Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Probleme ale forumului nou (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95210)

corinka 26 Mar 2009 21:57

Uma din "Pulp Fiction" e cea veche. Acum vreau alta. Si nu poci nicicum! :mad:

corinka 26 Mar 2009 22:00

Am reusti sa o schimb in profil. A trebuit sa o sterg intai pe cea veche, nu se inlocuia automat. Dar in dreptul mesajelor apare tot vechea imagine.

redmen 26 Mar 2009 22:00

Bine atunci.Trebuia sa zic ca e The Bride din Kill Bill ca sa iti dai seama ca s`a schimbat poza.

corinka 26 Mar 2009 22:02

Interesant... eu vad tot vechea poza!

Pitbull 27 Mar 2009 12:49

Nu se pot folosi douä märimi de font nestandard, succesive:
http://www.cinemagia.ro/forum/showth...29#post1443729

StefanDo 27 Mar 2009 13:39

mafalda, daniel se ocupa in aceasta perioada de problemele forumului nou si parcurge frecvent acest subiect. fii sigura ca a vazut acest bug cu mailul (pe care tu l-ai anuntat de trei ori pana acum), dar din lipsa de timp raspunde numai cand o problema se rezolva :)

poti sa-ti vezi foarte usor mesajele sus, in dreapta, intr-un box aflat chiar sub link-ul de FORUM de pe bara subpaginilor cinemagia.

halebardul 27 Mar 2009 21:56

Io-mi bag picioarele, fac greva:
pana nu se rezolva chestia cu semnalizarea nu mai intru sa scriu.
m-am saturat sa intru de zece ori pe aceeasi categorie ca sa vad ca de fapt sunt tot mesajele alea citite.
Nu o sa stau acum sa retin nume si ore la care s-au postat, ca sa stiu ca-s alea vechi.

Suspect de bizar 27 Mar 2009 22:26

Îi vreo problemă cu opţiunea „Wiki”?Că am modificat ceva la nişte filme şi cineaşti de ceva zile si încă n-au apărut,deşi înainte cam a doua zi erau modificate.

redmen 27 Mar 2009 22:26

Eu citesc mesajul ... apoi dau click pe New Posts ... si imi apare mesaj citit.Asa faci si tu ?

halebardul 28 Mar 2009 20:57

Originally Posted by redmen:

Eu citesc mesajul ... apoi dau click pe New Posts ... si imi apare mesaj citit.Asa faci si tu ?

nu, si banuiesc ca nu-s obligat sa fac asa ca sa se marcheze citirea.
si nu despre mesaje necitite/citite era vorba, astea functioneaza, ziceam de categorii:
de exemplu, "cinematografia romaneasca". Intri, citesti tot ce-i acolo, raspunzi etc. Dupa aia clickezi 'cinemagia forum' ca sa vezi toate categoriile. Ei, si atunci vezi ca la "cinematografia romaneasca" e semnal de mesaje necitite. Aha, deci intre timp a intrat careva si a bagat un raspuns. Intri si vezi ca toate mesajele sunt citite. Iesi, vezi iar ca iti semnalizeaza 'mesaje necitite'. Intri, toate sunt citite, inclusiv al tau. Daniil Harms si Catch 22 la un loc!
Doar daca retii ora si userul cu ultimul post te prinzi ca e acelasi mesaj citit si nu mai intri.
Mai dă-o-n xxx de treabă!

LE am mai verificat odata: daca citesti tot de pe o categorie, cand iesi tot zice ca sunt posturi necitite. Daca mai intri inca odata in sfarsit se de-bifeaza.
Hit Parade!

redmen 28 Mar 2009 23:37

Asta e un test ... o incercare pusa la cale de echipa Cinemagia.Vor sa vada cine rezista pana la sfarsit ... si cine nu.Se ofera si premii cica :)

Pauline Kael 29 Mar 2009 11:20

Asta e un test ... o incercare pusa la cale de echipa Cinemagia.Vor sa vada cine rezista pana la sfarsit ... si cine nu.Se ofera si premii cica :)

Bati campii.
:-P :p

miercuri 30 Mar 2009 02:14

Sunt singura care a remarcat ca searchul nu afiseaza decat reztulate post-reactualizarii forumului? Ah da, si emoticonii de ce nu prea merg?

daniel 30 Mar 2009 12:11

Originally Posted by miercuri:

Sunt singura care a remarcat ca searchul nu afiseaza decat reztulate post-reactualizarii forumului?

