Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   User Status (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96623)

illotempore2002 22 Mar 2010 20:16

Dragomara,

In ce topic ai intrebat tu de userul ala mai nou daca e clona cuiva si a cui e, cand am raspuns eu ca e halebardul?
am un anunt de facut.

Dragomara 22 Mar 2010 20:19

Cred că pe undeva pe la Reproşuri pentru moderatori, însă am şters acele postări. Acum să nu vii să-mi spui că nu era Halebardu, ci spiritul lui Mihai Viteazu'?:-O ! =)) =))

illotempore2002 22 Mar 2010 20:21

:))

Ba da, era halebardul care mi-a scris pe Facebook (cine mama dracu i-o fi spus contul meu, sa-l futa cainii pe ala sau pe aia), dupa ce si-a creat un user nou chiar in seara asta, ca sa-mi trimita mie mesajul de amenintare cum ca sa nu il mai deconspir si sa va la pe voi toti sa va aberati :|

SoricicaMov 22 Mar 2010 20:30

Originally Posted by Dragomara:

Asta e favorita mea, evident cea fosforescentă; dar aş dori-o fără păr, cu ochii violet şi... un pic isterică.:"> ;)

Pisicile astea sunt iradiate?

illotempore2002 22 Mar 2010 20:31

Originally Posted by copila_satanista:

illo iti ador si eu pisica :x as vrea si eu una cat mai neagra da nu se poate :(

daca vrei ti-o las pe a mea cand plec in vacantze :)
dragostea mea pt pisici dateaza de 8 luni, cand un amic englez plecand in anglia nu avea unde s-o lase si m-am oferit eu. Nu puteam suporta pisicile pana atunci, ma scarbea atitudinea. But now....:x

Dragomara 22 Mar 2010 20:32

@SoricicaMov Nu. :)) Ele chiar există. http://www.boio.ro/pisicile-fosforescente/

copila_satanista 23 Mar 2010 08:36

Originally Posted by illotempore2002:

illo iti ador si eu pisica :x as vrea si eu una cat mai neagra da nu se poate :(

daca vrei ti-o las pe a mea cand plec in vacantze :)
dragostea mea pt pisici dateaza de 8 luni, cand un amic englez plecand in anglia nu avea unde s-o lase si m-am oferit eu. Nu puteam suporta pisicile pana atunci, ma scarbea atitudinea. But now....:x

eu am avut pisicutze cand eram mai mica,imblanzise tata una salbatica :D am avut si de rasa odata dar era prea fitoasa :)) cele de rasa in general mi se par mai naspa. imi plac pisicutzele ca sunt lenese si simpatice si numai bune de mangaiat, dar nu prea merge sa am pisica acum ... altfel as fi ingrijit-o cu drag si pe a ta la nevoie :)

paul_aramis 23 Mar 2010 12:23

eu am avut pisicutze cand eram mai mica,imblanzise tata una salbatica :D am avut si de rasa odata dar era prea fitoasa :)) cele de rasa in general mi se par mai naspa. imi plac pisicutzele ca sunt lenese si simpatice si numai bune de mangaiat, dar nu prea merge sa am pisica acum ... altfel as fi ingrijit-o cu drag si pe a ta la nevoie :)

da' cum a reuşit s-o prindă dom'le? şi mai ales, ce îi dădeaţi de papa?

copila_satanista 23 Mar 2010 12:30

stateam la casa si erau cateva matze care se preumblau p acolo dar fugeau dc incercai sa te apropii si tata a inceput sa le puna de mancare, eu am continuat :D si pana la urma am reusit sa imblanzesc una :) . ii dadeam orice ca nu facea nazuri.

paul_aramis 23 Mar 2010 12:38

adicătelea vroiai să zici pisică vagaboandă ...

copila_satanista 23 Mar 2010 12:40

salbatica, vagaboanda...din natia asta :) , iuf ce vremuri linistite erau

paul_aramis 23 Mar 2010 12:57

nu e, da' n-are relevanţă ...

vave 24 Mar 2010 15:32

Am fost ieri la sauna... pentru prima data in viata mea. :D
Infioratoare de nesuferita sufocare. Dar dupa... de vis! Mi-s mandra ca am rezistat desi la un moment dat simteam ca ma ia cu lesin si am iesit, am facut un scurt dus cu apa rece, rece, rece si mi-am revenit.
Cred ca am stat cam jumatate de ora. :-?

