Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Turneu - Idei / Discutii / Nelamuriri (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=98096)

Kriss_Kringle 20 Jul 2011 15:01

Inseamna ca am timp sa vad cate ceva din filme pana pot trimite tabloul.Macar sa reusesc sa vad cate unul de la regizorii de la care n-am vazut nimic ca sa pot sa-mi fac o idee si sa pot sa fiu putin mai exact in predictii decat sa apelez la noroc(nu prea am asa ceva).:))

Liviu- 03 Aug 2011 08:01

Imi cer scuze fata de toata lumea care a trimis previziuni. Mail-ul e cu "[email protected]". Nici nu stiam ca exista domeniu .ro la yahoo. Am intrat si am facut o adresa ca de obicei, fara sa observ ca sun pe .ro. Inca o data, scuze pentru confuzie si va rog sa retrimiteti previziunile pe adresa schimbata.

Liviu- 03 Aug 2011 17:52

Am facut niste modificari in cadrul regulilor.

1. Am adaugat data limita pentru previziuni: joi, 11 august.
2. Am adaugat data de incepere a turneulu: luni, 15 august.

Precizez ca tragerea la sorti a filmelor participante in prima runda se face imediat dupa inchiderea previziunilor, deci la inceputul zilei de 12 august. Astfel vor fi 3 zile inainte de inceperea rundei in care fiecare va avea timp sa faca cumva rost de filmele participante in prima saptamana.

3. Am adaugat regula "4. Oricine doreste sa comenteze filmele o poate face, fara a fi necesar sa voteze in niciunul dintre meciuri.". E clar, procesul de votare nu e cel mai important in turneul asta, ci comentarea in sine a filmelor. Daca cineva a vazut doar un film si nu poate vota asta nu inseamna ca nu poate comenta acel film. Ideile sale despre film ar putea influenta parerile celorlalti si implicit si votul lor.

4. Inca o regula: "8. Orice schimbare de vot trebuie anuntata, motivand-o printr-o minima argumentatie.". Acea minima argumentatie poate face trimitere si la mesajele altora. Asa cum am spus mai sus, parerea unora ii poate influenta pe altii pana la urma. In cazul asta nu nevoie neaparata de folosire a unor argumente proprii tocmai pentru ca userul ar fi dovedit inainte ca a vazut filmele, prin votul initial.

Cam atat. Imi cer inca o data scuze pentru greseala cu mail-ul. Pana acum am strans 3 previziuni, desi una trebuie corectata. Spun inca o data, F2 reprezinta castigatorul finalei mici. Acum ca s-a anuntat data finala pentru previziuni sper sa primesc mai multe. Ma multumeste si participarea a doar 10 persoane, dar ar trebui sa fie mai multe dupa numarul persoanelor implicate pana acum in procesul de selectie.

PS: Inainte de reguli am adaugat si urmatorul mesaj: "Rog toata lumea sa citeasca regulile complet inainte de a participa in vreun fel in cadrul turneului. E nevoie de un efort mult prea mic din partea voastra, efort care m-ar putea scuti de mult timp pierdut.". Mi-ar placea daca s-ar tine cont de el.

Liviu- 04 Aug 2011 17:25

S-ar putea sa nu mai pot intra pana la sfarsitul perioadei de trimitere a previziunilor, asa ca rog atentie la completarea lor. Daca dupa ce deja ati trimis o varianta ati dorit sa faceti modificari nu-i nicio problema, trimiteti varianta modificata.

Nu uitati ca adresa de mail e pe domeniul yahoo.ro

Pana acum am primit previziuni de la dragonfly_drk, sergiuseling, loud.rocks. Mi-am completat si eu tabloul pentru ca s-ar putea sa nu mai am cand. Deci pana acum sunt 4 participanti si mai e aproape exact o saptamana la dispozitie. Eu inca sper ca ar putea fi ceva macar simbolic din partea Cinemagia ca premiu, desi nu cred ca se va intampla. Daca reusesc sa mai intru intre timp voi trimite un mesaj privat aici cum ca am primit previziunile.

Liviu- 12 Aug 2011 05:11

Am mai primit previziunile urmatorilor useri: Chambord, Kriss_Kringle, MariaMona, MinRep, Twinsen, rvn.

In total sunt 10. Ma asteptam la mai multe, dar presupun ca-i ok pentru inceput.