Mda, si problema asta scapase ochiului vigilent al adminului. Am corectat.
Mersi pt. feedback.

Chambord 30 Mar 2009 13:43

sunt in continuare probleme la upload.
unele poze apar doar cu jumatatea superioara.

miercuri 30 Mar 2009 17:48

Originally Posted by daniel:

Mda, si problema asta scapase ochiului vigilent al adminului. Am corectat.
Mersi pt. feedback.

Cu placere, ma bucur ca s-a rezolvat!

halebardul 30 Mar 2009 18:53

chiar nu se poate sa se pastreze lantul de citate intr-un mesaj? macar doua nivele, sa poti cita pe cineva care citeaza pe altcineva.
am vazut ca la mp-uri functioneaza nelimitat. Deci nu e problema tehnica.

daniel 31 Mar 2009 00:18

Quote:

Originally Posted by halebardul:

chiar nu se poate sa se pastreze lantul de citate intr-un mesaj? macar doua nivele, sa poti cita pe cineva care citeaza pe altcineva.
am vazut ca la mp-uri functioneaza nelimitat. Deci nu e problema tehnica.

Rezolvat.

halebardul 31 Mar 2009 14:57

Mersi, e mai bine asa.

treaba cu semnalizarile nu s-a reparat, doar daca folosesti New Posts.

acum, asta nu e reclamatie, e sugestie si intrebare nevinovata: daca tot suntem forum de film, n-ar fi mai frumos sa putem baga si noi screenuri unde sa poti vedea filmuletele (de pe youtube sau aiurea) direct pe forum, cu "embed"
ca exemplu
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/BszhK8yOa5E&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/BszhK8yOa5E&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
asta sa apara aici ca fereastra unde poti vedea filmul respectiv (cum au mai toate blogurile anonime din lume) ?
sa nu fie si la noi povestea cu "cizmarul fara pingele"...

Pitbull 31 Mar 2009 19:48

S-a mai vorbit aici de problema semnalizärii topicurilor/sectiunilor cu mesaje noi. Nu mai stiu cât de exact i s-au identificat parametrii, dar pentru cä oricum nu s-a rezolvat, precizez ce-am constatat:
Dupä ce ai intrat în ultimul topic cu mesaje noi dintr-o sectiune, trebuie sä iesi "pas cu pas" (deci, trecând din nou si prin pagina listei de topicuri), altfel sectiunea rämâne semnalizatä ca având mesaje noi.

StefanDo 01 Apr 2009 12:58

e foarte posibil ca problema semnalizarii sa se fi rezolvat. Incercati si voi :)

Pitbull 01 Apr 2009 15:19

Da, asa se pare.

redmen 01 Apr 2009 23:43

De obicei cand citeai un mesaj si dadeai click pe New Posts apareau si mesajele citite si cele necitite.Acuma cand citesc un mesaj si dau New Posts nu mai apar alea citite deloc.Nu stiu daca mai deranjeaza pe cineva,dar in mod normal ar trebui sa apara si alea care tocmai le`ai citit (asta pana cand dai sign out).Asa stiu ca e pe toate forumurile.

halebardul 05 Apr 2009 22:38

sa o mai stresez putin pe pauline, sa mai bage cateva eeew-uri:
as vrea sa stiu dupa ce criteriu functioneaza semnalizarea la New Posts si Today Posts.
Si de ce? Pt ca daca ma iau dupa ele, am cateva topicuri in care ar trebui sa intru sa vad ce s-a mai scris.
Daca insa intru in fiecare categorie si caut ce s-a mai scris nou, constat ca multe lucruri au fost spuse pe acolo, si habar n-aveam. Nu mi le-a semnalizat.
Credeam ca semnalizarea asta functioneaza dupa regula: au aparut cutare posturi pe care tu, halebardul, inca nu le-ai citit inca. Dar nu e asa.
Deci intreb: dupa ce criteriu functioneaza de fapt?

Judex 05 Apr 2009 23:32

Hale, in mod normal New Posts sunt alea noi de la ultimul refresh executat, ultima logare sau ultima navigare prin alte locuri (in cadrul forumului, evident). Today posts ar trebui sa fie o lista cu toate postarile din ziua respectiva. Nu bag mana-n foc, n-am mai moderat/administrat de mult un message board, fie el vBulletin ori Invision Power Board.

