![]() |
Tocmai azi am fost trezit de caini ... Probabil venisera hingherii ca prea tipau ei asa... Nu pot sa dorm si eu cu geamu deschis ca trece un tigan si gata m-au trezit:(
|
Originally Posted by Socal:
Cumperi un aer conditionat, atunci scapi de caldura verii plus de galagia de afara daca inchizi fereastra.:> |
Originally Posted by Cristina_:
HAHAHA un aer nu e scump, dar consumul da... este destul de ridicat. in alta ordine de idei sustin ideea sterilizarii cainilor. consider ca este un pas spre civilizatie, spre occidentalism. |
Cu banii de aer conditionat + consum iti poti lua un shotgun. Are doua tevi asa ca nu o sa eziti atunci cand o sa ai de ales intre caine si tigan:D
|
Originally Posted by White1:
Buna idee :)) Rezolvi doua probleme dintr-un foc, bine... dintr-o pusca, focuri s-ar putea sa fie mai multe :P |
Originally Posted by White1:
:)) |
Nu, ca se pot trage simultan si in acelasi timp:P . In alta ordine de idei eram sigur ca o sa ma tragi de urechi pentru rasism/instigare la violenta impotriva animalelor (vb de caini).Guess i was wrong:D. Gata off topicul.
|
Originally Posted by Paraiah:
1. altfel ce rost ar avea discutia? 2. nu ma refeream sa te duci la politie. ma refeream sa iesi din casa cand vin hingherii si sa le spui de situatie. de cand confundam politia cu hingherii? 3. nu stiu de ce am impresia ca faza cu examenul psihologic ma viza? daca tu crezi ca a fi open-minded inseamna ca esti dus cu pluta, imi pare foarte rau pentru tine. Nah, da eu zic ca de acum inainte, daca vine un barbat si te jefuieste, sa omori toti barbatii pentru ca vezi-Doamne, altfel am parea nebuni.:)) 4. ce sec. "e o legatura"... poti sa fi dragut/a sa ma luminezi? oi fi eu mai debila si nu realizez legatura decat daca mi-o spune cineva. ;) @White + Liviu... =D> bravo baieti. ati evoluat. imi place... sunteti mirifici, ce sa zic. mai stiam pe cineva care statea cu pusca pe geam si impusca porumbei... apoi ii gatea sotiei... asta da lume.B-) |
Am evoulat...de la ce la ce? Eu sunt exact ca acuma 10 minute. Si peste 10 minute o sa fiu la fel. Si cum am zis ca e gata off topicul :Cainii maidanezi e rai. Cainii cu stapani e buni, exceptandu-i pe cei care e rai. Sa fie eutanasiati toti cainii rai.
|
pai, nu despre caini se vorbeste aici? ca eu nu vad off-tipicul. se pare ca tu si liviu ati gasit o solutie foarte practica pentru "eliminarea" maidanezilor si a tiganilor... iar eu v-am felicitat.B-)
un singur lucru vreau sa va rog. cand o sa ucideti cainii aia, sa ma lasati sa chem televiziunea.;) cat despre faza cu evoluatul... pai, de la rigiditate la o glumita pe ici pe colo, e cale lunga si frumoasa.:)) ... ah, sau voi vorbeati serios? pai, in cazul asta... hmmm... si eu=)) |
De acordm doar că întâi să se aprobe legea că avem voie să-i omorâm şi apoi chemăm televiziunea să le arătăm şi altora cum se face.
|
asta daca nu o sa fiti linsati pana sa vada si altii cum se face... >:)
|
Acuma mai puternici ca nişte câini tot om fi.
Iar de ăia care n-ar face rău nici unui câine ar fi culmea să ne temem. |
habar nu ai de ce sunt aia in stare... B-)
am eu impresia sau lumea merge spre involutie nu evolutie? auzisem eu pe undeva ca in curand lumea o sa se tampeasca rau de tot... da nici chiar asa.:)) |
Nu ştiu dacă e evoluţie sau involuţie, cert e că se schimbă.
