Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Pe care din userii Cinemagia ati vrea sa-i cunoasteti personal? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95690)

Dragomara 14 Dec 2009 10:05

Originally Posted by corinka:

Dragomara, spune si varianta a doua, ce experiente neplacute ai avut, incat sa iti schimbi parerea despre toti ardelenii?

e mult de povestit, dar categoric e ŞI de râs, însă acum nu am timp pentru că am invitaţi la masă, deci tb să încing grătarul. adevărul e că până să-i cunosc personal, pentru ardeleni am avut, vorba Paraţizilor, cel mai al dracului respect! :P

Cinemania 14 Dec 2009 12:27

si unde i-ai cunoscut pe toti ? tot la tine, la gratar ?

illotempore2002 16 Dec 2009 12:22

Pe Neuptolem si pe Marius_Em si dintre fete pe Lili :)

miercuri 16 Dec 2009 14:12

Windom, acum imi amintesc ca ai mai spus de Reghin, am avut un lapsus!

Dragomara, spune si varianta a doua, ce experiente neplacute ai avut, incat sa iti schimbi parerea despre toti ardelenii?

Suntem mai multi ardeleni pe aici, nu numai 3-4. Ar mai fi (oarecum) si Buticut, desi s-ar putea simti ofensata daca o fac ardeleanca. Am o prietena din Arad, care mi-a spus foarte ferm odata ca ea nu e ardeleanca, ea e banateanca. Banatenii astia-s tare ocoşi...;)

Prietenul meu e din Arad, dar el se considera crisanean :))

Judex 16 Dec 2009 14:27

E de pe malul halalalt. :D

corinka 16 Dec 2009 14:32

Pai crisaneni nu sunt cei din Crisana? Adica oradenii, nu aradenii. Prin zona Aradului trece Muresul, nu Crisul. Crisul trece prin Oradea. Scuzati daca spun tampenii, nu sunt tare la geografie, dar asa imi amintesc.

Judex 16 Dec 2009 14:50

Iti amintesti bine, doar ca unii aradeni de pe malul drept se considera crisaneni, iar unii de pe ala stang isi zic banateni. :D

miercuri 16 Dec 2009 15:07

Pai da, ca teoretic Muresul desparte Crisana de Banat, in zona aia :P

buticut 20 Dec 2009 04:24

Originally Posted by miercuri:

Windom, acum imi amintesc ca ai mai spus de Reghin, am avut un lapsus!

Suntem mai multi ardeleni pe aici, nu numai 3-4. Ar mai fi (oarecum) si Buticut, desi s-ar putea simti ofensata daca o fac ardeleanca. Am o prietena din Arad, care mi-a spus foarte ferm odata ca ea nu e ardeleanca, ea e banateanca. Banatenii astia-s tare ocoşi...;)

Prietenul meu e din Arad, dar el se considera crisanean :))

Oh da,cumplit de ofensata :D. Nu am nico tangenta cu Ardealul. Banateanca in toata regula.Io mis fruncea! Apropo de asta, in camera la Universitate stau cu 4 oltence maneliste pitipoance. Ma dispera cu "facui", "fusei", "mancai", "vorbi cu muma-mea". Ma intreaba:
"- Ce facusi azi?"
"- Nu am facut nimic special,ca de obicei."

"-Pe unde umblasi?"
"-Am umblat pe la vecinii din caminul 16."

Spot the difference:))!

Eu as vrea sa ma intalnesc cu prea multi :D.

Gospin 20 Dec 2009 08:27

Nu conteaza, zii pe care :)
apropo, si eu mi-s oltean si tot asa vorbesc :D

Rapture 20 Dec 2009 08:48

Originally Posted by Gospin:

apropo, si eu mi-s oltean si tot asa vorbesc :D

Eu mi-s moldoveanca si tot asa vorbesc =)).

Gospin 25 Feb 2010 18:38

hai sa resuscitam si topicul asta.
I would like, very much to meet Chambord :D, avand in vedere ca pe unii i-am cunoscut deja, chiar daca doar din poze :)
edited, stop joking :)!