Am tras la sorti si meciurile primei runde. Luni voi deschide doua din cele 4 topice de votare. Se merge pe ideea 2 topice o saptamana, celelalte 2 urmatoarea etc. Ar fi fost bine cu cate un topic pe meci, dar cum nu s-a putut muta turneul intr-o sectiune separata ne vom descurca asa.

Twinsen 12 Aug 2011 08:10

Arata bine meciurile, abia astept sa inceapa. :) Dar de ce sa nu avem un topic pe meci? Sunt doua meciuri pe saptamana, deci doua topice noi, ceea ce e un trafic absolut normal. E mult mai usor si organizat sa urmaresti o discutie pe un thread numit "Life is sweet vs. Le Genou de Claire" decat pe ceva gen "Meciul de saptamana asta".

dragonfly_drk 12 Aug 2011 10:59

Mă gândeam la o chestie dar nu ştiu cât e de viabilă, aplicabilă, etc. Să existe câte un topic pentru fiecare meci iar la sfârştiul fiecărei săptămâni, topicurile să fie şterse iar conţinutul acestora să fie copiat într-un topic mare, închis. (un fel de arhivă). Aşa încât să existe la sfârşit câte un topic pentru fiecare rundă dar nu şi pentru fiecare meci pentru că altfel o să se umple forumul cu foarte multe topicuri în care la un moment dat nu o să mai scrie nimeni. So, practic, vei avea două topicuri în fiecare săptămână dar de fiecare dată vor fi altele. Sau vrei să laşi deschise discuţiile despre filme şi după ce s-au încheiat meciurile?

(Sper că s-a înţeles propunerea... şi nu m-am exprimat incoerent.:)) )

Twinsen 12 Aug 2011 11:17

Nu are sens gruparea unor meciuri diferite in acelasi topicuri. Ideea ca "se va umple" forumul cu topicuri e gresita. Sunt doar 2 topicuri in fiecare saptamana si atat. Daca despre meciurile vechi nu se va discuta, atunci acestea vor merge in jos si vor disparea de pe prima pagina. Daca despre unele se va continua sa se discute, atunci e normal sa fie pe prima pagina, pentru ca ii intereseaza pe useri. E pur si simplu modelul de viata a oricarui topic. Alternativa e sa vrei sa citesti despre un meci si sa fii nevoit sa cauti printre zeci de mesaje care n-au nici o legatura cu el.

rvn 12 Aug 2011 11:52

si eu sustin ideea unui topic pentru fiecare meci.este normal sa fie asa.s-ar evita balaceala.
cat despre inchiderea lor,nu vad rostul.pana la urma,mai bine sa ramana astea in vizorul userilor care stau pe margine sau care se inscriu ulterior terminarii turneului,decat alte topicuri care sunt de-a dreptul infantile(ca sa ma exprim delicat).

MinRep 12 Aug 2011 13:43

Yup, cate un topic pe meci cred ca ar fi mai bine. Nu cred ca o sa incarce prea mult forumul (si asa nu este foarte populat...) In rest, imi place cum arata "tabloul principal". :D Multe partide interesante, iar Pickup on South Street vs. Pickpocket e un double-bill tematic numai bun.

Liviu- 12 Aug 2011 15:30

Ok, ramane cate un topic diferit pentru fiecare meci :D Iar ala ramane deschis permanent pentru alte comentarii.

Chambord 12 Aug 2011 15:53

Din toata prima runda nu am vazut decat 5 filme iar din primele 2 meciuri nici unul. Fail. :))
Dar am Le Genou de Claire. O sa incerc sa vad si sa votez cat pot dar de luni si pana in Septembrie sunt in concediu si, paradoxal sau nu dar in concedii vad cele mai putine filme ("adica ocupatiunea ta mintala, Cocosila, e la alte prostii!"). Asa ca, daca la inceput voi fi mai silent la acest joc, a nu se interpreta ca il ignor.

varu 12 Aug 2011 16:50

Si eu imi cer scuze ca am participat la nominalizari, dar nu voi participa in prima saptamana a turneului pentru ca da, am si eu o saptamana de concediu si deci nu o sa am timp de filme si de net. :D

Primul meci: Am vazut "Time to live..." al lui Hou si am vazut doua filme ale lui Casavettes, dar din pacate Faces nu e printre ele, asa ca nu pot vota.
Al doilea meci: N-am vazut niciunul dintre filme.