Ce mi se pare mai grav e această toleranţă prin ignorare. Să facă fiecare ce vrea, să facă şi câinii ce vor, cine suntem noi să ne spunem punctul de vedere? Civilizaţia nu s-a construit pe asemenea baze, s-a construit punând animalele să muncească ori să fie bune de mâncat nu să se plimbe brambura pe străzi. Eu încă aştept răspuns de ce e mai ieftins să sterilizeri decât să-i omori. Că dacă nu e şi suntem tot timpul în criză de bani cel mai probabil situaţia nu se va schimba curând, tot vor fi maidanezi pe străzi. |
2. o tii pe a ta cu vorbit .... ce vrei sa ii facă lu ala ca a băgat câinele în casa, legal nu ai ce ii face.
3. citeste mai atent/a ai analizat ce am scris eu. am făcut același lucru e strict legat de ce ai spus u nu de persoana ta. Si nu stiu de ce atata discutie pentru ca mi-am scris parerea. |
|
din ziarul Gandul reiese ca s-ar face o campanie pentru cine e pro si contra eutanasierii (cei batrani sau fricosi de caini o sa zica DA si cei care iubesc cainii o sa zica NU) acum ramane de vazut cati iubitori de caini sunt in tara eu unul sunt ;)
|
http://www.youtube.com/watch?v=bvOSnacTOag
Apasati pe tragaci daca nu aveti inima http://www.youtube.com/watch?v=kX035GiMuVM&NR=1 |
Voi mai aveti cu cainii vostri ? Lasa sa-i eutanasieze, sa fie Capitala mai curata si mai sigura.
|
Eu cred ca ar trebui, mai intai, sa curatam Romania de toate leprele care traiesc in ea. Ei sunt adevarata amenintare. Apoi ne putem ocupa si de problema cainilor.
|
Sigur hai să prioritizăm și să ne ocupăm doar de o singură problemă pe rând până când e rezolvată și acceptată unanim de către toți.
Eu zic că nu degeaba plătim impozite la stat. Să se ocupe ei de probleme, sigur ascultând doleanțele noastre. Ar fi și ridicol să ne ocupăm noi de toate. Ce o să iasă: vrei să fie curat pe stradă? Ia pune mâna și fă curat. vrei să fie iluminație pe stradă? Ia să pună fiecare câte un bec. vrei să ai spațiu verde? Ia pune mâna și plantează o floare/ un copac la marginea străzii. La fel și asta cu: vrei să nu mai fie câini pe străzi? Ia puneți mâna pe o pușcă și eliminați-i. Sigur și eu vreau toate chestiile de mai sus, dar nu mi se pare normal să vină cineva să-mi spună să le fac eu personal. Să le facă statul dacă tot îl plătim, nu? |
Lol!!:))) Ahahahahaha! Cand vad ca aduceti in discutie argumentul curateniei, imi vine sa ma prapadesc de ras. Intai, invatati sa fiti oameni, nu mai aruncati guma din gura pe jos, nu mai aruncati chistoacele pe unde apucati, nu va mai faceti ca a luat vantul un ambalaj. Sergiuseling, cred ca astea reprezinta doar incalzirea pentru tine.
Originally Posted by sergiuseling:
|
Hai sa va zic eu ceva de curatenie.Noi cand ne strangem afara avem tomberonul la cel mult 3 m de noi si majoritatea tot arunca cutiile de bere,ambalajele si altele pe jos in loc sa le duca sa le arunce unde trebuie.Cand ii intreb de ce le arunca pe jos rad ca prostii si zic ca le e lene.Ca sa nu mai vorbesc de cosurile de gunoi prinse de stalpi care sunt cazute din cauza idiotilor carora li se pare amuzant sa le loveasca si sa imprastie gunoiul pe jos.Dupa aia se plange lumea ca n-au unde sa arunce ambalajele.Intai invatati sa fiti oameni si dupa aia sa va plangeti de caini ca fac mizerie.Am vazut o gramada de stapani care-si scot cainii la plimbare si nici macar nu le pun rahatu-n punga cum e normal sa faca.Tara lu' Papura Voda...=;
|
Acuma sa va aud, umanistii lu' peste!
http://stirileprotv.ro/stiri/social/...le-anului.html |
Pai daca as fi in locul cainilor si eu te-as musca pe tine cum te-as prinde pe strada.
