![]() |
Julianna Margulies. Stiam ca "good wife" e ceva imaginar, dar felul in care joaca te convinge ca si daca vrei sa incerci sa spulberi mitul tot nu poti reusi.
|
Acum nush un actor care sa ma enerveze personal,dar actorii pe care ii urasc sunt cei din parodii deoarece strica toata img filmului si a actorilor(in special Electra)
|
Steven Seagal, poarta intotdeauna pardesiuri:)) are aceeasi fata si cand e suparat si cand e fericit :-/ :))
Sylvester Stallone Kristen Stewart Brad Pitt Gregory Harrison |
Originally Posted by yullyana:
|
Intotdeauna mi s-a parut un supliciu sa il vad pe Matthew McConaughey. Are un stil foarte enervant de a 'juca' - cu o exceptie, poate...
|
Singurul care imi vine in minte si pentru care "nesuferit" e perfect spus e Wesley Snipes :-&
|
Originally Posted by copila_satanista:
|
William Devane si Armand Asante
|
Steaven Seagal
Chuck Norris si "starurile" din Twilight. |
Sarah Jessica Parker
|
Originally Posted by RomaniaMare:
te urmărește sexul prin oraș? :D |
Originally Posted by gropitse:
|
o urasc pe Keira Knightley e fitoasa si ma enedrveaza si o urasc si as spune ca o urasc pe Miley Cyrus insa nu e actrita si as alimenta furia idioata penrtu ea......si nu il pot usferii nice pe stallone.........are niste gesturi care ma desgusca ...............anyway.....
|
Steven Segal
|
Originally Posted by Psychoprincess:
wow wow wow , chill dude , it's not so bad! Sa facem o mica revizie : - Keira e o super actrita; - Miley este actrita ( Watch Hanna Montana, whatever) si este o actrita de kkt; -Stallone nu e pentru oricine, in principal, e un actor bun al filmelor de actiune! In concluzie .... chill out, dude ! |
Keira e o actrita de carton.
|
Oare ?
Cei care o criticati, ma gandesc, ca ati vazut doar seria Piratii din Caraibe ... uitativa la Atonement , The Duchess, chiar si Domino. Keira este o actrita desavarsita si nu una de carton, asa cum ai afirmat miercuri. Vrei exemple de actrite de carton, sunt "cacalau" : S. J. Parker, Megan Fox, etc. |
Am vazut mai multe filme cu Keira decat mi-as fi dorit. Uita-te (cu cratima!!) tu la The Edge of Love si vei vedea fiecare rol pe care l-a interpretat Keira vreodata acolo, avand in vedere ca pe toate le interpreteaza la fel. Are aceeasi expresie, acelas ton rastit si aceeasi lipsa de emotitivitate pe fata, in orice scena.
Sarah Jessica Parker in Sex and the City (serialul) a avut episoade in care i-a dat clasa Keirei. |
1 Attachment(s)
Yeah, but she's soooooooo fuckable & adorable...:x
Attachment 461 On topic: toata gashca din Friends.:-& |
Originally Posted by miercuri:
Serialul ala este o porcarie, nu imi pasa de modul in care a jucat uratania aia in "cateva" episoade. Mi-ai dat un singur exemplu, legat de Keira, eu ti-am dat mai multe. Nu am vazut The Edge of Love, poate chiar a jucat precum un carton, dar a avut si multe roluri interpretate fara greseala. Un singur rol, jucat aiurea, n-o face o actrita slaba! |
Originally Posted by Medicate:
|
1 Attachment(s)
Piloasă pioasă, fuckable & adorable.:x
Attachment 462 |
mai Windom o fi fuckable, dar o actrita trebuie sa fie mult mai mult de atat :) totusi nu o vad atat de jos ca miercuri ci undeva pe la mijloc spre bine
|
Originally Posted by copila_satanista:
|
:)) no bine atunci, ma scuzati, am gresit gashca
|
Nu-i agreezi pe cei cu pile ... nici eu, dar mi se pare o actrita ok... pe langa alte mironosite ... |
Originally Posted by cremaxx:
subscriu......si mai este si atotputernicul Chuck Norris. iar cred pe locul trei la mine e Antonio Banderas; pur si simplu nu-l suport X( |
Ce bine ai zis... \m/ Si eu am aceeasi frustrare , sa-i zic , in legatura cu Keira K.and her .. acting. |
Kristen Stewart. Fata ei cere pumni. Lucru ce i-ar imbunati expresia faciala(singura). Si mi-e cu atat mai nesuferita cu cat o joaca pe Joan Jett.
|
Kristen Steward, Matt Damon, Jennifer Anniston, Ewan McGregor, Mel Gibson, Sarah Jessica Parker, Pierce Brosnan, Steven Seagal, Katherine Heigl, Renee Zellweger
|
Willem Dafoe pt mine. E creepy chiar si atunci cand joaca un personaj normal.
a, si sa nu uit de Rob Schneider - e un fel de Romica Tociu de-al lor (se vrea a fi amuzant dar nu prea ii iese) |
Jack Nicholson, Meryl Streep, Charlie Sheen, L di Caprio, J C van Damme, Casper van Dien, Sean Penn, J Aniston. Sunt multi actori de nota 10 in lista, dar tot nu-i pot suferi !!! >:)
|
Deci: Maegan Good, Martin Lawrance, Redman, Chris Rock, Edie Griffin, Mario Wayans, Quen Latifa (cand o vad pe asta imi vine sa sparg monitoru), 50 Cent, Snoop Dog, Ice Cube, Ice-T, Wesley Snipes (sa zicem ca il suport in Blade cat de cat)....si multi alti negrii care nu imi vin acuma in minte, de fapt mai usor ar fii fost sa ii nominalizez pe cei care imi plac dintre negrii.