In schimb am vazut ambele combatante de la al treilea meci, asa ca voi vota/comenta/blablabla in a doua saptamana a turneului.

rvn 12 Aug 2011 16:54

eu am 25 de zile de concediu si tot workesc. si n-am vazut nici un film din prima runda. da' incerc...

Chambord 13 Aug 2011 10:16

se laudau niste useri ca gasesc filme si in gura de sarpe.
are cineva un pont pt cum se poate pune mana pe Life is sweet (meciul 2) ?

LE: gasit

Liviu- 13 Aug 2011 10:33

Trimis mesaj privat. Daca cineva mai are probleme de genul asta sa spuna.

rvn 13 Aug 2011 10:38

kings of the road

Liviu- 13 Aug 2011 11:43

Legat de chestia asta, rog ca atunci cand persoana care a intrebat de un film il gaseste, sa-si editeze mesajul in sensul asta.

florryinn 13 Aug 2011 13:24

Kings of the Road (1976) de Wim Wenders este in seara asta pe TVR Cultural - http://www.tvr.ro/film_descriere.php?id=107891

rvn 13 Aug 2011 14:00

un pont excelent.multumim,florin!

loud.rocks 14 Aug 2011 11:39

Am mai putea incerca ceva, desi nu stiu daca ar ajuta foarte mult, dar sunt curios sa vad ce zic si ceilalti.

Sa lasam perioada de votare deschisa la fiecare duel pana la incheierea rundei. Si astfel au ocazia sa voteze si cei care sunt plecati in concediu, sau alti useri care nu reusesc sa intre pe forum in acea perioada de o saptamana.

Twinsen 14 Aug 2011 14:02

Nu cred ca ar fi o idee buna din urmatoarele motive:
- Vor fi useri care nu vor urmari partidele saptamanii, in ideea ca "las' ca le vad saptamana viitoare si votez atunci'. Evident ca saptamana viitoare vor fi alte chestii si pana la urma nu se mai uita deloc.
- Meciuri mai controversate de saptamana trecuta sau cele dinainte vor atrage userii noi sau veniti din concediu, in detrimentul celor din saptamana curenta, care ar putea ramane neglijate.

Liviu- 14 Aug 2011 14:14

Pe langa ce a zis Twinsen adaug si faptul ca nu ar fi corect. La unele meciuri sa poti vota peste o luna, iar la altele 1-2 saptamani. Votul se accepta doar pe o perioada fixa, o saptamana pentru fiecare meci. Discutiile, pe de alta parte, pot continua la nesfarsit.

Liviu- 05 Sep 2011 15:03

Preiau mesajul aici:

Originally Posted by Windom:

Originally Posted by Mercutio:

La mine e 9.51pm.

E logic sa se ia votul in considerare, urnele se inchid la 0.00.

Originally Posted by Federico:

O sa votez cu grecul dar revin alta data si cu o explicatie.

Fiind vorba de tine, te credem pe cuvint, no explanations needed.

3-3?;;)

Grrr, ma pui intr-o situatie naspa, sa fac deja primul compromis. Si daca il fac pe primul deschid poarta pentru altele. Insa... cum nu exista miza pentru previziuni si cum balanta nu ar inclina spre o anumita parte, ci ar insemna egalitate, sunt dispus sa accept lucrul asta, desi e vorba de doua voturi. Pana la urma vrem sa vedem cat mai multe filme bune, asa ca daca n-are nimeni vreo ceva impotriva o sa-l consider inca in competitie pe grec.

Si daca fac lucrul asta intr-o parte la 2 voturi, nu pot ignora mesajul privat al lui anaemona prin care mi-a spus ca nu a reusit sa intre pana la 12, dar ca ar fi vrut sa voteze cu Iwai. Iar mesajul ei a fost trimis cu o ora si ceva inaintea votului dat de Mercutio. Nu cred ca-i cazul sa arat dovada, dar daca se cere ma supun :))

Daca cineva nu-i de acord cu modificarile... speak now or forever hold your peace :P Am sa trag la sorti mai pe seara filmele participante in caz ca nu sunt proteste.