Da' hai sa vedem si niste statistici de genul: cati oameni au fost omorati de alti oameni, cati oameni au fost violati de alti oameni, cati oameni au fost torturati de alti oameni, etc, etc, etc, etc. "Oamenii" lu' peste!:-& |
Doar o intrebare FreakDoll..ti s-a intamplat vreodata sa fii inconjurata de o haita de maidanezi, agresivi, si sa fii atacata si muscata de 4 dintre ei, restul latrand si maraind gata sa atace si ei, doar pentru simplul fapt ca le traversai teritoriul? :) Hai sa nu cadem in penibil, sau sa fim patetici cu "noi iubim animalele" si alte clisee din astea. Is mult prea multi, is din ce in ce mai agresivi, si fara masuri radicale nu se poate face nimic. Si comparatia cu "cati oameni au omorat alti oameni, au violat, etc..." e total deplasata. Revino la realitate!!!
|
Nu cred ca este deloc deplasata. Din contra. Mi s-a intamplat de foarte multe ori sa ma duc in zone populate de foarte multi caini, uneori fiind chiar noapte. M-au latrat si pe mine foarte multi caini, dar cand m-au vazut la fata au inceput sa dea din coada si sa plece fara sa vorbesc macar cu ei. Asa ca ar trebui sa va puneti un semn de intrebare. Nu am zis ca nu exista caini agresivi, dar anumiti factori au contribuit la aceasta atitudine din partea lor. Presupun ca te duce capul sa-ti dai seama care ar fi acestia. In ceea ce-i priveste pe oameni, sunt rai fara nici un motiv, ei sunt adevaratii caini si mi-e scarba ca traiesc in aceeasi tara cu asemenea personaje care pot macar sa se gandeasca la solutia de a-i impusca si de care sunt nevoita sa ma "lovesc", vrand-nevrand, in diferite situatii.:-&
|
Intrebarea mea era daca ai fost atacata de caini. Si da, exista anumiti factori ce duc la agresivitatea cainilor: ca sunt din ce in ce mai multi si trebuie sa lupte pt supravietuire, ca isi marcheaza teritorii din ce in ce mai largi(din cauza numarului mereu crescand),etc. Nu sunt pentru exterminarea lor, dar care crezi tu ca ar fi solutia reala pentru disparitia lor de pe strazi? Sa nu confundam dragostea fata de animale cu intretinerea unor haite intregi de caini care pot fi inofensivi fata de cei ce ii hranesc si foarte agresivi fata de ceilalti (ei asta percep-ala imi da de mancare deci e bun, celalalt nu-mi da, deci e rau si ..atacam). Sa inteleg ca, daca in alte tari nu exista caini vagabonzi, inseamna ca cetatenii acelor tari sunt niste "cremenali in serie", niste oameni cruzi care au exterminat cainii? Nu. Stiu sa puna punct cand e deja prea mult. Ce se intampla cand anumite animale (iepuri, mistreti, vulpi, lupi, etc) se inmultesc peste masura amenintand populatia, culturile, animalele din gospodarii? Sunt alintate cu "cutu, cutu, ce dragalase sunt ele, mai!! Uite ce ochisori au!!" Nu. Se iau masuri pt diminuarea numarului lor. Cum? Prin vanare. Cu ce sunt ele mai putin animale decat cainii?
|
Ti-am raspuns. Incearca sa mai citesti o data. Poate de data asta si intelegi.
Originally Posted by Igor12:
|
Originally Posted by FreakDoll:
|
Nu se doreste solutionarea problemei cainilor, pentru ca organismele platite de la buget au tot interesul mentinerii cainilor pe strazi, pentru a avea obiect de activitate, pentru a continua sa toace banii comunitatilor locale.
TREBUIE SA IESIM CU TOTII LA MITING, SA CEREM SA TRAIM FARA CAINI PE STRAZI! TREBUIE SA PICHETAM PARLAMENTUL, PRIMARIILE, SA LE ARATAM CA SUNTEM MULTI SI CA TREBUIE SA NE ASCULTE! TREBUIE SA NE ORGANIZAM SI SA CEREM LEGIUITORULUI CADRUL LEGAL DE A INFIINTA MILITII POPULARE, FORMATE DIN VOLUNTARI, CARE SA PRINDA ACESTE BESTII CARE NE MUSCA, NE MURDARESC, NE TERORIZEAZA, DE PE STRAZI! |
Originally Posted by Nekkyosha:
You're a retard! That is all. |
La cotet!
