![]() |
5) Vader's ambitions.
SITH ... the tendency is to kill the master be free of the APPRENTICE title... 6) Jedi training. Why, then, is Luke's Jedi training so haphazard? In "Empire," he hangs with Yoda on Dagobah, learns basic Force skills and then cuts short his training to dash off to Cloud City. Yet when "Jedi" starts, he seems to have mastered his Jedi might. Back on Dagobah, the Little Green One tells him, "No more training do you require." Then Yoda retrenches and says Luke must face Daddy Darth before he can be a real Jedi. It's called THE TRIALS.... "no more training you require..." ... yet facing VADER is the final trial towards becoming a TRUE JEDI KNIGHT & further on a JEDI MASTER ... 9) Yoda. Given that he's arguably the most revered character in the entire series, why is Yoda such a mystery? His race? Unknown. sa caute mai mult pe net astia ... astea's facute la mishto' / caterinca ... |
Originally Posted by Longshot:
if u don't ... then u misunderstood ... & me iz sorry! |
nu. am priceput. doar ca aveam chef sa mai scriu ceva in postu' ala.
legat de lista aia de pe nbc. e facuta in mila rau. ei au o tzara dreptate pt ca se refera strict la filme si nu la expended stuff. insa nu poti sa ai una fara alta. logic ca n-ar avea cum sa explice atatea chestii. |
Anakin: I'm haunted by the kiss that you won't give me.
Talk about being horny... 8) |
bilete star wars
e cineva interesat de 2 bilete pt 21 mai la 23:45 (Multiplex Vitan sala 3 randul 12 central)? eu le luasem initial pe astea si intre timp am facut rost de bilete pt 20 ... daca e cineva interesat ... sa imi dea un mesaj
|
Eu daca as fi in locul tau, as merge sa-l vad de doua ori... de trei.. de patru....
|
bilete star wars
eh ... si eu ... daca nu as sta oarecum nashpa cu banii luna asta ... oricum ... am dat biletele ...
|
Cu siguranta,nu voi avea probleme cu banii si biletele ca voi fil la cinematograf de dimineatza la primul spectacol,ca seara e nebunie mare.
P.S.Pariez ca strange 1 miliard sau 2 din primul weekend si in U.S.A 100 Milioane de $. |
A jucat cineva Lego Star Wars?
|
|
Originally Posted by Gaandalf:
|
Originally Posted by MinRep:
pana atuncea ... discutam pe sambata .... :D |
Ce "hit" mare o sa fie acuma partea a 3-a.... mie frica ca nu o sa mai gasesc bilete. Megaplex Cta..... stie cineva cat e biletul ? Am inteles 120 si altcineva 220 . :hmm:
|
Originally Posted by ArsDeFoc:
Ai vreo treaba cu ArsDeViu sau doar ai dat copy/paste cu nerushinare ? |
Originally Posted by Gaandalf:
Sau poate's frasu.... m-am gandit...daca tot e plecat...sa ii fac si eu o bucurie..sa scriu si eu ceva pe cinemagia. :D Si unde e Glendale ? E in Tomis cumva ? :oops: |
Glendale e in TOMIS la etajul 3 ... si merge sa vezi filme in sala 3 k celelalte sali sunt ptr midgets. Din lipsa de cinematografe si eu si probabil tu si restul populatiei din CTA se va duce acolo. |
[quote="Gaandalf"]
I know you :happy: . Ti-am dat alea 10 cd-uri si nu le-ai mai adus :lol: . 10x for the info and MTFBWY ;) |
http://www.comingsoon.net/films.php?id=4777
inca creo 4 spoturi tv la revenge dar deja cred ca este inutil ... sa fie aicea ... ptr public... :D |
may the force be with you too! |
"Don't call us...we'll call you !" Am nr tau de mobil... i shall contact you for further notice ! :)
|
All times are GMT +2. The time now is 18:50. |