![]() |
Originally Posted by Judex:
Eu acum 8 ani nu aveam net. Pe forum sunt doar de cateva luni. :)) |
eu acum 8 ani aveam Xnet pe linie telefonica, si dadeam niste gauri in bugetul familiei care se compara cu gaurile din bugetu lu Boc.
|
Off-topic evident:
Acum opt ani de zile ieşise pe piaţa un super-album, îl primisem cadou sub formă de caseta. :D ;) |
Originally Posted by vave:
|
Originally Posted by vave:
|
RomaniaMare: Floyd şi Pit ştiu! :D :x
BigOvi: Aşa ... şi?! |
Și ai ceva în potrivă?
|
De -a lungul lunii am uploadat si eu poze la 2,3 filme si nimic!DC?
|
Originally Posted by Floydman:
deci am citit prima data 7 ani si mi-am zis...da de unde 7, eu sunt pe forum doar de 3-4 ani...apoi am inceput sa-i numar...:( |
si ca sa pun un pic de sare pe rana: sunt 8 si ceva! :)
|
n-am zis nicaieri ca atunci cand m-am apucat sa-i numar m-am oprit la 7! :P
|
Buna am adaugat si eu vreo cateva poze la niste actori si pe la niste filme dar nu au aparut ink pot sa stiu de ce si cand mi le acceptati ca m am saturat sa astept de 2 zile tot pun poze si nimik.Deabia dak vreo 3 mi au aparut la niste filme dar restul unde sunt.Va rog un msg sa mi trimite ca sa stiu si eu.Multumesc
|
poate dura si o saptamana validarea fotografiilor, mai multa rabdare
|
ms mult ca mi ai zis.Au aparut si ele azi:D
|
De ce nu puneti la sectunea wiki o rubrica prin care putem adauga o fotografie portret la un actor care nu are (ex: Louie Anderson) sau un afis la un film care nu are :-?
|
editorii aleg imaginea principala, anderson e doar o scapare
|
Originally Posted by StefanDo:
|
editorii suntem noi ;)
|
Ok. Insa ar trebui sa existe optiunea ca noi userii sa putem pune afise la filme, fotografie principala la actori daca nu au. Cred ca ar trebui sa va ganditi la aceasta optiune :)
|
e prea complicat
si mult mai simplu pentru noi sa bifam ceva pentru acea fotografie/acel poster sa devina imaginea principala ;) |
Ok, cum vreti :)
|
daca am 2000 de puncte cum fac sa casig un DVD ?
|
Originally Posted by estera12:
Doar dacă ai 2000 de puncte la Contribuții filme, actori și Poze filme, actori, nu în total. |
multumesc
|
Nu stiu daca este treaba mea, dar observ de cateva zile ca se aproba spre afisare descrieri si biografii copy/paste de pe alte site-uri romanesti. Desi in regulament nu se specifica nimic cu privire la acest lucru, oare este normala acordarea a 20 de puncte pentru 2 click-uri?
|
Sa ma ierti daca ma insel, dar imi amintesc ca si sinopsisurile propuse de tine erau in mare parte preluate ad literam din alte parti. Aceste tipuri de contributii primesc 1 punct, punctajul minim. Cele originale primesc intre 15 si 25 de puncte per contributie, fiind luate in calcul - pe langa originalitate - coerenta textului, corectitudinea gramaticala, corectitudinea traducerii.
|
Originally Posted by Gloria:
Chiar as vrea sa imi dai un exemplu din putinele sinopsis-uri la care am contribuit si care este si pe alt site romanesc. Probabil te referi la acuzatia user-ului mihaelatb care ulterior si-a cerut scuze. Eu am vrut doar sa atrag atentia asupra unui lucru care ar dauna site-ului, dar daca se ajunge la acuzatii asupra mea, eu imi vad de treaba, pentru ca sunt lucruri care nu ma privesc. |
In ”Condica de sugestii si reclamatii” la topicul ”sportul favorit furtul de pe alte site-uri de profil” este dezbatuta problema de care se plangea user-ul mihaelatb. Aici ea spunea ca a gasit numele meu ca si contribuitor la pagina unui actor, alaturi de numele unui alt user. Ma acuza ca am copiat biografia facuta de ea, dar numele meu aparea la acea pagina pentru ca eu contribuisem la detaliile actorului. Imi pare rau daca reactionezi asa atunci cand exista un precedent in ceea ce priveste reclamatia unui ”furt” despre care la acea vreme spuneai ca il vei verifica si vei lua masuri
, este afirmatia ta care m-a determinat pe mine sa atrag atentia asupra faptului ca acest ”furt” continua). Ma rog, nu vreau sa intru in polemica, dar e trista atitudinea.(”Buna, Mihaela. Multumim ca ne-ai atras atentia asupra copierii de pe alte site-uri a sinopsisurilor sau biografiilor, vom verifica foarte atenti daca ce ni se propune prin sistem wiki este preluat identic si integral de pe alte site-uri romanesti, ca sa nu se mai repete situatia. klaudya_e a primit majoritatea punctelor pentru POZELE updatate prin sistem wiki, nu pentru sinopsisuri si biografii. Dar, chiar si asa, vom urmari cu mare atentie contributiile ei viitoare.” |
Fresie, afirmi: "Desi in regulament nu se specifica nimic cu privire la acest lucru, oare este normala acordarea a 20 de puncte pentru 2 click-uri?"