Mi-a mai venit o idee! Am putea sa umplem si noi orasul de afise cu fotografii de copii desfigurati de prietenii vagabonzi ai oamenilor insensibili la suferintele aproapelui lor din specia superioara (cum au facut aia care militeaza pentru o dieta vegetariana), ca sa ridicam moralul celor care sunt de partea noastra. Le-am putea atasa mesaje de genul: "Romania, mandria unui continent al iubitorilor de animale" sau "Ador sa ma plimb seara printre blocuri." ori "Ham! 1-0!", "Un caine e cu mult mai inteligent decat un copil" s.a. s.a. |
(:|
Nekkyosha, du-te si lipeste afise si scuteste-ne de prezenta ta pe forum. Sau, daca nu, mai comenteaza si la alte topicuri. Am inteles ideea ta, ce-ti doresti, ce sustii, nu e nevoie sa bati apa-n piua la nesfarsit. Dar de ce simti nevoia sa dai copy/paste la randurile scrise de altii? Nu ca am fi avut impresia ca ai foarte multi neuroni, dar, totusi.. Doar asa? Ca sa instigi la violenta? |
Ai dreptate, draga, poate ca nu militiile populare (care oricum, asa cum am aratat, au nevoie de un cadru legal) ar fi solutia - canicidul trebuie realizat de catre profesionisti nu numai autorizati, dar si calificati, in spatii special amenajate, ferite de ochii publicului.
|
(:| :-& :-& :-&
|
Ce te tot bagi in seama cu mine? Ham! Ham! Baga-te in seama cu aia de varsta ta si de nivelul tau! Aici latrau in trecut indivizi mai inteligenti, nu doar pitipoance care se stramba din emoticoane.
Nu am nimic cu cainii, ii iubesc, dar ce vina am ca mi-e teama sa nu fiu muscat? De ce se reped sa ma muste? Daca un om ma insulta sau ma loveste, apelez autoritatile si in scurt timp ele il leaga, deci cainii au mai multe drepturi decat oamenii, ceea ce e anormal. |
De ce insisti sa demonstrezi cat de "destept" esti? Nu m-am bagat in seama cu tine de drag. Asta-i culmea! Numai un copil de gradinita poate afirma asa ceva. Din moment ce ma intereseaza subiectul, pot comenta mult si bine. Emoticoanele respective reprezentau un mod frumos de a-ti spune ca faci praf degeaba pe aici. Se pare ca nu te-ai prins. Dar nici nu ma asteptam s-o faci.
De ce oare se reped sa te muste? Pai nu vezi ce suflet negru ai? Ce explicatie mai doresti? Eu nu am zis nici o clipa ca nu exista si caini agresivi. Orice padure are uscaciunile ei. Dar asa cum pentru criminali, tortionari, teroristi, etc nu este exterminat un popor intreg, nu poti pretinde sa fie luate asemenea masuri nici in privinta maidanezilor, niste fiinte neajutorate. Adica, ce fel de om esti daca sustii o asemenea initiativa? Daca ai fi un om in adevaratul sens al cuvantului nu te-ai gandi la crima pentru a solutiona aceasta problema.
Quote:
Am mai zis si repet: mi-e scarba de genul asta de persoane si daca ti-am raspuns n-am facut-o de drag. Din contra. Dar, desi nu-mi place sa intru in discutie cu astfel de persoane, nu pot sa n-o fac fiindca, altfel, ar exista doar mesaje de genul celor lasate de tine pe forum si am ajuns in situatia asta tocmai pentru ca multi iubesc animalele, dar prefera sa nu se amestece in discutii sau diverse actiuni doar ca sa nu fie apoi apostrofati de oameni ca tine. Popor de oameni slabi de inger. |
Draga FreakDoll asa te-as pune sa te plimbi cateva nopti pe la mine prin cartier, eventual si cu o plasuta de mancare, poate macar asa te mai trezesti nitel din somnul tau de printesa in care visezi ca daca le zambesti cainilor nu patesti nimic...
|
:)) Nu stiu cum ati trait o viata in Romania, dar nu sunteti capabili sa intelegeti limba romana. Tu nu ai inteles ca m-au incercuit si pe mine de foarte multe ori haite de caini, dar nu mi-au facut nimic?