Dintre ai "nostrii", nu ii suport pe Hugh Grant, Steve Martin, SJ Parker si cele 3 prietene ale ei din "Totul despre sex", Jenifer Aniston, Seth Roger, Adam Sandler, Vince Vaughn, Bil Paxton, Casper Van Diem, Don "The Dragon" Wilson, Naomi Watts, Renée Zellweger, Cate Blanchett, Julie Benz, Errol Flynn, Guy Pearce, Jake Gyllenhaal, Dan Aykroyd, Stefan Banica JR, etc, etc. |
Originally Posted by Windom:
Tzucui gogosica ei de ingeras:D |
Originally Posted by Blondie:
un negru - doi negri al nostru - ai nostri asta numai ca sa lamurim niste lucruri. si ai putea sa mai lucrezi la discurs in asa fel incat sa nu sune ca un hate speech rasist, sau ai putea sa mai lucrezi un pic la atitudine. O parte din "negrii" pe care i-ai pomenit nici nu sunt actori. |
hmmm
Originally Posted by iul:
heeeiii... Banderas e sexy... are asa... un aer mai misterios... te face sa-l doresti... intradevar, doar pentru o noapte ca mai mult nu cred ca-l duce mintea.... cat despre actorii detestati... Arnold Schwarzenegger (marele guvernator al Californiei!!!.... mai e oare?) si desigur fratele lui pocit: Jean Claude Van Damme. defapt, daca stau sa ma gandesc cred ca Arnold e mai urat ca Van Damme... peace!!! |
Sunt ferm convins ca nu-ti face fata mai mult de-o noapte...
|
Originally Posted by omudindulap:
ce te face sa crezi asta?:O |
Mi se pare atat de clar de ce: pentru ca tu pari o tipa foarte inteligenta si deloc, dar deloc superficiala, in timp ce el nu este decat un actoras/regizoras (nu fotbalist) frumusel, care, cu ceva noroc, a jucat in cateva filmulete pe la Hollywood (nu ca asta ar fi o virtute). E greu ca asta sa te poata satisface (spiritual, desigur) mai mult de-o noapte, asa cum ai spus si tu.
Tu meriti mult mai mult. Simt asta. Il stiu pe unu, Prunea. Ala cica ar avea o mare, chiar imensa ... dezvoltare intelectuala. Asta sigur iti face fata. Si nu numai. ;) Somn usor ! |
Originally Posted by omudindulap:
=))=))=)) loool... hai ca esti tare, "omul-din-dulap". nu stiu de ce toata lumea ma face inteligenta in ultima vreme... :O:O:O in fine... sa lasam noaptea aia deoparte... ca sincer, chiar daca mi-ar placea, nu imi doresc un Banderas langa mine... si totusi, daca stai sa te gandesti, omu are succes... mi-o venit sa spun ca intotdeuna prostii ajung sus... dar apoi m-am gandit ca ar fi nedrept fata de oamenii de valoare care au muncit din greu sa ajunga cineva pentru ca noi sa ne bucuram de placerea de a viziona un film savuros (si aici, SA FIE CLAR, nu ma refer la Banderas, care a avut norocul <sau nenorocul ;)) > sa aiba ceva banuti in plus... si farmec masculin, desigur)... sweet dreams to all of you... zbyes and kisses... :* |
Ms de corectare. Toti negri pe care i-am pomenit au jucat in cateva filme, ca sunt si cantareti este alta treaba. Si prin "sau ai putea sa mai lucrezi un pic la atitudine." nu inteleg la ce te referi, poate ma lamuresti. |
Poate vä hotärâti.
|
eu cred ca Blondie are ceva cu negrii in general... sunt si actori de culoare foarte buni... si dintre cei pe care i-a enumerat, sincer chiar nu inteleg ce nu ii convine la ei... poate culoarea pielii... cred ca a vrut sa scrie negrotei in loc de negrii... dar atunci ar fi fost prea vizibila ura lui pentru "rasa" asta... ;))
|
Simplu.E rasist si uraste "cioroii".
|
Originally Posted by alextreme93:
am vrut sa il fac si eu rasist...da am zis ca totusi... e un cuvant prea dur... chiar daca poate o merita... cred ca s-a nascut un mic Hitler pe aici... "sa dispara toti negrii si evreii si tiganii si ungurii... rasa ariana trebuie sa fie la putere, ea e cea care va dainui cel mai mult!" (numai ca problema e ca nici romanii nu sunt arieni... ce ne facem, of, of, of) bravos, n-am cuvinte... eu zic sa nu prea iasa pe strada... ca poate va avea aceeasi soarta ca si Ceausescu... ;)) |
Originally Posted by dragonfly_drk:
Tin sa iti reamintesc ca Ungaria si Romania (pana la 23 august 1944) au fost aliate cu Germania in WW II . Sunt cativa actori de "culoare" care imi plac si atata, restu sunt jalnici, bagati in filme doar pentru ai atrage si pe cioroi in cinematografe. Rasist probabil sunt pentru ca nu imi plac, nu ii suport pe tiganii, daca voi ii iubiti e treaba voastra. PS: deviem prea mult de la subiect. |
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
peace!!! |
si daca o sa citesti cu atentie ceea ce am scris... o sa intelegi si care o fost faza cu ungurii si romanii... si tiganii si negrii... nu ma lua cu istoria ca poate stiu mai multa decat tine... dar nu imi etalez pe forum cunostintele, care de altfel nu intereseaza pe nimeni... daca vrei istorie, du-te la filmele istorice... ca oricum nu ai inteles ce vroiam eu sa zic acolo... ;)) fara suparare... ;))
|
Simplu :
Steven Seagal ![]() |
All times are GMT +2. The time now is 01:41. |