![]() |
Imparatul mustelor, de Golding
|
Originally Posted by Chambord:
=D> =D> =D> |
Tot holul era gol. Mirosea a cincizeci de milioane de mucuri de tigara statute. Pe bune. Nu mi-era somn sau ceva, dar ma simteam nasol. Deprimat si tot tacamul. Aproape c-as fi vrut sa fiu mort.
Apoi, ca din senin, am intrat intr-o incurcatura cat casa. [...] :D |
E autor roman?:-?
edit: de fapt stai. Salinger - De veghe in lanul de secara ? |
Originally Posted by miercuri:
Stau :)) ca m-ai prins. your turn B-) |
:D
Jean, secretara mea care e indragostita de mine, intra in biroul meu fara sa sune mai intai, ca sa ma anunte ca am o sedinta foarte importanta la nivelul firmei, la care trebuie sa iau parte la ora unsprezece. Eu stau la biroul Palazzetti cu tablie de sticla, holbandu-ma la monitor din spatele ochelarilor Ray-Ban; mestec o pastila de Nuprin si incerc sa scap de mahmureala dupa o orgie cu cocaina inceputa relativ nevinovat aseara la Shout! alaturi de Charles Hamilton, Andrew Spencer si Chris Stafford, continuata apoi la clubul Princeton, dezvoltata la Bacardia si incheiata la Nell's pe la ora trei treizeci. edit: acum imi dau seama ca-s cam multe substantive proprii in citatul asta, should be pretty easy :P |
Bret Easton Ellis, American Psycho. :-S
|
Your turn :P
|
Nu pot chiar acum, dar gasesc un citat dragut deseara, cand voi fi acasa.
|
Cadavrul in descompunere al catelului nebotezat oglindi ura crescanda a fiului fata de tata, pentru totdeauna asociata in mintea lui cu duhoarea de caine putrezind.
|
Rushdie - Rusinea
|
Corect. Este randul tau. |
Am o afinitate pt apusuri asa ca here we go :D :
Atat de multe imi promisese concretetea acestui oras ! Acel miracol al luminii, suav, fara umbre, intotdeauna protector. Se vorbeste de lumina de la tropice sau din sudul Spaniei. Dar nici o alta lumina nu e ca cea din zonele temperate. Era cea care dadea substanta tuturor lucrurilor si desfacea culoarea din inima tuturor obiectelor. Pentru mine, care veneam de la tropice, unde ziua se preschimba brusc in noapte, apusul era nou si fascinant. Stateam in camera lui L. de la subsol si, din mijlocul acestui talmes-balmes, studiam lumina, nedorind sa pierd nici o nuanta din culorile in schimbare. laureat Nobel |
marquez..ca tot ai zis de el??? nu prea pare, da hai....
|
Originally Posted by bre:
ntz. :) e de limba engleza |
naipaul?
|
este. :) si cartea ? |
mascaricii?
|
perfect ;) citatul tau, pls |
mi-a placut la nebunie "mascaricii" :)
unu scurt, ca-s pe fuga "recifuri negre se iveau din loc in loc, acoperite de valuri incoronate cu nimburi de aur. soarele rodea intinderea marii, murdarind-o cu grafitti obscene" |
tara de dincolo de neguri, mihail sadoveanu :))
my god, urasc descrierile de apusuri.... |
@bre: Si mie mi-a placut mult. o am de la Cotidianul. Abia astept sa mai pun mana pe ceva de Naipaul. Scrie bine tare tipu
@illo: si eu urasc fitzele tale de iceberg in calduri :)) auzi, cica nu-i plac apusurile, for fuck's sake, what's the matter with ya, u depressed or somethin ? [-( |
imi plac apusurile la nebunie, in fiecare seara stau pe terasa la mine cand apune soarele special pt asta.....dar nu-mi plac descrierile in general, imi aduc aminte de sadoveanu si de nenea ala cu pe drumuri de munte,. hpgas calistrat?
