Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Cum se numeste filmul? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=98413)

theo9010 01 Oct 2013 17:23

Originally Posted by v3nom:

Originally Posted by theo9010:

buna!am vazut un film mai demult era cu un tip care moare si ajunge in purgatoriu, dar trebuia sa se intoarca pe Pamant ca sa ajute sau sa salveze pe cineva si singurul corp disponibil era al unui catelus proaspat nascut. Ma rog, reuseste sa-si indeplineasca misiunea (dupa ce crescuse mare), dar moare iarasi si de data asta se reincarneaza in veverita. Iar cel mai bun prieten al sau, tot caine, se reincarneaza intr-o cotofana, parca. Si asta e finalul.

Fluke 1995

ms

alin_asoltanei 03 Oct 2013 22:45

nu stiu cum se numeste

am vazut filmul asta cand eram mai mic dar vreau sa-l vad din nou.. in film niste liceeni au dau un test si unul dintre ei a intrat pe furis in scoala intr-o noapte ploiasa sa schimbe rezultatele testelor si cand a fulgerat toate informatiile din calculato i-au rmas tinarului in minte apoi la un concurs de poezie cineva i-a dat un telefon si a folosit un dispozitiv care i-a sters tot din memorie..cum se numeste filmul pleasseee:O

tony2911 09 Oct 2013 00:07

Caut si eu un film:

Originally Posted by tony2911:

Buna ziua

Sunt curios sa vad un film, dar nu ii mai tin minte numele.
Tin minte cateva detalii despre el, nimic mai mult. In primul rand actorii erau oameni de culoare(cel putin actorii principali), dar s-ar putea sa ma insel.
Cred ca e o romanta(dupa cum parea), era cu o fata de liceu ce era impreuna cu un baiat(din cate imi amintesc era bogat). Intr-o zi apare un nou baiat in scoala(daca tin minte el era jucator de hochei), acestuia ii place fata si face ce face ca sa-i intre pe sub piele(se inscrie la cursurile unde e si ea, pana ajung sa se cunoasca).
Mai tin minte un detaliu, el ii spune fetei ca(,) culoarea ei preferata e verde deoarece are si ochii verzi, cerceii si mai multe lucruri, iar ea ramane uimita cum si-a dat seama. Cand il intreaba pe prietenul ei actual, acesta habar nu are, iar ea se gandeste tot mai mult la baiatul cel nou.
Parca mai era un detaliu, in care o invita sa dea cu crosa un gol(la Hochei), si ii zice ca daca rateaza il saruta, iar daca nimereste o el o lasa in pace, iar aceasta reuseste sa inscrie.

Astept un raspuns, multumesc.

gabriel_dragomirescu 09 Oct 2013 21:07

Caut si eu un film l-am avzut demult..Un om se trezeste de dimineata si nu mai are chef sa se duca la munca...pana la urma o face dar acolo nu mai are chef de nimic,refuza totul si totusi este promovat, si toate incep sa ii mearga in bine...nu mai stiu cum se cheama... nici actorul nu-l stiu...daca si-l aminteste careva....Ms mult

theo9010 09 Oct 2013 22:44

am vazut un trailer in care era un barbat si o femeie. femeia se duce la servici, iar barbatul ramane acasa.aude la stiri de o epidemie si se baricadeaza in casa. femeia vine acasa, dar el nu o lasa ca e infestata...

Puferiu 10 Oct 2013 09:51

Right at Your Door (2006)

theo9010 10 Oct 2013 09:55

Originally Posted by Puferiu:

ms

dany67 21 Oct 2013 10:36

caut un film

Am vazut la cinema in 1987 un film asiatic cu karate fb. Actiunea filmului se petrece intr-un sat de munte linistit pana cand apare un tip imbracat in alb (tare in karate). -se bate cu MAESTRUL din sat pe care-l raneste cu o lovitura seccreta. Tot tipul ii aduce leacuri adunate din munte Maestrului cu scopul de a se apropia de fata acestuia. Acest tip ziua era imbracat in alb si noaptea in negru mascat ca un Ninja,cauta ceva...Maestrul a dat peste tip, s-au luptat dar a primit aceiasi lovitura secreta duca care a murit.Alt tip apropiat al Maestrului il descopera se lupta cu el, tipul in alb o cam i-a in freza la urma scoate un pistol ascuns si il inpusca, apare fata Maestrului... caut titlul filmului