Liviu- 06 Sep 2011 00:49

Dupa ce am tras la sorti (abia atunci) mi-am dat seama de un lucru. Totusi, nu e exagerat sa fie 4 filme intr-un singur meci? Cine mai voteaza cand trebuie sa vezi 8 ore de film intr-o singura saptamana? La care se mai adauga si celalalt meci... As vrea sa aud niste pareri.

loud.rocks 06 Sep 2011 01:16

Eu abia am reusit sa vad Calendar duminica seara... (Asta fiind prima saptamana de vot in care nu am fost in concediu). Deci unul singur din cele 4 filme de saptamana asta. Iar comentariul o sa-l las pe maine sau alta zi, e prea tarziu acum.

Nu ma deranjeaza sa fie cat mai multe filme inscrise, dar nu stiu la cate dueluri voi putea vedea filmele la timp.

anaemona 06 Sep 2011 02:04

Liviu, daca tii minte, la inceput vroiai sa fie 8 filme pe saptamina (4 meciuri). In practica s-a constatat ca multora le e greu sa vada si patru, uneori si doua.

Propunerea mea e ca la runda a doua, fiind deja mai multe meciuri cu mai mult de 2 regizori, sa se faca doar un meci pe saptamina.

Nu stiu daca le convine si altora, eu o sa continui sa vad filme in ritmul meu :) Problema e ca unele filme vreau sa le revad, vreau sa am filmul proaspat in memorie. Ca sa revad 2046 va trebui sa revad si celelalte 2 filme dinaintea lui, la fel Ivan cel groaznic, doar n-o sa-l vad doar pe 2, trebuie sa-l vad pe 1 prima data, iar astea 2 filme deja sint pe lista mea de citiva ani :)) Oricum, that's just me :)) m-a luat scrisul pe dinainte.

Windom 06 Sep 2011 07:23

Nothing else to do around here, so no worries in my case. The more the better, bring them on.
In alta ordine de idei, de ce Ivan 2 si nu 1?:-?

Twinsen 06 Sep 2011 08:26

Originally Posted by anaemona:

Propunerea mea e ca la runda a doua, fiind deja mai multe meciuri cu mai mult de 2 regizori, sa se faca doar un meci pe saptamina. .

Ideea ar trebui sa fie sa avem 3-4 filme pe saptamana. Deci daca in runda urmatoare avem un meci cu 4 regizori, atunci sa ramana doar meciul acela, pe cand daca avem meciuri normale, cu doi regizori atunci putem sa tinem doua meciuri.

rvn 06 Sep 2011 08:59

4 filme pe saptamana nu sunt multe pentru cine se afla in vacanta si n-are alte preocupari.
din cate observ, cei care participam la discutii (inclusiv eu), suntem persoane ocupate. intr-adevar, atunci cand serviciul iti ocupa cel putin 8 ore pe zi, dupa care serile pot fi afectate si de alte probleme personale care pot interveni neasteptat, este lesne de inteles ca efortul fiecaruia dintre noi este destul de mare pentru a tine ritmul cu desfasurarea turneului.
pe de alta parte, nu este obligatoriu sa votam in ambele meciuri, nu? important este ca discutiile sa ramana deschise..
sunt de acord cu micile compromisuri care se pot face din cauza diferentei de fus orar si apreciez in mod deosebit participarea Anaemonei si a lui Mercutio.chiar daca sunt 7 ore care-i despart de Romania, merita apreciat efortul lor.pana la urma, conteaza implicarea cat mai multor useri care au ceva de spus despre filme, decat cronometrajul,fiindca miza turneului nu este Cupa Campionilor Europeni,ci capatarea unei cat mai mari experiente cinefile.
eu pot face fata celor 4 filme,desi mi-e greu,recunosc,dar daca ceilalti au alta optiune, ma raliez.decat sa se blocheze turneul, mai bine sa se desfasoare mai lent, desi 2 filme pe saptamana ar insemna prelungirea lui exagerat de mult...

Liviu- 06 Sep 2011 09:21

Problema cand sunt asa multe filme intr-un singur meci e ca va scadea si numarul de voturi si implicit vor creste sansele sa fie alta egalitate.

La 2046 nu e nevoie sa vezi In the mood for love inainte si cu atat mai putin Days of being wild. La Ivan asa a cazut. Am vrut initial sa pun partea 1, dar ma gandeam ca pot fi diferente intre parti, una sa fie mai buna decat alta, si n-ar fi corect fata de alti regizori. Problema asta mai e la Ray Satyajit, daca trece de runda asta si participa cu unul din filmele trilogiei sale.

