![]() |
Originally Posted by iiii:
|
pai.... stai asa... noi suntem musafiri si tu gazda. :D asa ca.... hm.... think better
|
sunt chiar prea ospitaliera!
|
nu!!!! trebuie sa fi BIO-ospitaliera, in primul rand,
si in al doilea rand trebuie ca musafirii sa fie stapanii >:) |
am vaga impresie ca vrei sa cuceresti un teritoriu nou,dar fara sa ai habar ca acolo locuieste vaduva neagra.
|
mai "copii" (e doar o forma de alint, avand in vedere ca amandoi, atat rvn cat si iiii sunt mai invarsta decat mine), voi nu stiti ca atunci cand doi se cearta al treilea castiga?
in concluzie, bio-balconul e al meeeu... imi revendic dreptul asupra lui. cei care vor sa vina sa ma insoteasca, vor trebui sa plateasca in natura (de preferabil cu frunze generatoare de imaginatie deliranta... ;) aaa... pardon: bio-frunze generatoare de bio-imaginatie deliranta)... si desigur, le voi da o bio-chitanta...B-) |
nu e corect! nu sunt de acord cu dragonfly. nu nu nu si iar nu.
rvn.... un musafir e musafir. |
anunta-ma in care moment din acestea trei preferi sa fi savurat,fiindca sunt destui care sunt amatori sa fie pe post de "victima"! |
revene, nu vreau sa fiu victima... poti alege pe actimel daca vrea... sau pe sorin87 :D
|
|
lasa ca iti arat eu ca pot BIO-scapa
|
de fapt,e cam tarziu sa mai incerci acest lucru.ai vazut vreodata cum tese viermele de matase gogoasa? asa am facut eu in jurul tau de vreo saptamana incoace.imi pare rau,dar deja esti captiv intr-una din ele.
|
looool mai ai putin sa recunosti ca ai fetishuri cu mine :D
|
|
evident.... deci rezulta ca nu mai are rost da particip la sedinta de pe BIO-balconul lui revene
|
rvn... fii o bio-gazda buna, te rog... nu vreau se plece iiii de pe bio-balcon... :(
daca pleaca, il rapesc si fug cu el in lume...>:) |
deci acum chiar am sa plec:D>:)
|
stai... inca nu pleca. stai sa inchiriez bio-duba si bio-mascatii... :))
|
Referitor la produsele "Bio" de la Life Care(persoana care a deschis topicul), sunt destul de slabe si nu se pot compara cu cele de la Yves Rocher.
|
pai, in cazul asta, o rog pe rvn, sefa bio-tribului, sa deschida un nou topic in care sa inauguram un nou balcon... de data asta, sub egida Yves Rocher.
|
se pare ca balconul rvn-elei noastre scumpe, sa bio-degradat... frunzele au crescut peste masura, nimeni nu le-a ingrijit, nimeni nu le-a pus la uscat, s-a depus bio-praful, si e mizerie peste tot...:(
asa ca, va invit pe balcon la o super-mega-trazni curatenie de vara, la o bio-tigara si o bio-cafea...B-) P.S. avem nevoie si de un tamplar sa ne faca niste rafturi cu carti si filme... se poate?>:) |
LoL! =)) |
bă spamere! du-te bă și te culcă.
|
|
jet
|
All times are GMT +2. The time now is 21:12. |