alexandru_marina 30 Oct 2013 00:17

Buna seara,

Sper ca ma poate ajuta cineva sa imi spuna cum se numeste un film vazut acum vreo 15 ani de pe o caseta video. Actiunea era undeva intr-o inchisoare. Imi mai aduc aminte ca acolo se organizau curse de animale(soareci,gandaci,etc) si la un moment dat un personaj(nu stiu daca cel principal) isi gaseste soarecele mort in mancare(orez parca). Cam atat imi amintesc. Daca cuiva ii suna cunoscut il rog sa nu ezite sa iimi spuna cum se numeste.

O seara buna!

Puferiu 30 Oct 2013 23:22

The Green Mile (1999)

AsterX 05 Nov 2013 15:22

intrebare

am vazut un film de prin anoo '80 o comedie muzicala franceza , spaniola sau portugheza nu mai stiu.in romaneste la tv i-a zis"Imprumuta-mi vocea asta seara" cu un cintaret portughez sau spaniol consacrat.stie cineva anul cind a fost realizat sau titlul original?un lunk imdb cumva?

florryinn 06 Nov 2013 12:00

Sa fie asta?:

http://www.imdb.com/title/tt0076576/?ref_=nm_flmg_act_6

theo9010 30 Nov 2013 20:27

caut si eu film pe care l-am vazut mai demult si nu prea imi mai amintesc multe,dar as vrea sa il revad poate ma ajuta cineva..el e bucatar si are un restaurant,ea e critic culinar si scrie despre restaurante si mancare in revista.el afla ca ea e critic culinar si o roaga sa treaca pe la restaurantul lui .ii spune ca se gandeste daca iese cu mama ei (parca).intr-o zi se duce la un restaurant cu mama ei si o da de gol ca e critic ...ea se duce pana la urma la restaurantul tipului (bucatarul) si scrie despre restaurantul lui...
Il stie cineva??

margott 30 Nov 2013 23:31

Originally Posted by theo9010:

caut si eu film pe care l-am vazut mai demult si nu prea imi mai amintesc multe,dar as vrea sa il revad poate ma ajuta cineva..el e bucatar si are un restaurant,ea e critic culinar si scrie despre restaurante si mancare in revista.el afla ca ea e critic culinar si o roaga sa treaca pe la restaurantul lui .ii spune ca se gandeste daca iese cu mama ei (parca).intr-o zi se duce la un restaurant cu mama ei si o da de gol ca e critic ...ea se duce pana la urma la restaurantul tipului (bucatarul) si scrie despre restaurantul lui...
Il stie cineva??

http://www.imdb.com/title/tt0480844/

theo9010 01 Dec 2013 10:04

asta e ms

iulikh 03 Dec 2013 20:02

nu imi mai amintesc

... anul asta, in vacanta in Grecia, am vazut inceputul unui film fantasy/SF, facut de BBC, genul plin de superstaruri, pe care nu mi le mai amintesc!!..~X( despre o lume in care erai obligat sa te duci la biserica, sau la spovedanie, iar cine lipsea devenea rebel, urmarit, etc. Filmul nu e foarte vechi (Cel mult 2010), insa din pacate era foarte tarziu atunci, nu mi-am notat la timp numele, iar acum caut ca orbetele si nu reusesc sa imi amintesc nimic. Orice cautare pe google, imdb sau cinemagia nu mi-a returnat niciun rezultat, asa ca... stie cineva? are vreo ideea?

