Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Concursuri Cinemagia?? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95360)

cristinalex 18 Sep 2009 14:02

STEFANDO, mai, oameni buni aveti un site tare fain, informatiile sunt foarte bine organizate, concursurile sunt foarte tentante, dar sa fim seriosi NU SUNT PE BUNE! M-am abtinut ceva timp sa spun asa, dar o fac cu parere de rau si dezamagire! Nu faceti decat sa va inscrieti in trend ... ce mai este in Romania "PE BUNE" ?!? Intram cu placere pe site ul vostru si bineanteles ca participam de multe ori la concursurile voastre - carti, filme...foarte frumos! Dar mi s-a luat! Am avut surpriza placuta sa ma regasesc printre castigatori si-am urmat instructiunile propuse de voi, am trimis mailuri, am lasat date... NIMIC! Sunt mai mult de doua luni! Recomandarea ta StefanDo la colega Madalina Mircea... este inutila! Este urat, umilitor ... sa stam sa va tragem de mana ca noi suntem cei care va salutam in definitiv! ;)

StefanDo 18 Sep 2009 15:26

repet, uneori intarzierile mari nu depind de noi
spune-mi numele si premiul castigat, ma interesez

dany987 24 Sep 2009 21:26

sal

salut..am castigat si eu o carte akm 3 luni: Cartea Lampa cu căciulă de Florin Lăzărescu :D ...dar nu am primit niciun mail de confirmare. nici nu mia venit cartea ...sa fie oare o intarziere de luni de zile la tipii cu livrarea sau a fost la sto cu castigul :)) ???

Disciple 24 Sep 2009 21:28

Cand vor aparea castigatorii la concursul Inglorious Bastard?

StefanDo 25 Sep 2009 12:14

dany nu ştiu cât, inainte de a te intreba daca "e la sto castigul" mai bine citeste regulamentul. Castigatorul trebuie sa confirme ca s-a vazut pe lista. tu ai facut asta azi-noapte la ora 12, la 3 luni de la inchiderea concursului

cred ca o sa introducem un deadline pentru confirmari

@disciple

maine. anuntarea castigatorilor se face in ziua imediat urmatoare inchiderii concursului

dany987 25 Sep 2009 12:33

sal

deci e prea tarziu pt e-mailu de confirmare k mam vaz pe lista? ....asta e :P ...mai sunt cuncursuri pe site asa ca de data asta o sa fiu mai atent :D ....salutari;) si scz de mesajul anterior:)

cristinalex 29 Sep 2009 12:10

Originally Posted by StefanDo:

repet, uneori intarzierile mari nu depind de noi
spune-mi numele si premiul castigat, ma interesez

Am primit premiul, au ajuns cartile la mine! Multumesc.
Nu stiu daca se datoreaza asta faptului ca m-am exprimat aici, ca am eu asa un "spirit civic" mai pronuntat si sunt mai...protestatara, dar ( in sfarsit!) au ajuns cartile la mine!
STEFANDO, daca deranjeaza mesajul meu anterior si complica la imagine ai acordul meu sa-l stergi :) , dar ca sa nu fiu lipsita de consecventa si nici acuzata de subiectivism sunt chestiuni pe care le sustin in continuare...precum comunicarea pe mail, respectiv raspunsul la mailurile noastre, asigurarea ca aveti premiile propuse in joc si altfel nu ar mai dura atat... de aici vine si resepctul nostru si consecventa cu care va salutam poate in fiecare zi cu placere! Si stim ca pentru voi si asta conteza! ;)

StefanDo 30 Sep 2009 09:44

faptul ca ti-ai primit premiul nu are nicio legatura cu postul tau de pe forum ;) ma bucur ca s-a rezolvat

monici2008 01 Oct 2009 14:35

Cand vor aparea castigatorii la concursul Inglorious Bastard?:-?

monici2008 02 Oct 2009 14:03

am vazut azi castigatorii...din pacate nu ma aflu printre ei!!!!!!!!!!!!!!X( :))

