![]() |
+1 Isabel Coixet
+1 Jane Campion +1 William Wyler |
Originally Posted by SoricicaMov:
ce filme cauti? |
+1 Jane Campion
|
+1 Truffaut
+1 Tati +1 Preminger +1 Altman +1 Holland -1 Siegel -1 Coixet -1 Campion -1 Wyler |
+1:
William Wyler Otto Preminger Jacques Tati Francois Truffaut Pier Paolo Pasolini Nuri Bilge Ceylan Aleksandr Sokurov Joao Cesar Monteiro Dennys Arcand Ermanno Olmi |
- Pasoini
+ Truffaut + Tati - Preminger - Coixet - Campion +Altman |
Retrag +1 si schimb in -1 pt Weir
Sharunas Bartas -1 João César Monteiro -1 Dumont -1 Pita -1 Olmi -1 Pialat -1 Kaurismaki -1 Shindo -1 Siegel -1 Coixet -1 Campion -1 Preminger -1 Holland -1 Blier -1 Benning -1 Marker -1 Borowczyk -1 Dragan -1 Truffaut +1 Tati +1 Altman +1 @varu - Culmea e ca de Tati n-am vazut decat PlayTime si nu mi-a placut, dar ma gandeam sa-l nominalizez si eu la un moment dat pentru ca eram curios fata de celelalte filme. @Mercutio - Poti schimba voturile, asa a fost si la editia trecuta. @Anaemona - Mi-ar placea sa vad Short Cuts printre filmele lui Altman :D Daca esti de acord il poti baga pe acolo? :P (dar nu in locul lui McCabe & Mrs. Miller sau The Long Goodbye) |
Originally Posted by Malombra:
The Jester and the Queen, The Very Late Afternoon of a Faun, The Apple Game, Something Different şi Brief Encounters, The Long Farewell, Getting to Know the Big Wide World, Among Grey Stones |
among gray stones nu are subs, cel puțin eu am văzut fără.
îți trimit până mâine linkuri la ce găsesc. |
Originally Posted by Liviu-:
ar fi trebuit scoasa regula asta. parca e o joaca de copii. |
Jacques Tati (-1)
Robert Altman (-1) Sharunas Bartas (-1) Bruno Dumont (-1) Shion Sono (+1) Ermanno Olmi (+1 Maurice Pialat (+1) Walerian Borowczyk(+1) Bela Tarr (+1) Jane Campion (+1) |
''Everyone does what they can to avoid thinking. Laziness is the most basic human trait. People don’t want to think - they can’t make the connection between entertainment and thought. They want immediate kicks. People will not be human until they get pleasure from thought - only a thinking person can be a full person.'' Věra Chytilová - pentru ca aceasta viziune asupra realitatii ce presupune o metoda viguroasa de sondare in cautarea 'adevarului' se rasfrange in filmele ei, incitant si incisiv, in miriade de fatete-portret ale societatii contemporane
Daisies, 1966 Fruit of Paradise, 1970 Prefab Story, 1979 The Very Late Afternoon of a Faun, 1983 The Jester and the Queen, 1988 |
+1 Chytilova
|
+1 Pasolini
+1 Isabel Coixet +1 Robert Altman +1 William Wyler +1 Agnieszka Holland +1 Věra Chytilová |
Il propune cineva pe Guy Maddin :-/ I ran out of propositions.
|
Pentru ca oricum nu prea s-a mai tinut cont decat intr-o anumita masura de faptul ca regizorul trebuie cunoscut de cel care propune, imi cer scuze fata de cei care au propus filme data trecuta si reiau 3 care mi s-au parut mie mai interesanti la care am au adaugat 2 de-ai mei.
Nikita Mikhalkov Burnt by the Sun Urga A Slave of Love Unfinished Piece for the Player Piano The Barber of Siberia Abel Ferrara King of New York (1990) Bad Lieutenant (1992) The Funeral (1996) Ms. 45 (1981) The Addiction (1994) Jafar Panahi Talaye Sorgh Dayereh Ayneh Badkonake Sefid Offside Yasujirô Ozu Floating weeds An autumn afternoon Late autumn Early Summer The end of summer Sang-soo Hong Virgin Stripped Bare by Her Bachelors Woman on the Beach Night and Day Hahaha Woman Is the Future of Man |
Liviu, cred ca listele se pot schimba dupa ce se incheie nominalizarile, nu?