tajkuna 17 Dec 2013 21:32

Cum se numeste filmul

Buna. As vrea sa aflu cum se numește filmul acela cand doi soti si o fetita incearca sa evite un accident si ajung intr-o casa bantuita,in aceat timp,ei nu stiau ca sunt morti si ajung in casa...abia la sfârșit își dau sama ca sunt morti pentru ca vede sotia mașina in rapa...va rog daca puteti...

margott 18 Dec 2013 21:55

Originally Posted by tajkuna:

Buna. As vrea sa aflu cum se numește filmul acela cand doi soti si o fetita incearca sa evite un accident si ajung intr-o casa bantuita,in aceat timp,ei nu stiau ca sunt morti si ajung in casa...abia la sfârșit își dau sama ca sunt morti pentru ca vede sotia mașina in rapa...va rog daca puteti...

Voices (1973)

http://www.imdb.com/title/tt0070888/

veronika_kent 24 Dec 2013 13:57

caut un film !

E un film vechi ... l-am vazut pe tvr 2 cu multi ani in urma si apoi pe hallmarck . In film este vorba de o adolescenta rebela care pleaca la o petrecere unde este drogata , violata si apoi aruncata in padure ...aproape de o cabana a unui batran de culoare ! Batranul incearca s-o salveze ... dar ea e drogata si incearca tot timpul sa fuga ... intr-un final ea ajunge la ce-a mai buna facultate din state !...nu stiu anul sau numele filmului ...in-sa e foarte bun !;)

extradecu 29 Dec 2013 18:06

salut

salut caut si eu un film de aventuri care din cate imi aduc aminte are in rolurile principale un tip invizibil, un nemuritor, o femeie vampir si inca cativa ( cred ca si un pistolar) pleaca in nush ce aventura si se deplaseaza cu un un submarin... din cate am inteles a fost si la tv de curand... tks

Igor12 29 Dec 2013 18:43

Quote:

E un film vechi ... l-am vazut pe tvr 2 cu multi ani in urma si apoi pe hallmarck . In film este vorba de o adolescenta rebela care pleaca la o petrecere unde este drogata , violata si apoi aruncata in padure ...aproape de o cabana a unui batran de culoare ! Batranul incearca s-o salveze ... dar ea e drogata si incearca tot timpul sa fuga ... intr-un final ea ajunge la ce-a mai buna facultate din state !...nu stiu anul sau numele filmului ...in-sa e foarte bun

E posibil sa fie asta.

margott 29 Dec 2013 18:44

Originally Posted by extradecu:

salut caut si eu un film de aventuri care din cate imi aduc aminte are in rolurile principale un tip invizibil, un nemuritor, o femeie vampir si inca cativa ( cred ca si un pistolar) pleaca in nush ce aventura si se deplaseaza cu un un submarin... din cate am inteles a fost si la tv de curand... tks

http://www.cinemagia.ro/filme/the-le...men-liga-4353/

extradecu 30 Dec 2013 17:01

Originally Posted by margott:

Originally Posted by extradecu:

http://www.cinemagia.ro/filme/the-le...men-liga-4353/

esti tare, ms...

marin49 01 Jan 2014 20:39

Caut un film cu Anthony Quinn si...

Caut si eu un film cu Anthony Quinn in rolul unui pastor de capre grec si o turista, posibil americanca (filmul nu aera tradus). Neintelegand ce spune turista incearca sa-i ofera niste alune, dar aceasta se sperie, crezand ca vrea sa o agreseze, fuge si il reclama la politie si Quinn este inchis. Mai tarziu turista il viziteaza la inchisoare de cateva ori si urmeaza o poveste de dragoste. Turista trebuind sa plece il invita pe Quinn la aeroport si urmeaza scena despartirii. Filmul incepe cu o superba melodie greceasca si, de asemenea, scena despartirii in incinta aeroportului, are loc pe fondul aceleasi melodii. Am crezut ca l-am vazut la bulgari, cand prgramul nostru era de 2 ore, caci nu era subtritrat in romana. Dar mi-am amintit, l-am vazut pe caseta, imediat dupa '90, cacii puneam filmul ca sa ascult melodia de la inceputul filmului.Caut de fapt acea melodie, dar as vrea sa revad si filmul! Nu cred ca pot fi singurul care am vazut acest film.
Va rog sa ma ajutati.:-?

