![]() |
Dragomara,
In ce topic ai intrebat tu de userul ala mai nou daca e clona cuiva si a cui e, cand am raspuns eu ca e halebardul? am un anunt de facut. |
Cred că pe undeva pe la Reproşuri pentru moderatori, însă am şters acele postări. Acum să nu vii să-mi spui că nu era Halebardu, ci spiritul lui Mihai Viteazu'?:-O ! =)) =))
|
:))
Ba da, era halebardul care mi-a scris pe Facebook (cine mama dracu i-o fi spus contul meu, sa-l futa cainii pe ala sau pe aia), dupa ce si-a creat un user nou chiar in seara asta, ca sa-mi trimita mie mesajul de amenintare cum ca sa nu il mai deconspir si sa va la pe voi toti sa va aberati :| |
Originally Posted by Dragomara:
Pisicile astea sunt iradiate? |
Originally Posted by copila_satanista:
daca vrei ti-o las pe a mea cand plec in vacantze :) dragostea mea pt pisici dateaza de 8 luni, cand un amic englez plecand in anglia nu avea unde s-o lase si m-am oferit eu. Nu puteam suporta pisicile pana atunci, ma scarbea atitudinea. But now....:x |
@SoricicaMov Nu. :)) Ele chiar există. http://www.boio.ro/pisicile-fosforescente/
|
Originally Posted by illotempore2002:
eu am avut pisicutze cand eram mai mica,imblanzise tata una salbatica :D am avut si de rasa odata dar era prea fitoasa :)) cele de rasa in general mi se par mai naspa. imi plac pisicutzele ca sunt lenese si simpatice si numai bune de mangaiat, dar nu prea merge sa am pisica acum ... altfel as fi ingrijit-o cu drag si pe a ta la nevoie :) |
Originally Posted by copila_satanista:
da' cum a reuşit s-o prindă dom'le? şi mai ales, ce îi dădeaţi de papa? |
stateam la casa si erau cateva matze care se preumblau p acolo dar fugeau dc incercai sa te apropii si tata a inceput sa le puna de mancare, eu am continuat :D si pana la urma am reusit sa imblanzesc una :) . ii dadeam orice ca nu facea nazuri.
|
adicătelea vroiai să zici pisică vagaboandă ...
|
salbatica, vagaboanda...din natia asta :) , iuf ce vremuri linistite erau
|
nu e, da' n-are relevanţă ...
|
Am fost ieri la sauna... pentru prima data in viata mea. :D
Infioratoare de nesuferita sufocare. Dar dupa... de vis! Mi-s mandra ca am rezistat desi la un moment dat simteam ca ma ia cu lesin si am iesit, am facut un scurt dus cu apa rece, rece, rece si mi-am revenit. Cred ca am stat cam jumatate de ora. :-? |
Hai să-ţi zic cum este şi mai bine: stai timpul maxim în saună, după care intri 10 minute în jacuzzi, a cărui apă să fie aproape călâie, după care te bagi iar în saună şi tot aşa de vreo 4-5 ori. (am testat chestia asta după um marş forţat de 35-40 de km prin Bucegi. Aaa... am uiatat să specific: nu eram singură în jacuzzi, erau încă vreo 3-4 colegi montaniarzi de-ai mei. Şi nu, nu s-a întâmplat chiar nimic, deoarece eram cu toţii rupţi de oboseală. ;) :P )
P.S. - ce vremuri, frate! 8-> |
De cind e moda asta cu L.E. (Late edits?)? Ce s-a intimplat cu banalul P.S. ? |
mea maxima cupla!