|
Originally Posted by anaemona:
Da. Si daca l-ai pus tu pe Madin am sa-l retrag eu. Poate in orele astea care au ramas imi folosesc ultima propunere pe altceva. LE: Hai ca suntem tari :)) Pune-l tu pe Madin cu ce filme vrei :P Eu sincer nici nu sunt sigur ca-l vreau, o faceam doar pentru ca a cerut Marcus. |
Tocmai am sters ce-am scris :))
Ok, short version Guy Maddin Archangel - 1991 Careful - 1992 The saddest music in the world - 2003 Brand Upon the Brain! - 2006 My Winnipeg - 2007 |
Cel mai misto e ca cine citeste doar ce-a ramas acum n-o sa inteleaga toata tevatura ;)
|
+1 Ozu
+1 Shion Sono ;) |
+1 Ferrara
+1 Panahi +1 Ozu +1 Maddin -1 Mikhalkov -1 Hong -1 Sono @anaemona ai ales FIX ACELEASI 5 filme de Maddin pe care mi le pusesem in cap sa le vad.Wunderbar. |
Originally Posted by Federico:
PS: scuzati off-topicul. Or go fuck yourself. |
+1 Yasujirô Ozu
+1 Abel Ferrara |
Originally Posted by Mercutio:
Faptul ca, desi ma intereseaza regizorii respectivi, sunt altii pe care as vrea sa-i vad in turneu inaintea lor (cum ar fi Sharunas Bartas, care nu doar ca mi-e strain, dar e si primul regizor baltic de care am auzit pana acum) . De-asta o sa mai schimb o parte din voturi, desi chiar nu prea as vrea sa le dau -1 unora... -1: Robert Altman William Wyler Abel Ferrara Bruno Dumont (schimb din +1 in -1) +1: Yasujirô Ozu Guy Maddin Jafar Panahi Nikita Mikhalkov Sang-soo Hong |
Salutare!Eu sunt mai nou pe acest site...Pot participa in turneu?
|
Salut! Oricine poate participa la turneu daca il gaseste interesant. Citeste regulile pentru selectie din primul mesaj al topicului. Regulile turneului propriu-zis vor fi anuntate la scurt timp dupa terminarea selectiei, iar ultima zi de selectie e miercuri.
|
Dar nu mai pot propune regizori,nu?
|
Nu, esti cu o zi in intarziere :P Oricum sunt destule propuneri interesante dupa parerea mea.
|
+1 Pedro Costa
+1 Francois Truffaut +1 Nuri Bilge Ceylan +1 Yasujiro Ozu +1 Robert Altman +1 Aleksandr Sokurov +1 Ermanno Olmi +1 Guy Maddin +1 Jafar Panahi +1 Pier Paolo Pasolini +1 Abel Ferrara +1 Aki Kaurismaki +1 Kaneto Shindo +1 Chris Marker -1 Joao Carlos Monteiro -1 Denys Arcand -1 Jacques Tati -1 Shion Sono -1 Maurice Pialat -1 Sharunas Bartas -1 Bela Tarr -1 Vera Chytilova -1 William Wyler -1 Dan Pita -1 Krysztof Kieslowski -1 Agnieszka Holland -1 Paul Verhoeven -1 Otto Preminger -1 Zhang Yimou -1 Jane Campion -1 Nikita Mikhalkov -1 Sang-soo Hong -1 Bruno Dumont |
+1
Ermanno Olmi Abel Ferrara Chris Marker Bela Tarr Věra Chytilová -1 Denys Arcand Pier Paolo Pasolini Shion Sono Maurice Pialat |
+1 Abel Ferrara
+1 Denys Arcand |
pasolini ar fi b]iat fain, de n-ar fi așa de comunist. oedipus rex e f. fain totuși.
|
Arcand -1
Costa -1 Maddin -1 Chytilová -1 |
-1 Francois Truffaut
|
-1
João César Monteiro Jacques Tati Robert Altman Aleksandr Sokurov Jafar Panahi |
Mercutio, i-ai mai dat un - lui Altman chiar asa, deloc nu-ti place? :)) Nu ma sesizam daca nu era pus de mine.
|
La fel si pentru Tati. Mai multa atentie pls :D
|
Originally Posted by anaemona:
n-am observat. ba imi place foarte mult, doar ca am vazut toate filmele. as fi preferat sa discutam images si 3 women. iar acum votez incercand sa mai fac sa intre in lista vreun regizor propus de mine. unii propun, justifica propunerile, iar altii vin si dau cu minus, fara sa stii de ce si cum. it's unfair! |
ok. pentru ca l-am vazut si pe Tati in intregime.
recent chiar am vazut Le vacances de monsieur Hulot. filmele lui Tati au o valoare mai mult istorica. nu prea merge sa confrunti un film de-al lui cu unul actual. eu, asa cum am mai spus, sunt impotriva marilor regizori in acest concurs. |
Eu am dat + la regizorii care ma intereseaza sa-i vad in momentul asta. Lui Arcand si Pialat le-am dat - pentru ca am vazut cam toate filmele din lista, unul nu l-am vazut la Arcand, si de fapt e unul din regizorii mei preferati. Intr-un curind vreau sa-i caut documentarele facute in tinerete. La ceilalti 2 le-am dat - pentru ca nu ma intereseaza in momentul asta. O parte din cei carora nu le-am dat nimic nu au nici o sansa sa ajunga in top, iar la cei deja ajunsi in top, aproape sigur, ii prefer acolo, dar nu sint totusi super interesata.
Pina la urma s-au facut prea multe selectii doar pentru 8 locuri, asta e :) |
+1 Abel Ferrara
+1 Jafar Panahi |
Originally Posted by Federico:
|
Ah, excelent.
Pai, pune mana pe condei, ca ai de recuperat. Poti sa-ncepi de-aici :D http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=98454 |
| All times are GMT +2. The time now is 01:39. |