anaemona 01 Jan 2014 22:02

Filmul nu e cu Anthony Quinn. Se numeste Girls in the sun - 1968. Culmea ca acum citeva luni l-a mai cautat cineva, cel putin eu am banuit ca despre filmul asta era vorba.

https://www.youtube.com/watch?v=AWALm5owOaE

vozaru_alex 02 Jan 2014 16:37

Cum se numeste filmul

Imi amintesc ca sotul detinea o pescarie ..sotia lui vroia sa o vanda si il inseala cu un tip mai tanar pentru a-l convinge sa o vanda.. afla fiul lor despre asta.. si cam atat imi amintesc

margott 02 Jan 2014 20:36

Originally Posted by vozaru_alex:

Imi amintesc ca sotul detinea o pescarie ..sotia lui vroia sa o vanda si il inseala cu un tip mai tanar pentru a-l convinge sa o vanda.. afla fiul lor despre asta.. si cam atat imi amintesc

Caught (1996)

http://www.cinemagia.ro/filme/caught...tradare-12948/

monica.antochi 03 Jan 2014 18:25

Caut si eu in film despre care imi amintesc foarte vag anumite detalii. Era vorba despre un interviu pentru un job. Erau cred vreo 12 persoane care au aplicat. Si ideea era ca au fost inchisi intr-o incapere si erau urmariti cu camere video. Si parca aveau de raspuns doar la o singura intrebare, si au inceput sa moara pe rand. Stiu ca nu e foarte elaborat ce spun eu aici, dar sper sa ma ajutati sa-l gasesc. Il caut de cativa ani..

Liviu- 03 Jan 2014 19:48

http://www.imdb.com/title/tt1258197/?ref_=nv_sr_1

stefan_ss 04 Jan 2014 18:07

Salut

Caut si eu un film, se difuza acum multi ani la tv si era vorba despre un tip care moare intr-un incediu (intr-o fabrica, imi amintesc vag amanuntele) si ajunge in infern de unde revine. Pe la sfarsit e o faza care se petrece langa semineu, de unde ies sau intra niste demoni, la care participa si sotia tipului acela. Actiunea se petrece mai mult printre gunoaie.

v3nom 04 Jan 2014 18:48

Spawn 1997

iulia_hutu 13 Jan 2014 15:01

a fost difuzat un serial acum cativa anu la tv cu o tipa care fusese crescuta intro unitate militara secreta si erau antrenati si modificati genetic pt a fi soldati indestructibili si erau marcati pe spatele gatului cu un cod de bare, un grup de copii printe care si tipa asta au evadat si s-au imprastiat in lume. aceasta fata a ajuns intrun oras unde lucra ca si distribuitor de colete, ulterior intalneste un tip care emitea mesaje pe postul national de tv impotriva sistemului , apoi apar si alti mutanti ca fata etc. stie cineva? va rog sa ma ajutati.

shory2k 13 Jan 2014 20:18

Salutare,

M-ar interesa si pe mine un serial de acum ceva timp,era difuzat pe Prima TV daca nu ma insel;era cu doi tipi care au creat o fata pe calculator..nu mai tin minte bine ca eram cam mic.Avea denumirea in romana''Nimic nu e perfect''din ce tin eu minte.

Multumesc

v3nom 13 Jan 2014 20:28

Originally Posted by shory2k:

Salutare,

M-ar interesa si pe mine un serial de acum ceva timp,era difuzat pe Prima TV daca nu ma insel;era cu doi tipi care au creat o fata pe calculator..nu mai tin minte bine ca eram cam mic.Avea denumirea in romana''Nimic nu e perfect''din ce tin eu minte.

