosfera, vad ca toate jocurile au ramas in paragina, mai putin alea interminabile :)) si la categoria asta incadrez si imaginile lui Paul, no offence sper :)

gropitse 22 Sep 2010 22:24

un deget sus si de la mine in sustinerea ideii :)

omudindulap 22 Sep 2010 22:31

Anaemona, e topicul tau. Ca atunci cand eram mici, cine a avut ideea, ala ramane.
Hai, curaj !

dragonfly_drk 04 Oct 2010 20:22

Hei Rapture, misto pozele... cam ciudat loc ti-ai ales sa bei cafeaua... dar e mai misto asa. (cred) :)

Rapture 04 Oct 2010 20:59

Nimic nu e mai placut decat a-ti bea cafeaua in curte (eventual pe terasa). Ha! :P

gropitse 04 Oct 2010 21:00

eu credeam ca rapture e un el si nu o ea , interesant )

dragonfly_drk 04 Oct 2010 21:05

da, si eu credeam... dar uite ca si fetele au imaginatie (isi bea cafeaua in curte) si talent (la desen si altele)... ca sa nu mai spuna altii pe aici ca femeile sunt de cea mai joasa speta. ;)
Multumim Rapture pentru exemplul pe care il dai... :-*

All times are GMT +2. The time now is 03:41.