![]() |
Asta vreau să revăd deseară:
Cool Hand Luke (1967) - Luke, mână rece Regia: Stuart Rosenberg Cu: Paul Newman Genuri: Dramă TCM - ora 22:00 un premiu şi 3 nominalizări Oscar + alte 2 premii/nominalizări ------------ L.E.
Originally Posted by omudindulap:
|
bun
Respect pentru el!! foarte BUN :)
|
Originally Posted by Dragomara:
tot nu inteleg de ce n-a luat Oscarul Paul Newman pentru rolul asta... |
alien 4 la HBO la 22:30
|
Unul dintre preferatele mele:
Non ti muovere (2004) - Nu te mişca! Regia: Sergio Castellitto Cu: Penélope Cruz, Sergio Castellitto Genuri: Dramă TVR 2 ora 23:10 |
Azi şi mâine pe CineStar, încă un film cu James Spader :"> :x :x Secretary (2002)
|
Cleopatra (1963) - Cleopatra
Regia: Joseph Mankiewicz Cu: Elizabeth Taylor, Richard Burton, Rex Harrison Genuri: Biografic, Dramă, Istoric, Romantic, Dragoste Acasa - ora 20:30 4 premii Oscar + alte 9 premii/nominalizări -------- The Accidental Tourist (1988) -Turist intamplator Regia: Lawrence Kasdan Cu: William Hurt, Geena Davis Genuri: Dramă, Romantic, Dragoste TCM - ora 22:00 un premiu şi 3 nominalizări Oscar + alte 3 premii/nominalizări |
Slumdog Millionaire (2008)
Pro "Ti Vi" - 21:15 Iron Man(2008) Tot pe Pro "Ti Vi" - 20:15 |
Astazi, adica Duminica, pe Prima TV de la ora 22:00 - Benny and Joon :D
Poate il vede si Pit cu ocazia asta, i-am spus ca daca e fan Buster Keaton, filmul e un must-see. |
Recomandările mele:
Breakfast at Tiffany's (1961) -Mic dejun la Tiffany
Regia: Blake Edwards Cu: Audrey Hepburn, George Peppard Genuri: Comedie, Dramă, Romantic, Dragoste Acasa- ora 20:30 2 premii şi 3 nominalizări Oscar + alte 2 premii/nominalizări ----------------- The Reader (2008) - Cititorul Regia: Stephen Daldry Cu: David Kross, Ralph Fiennes, Kate Winslet Genuri: Dramă, Istoric, Romantic, Dragoste Cine Star - ora 22:00 un premiu şi 4 nominalizări Oscar + alte 9 premii/nominalizări ------- Talk Radio (1988) - Talk Radio Regia: Oliver Stone Cu: Eric Bogosian, Ellen Greene Genuri: Dramă Movies24 - ora 23:00 un premiu şi o nominalizare Berlin ----------- The Bridges of Madison County (1995) - Podurile din Madison County Regia: Clint Eastwood Cu: Clint Eastwood, Meryl Streep, Annie Corley Genuri: Dramă TCM - ora 00:05 o nominalizare Oscar + alte 2 nominalizări |
La Tv nu rezist sa vad un film,daca nu ai HBO nu prea ai sanse sa vezi un film intreg,fara sa te deranjeze toate porcariile de reclame,pe care le mai baga si sarite,una acum una peste 10 minute,de ce dracu nu le baga pe toate intr-una de 20 de minute,macar sa stii un lucru.
|
Urmatoarea difuzare e peste aproape o saptamana, dar merita s-o anunt de-acum:
http://www.hbo.ro/TitleDetail.aspx?Scheduleid=8309051 Un rol important in film are si Eszter Onodi. :x |
Originally Posted by kanibalo:
|
10 Things I Hate About You
Prima TV Marţi, 06 Apr 20:00 Regia Gil Junger Cu Julia Stiles, Heath Ledger Gen film Comedie O comedie grozava,cel putin mie mi'a placut foarte mult ! |
The curious case of Benjamin Button
Este un film foarte interesant,de vazut nu atunci cand esti trist deja!:P "M-am nascut in conditii neobisnuite." The Curious Case of Benjamin Button(2008) Strania poveste a lui Benjamin Button Regia David Fincher Cu Cate Blanchett, Brad Pitt Gen film Dramă Fantastic Mister Romantic Dragoste 3 premii şi 10 nominalizări Oscar 5 nominalizări Globul de Aur 3 premii şi 8 nominalizări BAFTA |
Alien³
Regia David Fincher Cu Sigourney Weaver Gen film Acţiune Horror SF Thriller HBO Marţi, 06 Apr 23:30 Sîmbătă, 10 Apr 02:15 O nominalizare Oscar O nominalizare BAFTA |
"Rachel Getting Married" (2008) - un film bun pe care multi nu l-au vazut.