Cred ca o sa accept variana cu o saptamana separata doar pentru acel meci, dar e foarte posibil ca apoi sa fie o runda intreaga cu doar 2 filme, depinzind si de alte asemenea egalitati.

Twinsen 06 Sep 2011 09:40

Originally Posted by Liviu-:

Cred ca o sa accept variana cu o saptamana separata doar pentru acel meci, dar e foarte posibil ca apoi sa fie o runda intreaga cu doar 2 filme, depinzind si de alte asemenea egalitati.

Pai nu are de ce sa fie o saptamana cu doar doua filme. Practic se alege numarul de filme pe saptamana, adica 3-4. Daca avem egalitati, atunci se joaca un singur meci (de 3-4 filme). Daca nu, atunci doua meciuri (fiecare de 2 filme).

Liviu- 06 Sep 2011 09:42

Pai odata ce imparti doua meciuri e normal sa fie cate unul pe saptamana. Unul e cu 3/4 filme, iar celalalt cu 2. Asta daca nu e un numar par de egaltiati per total. Dar vedem noi cum facem. Adaug si cele doua filme pe care le-am selectat mai devreme si o sa fie doar meciul respectiv intr-o saptamana.

loud.rocks 08 Sep 2011 00:16

Un link de download va rog frumos pentru urmatoarele filme:

La ceremonie
Bad Timing
Ivan Groznyy 1
Ivan Groznyy 2
Topkapi

Prin pm daca nu se poate aici. Multumesc mult!

// Rezolvat. Multumesc!

dragonfly_drk 10 Sep 2011 16:28

A reuşit cineva să facă rost de "The big Knife?"... Şi dacă da, de unde (de preferabil dacă se poate o sursă puţin mai rapidă, adică să nu vină chiar într-o săptămână)?
Mulţumesc anticipat!:-S

L.E. no need anymore. Mulţumesc frumos!:)

loud.rocks 15 Sep 2011 14:25

Topkapi (1964) pe MGM la 22:40 si The Sweet Hereafter (1997) pe Movies24 la 20:00 !!

Windom 19 Sep 2011 14:16

Originally Posted by Liviu-:

PS: Atentie ca in runda curenta e vorba de partea a doua din Ivan Grozny, deci ar fi de vazut inainte si prima parte. Votul se va acorda, desigur, doar in functie de partea a doua.

Eu zic ca in cazul asta logic ar fi fost sa incepem cu prima parte si sa nu se recurga la tragere la sorti pentru IG. Uneori, exceptiile sint necesare...

Liviu- 19 Sep 2011 17:47

Eu ma gandeam ca uneori e o diferenta destul de mare intre partile unui film si astfel n-ar fi corect din moment ce calitatea ar fi principalul atribut de vot. In afara de cazul asta mai este trilogia lui Satyajit Ray in aceeasi situatie. Sa mai auzim si alte pareri...

PS: Mut mesajele astea doua in celalat topic.

Liviu- 29 Sep 2011 16:32

Am vazut ca a scazut destul de mult activitatea in cadrul turneului si as vrea un feedback in sensul asta. E vorba de modul in care se desfasoara turneul, de filme, de probleme cu timpul etc ? De exemplu eu nu prea am avut timp in ultimele 2-3 saptamani. As vrea si un feedback din partea celor care au participat la selectie, dar putin sau deloc in turneu.

Chambord 29 Sep 2011 16:43

E inevitabil sa apara un setback. E greu sa vezi atatea filme la rand si sa-ti pastrezi entuziasmul intact. Bine, nu e cazul meu, eu n-am participat mai des din lipsa de timp pt vizionare dar daca as fi vazut fiecare film din meciurile de pana acum, mai mult ca sigur ca as fi simtit nevoia sa iau o pauza de filme.

A propos: ce s-a intamplat cu omudindulap ? Parca nu l-am vazut la meciuri. :(

LE: In plus sistemul de calificare actual pare putin "depasit de situatie". In turul urmator vor fi multe meciuri cu 3-4 filme, ceea ce e cam greu de keep up with.

