Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce va relaxeaza cel mai mult? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96778)

dragonfly_drk 04 Aug 2010 23:50

vinul intr-o cantitate potrivita cu un pachet de tigari langa mine, un film bun ce sa ruleze la tv si un om de nadejde langa mine... ;))

Rapture 22 Nov 2010 23:00

Plimbarile. Sa merg si sa ma uit in jur, sa ma uit la oameni si sa le studiez comportamentul, sa incerc sa ghicesc ce-i in mintea lor . De multe ori simt de parca as intra intr-o alta lume, o lume care, in mod paradoxal, este definita de realitatea pura. Oh, memoires!

andreiu7z 23 Nov 2010 07:52

@ piscină, noaptea, cu persoana iubită...

Manusa 26 Nov 2010 11:54

Un film bun, o plimbare si un meci de Fifa :)

dooma 26 Nov 2010 12:10

condusul noaptea, aiurea...
poker cu amicii
somnul dupa-masa (cand se poate)

Medicate 26 Nov 2010 20:58

Cand vin de la munca sau fotbal sa ma astepte iubita cu mancarea calda si sa fie bine-dispusa, pentru ca mereu reuseste sa-mi smulga un zambet atunci cand e happy !

EugenLaurentiu 26 Nov 2010 22:37

un meci de fotbal ;-/ !

ghost90 27 Nov 2010 15:21

iarba...

dragonfly_drk 27 Nov 2010 15:49

aia din fata blocului? :))

chuckyfan 27 Nov 2010 16:12

Ce ma relaxeaza cel mai mult?
Hmmmmmm:-?

Ghiciti voi;)

andreiu7z 27 Nov 2010 20:18

Originally Posted by ghost90:

iarba...

Ofiterii anti-drog sunt pe urmele tale =))

dragonfly_drk 27 Nov 2010 20:24

Originally Posted by chuckyfan:

Ghiciti voi;)

filmele Horror. Primesc o bombonica daca am ghicit? :">

FreakDoll 27 Nov 2010 21:25

Ghiciti voi;)

Daca "taceai', filosof ramaneai!:|

matmircea 27 Nov 2010 21:30

FreakDoll esti un fel de arbitru pe aici :D

FreakDoll 27 Nov 2010 22:07

Ma gasisi pe mine din toti aspirantii?Cred ca nu te uiti unde trebuie!!
Haideti sa aberam in halul asta doar ca sa zicem ca am postat si in ziua respectiva.
Brb, ma duc sa indemn si eu userii sa ghiceasca ce vreau sa spun la Ghiceste filmul dupa imagine.

EugenLaurentiu 28 Nov 2010 00:08

fetele :>

ghost90 28 Nov 2010 00:34

Originally Posted by dragonfly_drk:

aia din fata blocului? :))

nu chiar...daca tu gasesti acolo...eu fac cum fac sa gasesc undeva si la tine creste in fata blocului?

chuckyfan 28 Nov 2010 07:23

Ghiciti voi;)

filmele Horror. Primesc o bombonica daca am ghicit? :">

Doar o jumatate;) , ma relaxeaza filmele in general desi simt o atractie fata de cele horror si nu stiu de ce. Poate ca asa m-au crescut ai mei:-/

PS: FreakDoll se baga ca musca-n .....

FreakDoll 28 Nov 2010 10:51

Pai tu nu vezi, mai baiatule, in ce hal poti abera???Faptul ca ai 15 ani nu e o scuza.Iti lipsesc neuronii si nu se va remedia situatia niciodata.

Originally Posted by chuckyson:

Poate ca asa m-au crescut ai mei

E clar.Nu trebuie sa ne mai miram.Asa parinti, asa copii.Cred ca ai fost hranit cu Poo cand erai mic de ai astfel de sechele.Ghiceste ce voiam sa spun mai departe.God!

P.S. Daca ma bag ca musca'n ...., eu sunt musca si tu esti ..., nu??Bravo!Te'ai autocaracterizat!!

dragonfly_drk 28 Nov 2010 12:26

:)) foarte tare... :))

deci, ce ma relaxeaza cel mai mult? sa ma uit la voi...

