Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt nefericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95732)

Neuptolem 07 Jul 2009 20:12

Deci nu esti perfecta. Imi dadusem seama dar mai aveam unele dubii.:D

illotempore2002 07 Jul 2009 20:37

vai dar ce galant si seductiv sunteti astazi ;;) carui fapt datoram aceasta binefacere?

Neuptolem 07 Jul 2009 20:45

Originally Posted by illotempore2002:

vai dar ce galant si seductiv sunteti astazi ;;) carui fapt datoram aceasta binefacere?

Imi place sa binedispun oameni - dat fiind faptul ca nu-s prea des binedispus - in special fete cuminti si...inteligente, hcm!...:|

Judex 07 Jul 2009 22:57

... pentru ca azi m-am plictisit aproape toata ziua si daca tot ma plictiseam puteam macar sa-mi bag nasul intr-un nou proiect misto si am amanat lucrul pentru ca mi-a fost lene. Si viitoarea-mi consoarta a plecat pana la ai ei. Iar Steaua a pierdut un amical.

redmen 07 Jul 2009 22:58

... pentru ca Michael nu s`a ridicat sa cante si sa danseze pentru ultima oara...

Amantul_Taciturn 08 Jul 2009 17:46

Pentru ca aici e o atmosfera de razboi total si prin urmare forumul este un spatiu virtual insalubru (in ciuda inteligentei majoritatii userilor).:(

illotempore2002 08 Jul 2009 17:51

Tciturnule, asa a fost dintotdeauna aici. Nu e o noutate!
Dar da, iti trebuie ceva nervi tari si perversitate ca sa nu te dai dus....

Amantul_Taciturn 08 Jul 2009 17:56

Eu nu mai am nervii tari demult si chiar daca i-as fi avut, probabil ca i-as fi calit pe alte smârcuri forumistice. :))
Oricum, am observat ca aici in ciuda unor inamiciţii personale, sunt de fapt 2 mari coterii care duc un razbel continuu (e posibil sa ma insel pentru ca desi am mai citit si thread-uri mai vechi, sunt totusi nou ). Asa ca o sa-mi asum mai degraba postura de spectator, mai ales ca eu fiind taciturn ma si prinde rolul.:D

Judex 09 Jul 2009 19:59

Sunt nefericit ca nu gasesc in plm un loc decent unde sa inot ca lumea in Bucurestiul asta sufocat de manelari!!! X(

EgOisM 09 Jul 2009 20:39

Originally Posted by Judex:

Sunt nefericit ca nu gasesc in plm un loc decent unde sa inot ca lumea in Bucurestiul asta sufocat de manelari!!! X(

la piscina la dinamo:P

Liviu- 09 Jul 2009 23:01

Sunt nefericit pentru ca mi-am dat seama ca sunt pe cinemagia...

EDIT: Sunt putin mai fericit acum ca sunt pe cinemagia...

redmen 10 Jul 2009 16:16

..pentru ca nu se mai opreste ploaia asta de cacat odata.

Judex 10 Jul 2009 16:22

Daca te face fericit, dupa Jour de France incepe canicula. :D

illotempore2002 13 Jul 2009 22:14

Ca plec in vacanta poimaine intr-o tara atat de frumoasa si nu sunt deloc bucuroasa....:( ba chiar imi vine sa-mi anulez biletele de avion, si la ora la care decoleaza de plecare eu sa dorm si sa ma trezesc peste 2 saptamani cand decoleaza de sosire :(

stefan_c 13 Jul 2009 22:26

Ca plec in vacanta poimaine intr-o tara atat de frumoasa si nu sunt deloc bucuroasa....:( ba chiar imi vine sa-mi anulez biletele de avion, si la ora la care decoleaza de plecare eu sa dorm si sa ma trezesc peste 2 saptamani cand decoleaza de sosire :(

lasa ca te acomodezi tu :-*

Judex 13 Jul 2009 22:43

Stai linistita ca nu te duc eu, nici nevasta-mea si nici n-am vorbit cu vreun coleg sau cunoscut despre asta. Si nici n-am sa te astept la Viena. Have fun! Fii fericita!

illotempore2002 13 Jul 2009 22:47

=))

Judex 13 Jul 2009 22:51

Iar razi ca camila.

illotempore2002 13 Jul 2009 22:53

cum se bucura el mititelul de nefericirea mea. ia spune, ti-am imaginat ca sunt nefericita din cauza ta, nu-i asa?
=))

nu, realitatea e alta, am dormit doar 3 ore azi noapte si azi am muncit ca un caine. e normal sa fiu obosita si sa fantezez cum ca dorm mult :))

Cum reusesti tu sa fii ridicol intotdeauna, nu stiu!

auzi la el, cica nu ma duce el =))

stefan_c 13 Jul 2009 22:59

cum se bucura el mititelul de nefericirea mea. ia spune, ti-am imaginat ca sunt nefericita din cauza ta, nu-i asa?
=))

nu, realitatea e alta, am dormit doar 3 ore azi noapte si azi am muncit ca un caine. e normal sa fiu obosita si sa fantezez cum ca dorm mult :))

Cum reusesti tu sa fii ridicol intotdeauna, nu stiu!

auzi la el, cica nu ma duce el =))

:)) subscriu...lasa illo k te duce adrian iovan..o adevarata vedeta :))

Judex 13 Jul 2009 23:00

Am mai spus-o acum cateva zi-le cand a dat iar strechea-n tine. Imi amintesti uneori de un episod din Seinfeld cand se tampeste personajul Elaine intr-o anumita conjunctura.