As propune pt sezonul urmator un sistem de tip "Campionat Mondial": 16 regizori, 4 grupe, meciuri fiecare cu fiecare in grupe, se califica primii 2 din grupa, conteaza golaverajul plus alte criterii de departajare care sa elimine meciurile cu mai mult de 2 participanti, dispare situatia neplacuta de a elimina regizori buni dupa doar un meci, etc. O sa detaliez la momentul respectiv daca va fi cazul

Liviu- 29 Sep 2011 18:16

Din runda a doua chiar vroiam sa fie doar un meci pe saptamana, indiferent de cate filme sunt in meci. In cazul asta va fi doar o singura runda cu 4 regizori si momentan doua cu 3 (in mod normal ar fi trebuit sa fie doar un meci cu 3 daca as fi respectat regulamentul). Intr-adevar, pana si ritmul cu 4 filme pe saptamana e putin prea mult, pana la urma mai sunt si altele pe care vrem sa le vedem, mai apar filme si pe la cinema sau pur si simplu si 4/saptamana e un numar care dupa un timp devine obositor.

Imi place foarte mult ideea ta de organizare tip UCL, in primul rand pentru ca presupune minim 3 filme din partea fiecarui regizor, dar si pentru ca sunt sanse mai mici de egalitati.

Cand am zis chestia aia chiar la omuldindulap ma gandeam in primul rand :P

Sper sa raspunda cat mai multa lume ca sa facem in asa fel incat sa mearga in continuare turneul asta, dar sa fie si o participare crescuta. Orice sugestie e bine venita.

anaemona 29 Sep 2011 18:30

Eu am reusit sa vad doar 3 filme in timpul turneului, in saptaminile respective :). De fapt nu cred ca am vazut mai mult de 5-6 filme in ultima luna :( E putin deprimant sa vezi ce puni oameni participa la turneu in ultimul timp. N-am idee de ce nu participa omul, White, sergiu, stiu ca putini din noi avem "too much time, too little to do" :)

omudindulap 29 Sep 2011 18:43

Pe mine turneul asta m-a prins in mijlocul unei crize existentiale & shit :)) Nu vreau sa dramatizez, dar momentan nu ma pot concentra suficient, plus ca nu am starea necesara vizonarii unor astfel de filme elite, astfel ca am preferat sa stau deoparte, cel putin pana trece furtuna. Cu scuzele de rigoare...

Windom 29 Sep 2011 20:29

Pai nu trebuie sa mire faptul ca multi au participat la selectie si putini au ramas dupa, pentru ca e usor sa propui un film, dar un pic mai greu sa vorbesti despre el. Ca de vazut, hai sa fim seriosi, cel putin un film la doua zile oricine poate sa vada. Mai exista si problema filmului propriu-zis, in sensul ca un film "contemporan" va isca intotdeauna mai multe discutii decit un Eisenstein ori un Lang. De unde si retinerile cind vine vorba de un asemenea film "prafuit"...

Twinsen 29 Sep 2011 20:40

Eu am votat cel putin intr-un meci pe saptamana, uneori amandoua. Saptamana asta e o exceptie pentru ca pur si simplu nu ma intereseaza regizorii, saptamana viitoare in schimb ma intereseaza toti patru. In perioada asta am vazut cam 10 filme noi (am si revazut mai multe pe care le stiam deja), dintre care nici unul nu a fost o revelatie. Doar la 1-2 m-as fi uitat pana la capat, daca nu erau in concurs. Cateva dintre ele au fost efectiv un chin de urmarit pana la final.

E asta o surpriza? Nu, e in linii mari ceea ce ma asteptam. Vreau sa-mi formez o cultura generala in domeniu, prin urmare sunt pregatit sa fac un efort. Nu cred ca e vreo problema fundamentala cu turneul sau cu regizorii. Problema e ca foarte putini oameni sunt interesati de filmul de arta si sunt dispusi sa-i acorde atentie si timp. Asta nu se va aschimba orice vom face. Deci eu zic sa acceptam situatia si sa mergem inainte. Daca sunt doar 3-4 voturi pe meci, asta e. Asa cum s-a spus e un turneu de elita, iar elitele sunt mereu in numar mic.

rvn 29 Sep 2011 21:49

eu chiar am fost interesata de turneu si de filme. nu am renuntat fiindca imi era greu sa emit pareri (proaste sau bune) , ci pentru ca intre timp s-a ivit o problema foarte grava care imi afecteaza viata. imi pare rau ca sunt foarte putini dispusi sa vizioneze filmele, dar asta n-ar trebui sa ne mire prea tare.sunt mai multe motive, dar cred ca se putea aduna mai multa lume la "sezatoare",daca acest turneu era putin promovat chiar de ....cinemagia!
cred ca un banner care sa faca putina reclama (macar discret) ar fi fost binevenit!