Multumesc

Weird science 1994

shory2k 13 Jan 2014 20:46

Mersi mult,sper sa-l gasesc sa il revad.:D

topgearro 14 Jan 2014 22:39

Caut un film cu un tip care face lobby pt o asociatia nationala de producatori de tigari. E recent filmul, insa imi scapa acum numele actorului. Multumessc.

anaemona 14 Jan 2014 22:54

Thank you for smoking?

shobby13 21 Jan 2014 20:04

Buna seara. De cateva zile mi-am amintit de un film pe care l-am vazut acum destul de mult timp.. din pacate nu-mi amintesc numele nici-unui actor si nici cum se numeste filmul.

Era ceva gen un el si o ea; el vroia sa ajunga candva mare doctor si din cate imi amintesc inca studia. a fost trimis in practica la o morga ,din cate tin eu minte, undeva ori in alta tara ori in alt oras. "colegii lui" erau cam dubiosi si nu prea il acceptau pe "noul lor coleg". Grupul asta de colegi l-au provocat pe baiat sa "joace" de-a "ghici cum l-am omorat" pana cand din joaca au trecut la lucruri serioase pana au inceput sa se omoare intre ei si au ajuns sa-i omoare si iubita .. :|

Cam atat tin minte din film, sper sa va ajute sa ma puteti ajuta si voi pe mine. E un film psihologic ft bun, sau cel putin mie mi-a placut mult! Multumesc din suflet!:D

negoescu_ciprian 21 Jan 2014 21:28

Daca ma poate ajuta cineva?

Am vazut acum cativa ani un film in care actiunea se petrecea pe o insula. Feribotul nu mai mergea din cauza unei furtuni de zapada care a aparut pe neasteptate. Oamenii se adapostesc in biserica, dar apare un personaj misterios care vine in biserica si pana la urma ia un copil de acolo. Finalul filmului: Intr-un oras, pe o strada aglomerata, printre oameni cineva care il cauta pe copil dupa ani si ani, il vede, dar pentru scurt timp. E cineva care stie filmul asta, va rog?

margott 21 Jan 2014 22:20

Originally Posted by negoescu_ciprian:

Am vazut acum cativa ani un film in care actiunea se petrecea pe o insula. Feribotul nu mai mergea din cauza unei furtuni de zapada care a aparut pe neasteptate. Oamenii se adapostesc in biserica, dar apare un personaj misterios care vine in biserica si pana la urma ia un copil de acolo. Finalul filmului: Intr-un oras, pe o strada aglomerata, printre oameni cineva care il cauta pe copil dupa ani si ani, il vede, dar pentru scurt timp. E cineva care stie filmul asta, va rog?

http://www.cinemagia.ro/filme/storm-...satanei-17120/

margott 21 Jan 2014 22:25

Originally Posted by shobby13:

Buna seara. De cateva zile mi-am amintit de un film pe care l-am vazut acum destul de mult timp.. din pacate nu-mi amintesc numele nici-unui actor si nici cum se numeste filmul.

Era ceva gen un el si o ea; el vroia sa ajunga candva mare doctor si din cate imi amintesc inca studia. a fost trimis in practica la o morga ,din cate tin eu minte, undeva ori in alta tara ori in alt oras. "colegii lui" erau cam dubiosi si nu prea il acceptau pe "noul lor coleg". Grupul asta de colegi l-au provocat pe baiat sa "joace" de-a "ghici cum l-am omorat" pana cand din joaca au trecut la lucruri serioase pana au inceput sa se omoare intre ei si au ajuns sa-i omoare si iubita .. :|

