![]() |
yeah, lovely = because scary or scary = because lovely or whatever
d cind le-am vazut insirate-n revista ma urmaresc... they're so freakin outofthisworldish!!:lol: PS ah, si mi-a mai placut cva: k maj. celor care au scris dspr tiff au kkt-o p lady navessa... oops, i meant vomessa. or vanessa - WHAT ever! tot o sinistra ramine :sick: |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Acum vine raspunsul evident *rolls eyes*..both....or all three of them..Does that whatever count as an option? :? ... |
why, it SURE does!
figura ti :o |
ma come "figura ti"? wasn't it "figurati"?... :?
|
si certo, ma mi piace piutosto cosi, va bene?
invece, io non ho mai imparato italiano, dunque e molto possibile fare qualsialsi errore... |
va benissimo, e sbagliare e' umano... era soltanto una piccola osservazione, risultato dalla noia generale... :sleep:
|
In articolul cu DM sunt usor consternata de cate ori receznorii mei il gasesc pe Gahan sexy. La mine e undeva in topul uratilor cu spume.
Din kestia cu Cannes'ul mi-a ramas in minte doar partea cu Avida. Ma asteptam sa'l vad in progrtamul tiff'ului de anu' asta. Poate macat la anu'? |
pt mala
hmm... si mie mi se parea sexy dave... da d mult! :lol: anyway, important nu este dk gahan ti s pare sexy, ci dk als ti s pare asha... ;) pt drudu grazie tanto, mi dai coraggio :) |
you silly devil :love:
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
Voi si publicitatea voastra on-line.
Primul numar care-l cumpar, inca nu m-am hotarat daca-l iau si p-al doilea, dar e destul de ieftin. Probabil unul din motivele prentru care dupa 10 minute au inceput sa cada paginile. Pana o sa apara Empire si Q in Romania cumpar re:publik. Articol foarte bun cu Nemescu, cam aiurea sa citesti despre Cannes la 3 luni dupa. depeche mode la cald a fost excelent, a 2a zi am inceput sa vad si partile nasoale. Dar nu comentez in conditiile in care l-am vazut pe gratis. Cat despre V. Redgrave, in care da toata lumea, fiecare avem piticii nostri, so chill. Din pacate, o sa ajung la TIFF abia in 2008 :( . |
pai, cannes-ul a fost la sf. lui mai, right?
CIND crezi k putea aparea (prea) lunga relatare dspr, in conditiile unui lunar? in iunie?? i dont think so... nr d fatza este dublu, iulie-aug; so, here u go. eu n-am d c sa 'apar' txtu, k nu l-am scris eu, ba kiar m-a enervat in 2 locuri - acolo unde ac & ald, my flat-mates, strimba din nas, fitzoshi, la 'mirosu fromageriei' du coin; faptul k era unul din cele mai bune aparturi disponibile - la 2 pashi d palat, panoramic view (din care, altminteri, au pozat the fireworks! ;)), large terrace a.s.o. - nu s mentioneaza nicaieri... iar 'fromageria du coin' era way away, treceai fix 3 secunde prin dreptu ei in drum spre palat... plus k adevaratii connaisseurs adulmek astfel d mirosuri... :x las k scriu eu o scrisoare la re: publik, sa restabilesc adevaru obiectiv! cit dspr coana vanessa, ramine cum am stabilit: the lady is a tramp. :hmm: |
deci numarul #17 (eu credeam ca este #18 da asa scrie pe coperta)
Gen mult mult mult festvaluri de muzica (benicassim, sziget, syntplants, summercase) Si o chestie despre prestatii muzicale live (billy idol morrissey, shakira, pet shop boys, fat boy slim) Si o chestie despre filme astea nou noutze din romanika cu revolutia la cap O prezentare united 93 La 30 de ani dupa: retro-cool (gen) taxi driver Michael mann (de la a la z) She wants revenge Romain duris Si alte chestii |
Rasfoit putin aseara PUNCT Vazut ceva care placut mult PUNCT Regal Miami Vice PUNCT Respect Alin Ludu Dumbrava STOP
|
de astazi si pe net: www.publik.ro. nice
|
Am destziplat-o si zap zap, pe nerasuflate, pana la pagina cu Sziget. citesc pe diagonala pana la partea cu Radiohead. Ma declar multumita de diagnostic desi mie nu mi-ar fi tremurat mana sa mai scap niste superlative. Pentru o secunda db mi-a devenit simpatic. In secunda urmatoare mi-a trecut prin cap ca partea cu RH e mana domnisoarei miruna numaistiucum. Doar o corectie. Trupa mai canta din cand in cand Creep. Au facut-o chiar la o saptamana dupa Sziget, in ambele concerte pe care le-au avut la V Festival.
D'acord cu cei doi si pe partea cu Placebo. Cumva ii invidiez pe entuziastii de la gig-ul din Bucuresti . Cu stupoare aflu ca Misia a fost la Sziget! Probabil n-as fi vazut-o oricum ca nu m-ar fi mutat nici buldozeul de la main stage la ora aia da' as fi preferat-o. Poate asa ramanea si dragostea mea de Molko & co intacta. Totusi nimic despre dEUS la Sz? Se poate sa fi picat atat de tare in admiratia pentru toaletele ecologice sau sa se fi lasat atat de cuprinsi de agonia consumismul incat n-au gasit timp/spatiu pentru cea de-a doua dementa sublima a festivalului? |
un plus din partea mea deoarece nu mai cad paginile.
si un altul pentru re:vista in general. |
Deci pe Cretulescu (Andrei) nu-l mai citesc . M-am convins once and for all ca bunul gust in familia aia a migrat tot spre nevasta-sa. & btw trupa aia de distrusi e 'heaven street seven' nu 'heaven street band'
|
Originally Posted by jeleu:
|
Originally Posted by Mala Portugal:
In cel mai bun caz, consumerismului. 'Consumismului' nu exista decit ca, cel mult, termen insusit in mod fraudulos si deficitar. |
All times are GMT +2. The time now is 03:07. |