PT moderatori/admini: niste zambareti noi si mai multi ceva se poateeeee? :D
http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=205158
http://emoticons4u.com/
http://www.big-boards.com/smileys.php

halebardul 05 Apr 2009 23:42

m-as bucura sa fie asa, dar nu e.
acum chiar stau si citesc postari aparute ieri sau chiar azi, care nu apar in New Posts sau Today Posts. Daca sunt mai vechi de o zi, pauza, s-au dus de suflet.
Incearca si tu si vei vedea.
Ia forumul de la inceput si intra in fiecare categorie, in caz ca te intereseaza postari mai vechi de o zi.
Asa cum e functioneaza bine ca si chat, nu ca forum.

corinka 05 Apr 2009 23:51

Uneori, din greseala, in loc sa dau clic pe new posts, dau pe mark forums read si se duc toate! :mad: Ma mai scot cu back. :-?

Judex 06 Apr 2009 00:31

Cori, nu cred ca te scoti cu back.
Hale, asa e, uneori apar niste inadvertente.

Ce sa va zic, va trebui sa va obisnuiti cu tipul asta de forum. In fond este cel mai utilizat, pretutindeni. De cele mai multe ori, cand apar astfel de schimbari, mai ales dupa perioade indelungate de functionare a unui anumit model, utilizatorii sunt obligati sa bajbaie. Din experienta personala, va spun ca nu dureaza mult, va veti obisnui si cu layoutul si cu diversele functii.
Altfel, nu prea inteleg de ce ar fi mai mult chat decat forum si, chiar si asa, de ce ar fi un lucru rau. Desi nu intram prea des sa citesc ce se petrece pe cinemagia forum in varianta veche, pot sa spun ca ala mi se parea mai meschin, mai inghesuit, plus neinspirat si obositor vizual.
Una peste alta, eu zic ca o sa va obisnuiti incet-incet.

Si una personala: Stefan, Daniel, please don't forget about my merger. :D

corinka 06 Apr 2009 00:43

Ma scot daca nu dau clic pe mark forums read din prima. Daca apuc sa vad ultimele postari macar odata ma descurc cu back.

Judex 06 Apr 2009 00:54

Aha. Tot e bine. Ce ma nedumireste pe mine e cum de dai din greseala click tocmai pe alea!!! Eu de multe ori vreau sa dau si uit sau trec neatent cu mausu peste ele ca-n faza cu unde-mi sunt ochelarii si ei sunt pe nas. :D

corinka 11 Apr 2009 00:42

poll

Cum facem un sondaj?
Desi selectez optiunea si nr. de raspunsuri, nu le pot si formula.
Cum ar trebui sa procedez?

corinka 11 Apr 2009 00:59

Gata, s-a rezolvat.

halebardul 11 Apr 2009 12:00

iar o sa zica cineva eeeewwwwww dar eu tot ridic problema:

care-i faza cu smilies-urile din dreapta cand editezi? de ce n-apar deloc sau nu apar asa cum sunt aratate, pe galben?
:mad: :p :o :confused: ;) :) :D :( :rolleyes: :cool: :eek: :w00t: :oops: :???: :-) :(( :-? :razz: :grin: :x :hmm: 8) ;-) :huh: :? :smile: :-P :sick: :lol: :love: :???: :sad:
(oricum, smilies list e varza, se repeta multe dar au cod diferit, ia bagati un ochi pe-acolo... )
cele de jos cum pot fi postate in mesaj?
de ex sau sau pe care le-am pus aici cu [img.] [/img.]

ce nemaipomenita harababura!

L.E.
ca vad ca n-am nici un raspuns, continui:
si treaba cu logarea cand vrei sa raspunzi si inca nu te-ai logat: nu merge, s-a mai tot spus de zdemii ori aici. Merge doar logarea aia principala. Mai aude cineva suspinele noastre?
Sau am fost lasati de izdeliste?

redmen 12 Apr 2009 17:01

Imi explica si mie careva cum sta acuma treaba cu pool`urile ? Ca nu reusesc deloc sa imi dau seama.Multumesc.

L.E. "Felicitari!
Ai fost inscrisa la concurs.
Mult noroc in continuare."