Cainii simt oamenii, e dovedit. P.S. Nu le-am zambit fiindca n-aveam timp sa stau sa ma mai si iubeasca apoi :D |
In fine .. 8-}
|
E un fel de "bate toba la urechea surdului". Cineva nu pricepe ca daca lui nu i s-a intamplat, nu se poate intampla altora. Iar daca se intampla, e din cauza ca "ei e rai, ei are suflet negru". Ntz, ntz, uamini fara suflet. Toti cei agresati de caini, repet FARA MOTIV (doar poate avand nenorocul de a se afla atunci in calea lor), si cer sa se faca ceva in acest sens, pentru a se simti in siguranta pe strada, fara teama de a nu fi muscati din senin,is niste oameni ce provoaca greata. Cel putin asa am observat aici Am intrebat care ar fi solutia reala pentru a rezolva asta (daca tot nu suntem de acord cu eutanasierea), dar nu mi s-a raspuns. Iar chestia cu vanarea, draga FreakDoll, nu e perla, nici faza tare. Mai scoate si tu capul dintre cerceii roz si pufosi si vezi realitatea. Ia da un search si ai sa vezi ca nu indrug povesti, desi se pare ca-ti plac :)
|
Ce-mi plac replicile astea care se vor a fi argumente, dar de fapt sunt niste atacuri personale in lipsa de alt raspuns. Mai nou, orice fata care nu e de acord cu o persoana este numita pitipoanca. Cat de "destept" trebuie sa fii ca sa aduci in discutie asa ceva?? "Cerceii roz si pufosi"?:-S Tu esti somnambula? Acum visezi de fapt? Eu ti-am explicat ceva mai sus, dar se pare ca citesti doar ce vrei. Iar solutii, draga Igor666, s-au tot dat. Peste tot, inclusiv pe forum. Daca n-ai urechi sa auzi si ochi sa vezi, nu cauta vinovati unde nu sunt.
Quote:
Nu am zis asa ceva. Vezi ca citesti doar ce iti convine? Am zis ca mi-este scarba de oamenii care sustin ideea ca toti cainii trebuie eutanasiati. Eu nu am zis ca este anormal sa va doriti sa se rezolve aceasta problema, dar nu aceasta este solutia. Desigur ca imi doresc sa nu mai fie caini pe strada, pentru binele tuturor. Dar nu sunt inumana ca altii. |
Cerceii roz si pufosi i-am asociat cu ideea de naivitate, dar daca tu preferi alta asociere..e alegerea ta. Si nu mai am chef sa ma cert cu tine. Nu-ti doresc decat sa te iubeasca in continuare cainii si sa nu te muste niciodata. Atat iti mai cer..zi-mi si mie de unde ai ajuns la asocierea de Igor666 cand nick-ul meu e altul? ( si am sa raman in ignoranta si somnambulismul meu). Si poate intre timp invat si sa citesc :)
|
Din moment ce tu ti-ai permis sa faci asemenea asocieri, mi-am permis si eu sa adaug acel numar nickname-ului tau. Eu nu m-am certat cu tine. Am incercat sa iti explic ceva. Ti-am raspuns cum mi-ai "vorbit" si tu. Nu consider ca sunt naiva. Din contra.
Eu nu inteleg de ce nu v-ati adunat si voi laolalta cu oamenii care au facut mitinguri de-a lungul timpului pentru a nu fi eutanasiati maidanezii, dar pentru a lua masuri care sa-i favorizeze si pe ei, si pe voi? Doar faceti scandal pe forumuri si instigati oamenii la violenta. Dar nu cred ca ati participat vreodata la un miting care sa sustina o solutie umana si nu crima. Sa stiti ca in Franta umbla soriceii pe jos prin parcuri si intr-un numar foarte mare si nu se streseaza nimeni din cauza lor. E adevarat ca nu sunt maidanezi pe strazi. Dar tarile civilizate nu apeleaza la astfel de masuri. |
Esti prea inflexibila in gandire uneori. Si gandeste-te ca un om muscat de caini nu are cum sa se uite cu indiferenta la sutele de maidanezi fara stapan ce misuna pe strazi. Clar ii va fi frica de ei. Insa tu sari si ii cataloghezi ca oameni fara suflet, "ca doar nu degeaba au fost muscati". Te-ai gandit macar o clipa ca s-ar putea sa te inseli? Sau ca acei oameni incearca sa-si proteze copiii de agresivitatea cainilor? Majoritatea maidanezilor is nascuti pe strazi, nu prea cunosc vorba buna si singurele lor preocupari sunt procurarea hranei si apararea teritoriului de unde isi procura hrana, devenind foarte agresivi cand simt si cel mai mic semn ce cred ei ca ar putea atenta la ce e al lor. Deci nu ai cum sa stii cum vor reactiona. Nu e vorba de a fi inuman, nimeni nu-si doreste sa moara toti, nici nu stiu daca se pune problema in felul asta. Insa clar trebuie muuult rariti. Iar solutiile oferite de asa-zisele adaposturi pt caini, adoptiile, sterilizarea...s-a vazut deja ca nu sunt viabile, nu au efectul ce ar trebui sa il aiba. In aceste conditii, ce facem? Long live za dog?
|
Nu cred ca sunt inflexibila in gandire. Insa, in acest caz, s-a pus problema ori da, ori ba. Ori omoram, ori nu.
