![]() |
|
Le jouet
![]() Chudo ![]() ![]() Rusii au o anumita "obsesie" pentru detalii in filme. |
Ev’I tog doog swen… Taht ssa uoy ekil si annog emoc kcab ni elyts!
|
Genial, omudindulap, genial!
Excelenta fiecare poza-n sine (incepi sa-nveti! ) insa adiacentarea lor e dement-superba. Nu vreau sa fiu scarba dar omul e singurul care a pus ceva interesant in lipsa mea, (de fapt mai imi place un pic cea a Cristinei, din Hannibal) Now everybody step aside. Fucking amateurs. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Federico ai un big Like pentru poza din Jarhead.Iar ultimile 3 poze postate din ce film sunt?
|
Multumesc. Inseamna mult pentru mine.
De ce ma-ntrebi doar de ultimele 3? Pe penultimele 3 le cunosti? |
The Scent of Green Papaya
![]() |
|
Heremakono
![]() |
![]() ia să văd cum strîmbă din nas elitiştii >:) ![]() |
|
foarte faine pozele , Pepper
|
Mersi. Pana acum nu prea am dat importanta acestui aspect al still-urilor, m-a interesat ansamblul; reinvierea topicului mi-a zgandarit curiozitatea si m-a facut sa deschid mai larg ochii si mintea. Cred ca e un bun exercitiu pentru toata lumea :)
|
![]() ![]() Cadre din The Cell (2000).Noroc cu Youtube filmul nu il mai am in laptop. |
Tataie nu te baga ca e caz de puscarie si de acolo nu te mai scoate niciun ''profet ''mai ales ca fata are parinti belgieni .;) :D Sezi cuminte si asculta un canticel :
http://www.youtube.com/watch?v=FCA0DcXFzTk ![]() |
Pe moshul asta-l stiu de undeva. Ce film e?
|
War Horse si pe mos sigur il stii - este Niels Arestrup (Un prophète ,De battre mon coeur s'est arrêté )
|
:(( War Horse? Puii mei, ma asteptam la ceva pervers. Tetea cred ca-i ceva neam cu ciudatul ala din filmele lui Jeunet, ca prea-i seamana.
|
Originally Posted by Windom:
un alt cadru. ca sa nu fiu pe langa subiect:D ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Excelente cadrele din There will be blood,omu'.Sincer ma asteptam ca Federico sa le puna daca tot vorbea de PTA zilele trecute.:))
|
|
namaste, ce film e acela?
|
Originally Posted by Malombra:
Just kiddin':)) |
Los viajes del viento? :P
|
Originally Posted by Malombra:
Da, Los Viajes del Viento. :) |
|
bă porKKy pigule!
arată interesant viajes ăla, poate îmi fac timp de el. l.e. prea multă culoare pe topicul ăsta |
omudindulap se vede clar ca e dedicat sufleteste filmelor.Cred ca in proportie 90% daca ii arati o poza dintr-un film sau o imagine cu actori imediat recunoaste.La el tot acest potential s-ar pierde daca nu l-ar folosi intr-o meserie critic de film de exemplu.
|
|
![]() |
![]() |
Sa-mi bag pula, omule, mi-ai dat toate planurile peste cap. E incredibil de sublim ultimul screenshot. As simti c-as comite un pacat pe care nu mi l-as putea ierta daca n-as marturisi cat de mult poa' sa-mi placa.
Superbe si astea. Toate. Nu cunosteam filmul dupa titlul dar la poza asta deja-vu stilului era atat de puternic incat am fost la un milimetru sa nu ma loveasca in plina figura numele-de-nerostit-fara-sa-verifici-intai-pe-google al grecului.
Originally Posted by omudindulap:
Potential enorm. Ce altceva ti-ai mai putea dori decat o perpendiculara pe spatele cuiva. Si mainile, in felul in care sunt dispuse, creeaza o intensa simetrie si impregneaza cu plumb atentio-fag (asta-i pentru White1 ) aripile cadrului. Insa fundalul nu colaboreaza cu acelasi fler. E si haotic un pic, dar in primul rand ofera un contrast indigestibil.
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Cristina: alea din X-Men, sau ce pula mea o fi ala, sunt de o banalitate terifianta. Sorry. Namaste: minunate ultimele doua serii, in special cea din cel mai minunat film al lui Kurosawa. Foarte picturale. |
Uite si replica mea la TWBB.
![]() ![]() ![]() A treia. A treia e nemiloasa. E de o frumusete feroce. |
omule, pe frățiorul mai mic l-ai văzut?
![]() |
1 Attachment(s)
|
Originally Posted by Federico:
Daca zici de cele 5 cadre cu femeia in rochie rosie si tipul cu ochelari sunt din Highwaymen. Nu mi se par banale dar daca tu zici atunci asa este.Banala e poza care apartine de mine cea cu bigudiuri si cu tigara care am pus-o in gluma.:)) O sa revin eu zilele astea cand am timp cu revansa,imi vin in minte niste cadre din Sunshine! Dar nu il am in pc si nici timp sa il scot de pe net. |
![]() Nevazut inca. Abia a aparut. |
Remake dupa Calaretzu' Electric?
|
Am vazut Mandarlay, dar, sincer sa fiu, nu mai tin minte mare lucru din el, impactul stiu ca a fost altul, normal. Cred ca l-am vazut la tv, pe tvr x, acum vreo 3-4 ani si nici nu sunt foarte sigur ca l-am vazut pe tot. Oricum, foarte fain cadrul pe care l-ai ales.
![]() |
Mainstream Booty is here :D. Don't kill me
The Assassination of Jesse James... ![]() The Road ![]() No Country for Old Men ![]() The Tree of Life ![]() Zerkalo ![]() Sweeney Todd ![]() ![]() Let the Right One In ![]() Fincher's Girl with the Dragon Tattoo ![]() ![]() Hugo ![]() Hunger ![]() Shame ![]() Inglourious Basterds ![]() Public Enemies ![]() True Grit ![]() Stalker ![]() Vertigo ![]() Psycho ![]() Moon ![]() Melancholia ![]() Yeah, you know :D ![]() Alien :D ![]() Tinker, Tailor, Soldier, Spy ![]() A Separation ![]() Moneyball ![]() Control ![]() The Hurt Locker ![]() We Need to Talk About Kevin ![]() |
Fuckin' gorgeous, Booty.
|
|
Apropo de delicatese:
![]() |
Originally Posted by buticut:
Quote:
Astea doua impart premiul pentru uluitorism din siragul tau, din punctul meu de vedere. |
Daca tot veni vorba de Tarantino... sa aprofundam momentul un pic...
![]() ![]() ![]() ![]() |
Un cadru din cel mai nou film al lui Abel Ferrara, 4:44 (filmul e deja pe net, btw)
![]() |
Originally Posted by Federico:
![]() Btw, Happy Birthday, Q.T.! |
All times are GMT +2. The time now is 13:57. |