![]() |
Originally Posted by corinka:
eh....Cinemagia asta e o insula cu nisipuri miscatoare chiar, nu v-ati prins? de fapt, despre asta e vorba...insula e AICI, ACUM...and we're stuck |
N-am incurcat nimic, ii explicam ca va avea unde sa poarte pantofii pe care i i-am oferit cand am spus ca m-a convins cu titele. :D
Si nu, n-am manarit nimic la voturi. Apropo, na de voila, Europe in pole position. @bre Ma lasi sa-ti prepar inghetata personal. Sa stii ca ma pricep la chestii italienesti, si italienii sunt meseriasi in materie de gelato. PS: cred ca au dreptate oamenii, deja discutia a deviat inspre celalalt topic, in care eu tre sa va conving pe voi de voturi. :)) |
vad ca nici macar la misto n-ati dat un vot manarit baveticii verzi.
|
Originally Posted by Judex:
bine, bine.... m-ati convins sa pun si poza cu fundu....daca ma ajuta hale ;) http://img200.imageshack.us/i/258301...2414ee4db.jpg/ |
Daca imi dai voie, ti-l pot edita eu sa apara poza direct.
|
cu placere
![]() |
Bre, frumos, dar ai uitat sa te epilezi. Mama, ce ochi am!
Eu promit ca arat doar pe insula ce tatuaje imi ascunde boa. |
bai da profund era kant!
|
dar chiar va rog....
|
I hate kant...ii rup fashu
|
Adanc graia.
|
Originally Posted by halebardul:
pro-FUND @corink ei, pe insula cam greu cu epilatu'. |
Emanuelle Kant, nu?
|
nu....emanuelle cunt
|
atunci sa vina si varianta din fatza
|
ne cam priveste cu un ochi critic
si maro. |
pe fata ce preferati....hegel, platon (nu, stai, ca asta nici nu le-avea cu femeile), "nice" ?
|
lasa, nu mai scrie nimic.
doar pretul cartii. |
O inghetata, n-auzisi?
|
gata, ma retrag, ma duc sa mananc.
oricum, in urma acestui poll, am ajuns la o concluzie: pe acest forum nu merge sa te promovezi cu curu'. bravo baieti! va pastrati integritatea :)) |
Originally Posted by Judex:
ba da, la desert |
Eu nici nu stiu cu ce sa ma mai promovez...le-am oferit baietilor poze de pe blogul meu (jos,cu mine)si tot nu am reusit nimic:(
vreti o poezie,guys? |
Originally Posted by EgOisM:
|
Nimeni n-a vibrat - nici la Homer, nici mäcar la haiku. |
si asa ai pus punct. pe i.
incepusem sa luam in serios treaba. acu pe bune, voturile alea-s reale? au crescut inimaginabil de repede, cu rasturnari spectaculoase. |
Dpmdv sunt pe bune, n-am umblat la nimic, nici nu sunt sigur ca am acces la asa ceva pt ca n-am incercat.
|
|
moamaaaaaaa ce buna e breee din toate directziile B-)
ah 'tu-i ceaiu masii de treaba ce-nseamna sa te grabesti si sa votezi inainte de a incepe campania :(( si, wow, 3 useritze cu peste 10 voturi cand dincolo nimeni nu sare de 4:D destrabalare totala |
|
nu cumva tu esti sarpele in poza aia ? :D
|
Nu. :|
|
corinka, da ce facushi mama cu flacaii astia de i-ai aburit sa te voteze asa :-O Ai o echipa intreaga de fotbal dupa tine. ;)
|
Nationala Statului Vanuatu ?
|
Originally Posted by hellsteed:
e o posibilitate. ce marfa ar fi sa se califice la World Cup si sa o vedem pe corinka antrenoare dand indicatzii de pe margine ;;) |
da n-ai vrea tu draga hellsteed sa stam mai bine pe continent, intr-o metropola ceva, ca se anunta plictis mare pe insula. |
avand in vedera ca oricum am biletul pt insula Afroditei (nu asa i se mai zice ciprului ?) prefer si continentul.. undeva sus la inaltime nu ? ne luam doi magari (alegi tu pe cine vrei :) ) cu noi, desagile si purcedem.
conform statisticii : i'm all 1,79 % into u |
am vazt ca te duci totusi pe insula. pai bafta si sa te-ntorci bogat, sau (si) cu o sirena. |
Originally Posted by Cinemania:
sau poate oferta ei e pe Insula Serpilor? :P |
S`a strigat ... FRAUDA !!!
|
Ii zice Ban Island. :D
|
taci ma...ne asculta astia
|
holy shit...cinemania,sunt cucerita de avatarul tau:"> >:)
|
:D |
Il vreau pe Stan back!!! X(
|
m-ai votat prin toate poll-urile au ba ?
|
|
Originally Posted by Cinemania:
|
cool..deci poti sta linistit...avatarul tot din lumea lui Stan se trage
|
Originally Posted by djinjis:
si noi...da' degeaba...am primit un cur |
Mie-mi spui?
Da' EU, la TU, vreau STAN, nu ALECU! |
All times are GMT +2. The time now is 07:43. |