![]() |
Borcea's wife calls herself Badea. :D
|
this makes Turcu a voyeur
|
Turcu e amanta cu bani.
|
:D
gata sa ne calmam...o sa vina Ilo si-o sa ne nefericeasca |
Eu sunt mult prea fericit ca mi-am luat licenta si pe 310. :)
|
pai de ce, ce legatura au cu mine numele cu pricina? a, sau va gandeati ca sunteti offtopic? no problem, nu e un topic serios. by the way, cinemania, cine sunt borcea turcu etc? :D
sunt fericita pt ca azi am reusit sa ma trezesc la 6 jumate :"> I never did that before |
Originally Posted by illotempore2002:
some dog bitches |
SIX POINTS GIVEN BACK TO FC TIMISOARA
Lausanne, 11 June 2009 - The Court of Arbitration for Sport (CAS) has issued today its decision in the arbitration between S.C. FC Fotbal Club Timisoara S.A., FIFA, and the Romanian Football Federation: --------- At the end of the deliberations, the CAS arbitrators announced that they had decided to set aside the decisions rendered by FIFA and the RFF and to return S.C. Fotbal Club Timisoara S.A. the six points which had been deducted in September 2008. The CAS arbitrators considered that the club had complied, on a timely basis, with the orders which had been imposed by the CAS in its previous decisions. As a consequence, the CAS Panel ruled that a six-point deduction was not justified. The full award, with the grounds, will be issued in a few days and published on the CAS website (www.tas-cas.org). |
Loc de dat cu picioru' ?
|
Merge si acolo, dar probabil ca d-aia e omul fericit. :)
|
sa nu dam cu picioru' in fericire :D
|
Eu sunt atat de fericit ca stau in chiloti cu girafe. :D
|
Sunt fericit ca mi-au venit DVD-urile...
Sunt fericit din cauza unui tricou Max Payne de la Gloria :P :) Sunt fericit ca a venit vara...nu foarte fericit din cauza caldurii insa ma tratez cu un ventilator care isi face treaba... Sunt fericit ca am luat toate examenele de pana acum de pe sem asta...sunt nefericit ca am restante de anu trecut :)) Sunt fericit dar nu o arat. |
Sunt fericit cä a venit Grenouille printre noi.
|
Sunt fericit ca voi zbura la Paris. :)
|
Esti fericitä pentru cä esti deprimatä?
|
Sunt fericit ca am 4 trese. :)
|
Si mai sunt fericit ca Delia m-a placut fara sa stie de trese. :)
|
Originally Posted by Judex:
Eu sunt nefericita ca ma pune my better half sa il ajut cu niste traduceri care trebuiau sa fi fost gata de cateva luni si evidemment nu sunt. Si nu am niiiiiici un chef. |
Nu partea cu zborul, ci partea cu aparatul de zbor. ;)
|
Inteleg, inteleg, either way, eu nu m-am mai simtit in largul meu in aer de cand aveam vreo 9 ani si pe masura ce-am mai inaintat in varsta m-am tot paranoizat. :P
|
N-ai zburat cu mine. :D
|
Originally Posted by erectia eunucului:
|
Sunt fericit pentru ca mi-a luat ea cravata pt nunta. B-)
|
Sunt fericita pentru ca am avut curaj sa fac o chestie pe care n-am mai facut-o de peste 10 ani.
(m-am tuns cu breton:))) |
uau
ne arati si noua o poza, sau tre sa asteptam anonimu k sa te vdm? ;) |
Lasa ca la Anonimu o vedem pe Illo cu breton.
|
@als
Da, o sa-mi schimb imaginea avatarului imediat ce fac poza cu breton.X_X |
Gloria, vin eu sa te fotografiez. :)
N-am nici o cursa pana dupa nunta si mai tin cate ceva minte din scoala. :D |
pai tu nu o pozai pe illo?
O:-) |
Nu i-am facut nici o fotografie.
|
Sunt fericit pt ca viitoarea mea nevasta m-a lasat sa-i conduc Audi-ul. Iar acum imi face chiftele marinate.
|
Sunt fericit c-am gäsit pe net "Niste bäieti grozavi", un film la care am lucrat cu multä pläcere.
|
Sunt fericit pt ca am cerut-o de sotie si a acceptat.
|
Sunt fericit c-o sä bem la nuntä!!!! :D
|
Da Doamne sa betzi la nunta!
:D Da Doamneeeeeeeeeeeee! p.s. sunt fericita c-or sa bea la nunta! |
In septembrie.
Illo, te accept numai daca vii cu Marx. Pit, bem de ne sar capacele. |
sunt fericita ca am terminat de pictat suficiente planse cat sa umplu sarma de intins rufe din baie....baia mea arata foarte misto acum :)
am o sarma intreaga plina cu picturi: portrete, mese pline cu sticle de bautura :D , tampoane, ochelari .... vreau sa dau cu vopsea rosie pe gresia de pe jos si in cada, sub forma de picaturi si pete, ca sa para ca a avut loc o crima in baie la mine....crima din psycho se pricepe cineva? |
Mai asteapta o saptamana ca iti vine ciclul.
|
sunt fericit ca e cam racoare afara...as fi si mai fericit daca ar da cu furtuna vreo cateva ore
si sunt fericit ca femeia de serviciu nu a apucat azi dimineata sa-mi faca ordine pe birou (cred ca iar imi stingea pc-ul ca o apucata X( ) |
re: murder in the bathroom: i could oblige, but she might not be there anymore to see the result >:)
|
;;)
|
Originally Posted by Judex:
ce faci ba te insori ? bafta si casa de piatra |
prima nunta de pe cinemagia ? A fost cu cliseu cererea ? A plans ?
|
@Chamb.
Multam fain. Pana una alta am azi de organizat bachelor party pt consultantul meu financiar, fost coleg de liceu. Se anunta show. :D @Hellsteed Eu am tot sperat ca prima sa se intample cu o colega forumista, dar pana la urma tot blonda mi-am luat. Deh, naravul din fire... Nu a fost clasic si nu a plans, ci a mai cerut un numar. :D |
Sunt fericita pt ca m-am intalnit cu Jactati si mi-a dat, in tzipla, Histoires du cinema al lui Godard :x
|
you lucky ... strike :D |
just for fun:
|
Sunt fericit ca am invatat de la Jamie Oliver sa gatesc supa de ceapa si ii gatesc Deliei diseara dupa ce o iau de la aeroport. Si sunt fericit ca am motiv sa nu beau deloc la bachelor party pt ca trebuie sa conduc al ei minunat Audi. :)
|
Originally Posted by halebardul:
:)) corect |
All times are GMT +2. The time now is 01:40. |