@ghost. Mei, eu ma refeream la iarba aia verde de acasa ce o mananca iepurasii...

dar, deh... pana la urma si iarba ta e buna. ( apropo, vezi ca iarba in cantitati industriale dauneaza la terasa)

chuckyfan 28 Nov 2010 12:46

Originally Posted by FreakDoll:

Pai tu nu vezi, mai baiatule, in ce hal poti abera???Faptul ca ai 15 ani nu e o scuza.Iti lipsesc neuronii si nu se va remedia situatia niciodata.

E clar.Nu trebuie sa ne mai miram.Asa parinti, asa copii.Cred ca ai fost hranit cu Poo cand erai mic de ai astfel de sechele.Ghiceste ce voiam sa spun mai departe.God!

P.S. Daca ma bag ca musca'n ...., eu sunt musca si tu esti ..., nu??Bravo!Te'ai autocaracterizat!!

No cata frustrare:))
Cem mai plac ashia pi care ii supara adevarul (tu n-ai cum sa sti, doar esti di la Craiova:D )
PS: De duminica trecuta am 16 ani, atentie la exprimare;)

ghost90 28 Nov 2010 13:04

@dragonfly_drk

crede-ma ca am inteles ca despre aia vorbeai :).Lasa ca de la iarba nu a murit nimeni pana acuma,si nici de la hasis,in schimb de la cacaturile astea etnobotanice....:|

dragonfly_drk 28 Nov 2010 15:23

ghost, stiam ca stii... dar am vrut sa te tachinez putin inainte de un joint... :))

chucky, draga, stiai ca daca ai trai in America acum, ai putea sa conduci o masina? Desigur, sa ai si permis...

deci, rectific... ma relaxeaza ingrozitor ghost, cand il vad cu cuiul in coltul gurii, ma relaxeaza chucky cel naravas ca un cal de rasa... ah, da... si ma relaxeaza freak care potrivit opiniei publice, se baga ca musca in... (mno, lasa ca nu mai pun linku ca deja stiti)

ce amuzanti sunteti voi... :x
(chucky, sper ca ti-am zis la multi ani... asa tin minte... ca ti-am zis... da cine stie, deja is batrana... :-/ mai uita omu... >:) )

FreakDoll 28 Nov 2010 15:29

Originally Posted by FreakDoll:

No cata frustrare:))
Cem mai plac ashia pi care ii supara adevarul (tu n-ai cum sa sti, doar esti di la Craiova:D )
PS: De duminica trecuta am 16 ani, atentie la exprimare;)

Cu atat mai jalnic :-& Din ce clasa faci gramatica??

FreakDoll 28 Nov 2010 15:31

dragonfly, potrivit opiniei publice??Unii chiar n'au leac.Te las sa ghicesti ce voiam sa spun mai departe ca sigur iti imaginezi.

omudindulap 28 Nov 2010 15:32

si ma relaxeaza freak care potrivit opiniei publice, se baga ca musca in... (mno, lasa ca nu mai pun linku ca deja stiti)

De cand parerea unui pusti reprezinta opinia publica? Ti-am mai spus sa-ti alegi cu o mai mare atentie cuvintele.

dragonfly_drk 28 Nov 2010 15:35

@doll... =((

@omu.
gata, ce e amuzant e amuzant.. Acuma ca mi-ai atras tu atentia, promit sa ma opresc. :">

FreakDoll 28 Nov 2010 15:41

on: ma distreaza mai mult (ma si scarbesc intr'o oarecare masura,mica..), dar cand te distrezi, te relaxezi, nu??Atunci: prostii care atribuie altor oameni aceasta calitate, nebunii care fac scandal pe o anumita tema, iar apoi, cand vad ca nu le merge si n'au dreptate, zic "Aaaa, relax!!Nu ma intereseaza!Ce'mi spui mie d'astea??Nu stiuuu:))".Lumea asta s'a intors pe dos.Unii suporta asemenea specimene, altii nu.

chuckyfan 28 Nov 2010 17:24

ghost, stiam ca stii... dar am vrut sa te tachinez putin inainte de un joint...