Edit: Azi la 21:00 pe Cinemax. :D |
Fearless (1993) / Stare de şoc
Regia: Peter Weir Cu: Jeff Bridges Genuri: Dramă Cine Star - ora 22:00 un premiu şi o nominalizare Berlin + alte 2 premii/nominalizări ------------ Tropa de Elite (2007)/ Trupa de elită Regia: Jose Padilha Cu: Wagner Moura, Caio Junqueira Genuri: AcţIune, Crimă, Dramă TVR 1 - ora 00:15 un premiu Berlin ------------ Choke (2008)/ Sufocare Regia: Clark Gregg Cu: Anjelica Huston, Sam Rockwell Genuri: Comedie, Dramă HBO - ora 01:45 un premiu şi o nominalizare Sundance ------ Pink Floyd The Wall (1982)/ Pink Floyd: Zidul Regia: Alan Parker Cu: Bob Geldof Genuri: Dramă, Muzical CineMAX - ora 01:55 2 premii BAFTA |
iaaa... The Wall :-? ma bate un gand
|
Recomandările mele
The Birds (1963) / Pasarile :x :x :x :x :x :x
Regia: Alfred Hitchcock Cu: Tippi Hedren, Rod Taylor Genuri: Horror, Romantic, Thriller, Dragoste CineMAX - ora 19:00 o nominalizare Oscar ---------------------- California Dreamin' (nesfârşit) (2007) - California Dreamin' (nesfârşit) :x :x :x :x :x :x Regia: Cristian Nemescu Cu: Răzvan Vasilescu, Maria Dinulescu, Armand Assante Genuri: Comedie, Dramă, RăZboi PRO Cinema - ora 22:00 un premiu Cannes -------- Nuovomondo (2006) / Lumea noua Regia: Emanuele Crialese Cu: Charlotte Gainsbourg, Vincenzo Amato, Aurora Quattrocchi Genuri: Dramă Boom Drama :-O :-? - ora 22:50 - probabil că am bifat postul ăsta în altă viată, în prezenta încă nu-l am! 6 premii şi o nominalizare Venetia + incă 1 premiu/nominalizare ----------------- Adaptation. (2002) -Hoţul de orhidee Regia: Spike Jonze Cu: Nicolas Cage Genuri: Dramă Boom Drama-ora 00:45 un premiu şi 3 nominalizări Oscar + alte 8 premii/nominalizări |
Recomandarile de azi
Michael Clayton (2007)
Michael Clayton Regia: Tony Gilroy Cu: Tilda Swinton, George Clooney Genuri: Dramă, Thriller Boom Drama ora 18:50 un premiu şi 6 nominalizări Oscar + alte 5 premii/nominalizări Hard Target (1993) Vânătoare de oameni Regia: John Woo Cu: Jean-Claude Van Damme Genuri: AcţIune, Aventuri Action Star ora 19:15 Coeurs (2006) Inimi Regia: Alain Resnais Cu: Sabine Azéma, Lambert Wilson Genuri: Dramă Boom Drama ora 20:45 2 premii şi o nominalizare Venetia + incă 1 premiu/nominalizare Scarecrow (1973) Sperietoarea Regia: Jerry Schatzberg Cu: Gene Hackman, Al Pacino Genuri: Dramă Cinemax 2 ora 21:00 Nuovomondo (2006) Lumea noua Regia: Emanuele Crialese Cu: Charlotte Gainsbourg, Vincenzo Amato, Aurora Quattrocchi Genuri: Dramă Boom Drama ora 22:50 6 premii şi o nominalizare Venetia + incă 1 premiu/nominalizare Adaptation. (2002) Hoţul de orhidee Regia: Spike Jonze Cu: Nicolas Cage Genuri: Dramă Boom Drama ora 00:45 un premiu şi 3 nominalizări Oscar + alte 8 premii/nominalizări |
stie cineva de unde pot lua subtitrarea filmului "los hombres de paco"?
|
asta vreau să văd eu
Wait Until Dark (1967) - Asteapta pana se intuneca
Regia: Terence Young Cu: Audrey Hepburn, Alan Arkin Genuri: Dramă, Horror, Thriller TCM - ora 20:00 o nominalizare Oscar + alte 2 nominalizări |
astă seară mă uit la:
Death Proof (2007) - Maşina morţii
Regia: Quentin Tarantino Cu: Vanessa Ferlito, Kurt Russell, Rosario Dawson Genuri: AcţIune, Crimă, Thriller PRO Cinema - ora 22:00 o nominalizare Cannes |
Numai filme bune, azi.
