![]() |
aici si video :)
|
Originally Posted by bremen1980:
|
eu am un prieten care incurca siderat cu sidefat :D
|
Originally Posted by bremen1980:
Mi-am amintit de bancul: Un francez, un american si un roman ajung in Egipt sa vada piramidele. Francezul: Oh la la! Americanul: Oh my God! Romanul: Sa-mi bag pu!a!!!:D |
"hai draga ca noi suntem niste doamne ... ce plm"
|
Verisoara mea de 14 ani, in loc de Oh my God zice ieri :''Oh my gard!'':)) Era cocotata pe un gard si poate de acolo ia venit inspiratia.
|
Eu mai folosesc destul de des si intentionat expresia "Be my ghost!" in loc de "Be my guest!", ma distreaza cat contrariaza folosirea unui cuvant gresit! ;)
|
Originally Posted by MariaMona:
l.e. For ... he-knows-who: Discutie intre doua tipe: - He's a man. - An old man. - Yeah, but the fact that he is an old man makes him even more of a MAN. :D ;;) |
Originally Posted by BLACK-SPIDER:
Azi eram in maxi si soferul in loc de Royal Garden a spus "Royal Gard" :)) |
Ce face forumul asta din om!
Butonam acum cateva seri telecomanda si am dat peste Heimat la Cultural. Pe afisajul cablistilor aparea denumirea programului, iar eu in loc de "Cronica unei tinereti" am citit 'Soricica unei tinereti'. :)) |
Un tip arata cu degetul spre o fata si spune;''It ain't over till she sings''
Dupa celebrul ''its not over untill the fat lady sings'' |
Originally Posted by vave:
Pai poate de aia o folosesc si eu... Daca spunea si "Of course, my hourse", poate sunt chiar eu :)) |
|
Cea mai tare replica:Terminator 2 cu Arnold:Asta la bista baby!B-)
|
Poate mai şi respiri între timp... ca să vezi unde postezi. ;)
... şi ce postezi. :))
Originally Posted by vlad4s:
|
E greu vave, forumul e mare, subiectele e multe, dorinta de a mazgali (pardon a scrie) e mare....intelege si tu acum :P |
Fetele mele sunt mari fane Maria Mirabela. Emi, a mica, duminica la baie canta: "Maria Mirabela, cu ochii ca umbrela"...
|
V-a trecut prin cap ca Vlad ar fi o clona?
PREA e cretin si greu de inghitit "artificiul" cu clasa 6-a. V-ar trebui si niste detectivi virtuali pe forumul asta. |
Macar de ziceai "asta la windows vista baby!" |
Originally Posted by Neuptolem:
Si ca sa fiu on topic, are unele replici atit de memorabile incit n-au cum sa nu fie strecurate acolo intentionat:
|
Si eu zic ca e :) se vede ca are unele treburi nedeprinse de un pusti de 13 ani ;) da am ras copios ce sa mai :)) in special la ala cu numaratul pan la nuj cate mii a fost genial :))
|
Nu el a iniţiat acel topic.
ON: Bunicul vorbind despre gresia proaspăt pusă în casă: "... că mi-a pus pietre în casă, bine era cu un covor... măcar călcam pe moale!" |
Originally Posted by copila_satanista:
O da in s.f - uri rau de tot pentru varsta lui :)) E intradevar ceva putred la mijloc :P |
stiu ;) si totusi |
Vorba multa,ochiul vanat! /Imi apartine/ :))
|
|
Trecând pe lângă un tip ce făcea portrete şi caricaturi, o întreb pe persoana ce mă însoţea:
Cât costă tipul ăla? |
Originally Posted by paul_aramis:
Din fericire, I've never been answered that... But from now on I'll think twice before using it... Ultima perla a fiicei mele: "Pacaleala de 1 martie" |
El: Vezi că asta e cu cacao.
Eu: Cu pesmet vrei să zici. X( Amândoi vorbeam despre scorţişoară. :)) |
profesor de desen, cand vede o "capodopera":
asta-i hartie de impachetat gogosi! |
Galagie mare in birou .. discutii aprinse ..chestii... trestii. in urmatoarea secunda un coleg se ridica si zice:
"Ma duc pe terasă să trag o ţigară, poate aşa mai aud si eu nişte linişte" :)) |
:)) trebuia sa vina aci ca fugea repede inapoi cu drag la voi in birou
|
mda... clar lol ^^ |
Tarfa, pralina, boarfa, jegoasa...
Pentru numele lui Dumnezeu, poligamia e strict masculina! |
la magazinul de paine:
aveti graham? da doua paini! parca ati spus ca vreti graham.. dar painea graham nu e paine? B-) |
Mi-am amintit de o replica memorabila primita pe strada acum vreo 2 ani. Mergeam cu a mica intr-un carucior sport de genul asta
![]() si ma opreste o femeie si ma intreaba: "Vai ce frumos carucior, de unde l-ati cumparat? Ca vreau si eu unul din-asta de unica folosinta" :-O |
Imi povestea un prieten despre ce vorbeau doi intr-o tabara.
Primul: Ba vezi ca-ti pute gura Al doilea: Da' ce ma mi-ai spus sa ma spal pe dinti?:-/ |
Verisoara mea de 6 ani in timp ce imi luaum sosete in picioare : ''Voi baietii va luati ciorapi si noi fetele ne luam strampi in picioarae '':)
|
cineva care vorbea despre profesionalism:
ăştia au două viteze: lent şi rezemat |
|
Doi cumătri: - da eu m-am culcat cu soția ta, 1:0! - da eu cu a ta, 1:1! - da eu am glumit! :D - da eu nu, 0:1! =))
|
cineva care a lăsat baltă pe alţii în favoarea unei urgenţe:
mi-am băgat picioarele în buzunar ca să vorbesc cu tine! |
Spusa in bar de cineva care isi creste singur baiatul :
Cand am bani iti dau ... cand n`am : SC Mata SRL. |
Astazi cand plecam de la PlayStationClub unul ii spune unui prieten: O sa te invit o data la tine acasa sa ne jucam pe Wii.
|
Graffiti pe un zid din Timişoara: "Nu călcaţi iarba. Fumaţi-o!" :D
|
Un prieten :''Cand ma uit la o femeie frumoasa pastrez o oarecare distanta pentru ca daca ma apropii prea mult ii vad pixelii si s-a dus frumusetea ei ''
|
"De urata nu-i...frumoasa...da-i desteapta ca o gaina."
|
Socrul-meu făcea curăţenie într-un sertar. Găseşte un creion grafic care era însă foarte colorat fiind al fetelor. Mă întreabă: "Ăsta-i creion alb-negru, nu ?!":D
Inscripţie pe un tricou: "Ich brauche kein Butler. Bin verheiretet". ("Nu am nevoie de niciun valet. Sunt căsătorit") |
Vreau tricoul ala. Dau la schimb canguri. :D
|
''Ce ba te doare maseaua ?? Ti-a tras-o curentu' ???
|
All times are GMT +2. The time now is 01:41. |