Deci acum nu era vorba ca esti nefericita din cauza mea, ci din cauza posibilitatii de a te ciocni de mine prin ceea ce ai vrea sa-ti fie o vacanta placuta.

PS
Fraiere, Adrian Iovan nu zboara pentru Wizzzzzzzz... :-O

illotempore2002 13 Jul 2009 23:02

oh, te rog, nu cobi......gandul de a ma ciocni de tine, intamplator, oriunde, imi reteaza orice pofta de vacanta. :-&

nu stiu cine e adrian iovan, nu m-am culcat niciodata cu el (jamais couche avec adicatelea)

stefan_c 13 Jul 2009 23:04

PS
Fraiere, Adrian Iovan nu zboara pentru Wizzzzzzzz... :-O[/quote]

el zboara pentru astea mari..am uitat :)) am vazut pe ce avioane zburatzi voi.. :)) si tu akm o sa-mi zici k "wizzzz" astia (kre imi aduc aminte de ceva anume,de cum spun americanii sau britanicii la treaba mica ) sunt mari si cunoscutzi..si eu n-o sa te cred :D

Judex 13 Jul 2009 23:13

=)) =)) =)) =)) =))

illotempore2002 13 Jul 2009 23:17

am uitat sa-ti zic Judex, prietenul tau este minunat :x

ne-am vazut si aseara. nici nu-mi explic cum poate fi prieten cu tine :D

stefan_c 13 Jul 2009 23:18

cata rautate ... illo u should be an a movie...a bad bad movie :>

illotempore2002 13 Jul 2009 23:19

nu, e realitate. Ma jur.

Judex 13 Jul 2009 23:19

Daca s-a combinat cu tine, iti dai seama ca nu-mi e prieten.:-&

stefan_c 13 Jul 2009 23:20

nu, e realitate. Ma jur.

eu nu contest k e adevarat sau nu... dar puteai sa nu zici chestia asta... recunoaste k-ti place sa-l provoci pe judex...asa k...si tu o cautzi cu lumanarea :)

Judex 14 Jul 2009 18:35

Sunt nefericit pt ca asta:
10 341/342 OTP-VIE-OTP 15.07.2009 05:35 10:25 A318 YR-ASC RE Scurt
Sper sa nu ai bilet aici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stefan_c 14 Jul 2009 18:59

Sunt nefericit pt ca asta:
10 341/342 OTP-VIE-OTP 15.07.2009 05:35 10:25 A318 YR-ASC RE Scurt
Sper sa nu ai bilet aici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

de ce? prabusesti avionu cu ea? :))

Judex 14 Jul 2009 19:48

Bai ce glume ai...........:(

stefan_c 14 Jul 2009 22:14

Bai ce glume ai...........:(

hai nu te supara :D dar..totusi..las-o pe illo..nu vezi k tot ce face, face k sa te chinuie?

illotempore2002 14 Jul 2009 22:42

sunt nefericita ca nu sunt in stare la ora asta din cauza oboselii si a stresului de azi sa-mi gasesc un tren pt maine de la Viena la Zagreb :( maine plec in vacanta si inca nu stiu cum ajung la zagreb :(

Neuptolem 14 Jul 2009 22:54

Sunt fericit ca am terminat-o cu illotempore2002. :D
A'...stati! era pe alalalt! Imi puteti muta mesajul, please! Mie mi-e lene! :)

halebardul 14 Jul 2009 23:27

sunt nefericita ca nu sunt in stare la ora asta din cauza oboselii si a stresului de azi sa-mi gasesc un tren pt maine de la Viena la Zagreb :( maine plec in vacanta si inca nu stiu cum ajung la zagreb :(

dar de ce nu ai ales o ruta bucuresti-seattle-zagreb, de ce prin viena?
stii, uneori avioanele ajung mai tarziu ca trenurile.

illotempore2002 14 Jul 2009 23:32

nu stiu daca glumesti sau nu, sunt prea obosita, thing is ca mi-am luat bilet de avion ieftin pt viena pt ca , in mintea mea foarte inteligenta, de la viena pana la Zagreb era o aruncatura de batz (ma gandeam vreo 4 ore de mers cu trenu). azi am aflat ca de fapt sunt vreo 9 ore.
:(

eh.....inca nu am gasit nimic dar pana maine dimineata gasesc io ceva

halebardul 14 Jul 2009 23:54

intra pe

http://www.hznet.hr/iSite3/default.aspx

pune la OD numele statiei de unde pleci - Wien
pune la DO gara Zagreb unde vrei sa ajungi - Zagreb

si gasesti.