Rapture 25 Feb 2010 18:55

Meat nu-nseamna carne? :-/

Judex 25 Feb 2010 18:56

@Gospin
Ioi, te taie Chamb. :))

Rapture 25 Feb 2010 18:59

..asta daca nu-l taie Gospin pe Cham . :))

manwithamoviecamera 25 Feb 2010 19:06

vreau s-o cunosc pe shoricica mov. n-are nik daca e plinutza, sa nu ma plictisesc cu ea. 8-> :-< :x \m/ si pe miercuri. promit sa-i port rochia daca o amuza=))

danT 26 Feb 2010 03:35

Pe Dragomara - as vrea tare mult s-o cunosc (ca mi-a facut deja - pe privat - o declaratie de dragoste:"> )... Cit se poate de personal, ca sa zic asa.:) Dar doar daca e caprita din poza!:D

Chambord 26 Feb 2010 08:53

De ce vretzi ba sa ma taiatzi ? Ce va facui ? Las ca ne vedem noi la un forumeeting. Vin cu drujba.

keepwalking 26 Feb 2010 08:56

Originally Posted by Chambord:

Vin cu drujba.

atunci nu au de ce sa-si faca probleme, pentru ca vii cu "prietenia".

Chambord 26 Feb 2010 09:08

Keepwalking esti simpatic cum imi urmaresti tu orice postare si apari sa ma intepi fara motiv.
Daca asta te face fericit atunci ... continua. Uneori o sa te ignor, alteori o sa te injur, alteori o sa zambesc, alteori o sa-ti raspund prietenos. Who knows ...

keepwalking 26 Feb 2010 09:16

chambord, esti paranoic.
pur si simplu, am facut o gluma, relevand faptul ca "drujba" inseamna, in ruseste, "prietenie".
dar, na, n-ai cu cine...

Chambord 26 Feb 2010 09:22

Prostovane, nu te jignisem cu nimic. Doar facusem o observatie. Chiar trebuia sa te intzepi ?
Si nu cunosc nenorocita de limba rusa asa ca imagineaza-ti ca n-aveam cum sa ma "prind".

illotempore2002 26 Feb 2010 09:59

Chamb, tre sa admiti ca de data asta chiar ai fost paranoic.
:)

dar nu-i nimic, tuturor ni se intampla. Gluma cu drujba a fost total neofensiva. n schimb cea cu "prostovane" nu prea. uneori vbesti fix ca halebardul, din putul plin cu frustrare si complexe de inferoritate.
dar io tot as vrea sa te cunosc, ma jur :x

Gospin 26 Feb 2010 10:04

Unde s-a ajuns de la o litera gresita!
Ca am scris in loc de "meet", "meat" :)

Rapture 26 Feb 2010 10:21

nu-i bai.

hellsteed 26 Feb 2010 10:45

cine are placerea de a avea o cafea cu mine in 27 martie in Bucuresti ? Ne vedem la Baneasa ?

Chambord 26 Feb 2010 10:47

Originally Posted by illotempore2002:

uneori vbesti fix ca halebardul, din putul plin cu frustrare si complexe de inferoritate.

Asta e o constatare de psiholog ratat ? Pt ca asa suna. Nu am nici un complex de inferioritate (fata de cine ?!?!), frustrare nici atat (avand ca obiect ce ?).

Paranoia si complexe de inferioritate par a avea cei care ma considera / au o problema cu:
halebardul. Gen Mistah J ... si altii.

Si eu tineam sa te cunosc. Not anymore.

illotempore2002 26 Feb 2010 11:01

Da, psiholog ratat (:|

E limpede pt orice agarici ca agresivitatea vine din complexe de inferioritate, ce asa mare scofala?Nu tre sa fii psiholog ca sa intelegi asta, intelegi tu?

illotempore2002 26 Feb 2010 11:03

Originally Posted by hellsteed:

cine are placerea de a avea o cafea cu mine in 27 martie in Bucuresti ? Ne vedem la Baneasa ?

In ce zi pica? Ador sa beau cafele in aeroporturi :) Daca vrei o primire faina, imi aduc si prietenii :)

Chambord 26 Feb 2010 11:05

Da, psiholog ratat (:|

E limpede pt orice agarici ca agresivitatea vine din complexe de inferioritate, ce asa mare scofala?Nu tre sa fii psiholog ca sa intelegi asta, intelegi tu?

Asta te-au invatat in facultate ? :))
Poate veni si ca reactie de aparare la un o atitudine constant rau-voitoare din partea cuiva.

Daca nu ti-au spus si asta, poti sa inveti acum de la mine. Gratis. De data asta. Next time cand te invat ceva vii si cu 1 RON. Vezi, nici macar nu iau mult ;)

hellsteed 26 Feb 2010 11:13

In ce zi pica? Ador sa beau cafele in aeroporturi :) Daca vrei o primire faina, imi aduc si prietenii :)

Pica sambata.. Well nu neaparat la Baneasa.. In cele din urma tre sa ajung in gara so...

