Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   All about games, here! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96660)

dooma 30 Nov 2010 14:34

Originally Posted by chuckyfan:

Suna delicios din ce vorbiti voi p-aci, cred ca in vacanta de iarna am sa-l devorez:D

Tocmai am terminat Assassin's Creed 2 si m-a cam lasat in ceata, astept Assassin's Creed Brotherhood ca poate poate ma mai lamuresc cu cele intamplate in final:|

e grav nfs-ul asta, trust me ;)

cat despre assassin's creed, dupa prima parte m-am oprit, nu e genul meu de joc...

chuckyfan 30 Nov 2010 14:51

Dupa ce am terminat primul nu puteam sa nu-l joc si pe al - II - lea, iar acum sunt intr-o dilema in legatura cu cele intamplate:-/

buticut 30 Nov 2010 15:34

Call of Duty: Black Ops anyone? Intentionez sa il testez in vacanta de iarna :D.

dooma 30 Nov 2010 15:36

neah, not yet. si acum joc rainbow six vegas 2 pentru shootere strategice :D

danonino 30 Nov 2010 15:59

Am vazut ca in FM11 apar si impresari. Devine din ce in ce mai complicat jocul, isi pierde din simplitatea indragita de mine. Oricum... nu am parte de acest joc.

FM11 necesita resurse video foarte bune, pentru un joc in care imaginea are mai putina importanta.

Vortex 20 Jan 2011 16:16

Warcraft 3 Reign of Chaos,Warcraft 3 The frozen Throne,Star Wars Jedy Knight Jedy Academy,Blood Omen 2,Contract J.A.C.K,Sacred,Call of Duty 4,Call of Duty Black Ops,Darksiders,Blur,Mass Effect 2,Crysis,Crysis Warhead,Assassin's Creed,Singularity,NFS Shift,NFS undergroud 2,Battlefield Bad Company 2,Tom Clancy's Splint Cell Conviction,Max Payne 2,Infernal Revenge of Hell,Nosferatu Wrath of Malachi,Gothic 3,Prince of Persia sands of time,Price of persia Warrior Within,Prince of Persia the two thrones ,Prince of persia 2008,Heros 4,Heros 5,Mirrors Edge,Left4dead,Iron grip warlord,Deus Ex,Age of Empires 2,Age of Empires 3(toate),The Witcher,Mount and Blade :warband,Hard truck 2,Grand Ages:rome,Arcania Gothic 4,Diablo 2,King's Bounty the legend(il recomand e eyecandy),Tarzan,Stronghold Crudsaders,Stroghold Legends,Spider-man 3,Delta Force Black Hawk Down,Mario(v.PC),Wario(recomand),Wolfenstein:retur n to castle,Lionheart King's Crusade,Mortal Kombat,[12sky2,metin2](MMO-uri),Drakensang,Fallout 3,Metal Gear Solid,Delta Force:Xtreme,Batman Arkham Asylum,Mafia ,Mafia 2,Lost Planet,Demon's Souls,Splinter Cell.Cam asta am jucat eu...cred ca sunt toate ..cred!:D

Disciple 20 Jan 2011 16:20

Ce-i cu astea?

Vortex 20 Jan 2011 16:48

Pai cam tot ce am jucat eu :D

Paraiah 31 Mar 2011 15:55

World Of Warcraft :P

portofel 31 Mar 2011 19:54

Originally Posted by Vortex:

Warcraft 3 Reign of Chaos,Warcraft 3 The frozen Throne,Star Wars Jedy Knight Jedy Academy,Blood Omen 2,Contract J.A.C.K,Sacred,Call of Duty 4,Call of Duty Black Ops,Darksiders,Blur,Mass Effect 2,Crysis,Crysis Warhead,Assassin's Creed,Singularity,NFS Shift,NFS undergroud 2,Battlefield Bad Company 2,Tom Clancy's Splint Cell Conviction,Max Payne 2,Infernal Revenge of Hell,Nosferatu Wrath of Malachi,Gothic 3,Prince of Persia sands of time,Price of persia Warrior Within,Prince of Persia the two thrones ,Prince of persia 2008,Heros 4,Heros 5,Mirrors Edge,Left4dead,Iron grip warlord,Deus Ex,Age of Empires 2,Age of Empires 3(toate),The Witcher,Mount and Blade :warband,Hard truck 2,Grand Ages:rome,Arcania Gothic 4,Diablo 2,King's Bounty the legend(il recomand e eyecandy),Tarzan,Stronghold Crudsaders,Stroghold Legends,Spider-man 3,Delta Force Black Hawk Down,Mario(v.PC),Wario(recomand),Wolfenstein:retur n to castle,Lionheart King's Crusade,Mortal Kombat,[12sky2,metin2](MMO-uri),Drakensang,Fallout 3,Metal Gear Solid,Delta Force:Xtreme,Batman Arkham Asylum,Mafia ,Mafia 2,Lost Planet,Demon's Souls,Splinter Cell.Cam asta am jucat eu...cred ca sunt toate ..cred!:D

:-O :-O :-O Doamneee, le-ai si terminat pe toate?
Un singur joc am jucat si eu, mai vechi , dar mi-a placut mult de tot(desi nu l-am terminat:P )
SPELL FORCE

Vortex 05 Apr 2011 20:24

Da le-am terminat pe toate si nu e lista completa ...mai sunt cel putin mai o data atatea!:D

copila_satanista 06 Apr 2011 10:23

Ca ai jucat atatea fie... dar ca le-ai terminat pe toate ... hmm :-? ma bantuie mici dubii

PoliFanAthic 06 Apr 2011 10:55

De-a lungul vietii nu e imposibil sa le fi jucat pe toate. SI intr-un an ar fi posibil, daca e ocupatia principala.

La o adica si eu am terminat putin peste 100 de jocuri la viata mea, dar mai putine din cele recente.

SC 2 nice? :D

Vortex 06 Apr 2011 13:46

Nu sunt multe,defapt sunt chiar putine in comparatie cu gamerii profesionisti.Modul in care joc eu difera fata de cel cum joaca altii(I'm going pro!),deci un joc destul de "pufos" il termin in 3-4 zile:D.Acolo e doar o mica parte din ceea ce am reusit eu sa termin!:)

Manusa 17 Apr 2011 14:26

Cel mai recent joc jucat de mine este Dead Space 2 un joc de exceptie dupa mine. Acum ca a aparut Crysis 2....:)

SNOWMAN34 17 Apr 2011 14:42

Joci Crysis 2 pe consola Manusa? :D
Online? Ca m-am saturat sa mi-o tot fur de la crizatii aia, Si una din Albania s-a sters cu mine la pardon... :-S

Manusa 17 Apr 2011 17:18

nuu, Crysis il joc pe PC, si abia m-am apucat de el :)) :D

SNOWMAN34 17 Apr 2011 18:04

Nu pot sa joc jocuri pe pc. :|
Ehh... Gasesc eu unul cu consola sa-i rup carca... :D

P.S. Si eu l-am inceput de vreo 3 saptamani, si am sarit direct in retea, ca d-aia fac aia antrenamente pe mine... :))

Manusa 17 Apr 2011 18:12

:D daca as avea consola......tare bine ar fi fost :) oricum ii clar mai frumos in retea decat single player...

Cristina_ 17 Apr 2011 18:14

Nu stiu cum aveti rabdare sa va jucati pe calculator:)) Eu am incercat dar dupa 2-3 minute am dat quit.Mai bine merg la cumparaturi in mall .

SNOWMAN34 17 Apr 2011 18:38

Si eu tot prin mall. Oi fi femeie... :))

SNOWMAN34 18 Apr 2011 15:15

Well... Pe acestea le-am terminat.