tre sa te descurci in croata, dar e mai mult decat nimic.

illotempore2002 15 Jul 2009 00:47

Hale, esti un baiat de minune!
Vino sa te imbratisez >:D<

Am gasit avion, thanks god, dar a doua zi asa ca tre sa o frec maine o zi prin Viena in loc sa o fi frecat pe sub vreun palmier pe malu' marii :((

Judex 15 Jul 2009 01:12

Misto, deci nu merge cu mine!!!!!!!!!!!!!!!!11B-)

Aoleu, o freaca aia o zi prin Viena........... Pai poate ii da Egoism o sugestie. :)

paul_aramis 15 Jul 2009 02:58

iar am moştenit / câştigat / mi se returnează investiţia şi iar nu pot să intru în posesia banilor. am pierdut $364M. numai astăzi.

stefan_c 15 Jul 2009 10:11

Aoleu, o freaca aia o zi prin Viena........... Pai poate ii da Egoism o sugestie. :)

adik? ce insinuezi sau unde batzi? :)

Lili1982 15 Jul 2009 10:25

Sunt nefericita pentru ca am fost cu pisica la veterinar dupa o operatie destul de grea....si cand credeam ca am scapat de ce era mai greu....si-a rupt firele de la operatie :(

stefan_c 15 Jul 2009 10:27

Originally Posted by Lili1982:

Sunt nefericita pentru ca am fost cu pisica la veterinar dupa o operatie destul de grea....si cand credeam ca am scapat de ce era mai greu....si-a rupt firele de la operatie :(

saracutza ..

Neuptolem 15 Jul 2009 10:56

Originally Posted by stefan_c:

Nu vad rostul incadrarii lui EgOisM in fanteziile voastre bazate pe informatii prost intelese.
EgOisM nu cred ca are treaba cu vreo aluzie sexuala si daca tu reusesti sa-i starnesti rasul gratie "experientei" tale din viata reala acumulata datorita milei acelor femei pe care nu le-ai uitat...e cam tragic, my opinion.
Mega-Moderatori, ocupati-va de el! Incredibil! Absolut incredibil!
Unde-a ajuns netul asta in ziua de azi fratilor, toti perversii, nu mai pot fetele sa navigheze deloc.
PS: Nu pun nimic la cale cu EgOisM. Asta o sa-nteleaga curiosii.

buticut 15 Jul 2009 11:07

Sunt nefericita pentru ca mi-am facut analizele de sange si s-au chinuit nu stiu cate minute cu bratele,pentru ca venele imi sunt prea subtiri,asa ca unul e rosu si vanat,iar celalalt e acceptabil.

EgOisM 15 Jul 2009 11:07

Pe Judex il cam mananca pielea;) Sper ca se referea la shopping...

stefan_c 15 Jul 2009 11:09

Originally Posted by Neuptolem:

Nu vad rostul incadrarii lui EgOisM in fanteziile voastre bazate pe informatii prost intelese.
EgOisM nu cred ca are treaba cu vreo aluzie sexuala si daca tu reusesti sa-i starnesti rasul gratie "experientei" tale din viata reala acumulata datorita milei acelor femei pe care nu le-ai uitat...e cam tragic, my opinion.
Mega-Moderatori, ocupati-va de el! Incredibil! Absolut incredibil!
Unde-a ajuns netul asta in ziua de azi fratilor, toti perversii, nu mai pot fetele sa navigheze deloc.
PS: Nu pun nimic la cale cu EgOisM. Asta o sa-nteleaga curiosii.

nu cred k trebuia sa ma bagi si pe mine in chestia asta..pentru ca nu stiu daca ai observat..dar eu cu judex nu suntem prea buni prieteni... si cand am vazut comentariul ala la adresa lui Egoism ... am sarit :D k sa vad ce insinueaza domnul judex ...intelegi ?

stefan_c 15 Jul 2009 11:12

Originally Posted by buticut:

Sunt nefericita pentru ca mi-am facut analizele de sange si s-au chinuit nu stiu cate minute cu bratele,pentru ca venele imi sunt prea subtiri,asa ca unul e rosu si vanat,iar celalalt e acceptabil.

vindecare usoara :-*

Neuptolem 15 Jul 2009 11:12

cand am vazut comentariul ala la adresa lui Egoism ... am sarit :D

Pai asta e, ca nu trebuie sa mai sari la EgOisM nici in "aparare". Atractia asta irezistibila te va conduce automat si implacabil catre un soi de Judex. ;)

All times are GMT +2. The time now is 17:52.