![]() |
La Cafenea nu s-a gäsit moderator nou.
Cred c-ar merge Judex, e foarte prezent pe forum si, desi ni s-a aläturat recent, pare un tip responsabil si de încredere. Ceea ce-am aflat despre el ca persoanä realä pare s-o confirme. ...Anybody? |
Judex e bine pt Cafenea.
|
Originally Posted by illotempore2002:
corect. ii plac berea si fotbalul :-bd |
Originally Posted by Chambord:
|
normal ca esti normal.
|
judex moderator la cafenea
|
La mai mare!
E o sarcinä grea, mult mai complicatä si greu tangibilä decât în oricare altä sectiune, tocmai din cauza caracterului atât de general si offforumistic al Cafenelei - mai ales cä, desi acolo existä UN topic numit "In suturi!!!", multi îi aplicä specificul si în multe alte topicuri, sub pretextul cä "tot e cafenea..." Sä-l vedem cât de riguros va fi! |
Multumesc pentru incredere!
Deci, pazea!!!!!!!!! Sunt singurul user cu ID care treimite cu gandul catre justitie. :D |
Nu că Judex îi moderator,vai de mine,felicitări lui.Da' în general.....
|
Felicitari,Judex! O sa ne distram toti.
Pe Chambord cand il faceti pe undeva moderator?:)Mai sunt sectiuni fara. |
Postarile lui Silver -boy si topicurile(da,ma uit la postarile si topicurile unora) sunt cele mai multe la cafenea.Imi pare rau ca nu mai e moderator nicaieri.Nu poate fi iar moderator undeva?cafeneaua i se potrivea8->
Stefan Do,cand se repara atelierul de scenaristica,sau e exclusivist?Ar putea Silver-boy sa fie iar moderator acolo,alaturi de Keepwalking ? |
Originally Posted by Pauline Kael:
|
@Suspy:
Silver_boy n-a fost niciodatä moderator nicäieri. Prezenta lui în functia asta, la Atelier, a fost un accident. E distrat, împrästiat, neatent, visätor, incapabil sä modereze. Pe forum inträ din An în Pasti, când îsi aminteste întâmplätor de existenta noasträ. A-l pune moderator undeva e ca si cum ai vrea sä proptesti un balcon subrezit la cutremur cu un pai de bäut Cola. Interesant, cum unele chestii care atârnä de un fir de pär deasupra präpastiei bannärii, de unde le-a salvat mila administratiei, îsi închipuie cä au resurse sä ne facä numirile de moderatori (nici nu e de mirare cä propun mereu pe dos - gen Cornel Palade în rolul lui Terminator V). Comedia a fost amuzantä o clipä, dar a devenit de mult plicticoasä |
Unde e moderator Egoism?
|
Originally Posted by corinka:
As vedea-o la Video sau la Clasic... Ce zici, EgO? |
Originally Posted by Pitbull:
la video, ce sa caute la clasic? |
Originally Posted by Neuptolem:
2. Asta e treaba mea si a ei. 3. Aici esti absurd. Nu mai comentez nimic din ce-ai zis in rest, n-are sens. Si sper sa fi incheiat aceasta discutie aici. La revedere! |
Mai, sa stiti ca Silver nu mai e interesat de forum, ca nu are timp, are proiecte personale. Nu cred ca l-ar interesa rolul de moderator, de fapt sunt sigura.
|
Nuu, am zis de la bun inceput ca nu vreau. |
Bäi, stiti pe cine i-am uitat...???
Pe Peter Jackson si Eufrosin! Pe Eufrosin îl punem super-moderator, si pe Petricä, admin! Iar pe sectiuni, alegem cele mai demente dintre zecile de clone ale lui Petricä - avem de unde sä scoatem moderatori pentru zece forumuri! |
|
OK, s-a pus candidatura lui EgOisM.
Obiectii, cineva? (Si cu asta, cred cä avem necesarul de moderatori acoperit pe-o bunä bucatä de timp de-acum încolo... S-o investim, numai, si pot încuia topicul.) |
user-ii banati in trecut nu sunt eligibili
|
esti sigur?
:D |
of
userii banati permanent in trecut nu sunt eligibili |
Pânä acum, nimänui nu i-a trecut prin mine o asemenea näzbâtie: ieri bannat, azi moderator.