chucky, draga, stiai ca daca ai trai in America acum, ai putea sa conduci o masina? Desigur, sa ai si permis...

deci, rectific... ma relaxeaza ingrozitor ghost, cand il vad cu cuiul in coltul gurii, ma relaxeaza chucky cel naravas ca un cal de rasa... ah, da... si ma relaxeaza freak care potrivit opiniei publice, se baga ca musca in... (mno, lasa ca nu mai pun linku ca deja stiti)

ce amuzanti sunteti voi...
(chucky, sper ca ti-am zis la multi ani... asa tin minte... ca ti-am zis... da cine stie, deja is batrana... mai uita omu... )

Vroiam sa scap cateva injuraturi adresate unei anumite atotstiutoare dar dupa ce ti-am citit postul m-am calmat brusc:)
Iti multumesc libelula ca mi-ai salvat cativa neuroni>:D<

dragonfly_drk 28 Nov 2010 23:40

sa cresti mare si frumos... ;)

andreyuzzu 29 Nov 2010 17:08

Tiesto - Adagio for strings pe repeat , better than any drog.

omudindulap 29 Nov 2010 19:38

Mai degraba...

andreyuzzu 29 Nov 2010 23:25

Originally Posted by omudindulap:

Versiunea lui Tiesto e mult mai buna....

Windom 30 Nov 2010 07:13

Originally Posted by andreyuzzu:

Originally Posted by omudindulap:

Versiunea lui Tiesto e mult mai buna....

Allow me to =)) =)) =))

Medicate 03 Dec 2010 22:21

:)) mda ... windom, am sa plagiez : =)) =)) =))!

matmircea 06 Dec 2010 16:26

un prieten bun,un zambet curat...sarutul ei dulce aripi ca sa zbori...

adica : http://www.youtube.com/watch?v=qAl1aKC85ks

dragonfly_drk 06 Dec 2010 18:18

pe mine, in momentul asta, ma relaxeaza victoria. stau cu mainile asezate la spate si fluier...

stiu ca am reusit si sunt mandra... ce poate fi relaxant decat gustul dulce al victoriei dupa o lupta grea?... :">

Iamsaved 26 Jan 2011 20:27

Muzica,lenevirea si somnul:D

mrnmarius 02 Feb 2011 17:28

relaxare

Pe mine ma relaxeaza cel mai mult vizionarea unui film ca EARTH, sau DOLPHINS...sunt niste filme extraordinare cu o coloana sonora superba

rhodiolin

marllenn 02 Feb 2011 21:13

Sa ascult muzica si joc nfs, fifa si aoe 3

Manusa 07 Feb 2011 08:44

Un film bun sau un meci de Fifa :D

portofel 07 Feb 2011 08:51

cred ca ar trebui sa aleg dintre 3 optiuni, care depind de starea de spirit in care ma aflu si de timpul liber pe care-l am la dispozitie la momentul respectiv:-o carte buna;
-un film bun;
-o plimbare;

bernadett 15 Feb 2011 18:49

Filmele de comedie

SNOWMAN34 15 Feb 2011 22:49

Cand nu ma relaxeaza nenorocitul de computer, cu certitudine m-ar relaxa o plimbare, noaptea, prin Herastrau, band o cafea si ascultandu-l pe Barry White.
Cine n-a facut asta, nu are "dimensiunea" completa a relaxarii. ;)

maryyyyya3 20 Mar 2011 21:26

Un film bun sau un somn

verapower 23 Mar 2011 13:41

Ma relaxeaza mersul pe jos...

bornfree 05 Apr 2011 19:38

sa nu fiu la job - ma relaxeaza foarte foarte mult

miere 21 Apr 2011 11:40

-muzica
-simfonica
-un film bun (muzical sau ceva usor si simplu)
-inotul
-laptele (cred) :)

@bornfree - ce job ai ?

chuckyfan 21 Apr 2011 12:13

o țâră de black metal amestecat cu niște heavy metal.

arnoldroland 21 Apr 2011 16:07

Un film horror, da` horror sa fie !

All times are GMT +2. The time now is 11:57.