Ma bucur sa vad ca am fost INSCRISA intr`unul dintre concursurile Cinemagia :)

halebardul 13 Apr 2009 09:18

Smecheria asta cu New Posts sau Today's Posts are si avantaje, dar si dezavantaje. Parerea mea e sa nu o folositi in mod exclusiv. Vor supravietui doar topicurile in care se mai scrie cate ceva si raman in urma cele la care merita sa scrieti dar ati uitat/amanat. Browsarea clasica e mai indicata.

Si as vrea raspuns la intrebarile puse cu doua posturi mai sus, daca se poate.
Mersi.

Pitbull 13 Apr 2009 14:37

Emoticonurile tot nu merg:
http://www.cinemagia.ro/forum/showth...60#post1446260
Ia rezolvati. Miersî.

corinka 13 Apr 2009 14:48

Ma bucur sa vad ca am fost INSCRISA intr`unul dintre concursurile Cinemagia :)

Pai daca iti pui la avatar poze cu Piaf ce mai vrei?

halebardul 14 Apr 2009 14:34

Is there anybody out there?
http://www.youtube.com/watch?v=aHN6AViJAvI

... care sa mai citeasca si ce-i pe-aici?

StefanDo 14 Apr 2009 14:44

i-am dat linkul lui daniel ieri de dimineata, daca n-a raspuns pana acum inseamna ca n-a avut timp sa rezolve problemele

halebardul 14 Apr 2009 15:13

care link?
linkul catre topicul asta?
Ii trebuie link?
nu face verificari de rutina aici, din cand in cand?
deci chiar suntem parasiti...

Suspect de bizar 15 Apr 2009 17:15

De acord cu halebardul,faza cu emoticoanele devine enervantă.

Liviu- 15 Apr 2009 20:01

Ma indoiesc ca e o problema a noului format, dar incerc aici.

Cand intru pe site cu mozilla imi apare "Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.". In urma cu vreo cateva ore nu avea nici o problema. Vazand ca firefox nu mai merge am incercat cu opera. Intru, ma loghez, nici o problema. Incerc sa intru peste aprox. jumatate de ora si... eroare. Acum am intrat de pe IE, dar probabil nu o sa mearga prea mult. Idei? :D

PS: Subscriu la problema cu emoticoanele.

LE: Nu mai merge nici IE. Nu stiu cum, dar am reusit sa ma loghez. Cand incerc sa accesez pagina principala a site-ului sau sa ma loghez/inregistrez imi arata acea eroare. In schimb merge daca intru direct pe forum, fara sa ma loghez.

Pitbull 16 Apr 2009 00:31

Am pätit la fel.
Mi-am sters cookies-urile si a revenit la normal.
(Crease un cookie aiuristic; nici sä moderez nu mi puteam, îmi încurca diverse comenzi.)

Liviu- 16 Apr 2009 00:37

Merge. Mersi :D

Pauline Kael 16 Apr 2009 00:43

Minunaaaaat.S-a trezit Pidbiul din somn! De ce nu merg emoticoanele,de n u ne logam cand vrem sa scriem o postare direct,de ce nu scriem vertical,de ce esti rautacios? Ha?

Suspect de bizar 16 Apr 2009 01:43

Originally Posted by Pauline Kael:

Minunaaaaat.S-a trezit Pidbiul din somn! De ce nu merg emoticoanele,de n u ne logam cand vrem sa scriem o postare direct,de ce nu scriem vertical,de ce esti rautacios? Ha?

Ptbull,te rog frumos,cum să fie fata asta temperamentală?

Pitbull 16 Apr 2009 02:12

Nu e, nu e.

Nu e.

redmen 16 Apr 2009 02:15

Totusi vreau sa stiu si eu cum sta treaba cu pulurile ca nu stiu cum sa creez.S`a modificat dupa Marea Schimbare si nu mai stiu cum sa fac.

halebardul 16 Apr 2009 09:46

noul format permite mai putine posturi pe pagina, inainte intrau mai multe si capata mai multa coerenta o discutie. Acum una-doua schimbi pagina.
e vreun motiv tehnic pt care s-a hotarat asta sau e vorba de castigarea unui click in plus? (unul aici, unul acolo, se aduna :) )

StefanDo 16 Apr 2009 10:12

redmen, cand dai new thread, ai mai jos o rubrica de Additional Options, unde trebuie sa bifezi Post new poll (si sa modifici, daca e nevoie, numarul de variante ale poll-ului - maxim 10). Dupa ce dai Post, o sa poti completa intrebarea, ca si cele x variante, dupa care salvezi din nou :)

All times are GMT +2. The time now is 02:51.