loud.rocks 29 Sep 2011 21:56

Eu imi cer scuze, am fost foarte entuziasmat cand s-a propus aceasta initiativa, atunci eram in vacanta si aveam mult mai mult timp liber.
Pana acum de la Bad Timing incoace n-am mai reusit sa vad niciun film, si pana si la cele la care am votat pana acum am facut-o tot timpul cu intarziere. N-am crezut ca o sa am un program atat de incarcat.. Cel putin la duelul de saptamana trecuta Herzog - Melville as fi vrut foarte tare sa votez, dar nu am reusit sa vad niciun film toata saptamana.. O sa fac tot posibilul de-acum incolo sa votez macar la un duel la doua saptamani.

Liviu- 29 Sep 2011 22:17

Originally Posted by rvn:

s-a ivit o problema foarte grava care imi afecteaza viata.

In cazul tau chiar ma gandeam ca s-ar putea sa fie ceva de genul asta. Imi pare rau si sper sa se rezolve cu bine.

daca acest turneu era putin promovat chiar de ....cinemagia!

Iti dau dreptate aici. I-am dat 2-3 mesaje Gloriei legate de turneu si de o eventuala minima recompensa pentru concursul de previziuni. Nu mi s-a mai raspuns nici acum, desi inteleg ca trebuie sa fie destul de ocupata. Iti dai seama, n-am mai putut cere vreo promovare dupa asta, desi un mic articol pe pagina principala ar fi fost foarte bine venit si nu cred ca ar fi deranjat pe nimeni din moment de majoritatea sunt articole lipsite de importanta, uneori chiar de cancan.

cred ca un banner care sa faca putina reclama (macar discret) ar fi fost binevenit!

Ma multumeam si cu ce-am zis mai sus.

@loud.rocks - Te inteleg. Si eu am fost ocupat mai ales saptamana trecuta cand vroiam sa vad foarte mult toate filmele, dar pana la urma am fost nevoit sa ma multumesc doar cu Ali. Saptamana asta sunt pe aceeasi lungime de unda cu Twinsen, nu prea ma intereseaza filmele si vreau sa vad niste titluri pe care le am in lista de mai mult timp, acum inainte sa incep facultatea. Am vazut mai demult Pasiunea si m-a impresionat foarte tare, parca mai bine l-as revedea pe asta decat pe celelalte. In schimb saptamana viitoare ma intereseaza foarte mult 3 din cei 4, dar foarte probabil il voi vedea si pe celalalt ca sa pot vota.

Bine a zis anaemona, eu tare as fi vrut sa-i vad pe sergiu si white participand. La fel si pe FreakDoll, Kriss si o mai mare prezenta a lui dragonfly :P

Cat despre meciuri, voi adopta ce am zis in mesajul precedent incepand cu runda 2, adica doar un meci pe saptamana. Cu ocazia asta mai experimentam in primul turneu ca lucrurile sa mearga mult mai bine in al doilea.

Twinsen 29 Sep 2011 22:24

cred ca se putea aduna mai multa lume la "sezatoare",daca acest turneu era putin promovat chiar de ....cinemagia!

Poate ca da, poate ca nu. Si in daca da, asta n-ar fi fost un lucru neaparat bun. Mai am si alte preocupari "de nisa" si stiu ce se intampla cand faci reclama. In primul rand, deseori nu are efectul scontat pentru ca cei care sunt interesati in mod natural de ceva, tind sa se ocupe deja de asta. Atragi in schimb un numar in general redus de incepatori, dintre care majoritatea o sa descopere doar ca nu-i intereseaza de fapt subiectul, iar pana descopera asta se produce un efort de integrare care e relativ irosit.

anaemona 29 Sep 2011 22:28

rvn, imi pare rau sa aud, stiu prea bine ce inseamna si nu-s de acord cu Eminescu "ce e scris si pentru noi, bucurosi le-om duce toate", ma revolt oricum in van.

Liviu, n-am vrut sa-i pomenesc pe toti pe care as fi vrut sa-i vad comentind filmele, poate ar fi trebuit.

All times are GMT +2. The time now is 12:27.