Iris (2001) - Iris
Regia: Richard Eyre Cu: Kate Winslet, Judi Dench Genuri: Dramă Cine Star - ora 20:30 un premiu şi 2 nominalizări Oscar + alte 8 premii/nominalizări ------------ The Dreamers (2003) - Visătorii Regia: Bernardo Bertolucci Cu: Eva Green, Louis Garrel, Michael Pitt Genuri: Dramă Cine Star -ora 22:00 o nominalizare Festivalul Filmului European ----------------- A fost sau n-a fost? (2006)- A fost sau n-a fost? Regia: Corneliu Porumboiu Cu: Teodor Corban, Mircea Andreescu, Ion Săpdaru Genuri: Comedie, Dramă PRO Cinema -ora 22:00 2 premii Cannes + incă 1 premiu/nominalizare --------- Five Minutes of Heaven (2009) - Cinci minute in Rai Regia: Oliver Hirschbiegel Cu: Liam Neeson, James Nesbitt, Anamaria Marinca Genuri: Dramă Cinemax 2 - ora 22:55 2 premii şi o nominalizare Sundance ---------- The Darjeeling Limited (2007) - Un tren numit Darjeeling Regia: Wes Anderson Cu: Adrien Brody, Jason Schwartzman, Owen Wilson Genuri: Aventuri, Biografic, Comedie, Dramă HBO - ora 23:20 un premiu şi o nominalizare Venetia |
deseară sper să mă uit şi io la TV! :P
Saturday Night and Sunday Morning (1960)- Sâmbătă noaptea, duminică dimineaţa
Regia: Karel Reisz Cu: Shirley Anne Field, Albert Finney Genuri: Dramă CineMAX- ora 21:00 3 premii şi 3 nominalizări BAFTA ---------------------- Goodfellas (1990) - Băieţi buni Regia: Martin Scorsese Cu: Robert De Niro, Ray Liotta Genuri: Biografic, Crimă, Dramă PRO Cinema- ora 22:00 un premiu şi 5 nominalizări Oscar + alte 10 premii/nominalizări ----------------------- The Night of the Iguana (1964)- Noaptea iguanei Regia: John Huston Cu: Richard Burton, Ava Gardner Genuri: Dramă TCM- ora 00:05 un premiu şi 3 nominalizări Oscar + alte 6 premii/nominalizări ----------------------- Cactus Flower (1969)- Floarea de cactus Regia: Gene Saks Cu: Walter Matthau, Ingrid Bergman, Goldie Hawn Genuri: Comedie Comedy Star- ora 00:20 un premiu Oscar + alte 5 premii/nominalizări |
Recomandările mele:
The Bourne Ultimatum (2007) - Ultimatumul lui Bourne
Regia: Paul Greengrass Cu: Matt Damon, Julia Stiles Genuri: AcţIune, Thriller CineMAX- ora 19:05 3 premii Oscar -------------- Sturm (2009)- Revelaţia Regia: Hans-Christian Schmid Cu: Kerry Fox, Anamaria Marinca Genuri: Dramă Cinemax 2 - ora 23:05 3 premii şi o nominalizare Berlin ----------------- Barton Fink (1991)- Barton Fink Regia: Joel Coen Cu: John Turturro, John Goodman Genuri: Comedie, Dramă TVR Cultural- ora 23:20 3 premii Cannes + alte 4 premii/nominalizări ------------------- The Boxer (1997)- Boxerul Regia: Jim Sheridan Cu: Daniel Day-Lewis Genuri: Dramă Cine Star- ora 23:50 un premiu şi o nominalizare Berlin + alte 3 premii/nominalizări ---------------------- Fuera de carta (2008)- Specialitatea casei Regia: Nacho G. Velilla Cu: Javier Cámara :x :x , Lola Dueñas Genuri: Comedie, Romantic, Dragoste HBO Comedy- ora 02:00 |
Babel (2006)
# Cu: Cate Blanchett, Brad Pitt, Gael Garc�*a Bernal # Gen film: Dramă # un premiu şi 5 nominalizări Oscar + alte 10 premii/nominalizări @ Cine Star 19:40 28 Weeks Later (2007) # Cu: Mackintosh Muggleton, Rose Byrne, Imogen Poots, Jeremy Renner # Gen film: Horror, SF, Thriller @ HBO 00:30 |
Knocked Up, cu superba Katherine Heigl, de la 22:25 pe Cinemax.
