![]() |
Some hunks I appreciate
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klaus Kinski, Paul Naschy and Boris Karloff |
Jay Lyon from Tamarama :-?
![]() ![]() |
Adrien Brody, cel care pe 14 aprilie va împlini o vârstă; tocmai ce l-am revăzut în Harrison's Flowers (2000)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Se vorbea la un moment dat şi despre români, parcă. O cunoştinţă dragă: Rareş Abraham.
![]() |
Michael Madsen
http://www.imdb.com/media/rm3778254848/nm0000514 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Robert Hoffman
![]() ![]() Josh Hartnett ![]() ![]() Jake Gyllenhaal ![]() ![]() Freddie Prinze Jr. ![]() Tom Cruise ![]() :X:X:X:X |
Hugh Jackman,Antonio Banderas
|
Gael Garcia Bernal
Ewan McGregor Hai, si Jude Law :) |
Jared Leto
![]() ![]() Jake Gyllenhaal ![]() Bradley Cooper ![]() Jude Law ![]() + Ryan Reynolds, Ryan Phillipe, Adam Garcia, Gerard Butler, Hugh Jackman, Orlando Bloom, Eddie Cahill, Carmine Giovinazzo, Eric Dane, Chace Crawford, Channing Tatum, Matthew Gray Gubler, James McAvoy, Robert Hoffman, Benjamin McKenzie, Adam Brody, Brad Pitt, Paul Walker, Ian Somerhalder etc. Atatia imi vin in minte deocamdata. |
Friday Night Lights e bineinteles plin e eye-candy si nu stiu cum nu-mi dadusem seama din Wolverine Origins ca Taylor Kitsch arata atat de bine! Better late than never...
![]() ![]() Si mai e si Zach Gilford, care arata atat de adorably all-American <3 ![]() |
|
|
http://www.xtra.ca/blog/national/ima...allone_hgh.jpg
Wow. Punct si de la capat. Wow. Are 63 de ani in aceasta poza. Wow. |
|
^ cu conditia sa fie barbierit :D.
Apropos, va vine sa credeti ca Matt Damon are deja 40 de ani? Nu s-ar zice :P |
Originally Posted by Rapture:
|
....
![]() Tim Roth. ![]() Jim Carrey. ![]() Will Smith. |
Clive Owen
![]() Brad Pitt ![]() Jude Law ![]() Johnny Depp ![]() Hugh Jackman ![]() Denzel Washington ![]() Christian Bale ![]() Javier Bardem ![]() Josh Hartnett ![]() Leonardo ![]() Adrien Brody ![]() |
Probabil că, datorită operaţiilor estetice nereuşite şi ultimelor apariţii, Mickey Rourke a fost trecut cu vederea.
![]() |
Jensen Ackles - cel mai frumos!!
![]() Misha Collins ![]() |
2 Attachment(s)
Attachment 593
Attachment 594 daca nu ma insel, pe langa cariera de actor, MW prezinta cu succes hainele(inclusiv chilotii) unor designeri celebri. |
jude law
![]() Johnny Depp ![]() ![]() Scott Speedman ![]() Daniel Sunjata ![]() |
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
Attachment 625
rupt din "soarele Toscanei": Raul Bova.... |
Edward Norton
![]() ![]() ![]() |
|
Ryan Reynolds
![]() Christian Bale ![]() Josh Duhamel ![]() |
|
Alan Rickman
![]() Guillaume Canet ![]() Marlon Brando ![]() Robert Downey Jr. ![]() |
^ mai mult de incantatori, toti.
|
Ethan Hawke :x :x :x
![]() ![]() ![]() ![]() |
Originally Posted by Rapture:
Toti au aparut si pe lista mea :)). Crush-ul meu on Alan Rickman e asa de wrong, fiindca e mai in varsta decat tatal meu, dar nu-mi pasa :D. Are pachetul complet: voce, looks, miscari http://www.youtube.com/watch?v=X4-gNN8WRHo :x:x:x Tango in a gas station? Yes, please! Apropo de handsomeness, Inception cast = WIN. DiCaprio, Gordon-Levitt, Hardy, Murphy si chiar si Watanabe :x:x , care pentru un asiatic e really handsome. Spun asta pentru ca in general Japonezii & Co. nu-mi spun nimic :P. De fapt, in ciuda aparentelor, 2/3 of my biggest crushes ever are Latins (desi crushes suna superficial, pentru ca mai degraba ii admir). L-am numit Trioul J, pentru ca toate numele au initiala J, desi la unul dintre ei am trisat putin :)). |
Terence Stamp
![]() ![]() Laurence Olivier ![]() ![]() |
|
|
Mark Strong seamana cu Andy Garcia.
![]() Zis iz Arnold ![]() ![]() |
Nu esti singurul care a remarcat asta.
Intr-adevar, in unele poze seamana cu Andy Garcia. Dar Mark Strong e mai frumos...:-* |
Tocmai mi-a povestit un prieten din America noul episod din Californication. Personajul principal este jucat de David Duchovny, care a ajuns la varsta de 50 de ani. El e:
![]() ![]() |
(inner)
Serge Gainsbourg ![]() ![]() ![]() |
|
Benjamin Bratt...of...îl visez în fiecare noapte iar ziua, cu ochii deschiși!
Pe voi însă, nu vă las să îl vedeți decât...îmbrăcat! ![]() ![]() |
|
|
:-<
Ce ochisori are Grondin.. |
5 Attachment(s)
Attachment 810 Alain Delon
Attachment 811 Alec Baldwin Attachment 812 Gabriel Garko Attachment 813 Kabir Bedi Attachment 814 Liam Neeson |
5 Attachment(s)
Attachment 815 Montgomery Clift
Attachment 816 Paul Newman Attachment 817 Ralph Fiennes Attachment 818 Robert Taylor Attachment 819 Tyrone Power |
2 Attachment(s)
nascuti la o juma' de secol distanta si celebri amandoi,oricum!
Attachment 820 Cary Grant, pe vremea cand mureau bunicile noastre dupa el. Attachment 821 Kevin Kostner...mai tinerel aici,cu cel putin vreo 15 anisori. |
|
All times are GMT +2. The time now is 03:00. |