Dragomara 26 Feb 2010 11:22

Originally Posted by danT:

Pe Dragomara - as vrea tare mult s-o cunosc (ca mi-a facut deja - pe privat - o declaratie de dragoste:"> )... Cit se poate de personal, ca sa zic asa.:) Dar doar daca e caprita din poza!:D

Din păcate reciproca nu e valabilă, nu-mi plac cei care dau tot din casă, nici înainte, darmite după ce-ţi "trec" pragul. :D O căpriţă alpinistă m-ar tenta să fiu (am primit zilele astea ceva poze superbe cu temerarele astea patrupede). ;) :P

Windom 26 Feb 2010 11:24

Mi-ati dat o idee cu drujba...:-? Am putea face un meeting tematic - noi avem niste zone izolate misto pe aici (padure, liniste & stuff) - sa facem un Carpathic Chainsaw Massacre...;) Un fel de survival horror - cu un drum rezolvam toate si animozitatile de pe forum...
No ce ziceti?;;)

hellsteed 26 Feb 2010 11:26

cand am fo in Padis am pus de-un chase... eu aveam securea...tipa alerga.. eu ma impiedicam de toate obstacolele...

Dragomara 26 Feb 2010 11:41

Originally Posted by Windom:

Mi-ati dat o idee cu drujba...:-? Am putea face un meeting tematic - noi avem niste zone izolate misto pe aici (padure, liniste & stuff) - sa facem un Carpathic Chainsaw Massacre...;) Un fel de survival horror - cu un drum rezolvam toate si animozitatile de pe forum...
No ce ziceti?;;)

Zic că ai prea mult timp liber, şi prea multă energie! ;)
Singura chestie pe care mi-o doresc, de prin alt secol, e o mud wrestling, problema e că încă nu m-a enervat nimeni într-atât! =)) =))

----
Nu te bagi la o sapă, un tăiat de viţă-de-vie, ceva?! Chestii dintr-astea.. bărbăteşti. :P :P

vave 26 Feb 2010 13:02

Mda, m-am hotărât. :))
Cinemania, hellsteed, SoricicaMov. :P

Judex 26 Feb 2010 16:20

Facem forumeeting pe aeroport? ;)

hellsteed 26 Feb 2010 17:51

Daca esti in Bucuresti, cu cea mai mare placere. :)

Dragomara 26 Feb 2010 18:02

Pe toţi. Cre'că am mai spus-o de vreo 5 ori, doar-doar o ieşi de-un mud wrestling. ;)

Judex 26 Feb 2010 18:23

Daca esti in Bucuresti, cu cea mai mare placere. :)

In mod normal, da. Eventual te preiau de-acolo si ne vedem cu cine mai doreste in vreo bodega-n drum spre gara - acolo am inteles ca vrei sa ajungi. Depinde si de cat timp ai tu la dispozitie intre aterizare si tren. Per total, mi-ar face mare placere sa bem o bere impreuna. ;)

hellsteed 26 Feb 2010 19:07

Am timp berechet de pe la 3 pana la 7-8 seara.

Judex 26 Feb 2010 19:29

In Bucuresti asta inseamna ca n-ai prea mult timp la dispozitie. :))
Oricum, asa ramane. ;)

hellsteed 26 Feb 2010 19:32

OK.... am sa revin cu un post aici... cand ne apropiem de deadline.

Judex 26 Feb 2010 19:41

Luam noi legatura cumva. ;)

SoricicaMov 27 Feb 2010 15:40

Bremen

portofel 07 Mar 2011 20:12

Pe toti prietenii mei de pe Cinemagia.

marllenn 08 Mar 2011 09:28

pe toti din lista mea

Ynspy 09 Mar 2011 22:47

pe mvpsebi si pe veronica210,imi par asa mai compatibili cu mn:))

the_fairy 09 Mar 2011 23:06

Hmmm... Pe miss Jansic si pe Omudindulap :) ...

Lista se cerea completata :P asa ca: Copila, Klaudya, Iamsaved, Zgubi, Chambord, Ghost, MvpSebi ... si cred ca astia sunt.

jansic 09 Mar 2011 23:11

:)) Pai vezi unde ti-e bagheta...

All times are GMT +2. The time now is 18:08.