StefanDo 02 Oct 2009 14:11

data viitoare ;)

monici2008 04 Oct 2009 15:52

stai ca mai am o intrebare referitoare la castigatori::D
cand vor aparea castigatorii la concursul G.I. Joe: Ascensiunea Cobrei???:P

StefanDo 04 Oct 2009 17:07

maine

TCriss 05 Oct 2009 15:29

Concurs

Buna ziua, am observat azi 05.10 (am fost plecata din tara 2 sapt) ca pe data de 20 sept am castigat un concurs, 5 carti de la editura RAO adica: Al zecelea dar; Căsătorie din dragoste; Tigrul alb; Fiica tăcerii; Anatomia minciunii
Nu m-a contactat nimeni nici pe mail sau pe telefon, si as vrea sa stiu cum intru in posesia premului castigat.

Astept un raspuns,
Va multumesc
TCriss

nu, functionarea concursurilor respecta urmatorul principiu, programat in sistem: extragerea se face la o zi dupa inchidere (nu ma intreba de ce, e decizia programatorilor).

iar in trei saptamani de activitate puteai participa de 21 de ori :)

pollet_a 14 Oct 2009 21:45

castigatori

Bun gasit
As dori sa stiu, nu am vazut pe site, cine a castigat obiecte promotionale la concursul "....Ascensiunea Cobrei".
Va multumesc
O seara buna
Paula

pollet_a 14 Oct 2009 21:58

Am uitat ceva: Cat timp raman afisati, pe site, castigatorii? Am vrut sa vad castigatorii, dar in pagina respectiva, apare regulamentul de concurs.

StefanDo 15 Oct 2009 12:47

castigatorii raman afisati aproximativ o luna de la extragerea concursului. daca in aceasta perioada nu intri pe site si nu trimiti mail de confirmare, pierzi premiul.

monici2008 15 Oct 2009 14:07

Originally Posted by pollet_a:

Bun gasit
As dori sa stiu, nu am vazut pe site, cine a castigat obiecte promotionale la concursul "....Ascensiunea Cobrei".
Va multumesc
O seara buna
Paula

Paula, nici nu au fost afisati castigatorii acestui concurs; chiar am mai pus eu aceasta intrebare pe 4 oct si, cu toate ca raspunsul a fost ca "maine", pot spune ca aceea zi de "maine" nu a mai venit.

StefanDo 15 Oct 2009 14:45

ok, se pare ca s-a produs o confuzie

castigatorii la G.I.J.O.E. au stat pe site intre 4 septembrie si 4 octombrie, iar acel "maine" a fost o greseala din partea mea

la marea majoritate a concursurilor cu invitatii si obiecte promotionale data extragerii este anuntata in regulament

monici2008 16 Oct 2009 21:29

StefanDo, imi permit sa te contrazic: nu au fost deloc afisati castigatorii la G.I.J.O.E. Stiu sigur ptr ca am tot verificat...

StefanDo 18 Oct 2009 08:41

contrazi-ma, dar eu am sa repet ce am scris mai sus. Castigatorii au confirmat deja, iar premiile au fost trimiste. Nu-mi explic de ce tu nu ai vazut lista castigatorilor.

mai mult, de luna trecuta castigatorii primesc mesaje de atentionare pe contul lor de pe cinemagia. Daca nu ai primit unul, inseamna ca nu te aflai printre castigatori.

monici2008 19 Oct 2009 09:56

StefanDo, nu ma asteptam sa ma numar printre castigatorii la acel concurs, doar ca mi se pare corect ca daca tot participam sa vedem si cine a castigat.

Eu am castigat la concursul :"Invingatorul este intotdeauna singur" plus 2 carti din Biblioteca Coelho si nu am primit niciun mesaj de atentionare:D , insa am trimis un mail la cinemagia.ro cu datele mele.

StefanDo 20 Oct 2009 18:23

"monici2008
a câştigat Învingătorul este întotdeauna singur plus 2 cărţi din Biblioteca Coelho
9 oct · Comentează"

e un citat de pe wall-ul tau
totodata, acest mesaj apare si pe wall-ul prietenilor tai

bubulinaa 23 Oct 2009 10:28

un singur premiu de persoana

Buna ziua,
eu nu ma indoiesc de corectitudinea extragerilor, altceva ma framanta... Nu inteleg de ce se acorda cinci carti sau dvd-uri la o singura persoana, cand ar putea fi mai multi castigatori, fiecare castigand o singura carte sau un singur dvd sau un singur obiect promotional. In felul acesta ar creste sansele de castig ale concurentilor... Banuiesc ca merita sa fie luata in considerare aceasta optiune.