Dragomara 24 Mar 2010 16:04

Hai să-ţi zic cum este şi mai bine: stai timpul maxim în saună, după care intri 10 minute în jacuzzi, a cărui apă să fie aproape călâie, după care te bagi iar în saună şi tot aşa de vreo 4-5 ori. (am testat chestia asta după um marş forţat de 35-40 de km prin Bucegi. Aaa... am uiatat să specific: nu eram singură în jacuzzi, erau încă vreo 3-4 colegi montaniarzi de-ai mei. Şi nu, nu s-a întâmplat chiar nimic, deoarece eram cu toţii rupţi de oboseală. ;) :P )

P.S. - ce vremuri, frate! 8->

anaemona 24 Mar 2010 16:14

L.E. - ce vremuri, frate! 8->

De cind e moda asta cu L.E. (Late edits?)? Ce s-a intimplat cu banalul P.S. ?

Dragomara 24 Mar 2010 16:16

mea maxima cupla!

Da, ai dreptate, îmi cer scuze, pe viitor promit să încerc să nu mai amestec limbile. :P

copila_satanista 24 Mar 2010 16:17

Post Scriptum te duce mai mult cu gandul la scris de mana, Later Edit e mai networkish asa ;) ... si cum noi furam tot ce coace-americanu...

MariaMona 24 Mar 2010 22:29

Obosita dupa o dupa-amiaza de smotru si dupa gradinita - 5 copii + cei 2 din dotare... astept Kill Bill 2

vave 25 Mar 2010 13:15

Hai să-ţi zic cum este şi mai bine: stai timpul maxim în saună, după care intri 10 minute în jacuzzi, a cărui apă să fie aproape călâie, după care te bagi iar în saună şi tot aşa de vreo 4-5 ori.

Daca imi arati campusul universitar unde pe langa sauna gratis exista si jacuzzi [gratis sau nu], spune-mi... si acolo ma mut. :D

Intre timp am bagat si ieri sauna, dar de data asta am rezistat mai putin pentru ca "de data asta a fost hardcore", cum spunea persoana-mi cu care am fost. :)

Judex 25 Mar 2010 13:56

Originally Posted by vave:

Hai să-ţi zic cum este şi mai bine: stai timpul maxim în saună, după care intri 10 minute în jacuzzi, a cărui apă să fie aproape călâie, după care te bagi iar în saună şi tot aşa de vreo 4-5 ori.

Daca imi arati campusul universitar unde pe langa sauna gratis exista si jacuzzi [gratis sau nu], spune-mi... si acolo ma mut. :D

Intre timp am bagat si ieri sauna, dar de data asta am rezistat mai putin pentru ca "de data asta a fost hardcore", cum spunea persoana-mi cu care am fost. :)

Si n-ai filmat nimic??? X(

vave 25 Mar 2010 14:02

Imaginatia ta zburdalnica intelege numai ce vrea ea. :))
Nu, nu am filmat din doua motive sanatoase: nu am avut cu ce si chiar daca as fi avut, nu as fi vrut.

Ioi, mi-am amintit ca in timp ce mergeam spre sauna ne-am intalnit cu iranianul ce era doar intr-un prosop si cu patratelele la iveala. Bun baiat! :)

Judex 25 Mar 2010 14:05

Ti-am zis ca n-am mancat burrito niciodata. Deci, ce patratele? Poate cubulete de cartofi...:-?

vave 25 Mar 2010 14:20

Originally Posted by Judex:

Deci, ce patratele? Poate cubulete de cartofi...:-?

Si uite cum imaginatia ta refuza sa inteleaga ceva daca e vorba de un lucru diferit. :))

Judex 25 Mar 2010 14:25

Pai am citit la dadaisme despre meniurile finlandeze...
Quote:

26) A piece of tomato on a piece of lettuce can be called a salad.

...si m-am gandit ca ti-o fi foame. :P

hellsteed 25 Mar 2010 20:16

Sambata la BANEASA la cafea, bere cineva ?

Dragomara 27 Mar 2010 19:26

Nu uitaţi de Ora Pământului! AMR mai puţin de 5 minute. Io una am "savurat-o" aseară; la noi are cineva grijă să aveam câte o oră/ sau mai multe, ale pământului aproape în fiecare săptămână! :D

Judex 28 Mar 2010 07:13

Originally Posted by hellsteed:

Sambata la BANEASA la cafea, bere cineva ?