O comedioara simpatica, numai buna pentru o seara de duminica. |
Asta vreau io să văd deseară:
Deliverance (1972) - Eliberarea Regia: John Boorman Cu: Burt Reynolds Genuri: Aventuri, Dramă, Thriller TCM - ora 22:00 3 nominalizări Oscar + alte 7 nominalizări |
Ala da film, Drago.B-) S-ar putea sa-ti revina in minte ori de cite ori o sa auzi o cobza ori un guitzat...:P
|
a, da, tare film!
tot pe tcm l-am vazut recent. burt reynolds, jon voight, ned beatty (responsabil cu guitatul:) |
Din păcate TV-ul a căzut; să vezi ce m-oi isteriza când va tb să plătesc reconectarea! :D X(
|
Recomandările mele:
Slaughterhouse-Five (1972) -Abatorul cinci
Regia: George Roy Hill Cu: Michael Sacks, Ron Leibman Genuri: Comedie, Dramă, RăZboi, SF Cinemax 2 -ora 22:35 un premiu Cannes + incă 1 premiu/nominalizare ------------ Joshua (2007)- Joshua Regia: George Ratliff Cu: Sam Rockwell, Jacob Kogan Genuri: Thriller HBO- ora 22:50 un premiu şi o nominalizare Sundance -------------------- P2 (2007)- Nivelul groazei Regia: Franck Khalfoun Cu: Rachel Nichols, Simon Reynolds, Wes Bentley Genuri: Horror, Thriller HBO- ora 00:35 ---------- One Night Stand (1997)- Aventură de-o noapte Regia: Mike Figgis Cu: Wesley Snipes, Nastassja Kinski Genuri: Dramă Cinemax 2- ora 00:40 un premiu şi o nominalizare Venetia |
Maine este Rambo 3 pe ProTv?
|
Recomandările mele:
Waking Life (2001)- Vis şi realitate
Regia: Richard Linklater Cu: Wiley Wiggins Genuri: AnimaţIe, Dramă, Fantastic Cine Star - ora 20:20 un premiu şi o nominalizare Venetia --------------------- The Bourne Ultimatum (2007) - Ultimatumul lui Bourne Regia: Paul Greengrass Cu: Matt Damon, Julia Stiles Genuri: AcţIune, Thriller CineMAX - ora 22:35 3 premii Oscar (dintr-ăsta am mai văzut în vreo 2-3 rânduri ceva părţi. ;) ) |
Originally Posted by Dragomara:
Se presupune ca vei avea cel putin un vis lucid dupa ce vezi filmul ala. :D |
Recomandarea mea , sau la asta mă uit io. :)
Lonesome Jim (2005)- Singuraticul Jim
Regia: Steve Buscemi Cu: Casey Affleck, Liv Tyler Genuri: Comedie, Dramă TVR 2 -ora 23:10 o nominalizare Sundance |
Originally Posted by shadowofnight:
|
Madagascar: Escape 2 Africa (2008)
Regie:Eric Darnell, Tom McGrath Distributie:Chris Rock, Ben Stiller, David Schwimmer Gen: Acţiune * Animaţie * Aventuri * Comedie HBO Comedy ora 19:30 The Green Mile (1999) Regie:Frank Darabont Distributie:Tom Hanks, Michael Clarke Duncan Gen: * Crimă * Dramă Tv1000 ora 23:00 4 nominalizări Oscar, o nominalizare Globul de Aur |
pe HBO ruleaza de departe cele mai bune filme! si ProTV mai incearca sa mai dea cate un film bun , dar cam asta e tot...
|
astazi, 8 august, ora 22.15, la pro cinema, ceva bun de tot: "jacob's ladder".
cei care au gustat ultimul filmulet al lui scorsese au acum ocazia sa vada the real mccoy :) |
se redifuzeaza Decalogul, incepand de azi, de la 21.30, pe TVR Cultural.
un schimb emotionant de replici intre tata si pustiul sau, care ii spune ca a vazut un caine mort. Tatal - "Care caine era?" Pustiul - "Cel cu ochi galbeni. Il vedeam mereu la tomberoane, Era tare amarat...."... :( |
Intodeauna trebuie sa fie un film bun la tv pe undeva si eu aflu uitandu-ma aici,pentru ca altfel uit chiar daca am program tv:)Acum am vazut ca pe 22 august o sa fie An American Crime pe tvr cultural si vroiam sa-l vad de ceva vreme asa ca de abia asteptt:d
|
Luni seara, la Cinemax, de la ora 23:00 sunt difuzate filme de Haneke.
Inainte a fost o serie de filme de Jarmusch, acum au trecut la Haneke. Au fost deja Al saptelea continent si Videoul lui Benny, urmeaza 71 de fragmente dintr-o cronologie a unui incident. |
22,30 › TVR Cultural
Crash Regia: David Cronenberg. Cu: James Spader, Holly Hunter 23,25 › TVR 1 Garantat 100% Regia: Cătălin Ştefănescu. Cu: Radu Muntean (regizor) |
No Country for Old Men -
22:45, Duminică (10 octombrie), PRO TV |
Si Punch Drunk Love pe HBO Comedy la 21.25
|
Punch Drunk Love e minunat!!! L-am vazut de vreo 20 de ori. Il am pe DVD. P.T Anderson and Sandler at their best!
|
o sa ma inregistrez....ma uit mlt la tv
|
All times are GMT +2. The time now is 18:08. |