StefanDo 23 Oct 2009 10:40

am renuntat la concursuri gen "un obiect per persoana" dintr-un motiv obiectiv: expedierea coletelor in tara costa prea mult

oanastefana 28 Oct 2009 09:44

Ce se intampla cu concursurile de pe Cinemagia? Ieri nu a fost afisat niciun castigator...nu se mai afiseaza zilnic?

StefanDo 29 Oct 2009 11:45

in acest moment extragerile zilnice sunt in regula

ad3lyna 24 Nov 2009 12:12

buna

Am intrat pe pagina mea si imi apare ca am castigat : Totul despre Schmidt; Forrest Gump; Poştaşul sună întotdeauna de 2 ori; Profeţiile omului-molie; Uriaşul Hulk > Nu am primit nici un mesaj pe mail in care sa mi se ceara sa confirm datele.Cand o sa-mi primesc premiul? Multumesc anticipat

StefanDo 24 Nov 2009 12:54

orice participant la concurs se presupune a fi citit regulamentul. Acesta precizeaza ca TU trebuie sa verifici lista castigatorilor si sa ne trimiti mailul de confirmare. Ideea e ca trebuie s-o faci pana dispare concursul de pe site, altfel pierzi premiul. In cazul tau, concursul a disparut, dar inca mai avem cartile de la Littera, prin urmare o sa facem o ultima exceptie ;)

trimite mailul de confirmare la adresa din regulament, o sa-ti raspunda colega mea madalina

cremaxx 24 Nov 2009 17:23

Am citit pe undeva pe acolo,la concurs, ca daca ne inscriem de mai multe ori la unul dintre concursuri vom fi descalificati din start.

Ei bine,intrebarea este: cum imi pot da seama(fara sa-mi notez undeva anume)daca am mai participat la un concurs anume sau nu?:-/

StefanDo 24 Nov 2009 17:41

esti descalificat daca te inscrii la acelasi concurs de doua ori in aceeasi zi.

Este chiar atat de greu sa tii minte (fara sa-ti faci carnetel special pentru asta) la ce concursuri te-ai inscris azi si sa lasi pe maine o alta inscriere? :D

Disciple 24 Nov 2009 17:52

Cand se vor anunta castigatorii concursurilor "The Orphan" si "The Road"?
Ca stau demult in asteptare...

cremaxx 24 Nov 2009 17:54

esti descalificat daca te inscrii la acelasi concurs de doua ori in aceeasi zi.

Este chiar atat de greu sa tii minte (fara sa-ti faci carnetel special pentru asta) la ce concursuri te-ai inscris azi si sa lasi pe maine o alta inscriere? :D

M-am speriat atat de rau, ca o sa fiu descalificat, incat m-am gandit doar ca o sa fiu direct descalificat daca mai particip inca o data ....:D

StefanDo 24 Nov 2009 18:00

pai o sa fii descalificat, da

@disciple
ziua extragerii este precizata in regulamentul concursului

cremaxx 24 Nov 2009 18:04

Pot sa imi fac mai multe conturi folosind alte adrese de e-mail si mai apoi sa particip cu fiecare cont la concurs?:)

StefanDo 24 Nov 2009 18:07

doar daca ai mai multe buletine ;)

bineinteles, poti sa-i inscrii pe tata, mama si tot restul familiei

Alexa_Gray 18 Dec 2009 07:26

Buna ziua,
Am castigat obiecte promotionale de la filmul New Moon si am trimis mail de confirmare chiar in prima zi cand s-au afisat castigatorii. Au trecut deja 2 saptamani si nu am primit nici un telefon, nici un mail nimic. Din ce am citit aici pe forum poate sa treaca mai mult de 1 luna, ok, intrebarea mea este, banuind ca cineva ma va contacta prin telefon, trebuie sa ma duc sa ridic premiul de undeva sau va veni acasa prin curier? mentionez ca sunt din Bucuresti.
Va multumesc