Da, ai dreptate, îmi cer scuze, pe viitor promit să încerc să nu mai amestec limbile. :P
|
Post Scriptum te duce mai mult cu gandul la scris de mana, Later Edit e mai networkish asa ;) ... si cum noi furam tot ce coace-americanu...
|
Obosita dupa o dupa-amiaza de smotru si dupa gradinita - 5 copii + cei 2 din dotare... astept Kill Bill 2
|
Daca imi arati campusul universitar unde pe langa sauna gratis exista si jacuzzi [gratis sau nu], spune-mi... si acolo ma mut. :D Intre timp am bagat si ieri sauna, dar de data asta am rezistat mai putin pentru ca "de data asta a fost hardcore", cum spunea persoana-mi cu care am fost. :) |
Originally Posted by vave:
|
Imaginatia ta zburdalnica intelege numai ce vrea ea. :))
Nu, nu am filmat din doua motive sanatoase: nu am avut cu ce si chiar daca as fi avut, nu as fi vrut. Ioi, mi-am amintit ca in timp ce mergeam spre sauna ne-am intalnit cu iranianul ce era doar intr-un prosop si cu patratelele la iveala. Bun baiat! :) |
Ti-am zis ca n-am mancat burrito niciodata. Deci, ce patratele? Poate cubulete de cartofi...:-?
|
Originally Posted by Judex:
|
Pai am citit la dadaisme despre meniurile finlandeze...
Quote:
|
Sambata la BANEASA la cafea, bere cineva ?
|
Nu uitaţi de Ora Pământului! AMR mai puţin de 5 minute. Io una am "savurat-o" aseară; la noi are cineva grijă să aveam câte o oră/ sau mai multe, ale pământului aproape în fiecare săptămână! :D
|
Originally Posted by hellsteed:
|
Ieri m-am întors şi după câteva peripeţii de pe drum cu oameni sub influenţa alcoolului, am fost tare încântată că bunicii m-au aşteptat cu clătite.
Azi, am aflat că am de facut un raport [o analiză de 3000 de cuvinte] până sâmbătă! Grozav! :(( Mâine mă duc acasă, deci mult timp pierdut pe drum+oboseală. Dacă scap cu bine şi din asta, I'm the freaking best. :)) Oh joy! I just love it! :D |
Tocmai am fost sa alerg si am fortat ca vita, iar acum am aflat ca muschii care ma dor se numesc vastus lateralis.
Am nevoie de o antrenoare!!! |
|
Originally Posted by Neuptolem:
I guess I know who. ;) |
You are wrong! |
Maybe. Maybe not. Vorba filmului. :D
|
Ciudat pentru mine, dar: mi-e dor de mare. :-<
|
Rad intruna de cand am vazut asta:
![]() =)) |
Ma uit la "Neinvinsa-i dragostea". Am ajuns la minutul 24, cand o fute Geo Costiniu pe fi-sa, cred. Nu? :-?
|
În ultima vreme primesc zilnic cereri de prietenie, bănuiesc că nu sunt singura. Lucrul ce nu-l înţeleg e de ce majoritatea cred că sunt un "el". :-?
Ce am făcut bine?! :D |
PS: prietenii ştiu de ce: http://filetransfer.ro/d/ft700a5e125...8e89051c39d769 |
Beau un sprit:
http://www.youtube.com/watch?v=ip5QrTH3e3Y |
uorking ....
|
Trag copiii la mine. :((
Ieri stăteam jos lângă o statuie şi a venit o fetiţă lângă mine. M-a întrebat ce fac şi de aici am început să discutăm şi am aflat că o cheamă Andreea are şase ani, e în grupa pregătitoare, pe educatoarea ei o cheamă ca pe mine şi... altele. Nu-i a bună! :| |
Yeah...
Si mie mi se-ntampla la fel. :P |
|
Pe moment filomaghiar?:D
|
Originally Posted by Windom:
|
Din nou Carmen... :"> :x :x :x :x
(Noroc că nu am vecin la parter, cei de deasupra sper să supravieţuiască. :P ) |
Rontai bruschette si ma uit la CFR Cluj - Rapid:
http://livesport1tv.info/tv2.html |
|
Dupa cum foarte bine a observat Windom, mi se trage de la o gagica. :D
|
@Judex
"Keresd a nőt!" |
All times are GMT +2. The time now is 22:15. |