Prezent! :D

vave 01 Apr 2010 22:16

Ieri m-am întors şi după câteva peripeţii de pe drum cu oameni sub influenţa alcoolului, am fost tare încântată că bunicii m-au aşteptat cu clătite.
Azi, am aflat că am de facut un raport [o analiză de 3000 de cuvinte] până sâmbătă! Grozav! :((
Mâine mă duc acasă, deci mult timp pierdut pe drum+oboseală. Dacă scap cu bine şi din asta, I'm the freaking best. :))
Oh joy! I just love it! :D

Judex 01 Apr 2010 23:24

Tocmai am fost sa alerg si am fortat ca vita, iar acum am aflat ca muschii care ma dor se numesc vastus lateralis.
Am nevoie de o antrenoare!!!

Neuptolem 02 Apr 2010 00:28

Iar eu de o psihiatra (ziua) care sa fie si animatoare (noaptea).

Judex 02 Apr 2010 00:37

Originally Posted by Neuptolem:

=))
I guess I know who. ;)

Neuptolem 02 Apr 2010 00:40

Originally Posted by Neuptolem:

=))
I guess I know who. ;)

:))
You are wrong!

Judex 02 Apr 2010 00:41

Maybe. Maybe not. Vorba filmului. :D

vave 04 Apr 2010 17:31

Ciudat pentru mine, dar: mi-e dor de mare. :-<

Judex 04 Apr 2010 20:19

Rad intruna de cand am vazut asta:

=))

Judex 05 Apr 2010 19:12

Ma uit la "Neinvinsa-i dragostea". Am ajuns la minutul 24, cand o fute Geo Costiniu pe fi-sa, cred. Nu? :-?

vave 05 Apr 2010 23:25

În ultima vreme primesc zilnic cereri de prietenie, bănuiesc că nu sunt singura. Lucrul ce nu-l înţeleg e de ce majoritatea cred că sunt un "el". :-?
Ce am făcut bine?! :D

Dragomara 06 Apr 2010 12:24

Ma uit la "Neinvinsa-i dragostea". Am ajuns la minutul 24, cand o fute Geo Costiniu pe fi-sa, cred. Nu? :-?

În mai puţin de 25 de minute mă voi uita şi io. ;)
PS: prietenii ştiu de ce: http://filetransfer.ro/d/ft700a5e125...8e89051c39d769

Judex 08 Apr 2010 10:51

Beau un sprit:
http://www.youtube.com/watch?v=ip5QrTH3e3Y

S.naicuL 08 Apr 2010 10:58

uorking ....

vave 08 Apr 2010 11:16

Trag copiii la mine. :((
Ieri stăteam jos lângă o statuie şi a venit o fetiţă lângă mine. M-a întrebat ce fac şi de aici am început să discutăm şi am aflat că o cheamă Andreea are şase ani, e în grupa pregătitoare, pe educatoarea ei o cheamă ca pe mine şi... altele.

Nu-i a bună! :|

Judex 08 Apr 2010 11:20

Yeah...
Si mie mi se-ntampla la fel. :P

Judex 08 Apr 2010 13:48

http://www.youtube.com/watch?v=Pf-11EpWbDE

Windom 08 Apr 2010 14:03

Pe moment filomaghiar?:D

Judex 08 Apr 2010 14:20

Originally Posted by Windom:

Da

Dragomara 11 Apr 2010 20:10

Din nou Carmen... :"> :x :x :x :x

(Noroc că nu am vecin la parter, cei de deasupra sper să supravieţuiască. :P )

Judex 11 Apr 2010 20:43

Rontai bruschette si ma uit la CFR Cluj - Rapid:
http://livesport1tv.info/tv2.html

RomaniaMare 14 Apr 2010 07:09

Originally Posted by Windom:

Da

Dai ceva detalii? Că demult tot vroiam să te întreb...

Judex 14 Apr 2010 08:00

Dupa cum foarte bine a observat Windom, mi se trage de la o gagica. :D

Ipu 14 Apr 2010 10:31

@Judex
"Keresd a nőt!"

All times are GMT +2. The time now is 22:15.