Hai sa ne concentram pe acest caz. La ce user ai observat asta, ca sa pot actiona bine tintit? |
Originally Posted by Gloria:
La ce user am observat ce? Acordarea a 20 de puncte sau acceptarea de copy/paste-uri? |
Iata cateva exemple de ieri:
http://www.cinemagia.ro/actori/christina-aguilera-3540/ copiat de aici http://www.cinemarx.ro/persoane/Chri...html?biografie http://www.cinemagia.ro/filme/wake-o...d-witch-50251/ copiat de aici http://www.cinemarx.ro/filme/Wake-of...tch-30152.html http://www.cinemagia.ro/filme/31-north-62-east-462016/ copiat de aici http://www.cinemarx.ro/filme/31-Nort...st-503352.html Imi este greu sa caut eu acum in club, dar cred ca tu ai reusi mai usor sa depistezi. Gloria, nu mi-o lua in nume de rau, eu ti-am dat doar 3 exemple de ”furt” de pe site-ul de unde s-a primit reclamatia precedenta. Ce se va intampla daca toti acei useri de pe acel site ar veni sa reclame? In ceea ce priveste numarul de puncte acordate, eu nu am de unde sa stiu care este acela, dar daca tu crezi ca barem cele trei exemple date de mine au primit doar un punct ... |
cam in cat timp este controlata si acceptata o contributie la wiki?
|
Cateva zile, o saptamana, poate chiar mai mult, depinde cand iti vine randul sa te verifice.
|
Am si eu o nelamurire. Sunt foarte multe filme care nu au sinopsis insa daca incerci sa adaugi unul scrie ca acel sinopsis nu mai poate fi modificat. Exista totusi vreo modalitate prin care se poate adauga totusi un sinopsis acelor filme?
|
dă un exemplu.
|
The Client List (2010)
|
O mica nelamurire legata de punctele acordate actorilor, personalitatilor etc. Se pot adauga oricat de multe poze dorim recompensandu-se cate 1 punct + bonusul de 30 de poze sau este ca la filme adica se puncteaza nu mai mult de 30 de poze + bonus?
Din cate imi aduc aminte este ca am adaugat mai demult la actrita AnnaLynne McCord multe poze , asta dupa erau adaugate deja 100 de poze, si daca retin bine nu am fost punctat. |
Originally Posted by miere:
|
Buna ziua,in primul rand as vrea sa va felicit pt munca pe dvs o depuneti, pt ca nu este o munca asa de usoara dupa cum cred unii si sa va spun ca faceti o treaba minunata si ca desi sunt nou venita pe acest site ,deja ma simt ca acasa.In ceea ce priveste subiectul acestui topic,sunt total de acord cu ceea ce este precizat in regulament.In continuare va doresc sa aveti o zi cat mai deosebita.Va multumesc! :)
|
Originally Posted by Rosalinda22:
|
Originally Posted by iiii:
|
sa vezi si sa nu crezi cat de glumet sunt astazi=))
|
@BigOvi r u Danonino's bigger brother?
|
review-urile mele in general primesc 1pct :)
|
Am 500 puncte ;(...Ce pot face cu ele? Adica pana la 2000 de puncte nu primesc nimic, nu?
Multumesc |
ca sa primesti ceva trebuie sa ai 2000 de puncte la contributii filme si actori si la poze filme si actori.
de ce naiba mai exista regulamentul ala daca nu e citit?:-? |
Se poate lua si altceva decat dvd-uri cu filme (ex. albume sau jocuri) pe puncte?
|
Poate sa imi spuna cineva cam in cat timp se valideaza pozele de la Wiki?Multumesc
|
Poze fara puncte
Am pus trei postere recent si cel putin doua dintre ele nu au primit deloc puncte desi au fost acceptate, de ce?
http://www.cinemagia.ro/filme/much-a...othing-183294/ http://www.cinemagia.ro/filme/alye-parusa-80994/ |
Nici pana acum nu am primit premiul constand intr-un DVD pentru contributiiile ca si cinefil...
|
All times are GMT +2. The time now is 14:41. |