Am mai spus odata ca exista si caini agresivi asa cum exista si criminali, si violatori, etc. Am mai spus asta de nu stiu cate ori. Dar, repet, tu citesti si citezi doar ce iti convine. Nu au efectul pe care ar trebui sa il aiba fiindca, de multe ori, cainii aparent sterilizati nici macar nu sunt sterilizati. Cunosc foarte multe cazuri in care cainii purtau acei cercei, dar, de fapt, nu erau castrati. Iar hingherii stiau exact in ce zona sunt acei caini si nr-ul lor de identificare fiindca veneau si ii prindeau iar doar ca sa mai treaca cateva sterilizari pe foaie si sa mai scoata niste bani. Adaposturile pentru caini nu functioneaza pentru ca nu sunt fonduri pentru a le intretine. Adaposturile pentru caini care exista la ora actuala in Romania sunt intretinute din banii oamenilor de la asociatiile pentru animale si din banii altora care mai doneaza una, alta din cand in cand. Adoptiile. Nu cred ca mai are rost sa discutam despre acest lucru. Eu am caine si e maidanez. L-am luat de pe strada. Am mai convins si alti oameni sa mai adopte anumiti caini care erau vai de mama lor. Dar nu se rezolva nimic cu asta fiindca, in cartierul meu, saptamanal sau o data la 2 saptamani, vine o masina plina cu caini de la tara si-i descarca pe-aici. Initial, nu-mi explicam cum de apar atatia caini noi atat de des. Dar, voila! Plus ca exista foarte multi "destepti" care-si lasa cainii din curte sa plece pe-afara cand sunt in calduri. Ideea este ca daca voi, care nu va mai doriti caini pe strazi, si noi, cei care iubim animalele si nu vrem sa permitem sa fie omorate de niste barbari, de parca am fi in secolul 15, am dona lunar 1 ron, s-ar strange destui bani pentru a intretine adaposturile pentru caini. Dar, cum noi nu suntem un popor civilizat, nu ne putem gandi la o solutie umana, ci sustinem crima. |
Ne gandim la solutii umane, insa sunt un fel de lupta cu morile de vant, in timp ce cainii se inmultesc in continuare. Clar e vorba de mentalitatea romanului ca popor, de iresponsabilitatea lui de a avea grija de un animal, de a nu constientiza ce presupune asta.. Si iti spun sincer, acele donatii de care spui..inseamna un gest foarte frumos dar din pacate irealizabil. Si nu o spun din pesimism, ci din motive reale. La mine in oras a fost construit un adapost (prin implicarea unor iubitori de animale, elevi de la scolile din oras, a mea, a colegilor mei, cu mari eforturi si sacrificii). Ce s-a intamplat cu el? Banii primiti pentru hrana, medicamente, ingijirea cainilor bolnavi, etc (bani proveniti si din donatii ale copiilor in mare parte, unii dintre ei avand grija de caini in timpul lor liber) au fost folositi in scopuri personale de ingrijitori, cainii fiind lasati sa moara de foame, ajungand sa se manance intre ei. Si nu e un caz singular. Si atunci, iti mai vine sa sponsorizezi alte asemenea actiuni? Toti se declara de buna credinta pana la proba contrarie. Nu militez pentru crima, ci doar pentru disparitia cainilor de pe strazi.
|
Da. Stiu ca sunt si cazuri de genul asta, dar nu trebuie sa generalizam. Asociatia din orasul meu, cea pe care o cunosc eu, este serioasa si chiar s-a umplut de datorii vindecand caini bolnavi, sterilizand si tot asa. Solutii exista, dar romanii nu le vor accepta din diverse motive. Intotdeauna va fi mai simplu sa dam in cap. La propriu.
|
All times are GMT +2. The time now is 14:18. |