Cam atat tin minte din film, sper sa va ajute sa ma puteti ajuta si voi pe mine. E un film psihologic ft bun, sau cel putin mie mi-a placut mult! Multumesc din suflet!:D

http://www.cinemagia.ro/filme/pathol...tologie-18065/

DarkNight00 24 Jan 2014 20:04

Salut! Caut un film cu un echipaj pe o nava merg spre centrul pamantului.Este un SF.Nu e The Core dar ceva de genu pe aceeasi tema..Pe drum din nava se dezintegreaza etc.Pur si simplu nu imi amintesc cum ii zice

costymann 28 Jan 2014 13:40

film de dragoste necunoscut

Salut, am vazut acum ceva multi ani un film interesant pe care-l tot caut fara succes. E vorba despre 2 tipi care isi scriu niste scrisori pe care le ascund la radacina unui copac batran intr-un parc. Nici unul nu stie ce-a scris celalalt si isi promit ca dupa un anume timp se vor intoarce sa dezgroape "capsula timpului". Any help? Mai mult de atat nu mai stiu

grotesQue 28 Jan 2014 15:41

Originally Posted by costymann:

Salut, am vazut acum ceva multi ani un film interesant pe care-l tot caut fara succes. E vorba despre 2 tipi care isi scriu niste scrisori pe care le ascund la radacina unui copac batran intr-un parc. Nici unul nu stie ce-a scris celalalt si isi promit ca dupa un anume timp se vor intoarce sa dezgroape "capsula timpului". Any help? Mai mult de atat nu mai stiu

My Sassy Girl (2008) sau My Sassy Girl (2001).

beecul_clau 29 Jan 2014 21:12

salut

caut un film despre o echipa care lucreaza in afara legii de care stie doar primarul si ei omoara infractorii care gresesc a 2a oara filmu ste mai vechi ani 2000 si parca juca keanu reeves da nu il gasesc in lista lui pe imdb deci e posibil sa gressc. multumesc anticipat

dogaru_lucian_costel 30 Jan 2014 14:21

Film cu concursuri de masinute din lemn

Buna , ma ajuta si pe mine cineva este vorbe despre un film cu concursuri de masinute din lemn initial concursul era facut pentru copii dar parintii lor ajung sa construiasaca ei pt copii lor aceste masinute devenind practic obsedati de construirea lor care defapt masinuta era pusa pe o scundura si lasata sa vina la vale si cea care mergea mai mult aceea castiga

margott 30 Jan 2014 16:03

Originally Posted by dogaru_lucian_costel:

Buna , ma ajuta si pe mine cineva este vorbe despre un film cu concursuri de masinute din lemn initial concursul era facut pentru copii dar parintii lor ajung sa construiasaca ei pt copii lor aceste masinute devenind practic obsedati de construirea lor care defapt masinuta era pusa pe o scundura si lasata sa vina la vale si cea care mergea mai mult aceea castiga

Down and Derby (2005)

http://www.youtube.com/watch?v=sutDTlmq5ZM

FlorinMovieFreak 13 Feb 2014 10:08

Salut .. caut si eu un film pe care l-am vazut cand eram mic .. este vorba de o jefuire de banca .. pelicula este in alb-negru .. si la un moment dat dupa ce-au furat banii .. inclusiv sacii .. si teancurile ... nu mai stiu ce sa faca cu monezile .. care erau foarte multe ..

Daca stie cineva .. sau are idee .. oricat de mica .. il/o rog sa nu ezite ..

Sanatate !

SmarandaParincu 13 Feb 2014 18:36

Buna :) caut si eu un film in care niste fete erau rapite de o banda de traficanti si erau trimise la produs , ei le ademeneau prin castinguri spunandu-le ca le angajeaza . Fica unui barbat a fost si ea atrasa si atunci barbatul a inceput sa o caute si a incercat sa o scoata de acolo . Poate sa ma ajute cineva, va rog ? :)

margott 13 Feb 2014 19:38

Originally Posted by SmarandaParincu:

Buna :) caut si eu un film in care niste fete erau rapite de o banda de traficanti si erau trimise la produs , ei le ademeneau prin castinguri spunandu-le ca le angajeaza . Fica unui barbat a fost si ea atrasa si atunci barbatul a inceput sa o caute si a incercat sa o scoata de acolo . Poate sa ma ajute cineva, va rog ? :)

http://www.cinemagia.ro/filme/human-...ic-uman-22342/

All times are GMT +2. The time now is 06:55.