![]() |
Originally Posted by halebardul:
... si in plus si cu un nickname amuzant. E clar, N-AI NICI O SANSA! Esti prea simpatic! :) |
Bun...atunci propun un poll de simpatici... :D
Illotempore2002, vroiam sa-mi spui mai multe despre tine pentru ca doream sa stiu cat de subiectiva poti fi ;) |
asa da.
fa-l tu. |
pai nu poate sa=-l faca
ca nu cunoaste simpaticii de pe acest forum :) dar ar fi interesant sa vedem, la prima vedere, cine pare simpatic. bloodonmysuit, chiar, ia fa tu un poll cu persoanele pe care le consideri la prima vedere, simpatice. sa vedem ce iese. |
Originally Posted by illotempore2002:
|
N-are rost. Va consider pe toti simpatici, deocamdata... Sa ne mai cunoastem, si apoi va filtrez :P
|
|
si-atunci cum ramane cu prezenta ta in poll? e asa, o "cameo"? :) |
am zis de la bun inceput: e un poll facut dupa propriile mele criterii, si am expus criteriile: persoanele cu pricina au constant conflicte cu cate cineva, sunt antipatizate de cineva, si au tulburari de personalitate.
da, e facut dupa propriul meu plac, si dupa criteriile mele. |
pai si tu ce cauti acolo?
iti esti tie insati antipatica? |
@hale - vezi ce-a scris Gloria. ea a înţeles! :-* :-* :-*
|
unde, iubito?
citeaza, frumoaso, nu ma fa sa rascolesc tot forumul. fa-o pentru mine, te rooog!!! |
Hale,
mai citeste odata ce am zis. parca esti cu capul in nori. am zis ca am selectat dupa criteriile proprii, dar am tinut cont de evenimente obiective, observabile: am selectat oamenii care au conflicte si antipatizanti. eu am conflicte, am useri care nu ma suporta. de aia m-am trecut acolo. |
bine.
Acum vad ce important era votul meu: cu el puteam face acum mari rasturnari in pollul de fata. ~X( ah, cum l-am irosit! |
adica m-ai fi facut fruntasa :D
? |
Originally Posted by ugotbloodonmysuit:
ai vazut ca am fost obiectiva. |
pe tine nu te-as vota numai din simplul fapt ca te-ai pus singura in poll. vb de alte alte rasturnari... |
pai care e problema ca m-am ous singura in poll?
nu vreau sa fac pe lupul moralist care ii judeca pe ceilalti, de aia m-am pus, plus ca eram sigura ca o sa adun multe voturi, plus ca eu consider ca intrunesc conditiile .... |
ca sa nu mai zic ca am 10 voturi :D
|
AmbraBlu, illotempore2002 si Pauline Kael sunt fruntasii acestui poll, cu cate 10 voturi fiecare.
toti ceilalti ii urmeaza indeaproape la un vot sau maxim 2 distanta. |
o fi de la bacilul ala, clostridium... se intinde.
tot ce spui e folosit impotriva ta :D |
isn;t that great? I always love and seek some fight :x |
Fluturele Neuptolem e cel mai gingas in peisaj.
|
|
propun sa i se dea un premiu celui care iese cel mai putin antipatic.
macar o sa aiba un sens toata povestea asta. |
nu te lasa corupt, avem nevoie de oameni cu mintea clara si cu personalitate.
sa lasam adevarul sa iasa la lumina. |
propun ca premiu un threesome intre primii 3 castigatori
>:) |
l-ai facut fericit pe AB cu asta =)) cel putin la cum e scorul acum
|
:D
da, e amator? hm.... :-? |
judecand dupa avatar.......:-?
|
|
ei, mai ai putina rabdare, ai sa vezi ca sunt FOATE tare :P
|
ohh...daaa..:D Sa va amuzati un pic si voi: tocmai am testat un HTC Android, i-am facut si update de software si ce credeti ca am gasit sa sectiunea aplicatii??? ... aplicatia Dildroid =))
Iar printre setari putem enumera: Frigid Mode, Orgasmic crescendo , Maximum pitch captain... =)) =)) =)) Incredibil!!! :D |
ce e un HTC Android?
|
|
aaaaa, da, gata, stiu.....chiar m-am jucat zilele trecute cu unul... Android e ala care urmeaza sa apara si in Ro? care inca nu s-a lansat, e in faza de test?
|
Ala e.... ;)
|
cu tastatura completa, si cu windows?
|
N-are windows. Android e (chiar) numele sistemului de operare pe care il foloseste. E nou (dezvoltat de Google) Eu imi doresc un HTC Touch HD. E cel mai bun smartphone. |
Grija mare cu Touch HD... autonomia e la pamant!!
Iar ca sa-l folosesti ca si simplu telefon iti trebuie nervi de otel :D |
Led sau Chambord, parca, spunea pe una din pagini ca au votat mai mult userii noi. De unde stiti cine a votat? Nu e secret?
Illotempore2002 nu merita atatea voturi contra. Mie imi este uneori cumplit de antipatica, acum vreo doua zile m-a enervat, nici nu mai stiu cu ce, dupa aceea tranteste cate ceva ce-o face simpatica foc! A se vedea paginile anterioare. =)) Buna idee ai avut cu topicul asta, m-am distrat. \m/ :-bd |
ca au votat userii noi era doar o supozitie
hai mai corinka, in ultima vreme prea le iei avocateste, ce naiba. De unde sa stim noi cine a votat, si tu sa nu stii? M-ai mai pus sa-ti explic si raspunsul meu catre illo la Despre prietenie... Te-ai lasat de cafea? :) |
OMG, asta tocmai s-a zis acu 2 zile despre pauline, asta cu Jekyll & Hide, acuma si despre mine? dar va rog, nuuuu....this is a nightmare :D we are supposed to be different
|
Dar puteti fi: cand e una Jeckill, cealalta e Hyde si invers! :) |
:D
of course |
|
Originally Posted by corinka:
Adica Dr. Jek'illo and Mr. Kael si dupa aia Dr. Je'kael and Mr. H'illo? :-O |
m-am votat si eu (sper k nu e interzis), da vad k tot la 10 voturi sint... :(
deci daca nu ies primu i'll be a very sad, sad user :(( |
LOL! şi mai zice lumea că eu sufăr de... conspiraţionism:)) !
oricum, cineva vă vrea, ne vrea, pe toţi egali. ori ne iubeşte prea mult, ori nu-i pasă.:-? |
Propun al doilea tur de scrutin, intre "invingatori": Alex, Ambra si Pauline.
Oricum, votul meu l-am acordat unui user din "pluton". Niciunul dintre cei finalisti nu m-a suparat niciodata, asa ca poate ca in al doilea tur ii dau votul cui vrea mai multe, adica lui ALS. Daca va castiga, poate ca il binedispunem si devine mai simpatic! :)) LE: Acum observ ca a mai parasit un concurent "plutonul": Illo a inaintat puternic, numarandu-se printre "premianti". |
All times are GMT +2. The time now is 20:31. |