Crysis 2

Aliens vs. Predator

God of War III

Gran Turismo 5

Dante's Inferno

Mai am 6 "ïn lucru", cand o sa am si timp de ele... :))

P.S. Sunt toate pe consola, laptopu' nu-mi permite sa ma joc cu el, zice ca win 64 nu vede jocuri. :D
Nota bene, un ex coleg imi spunea ca daca scot windows-ul 64, nenorocitul de laptop nu mai vede cei 8 gigi de ram, but, fuck the ram, cred ca ar merge si cu 4, ma joc mai incet asa... :))
Daca e vreun priceput in domeniu, rog deranj pe problema. :)

gigabyte 24 Apr 2011 16:31

A aparut PORTAL 2 ( mai am putin si le-am terminat .)

PORTAL 2 ( the game )

PORTAL 2 (crack)

catasmile17 04 May 2011 21:56

eu zic ca the sims este un joc destul de reusit !!!!!!!!
imi place si need for speed shift !!!!!

Coshava 05 May 2011 07:40

Pentru amatorii de jocuri de strategie : Sid Meyer's Civilization 4 ( varianta Beyond The Sword ). :)

Jocul ala aproape a atins perfectiunea in domeniu ... ;)

Paraiah 10 May 2011 12:41

Originally Posted by SNOWMAN34:

Well... Pe acestea le-am terminat.

Crysis 2

Aliens vs. Predator

God of War III

Gran Turismo 5

Dante's Inferno

Mai am 6 "ïn lucru", cand o sa am si timp de ele... :))

P.S. Sunt toate pe consola, laptopu' nu-mi permite sa ma joc cu el, zice ca win 64 nu vede jocuri. :D
Nota bene, un ex coleg imi spunea ca daca scot windows-ul 64, nenorocitul de laptop nu mai vede cei 8 gigi de ram, but, fuck the ram, cred ca ar merge si cu 4, ma joc mai incet asa... :))
Daca e vreun priceput in domeniu, rog deranj pe problema. :)

Ti s-a mai spus ca problema nu e de la Win 64 eu am win 64 si joc fara probleme precum multi altii asta in caz ca vrei sa joci warcraft 1 da ala nu va merge probabil
Trimite-mi un mesaj cu modelu de laptop...si sa nu imi spui Sony Vaio ... denumirea completa sunt curios ce video ai pe jucaria aia.

Manusa 10 May 2011 21:51

Crysis 2 un joc foarte reusit

Dead Space 2 un joc de zile mari care m-a tinut cu sufletul la gura (dar si cu nervii :) ) pe toata durata jocului

vave 11 May 2011 10:56

Ultimul joc pe care l-am savurat a fost Call of Juarez, primul. Urmează, când ajung în ţară, să îl joc pe al doilea.
Mi-a plăcut enorm pentru că a avut de toate... plus că m-am jucat cu două caractere. Şi nici nu mi s-a părut uşor... numai eu ştiu cât am înjurat calul blestemat care numai în râpă mă ducea sau indienii necruţători. :D

SNOWMAN34 16 May 2011 12:21

Originally Posted by Paraiah:

Trimite-mi un mesaj cu modelu de laptop...si sa nu imi spui Sony Vaio ... denumirea completa sunt curios ce video ai pe jucaria aia.

E un Sony serie F model VPCF12M1E :D la video scrie Nvidia G Force GT 330M.
E ceva de el? :))
Oricum, mi-am luat Move asa ca am de lucru pana vad ce fac cu nenorocitul de computer... :))

Vortex 16 May 2011 19:10

Originally Posted by Coshava:

Pentru amatorii de jocuri de strategie : Sid Meyer's Civilization 4 ( varianta Beyond The Sword ). :)

Jocul ala aproape a atins perfectiunea in domeniu ... ;)

Dupa parerea mea Sid Meyer's Civilization 5 e mai bine realizat!;)

Sorin87 16 May 2011 19:14

nu am mai jucat un joc de aproape 2 ani, eu jucam la greu Gothic 2 si 3 precum si The Elder Scrolls Oblivion