si nici macar nu le detest chiar atat de tare, era doar o gluma, insa tu.......tu..... lasa ca iti spun eu mai incolo |
@bre: Virginia Woolf ? :D erau grafitti si pe vremea ei nu ? :))
|
Originally Posted by illotempore2002:
i like that ;)
Originally Posted by illotempore2002:
deci daca te mai iei O SINGURA DATA de Sadoveanu sau Hogas X( ... eu am copilarit in locurile alea si ori de cate ori ii citeam pe astia 2 cu descrierile lor ma cuprindea o bucurie extraordinara. Cel putin, traseele lui Hogas, din "Pe drumuri de munte" le-am facut si eu si am o nostalgie cand ma gandesc la ele 8-> Ok, poate nu scriu ei foarte complex dar who gives a fuck, atat vreme cat ii citesc pt ca descriu experiente si topos-uri prin care si eu am trecut si care mi-au facut placere. |
=)) Sadoveanu si Hogas? OMG! =)) =)) =))
|
Bineeeeeeeeeeee X( Deci las ca vez tu ce patzeshti
|
Sadoveanu, mah? Asta te emtioneaza pe tine? vai de capul meu =)) =)) =))
si prietenutzul muntzisorilor, Calistrat Hogas =)) =)) |
Cat snobism, bai femeie, potoleste-te. Nu mai epata.
|
esti paralel cu viata asta.
vroiam doar sa-l tachinez pe Chambord, ce treaba ai tu, asa ne tachinam noi.... |
Hai, nu mai incerca, te-am citit de ceva timp. Si oricum am devenit imun.
Chamby, nu merita, frate, trust me, decat asa de proximitate cand ai drum prin Bucuresti sa nu arunci cu banii aiurea. |
:))
cool :-* |
|
@illo si judex: voi doi aveti nevoie de o excursie la munte sa va racoriti :)) va recomand cartea "In muntii Neamtului" de Calistrat Hogas (in caz ca nu ati ales inca zona) :P Bine, puteti citi si "Venea o moara pe Siret" de marele nostru povestitor Mihail Sadoveanu, in caz ca vreti sa va si scaldatzi undeva.
|
nu e wolf...
scriitor francez pe care l-am mai tot pomenit pe aici pe forum |
Madre de Deus. Scuze Chamb, am facut aceeasi tampenie ca si ieri - am apasat pe edit in loc de quote.
Voiam sa spun asta: Pot sa stau si-n cap, ea nu se baga. E inutil sfatul, dar merci. |
Boris Vian - Spuma zilelor |
e vian, dar nu e spuma.
|
hai chambord, nu te da batut! :D |
un indiciu ar ajuta :)
|
cartea a aparut in colectia cotidianul si e roman
|
L'arrache coeur, dar sa puna altcineva citat, ca ma simt cumva prost ca am ghicit fara sa fi citit cartea :P
|
Lasa mai, ca nimeni n-a citit toate cartile. Pune tu citatul
|
Originally Posted by miercuri:
asta e. hai pune citat si lasa simtitu' :P |
Alors, daca insistati. Sa vedem.
Ma gandeam sa bag niste Gogol, dar m-am razgandit :P Avea oare sa vada politisti care il asteptau in fiecare port de care se apropia? La Alexandria? Istanbul? Bombay? Rio? N-avea rost sa se gandeasca la asta. Isi trase umerii inapoi. N-avea rost sa-si strice excursia nelinistindu-se din princina unor politisti imaginari. |
cumva Oscar Wilde?
|
Nu nu, e dintr-un thriller psihologic de succes din anii 50 cu o ecranizare destul de recenta, si mai de succes :D
|
S-a impotmolit? hmz, ce sa mai zic, ecranizarea e in regia lui Minghella :)
|
Patricia Highsmith, The Talented Mr. Ripley!
|
Ihi ihi, thrillerul meu preferat. :D
|
All times are GMT +2. The time now is 15:59. |