StefanDo 18 Dec 2009 08:13

vei primi un mail in pre-ziua expedierii

ralucutza1307 23 Dec 2009 09:05

Buna. In primul rand multumeeeesc pentru premiu. In 17.12.2009, am castigat o invitatie la Hollywood Multiplex. In al doilea rand vreau sa va intreb cand poate fi folosita invitatia? Doar saptamana aceasta (21-24 dec)? Sau pot sa folosesc invitatia si sapt viitoare?
Multumesc

StefanDo 23 Dec 2009 11:01

dupa cum spune regulamentul (pe care se presupune ca l-ai citit):

Art. 2. Premiul constă într-o invitaţie de 2 locuri la Cinema Hollywood Multiplex Bucuresti Mall. Această invitaţie este valabilă în zilele de luni până joi din săptămâna următoare afişării câştigătorului. Invitaţia se va ridica de la cinematograf pe baza unui act de identitate.

deci mai poti merge azi si maine

annemary_taca 23 Dec 2009 13:30

Vreau sa va spun ca, concursurile de la Cinemagia nu sunt "pe bune".
A castigat sotul o invitatie la Cinema Pro si am ales sa mergem la Avatar - pt ca nu mai era Avanpremiera, si cand am ajuns la casa de bilete sa ne ridicam invitatia ......surpriza......ne-a zis ca invitatiile nu sunt valabile la acest film. Sa ne alegem alt film nu aveam cum pt ca toata saptamana ruleaza Avatar, iar invitatia e valabila doar aceasta saptamana.
Deci.......care este concluzia??????!!!!!!!!! Invitatiile raman si le folosesc cei de la Cinemagia, pt ca noi ne luam bilete pe bani, chiar dc am castigat invitatii!!!!!!!!!!!!!!!!!

StefanDo 23 Dec 2009 14:16

spune-i sotului sa-si verifice mesajele primite pe Cinemagia, vinerea trecuta a primit un mesaj in care il anuntam ca am fost atentionati in ultimul moment (adica exact vineri) de CinemaPro ca nu se permite accesul pe baza de invitatie la Avatar.

invitatia respectiva se muta la Multiplex, unde puteti vedea orice film, doar sa nu fie Avatar, sa nu fie 3D si sa nu fie in regim de avanpremiera.

grabiti-va, invitatia mai e valabila azi si maine ;)

annemary_taca 23 Dec 2009 15:45

o sa il rog sa verifice daca a primit un astfel de mesaj. Multumesc pentru raspuns

ralucutza1307 24 Dec 2009 12:00

Si de ce nu se poate merge si la Avatar sau 3D cu acea invitatie?:(( X(

StefanDo 24 Dec 2009 12:08

avatar are interdictie de la distribuitorul international
interdictia la 3D vine de la cinematografe, din cauza pretului mai mare, probabil

thir13en 07 Jan 2010 15:22

Salut. Am si eu o intrebare ce tine de concursurile cinemagia. Nu imi este clar un lucru. Spune in regulament ca nu ai voie sa participi decat o singura data pe zi. Este vorba doar despre un concurs sau despre toate? Adica, sa ma fac mai clar.. Daca particip la toate concursurile cinemagia disponibile, sunt descalificat sau trebuie sa particip doar la unul singur pe zi ??

Multumesc anticipat , Cinemagia !!

StefanDo 08 Jan 2010 07:52

poti participa la TOATE concursurile, dar doar o data pe zi

Chambord 08 Jan 2010 12:51

Mai organizati anul asta concursul de predictii pt Oscar pe forum ?
Eventual si unul pt Globurile de aur ? Please ? :D

StefanDo 08 Jan 2010 15:43

globuri sigur nu, oscaruri nu ne-am hotarat inca ;)

Chambord 08 Jan 2010 16:01

Hai ma fratzilor maaaaaaaaa :(

All times are GMT +2. The time now is 16:57.