Vortex 16 May 2011 19:20

Maine o sa apara The Witcher 2 si peste aproximativ o luna Duke Nukem Forever...Don't miss them!A!Un joc pe care il recomand Dragon Age 2!L-am terminat de 2 ori acum iau seria de la inceput!Si ca tot veni vorba de laptop-uri,check this,doar de curiozitate:D http://www.dell.com/us/p/alienware-m18x/pd.aspx si daca nu va place incercati varianta desktop http://www.dell.com/us/p/alienware-a...s&cs=19&~ck=mn
Niste informatii in plus:Apare Serious Sam 3:BFE un joc tampit dar bun! si The prototype 2..:D

Vortex 16 May 2011 19:21

Originally Posted by Sorin87:

nu am mai jucat un joc de aproape 2 ani, eu jucam la greu Gothic 2 si 3 precum si The Elder Scrolls Oblivion

O sa apara The elder Scrools V:Skyrim pe 11-Nov-2011!:D

Vortex 16 May 2011 19:31

Originally Posted by Manusa:

Crysis 2 un joc foarte reusit

Dead Space 2 un joc de zile mari care m-a tinut cu sufletul la gura (dar si cu nervii :) ) pe toata durata jocului

Crysis 2 e foarte discutabil cand vine vorba de cat de reusit este!In primul rand, nu ai texturi HD cu suport pentru DX11 asa ca grafica nu este neaparat mai buna decat cea din Crysis 1 avand in vedere ca acolo sunt texturi HD ,in al doilea rand, caracterul nu vorbeste!In al treilea rand, nu e destul de bine optimizat pe cat ziceau ei ca o sa fie!Crysis 1 ruleaza mai bine decat 2 pe sisteme slabe,in contradictoriu cu ce spuneau producatorii!Singurul lucru care in opinia mea a fost bine facut ,a fost costumul mult mai bine realizat.Dead Space 2 un joc asa si asa (grafica buna),la care sincer eu nu am tresarit deloc cand mai iesea cate un mutant din tavan,pereti etc etc

PoliFanAthic 17 May 2011 16:05

Dead Space rlz. Un substitut foarte bun pentru Resident Evil, in spiritul vechi al jocurilor.

iiii 17 May 2011 16:25

dar hai sa va intreb si eu ceva : mai tineti minte Bomberman? Prince? Volfied? eu astea le jucam cand am descoperit eu jocurile pe pc.

Vortex 17 May 2011 20:23

Originally Posted by iiii:

dar hai sa va intreb si eu ceva : mai tineti minte Bomberman? Prince? Volfied? eu astea le jucam cand am descoperit eu jocurile pe pc.

http://www.youtube.com/watch?v=NfBmT1DJb0U

Wolfenstein 3D!Asta a fost primul meu joc pe PC.Aveam un Pc puternic la vremea aceea un P4 de 2.4 single-core,30 gb hard-disk,GPU 64 geforce 4(agp8x series) si 128 RAM!Inainte de el jucam Mario,un joc cu tancuri,impuscam rate cu pistolul la TV pe un fel de consola(un fel de T-Rex al consolelor de azi,o relicva) in care trebuia sa bagi o caseta cu diferite jocuri si care se strica deseori impreuna cu telecomenzile pe care le avea.Dar primul meu joc pe ceva care functiona cu electricitate a fost Tetris,pe un fel de Playstation portabil pe care scria "999999 in 1" dar care avea defapt doar vreo 5 sau 6 jocuri diferite fiecare cu mai multe "MOD-uri" si canta cateva note atat de interesante ca ii dadeam tot timpul restart.

iiii 19 May 2011 15:40

Originally Posted by Vortex:

Originally Posted by iiii:

http://www.youtube.com/watch?v=NfBmT1DJb0U

Wolfenstein 3D!Asta a fost primul meu joc pe PC.Aveam un Pc puternic la vremea aceea un P4 de 2.4 single-core,30 gb hard-disk,GPU 64 geforce 4(agp8x series) si 128 RAM!Inainte de el jucam Mario,un joc cu tancuri,impuscam rate cu pistolul la TV pe un fel de consola(un fel de T-Rex al consolelor de azi,o relicva) in care trebuia sa bagi o caseta cu diferite jocuri si care se strica deseori impreuna cu telecomenzile pe care le avea.Dar primul meu joc pe ceva care functiona cu electricitate a fost Tetris,pe un fel de Playstation portabil pe care scria "999999 in 1" dar care avea defapt doar vreo 5 sau 6 jocuri diferite fiecare cu mai multe "MOD-uri" si canta cateva note atat de interesante ca ii dadeam tot timpul restart.