A bubuit de undeva ideea, normal cä a generat si reactia fireascä, sub forma unei reguli care s-o stopeze. Stef, cred cä putem s-o punem pe EgO la video, si ne linistim si noi un timp. (Mai ales cä topicurile astea au luat-o razna räu de tot...) Topic închis. |
oftam pentru illo, care a tinut sa ma "inchida" cu replica ei (si ea a fost banata o data sau de doua ori pentru cateva zile)
@pitbull sincer sa fiu, nu cred ca sectiunea de video are nevoie de un alt moderator, nu scrie nimeni acolo poate ego vrea in alta parte |
Of, bine, l-am deschis din nou - da-l curät si de bälärii de-acum încolo, cä nu mai merge.
Regula se poate aplica rezonabil: Nu e vorba de bannäri scurte de avertisment, ci de bannäri lungi si/sau repetate, pentru abateri grave. (Ce sä mai vorbim de alea "permanente", gratiate la Marea Schimbare dintr-un spirit de generozitate de care acum unii abuzeazä. |
ok, dar fara excese (de curatare) :)
tu, mistah, cu atitudinea asta mergi exact in directia de acum un an ;) |
Originally Posted by StefanDo:
|
esti sigura, Egoism? unde vrem noi?
well, eu am niste preferinte anume, ti le zic in privat :D |
Originally Posted by Liviu-:
EgO a spus deja cä acceptä "unde vrem noi". Am putea-o repartiza acolo - desi sectiunea e cam lesinatä; cred cä EgO s-ar potrivi într-o zonä mai activä. Clasic, eventual...? Apropo, pentru cä la Animatie e liniste, si n-a fost bannat niciodatä, l-as propune pe Neuptolem. Semioltene, dai un zaibär? |
Bai, ati rupt topicu' asta in 4! Noi moderatori.. Offtopic...Mov si Moved...ce fuck!??? :-S :|
|
Fac eu ordine, ai räbdare...
Topicul ästa nu mai are nevoie de prelungiri. O punem pe EgOisM la Clasic, pe tine nu te mai punem nicäieri cä n-ai vrut, mersi recunostintä - pa! Si nu mai avem nevoie de mesaje aiuristice aici, propunând moderatori tot felul de dude. Orice mesaj off-topic îl mut la locul lui - sau, dacä n-are nici un loc, la Offtopic Asylum. Gata. |
|
OK. Iti multumeste Dragomara pentru un mesaj de azi, apropo de moderatori, zice cä de data asta, chiar ai dat-o gata.
Gata. |
bai nu la Clasic, ce naiba ma Pitbul, te-ai tzacanit?
|
Nu prea conteaza unde o pune. Nu trebuie sa fie as in ceea ce priveste sectiunea, doar sa modereze cum trebuie... |
X(
|
Alex Leo Serban la clasic.
|
Originally Posted by Liviu-:
Alte obiectii, sau o investim? |
daca vrea ALS la clasic sunt pro. Egoism sa meaga la alta sectiune, mai potrivita cu spiritul ei, gen Videi, ANIMATIE ETC.
vA ROG FRUMOS! |
|
Nu va mai aprindeti asa,ca nu este sfarsitul lumii.
Este adevarat ca nu intru mai deloc la clasic(it's not really my passion),dar asta nu inseamna ca nu pot modera,in fine....bagati-ma la animatii(acolo intru mai mereu),unde vreti..nu vreau cearta!sO....Chill!!!! |
Nu se cearta nimeni.Eu te vreau oriunde,dar ar fi o miscare faina cu ALS la clasic.Se gandeste Pitbull unde sa te puna,mai sunt sectiuni...
|
Faceti ce vreti! |
nu ne certam, dar si tu cu gura ta ar trebui sa ceri sa fii pusa acolo unde iti place cel mai mult (la sectiune ma refer) pt ca numai asa te poti implica de placere.
ce rost are sa te fortzam sa vezi filme vechi? |
Originally Posted by EgOisM:
Acum: cine trece PE BUNE la Clasic (pe lângä StefanDo, care mai are un forum înteg de moderat, si A.L.S., care e pus doar la plesnealä, cä numai de moderat n-are timp)? (Dacä dä cineva vreun räspuns P.M.S.-delirant la întrebarea asta, închid topicul ACUM si-i las pe Stefan si Gloria sä stabileascä ei moderatorii; încep sä tânjesc dupä regimul de tristä amintire, dinainte de 2006, când nici vorbä de mascarade d-astea asa-zis "democratice": avea adminul încredere în cineva, îl punea moderator, si gata - oamenii discutau despre filme, nu-si bägau nasul în administratie!) Repet: Cine sä treacä moderator REAL, nu de ochii lumii, la CLASIC? |
redmen era bun da' văd că nu mai intră.
|
Da, Redmen ar fi excelent.
O fi omul plecat într-o minivacantä. Il asteptäm si-l întrebäm. |
All times are GMT +2. The time now is 13:21. |