Presupun ca vorbesti despre consolele Terminator 2 , sau Nintendo.

White1 19 May 2011 15:41

Da, Terminator, Nitendo era ceva mai "sofisticat".

iiii 19 May 2011 15:47

nintendo avea joisticurile rezistente, nu se stricau des... precum cele de la terminator :( , tin minte ca erau patratoase

Vortex 19 May 2011 17:05

Quote:

Presupun ca vorbesti despre consolele Terminator 2 , sau Nintendo.

Nu stiu cum se numeau consolele dar nu erau nintendo:)

White1 19 May 2011 17:40

Daca erau negre cu dischete galbene Terminator erau:P
LE:In ceea ce priveste jocurile pt. PC, am terminat destul de multe, mai ales in perioada in care eram cat de cat pasionat de ele. Preferatele mele sunt Mafia:The City Of Lost Heaven(cred ca l-am jucat de cel putin 6 ori) si The Longest Journey. Acum ma joc mult mai putin, si cum nu stiam ce sa scot mai nou alternez intre doua "clasice": Warcraft III si Planescape Torment.

dragonfly_drk 19 May 2011 17:52

ah, white... ce bine... macar acum stiu si eu ce consola aveam. nu am stiut niciodata. dar dupa descriere se pare ca era Terminator. si culmea ca nu am avut probleme cu joisticurile... m-au tinut mult si bine... cred ca daca o iau acum din debara si acum inca mai merge... asta daca inca mai e pe acolo... :-/

White1 19 May 2011 17:55

Ce noroc, tu macar o mai ai:P

dragonfly_drk 19 May 2011 17:56

nu stiu daca o mai am... ai mei au prostul obicei sa arunce si lucruri care inca mai merg. insa o sa o caut si daca mai e pe acolo, poate o donez...>:)

Vortex 19 May 2011 17:57

Originally Posted by White1:

Daca erau negre cu dischete galbene Terminator erau:P
LE:In ceea ce priveste jocurile pt. PC, am terminat destul de multe, mai ales in perioada in care eram cat de cat pasionat de ele. Preferatele mele sunt Mafia:The City Of Lost Heaven(cred ca l-am jucat de cel putin 6 ori) si The Longest Journey. Acum ma joc mult mai putin, si cum nu stiam ce sa scot mai nou alternez intre doua "clasice": Warcraft III si Planescape Torment.

Warcraft 3 e o opera de arta...Eu acum sunt pe The Witcher2,desi inceputul e cam dezamagitor si pe Civ 5 un joc care creeaza dependenta,voiam sa ma apuc si de Anno 1404:Venice,dar cu atatea lansari nu mai stiu ce sa aleg...

White1 19 May 2011 17:57

Da, cred ca s-ar putea gasi amatori, asta daca ai si vreun TV prin debara:D

dragonfly_drk 19 May 2011 18:01

Tv-ul e in camera la mine... inca mai merge foarte bine da ala nu il dau:))

@Vortex, Anno e super tare. ti-l recomand.B-)

Vortex 19 May 2011 18:07

Ma faci de ma apuc de el si nu il las pana nu il termin,arata bine,ceva gen age of empires 2...dar cred ca raman la cura..taste the real life ya know:D

White1 19 May 2011 18:10

Then the Terminator is ussles:P (ar fi trebuit sa-si fi dat seama de cand nu a fost in stare sa omoare o femeie si un copchil)
Warcraft 3 e ok, dar la cate strategii inspirate de el am jucat nu cred ca o sa ma mai impresioneze cu ceva, poate doar cu povestea.

All times are GMT +2. The time now is 14:56.