Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Aici puteti intreba orice va trazneste(nu despre film) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94958)

norww3 30 Mar 2009 11:19

Originally Posted by Pauline Kael:

Ce ati mancat azi?(ador ciupercile).

Kiar ca ai zis CIUPE , io am bagat niste cartofi la cuptor cu niste ciupe asa ... la misto cum ar zice garcea ... pe linga ei cu usturoi ... mori mancand ;) ... Azi e last day de conced ... so vreau sa trag pisoiu de codita ca lumea :D
Ne'a batut Serbia ... mdah ... nimic nou ... tot aia sintem ... welcome in Ro ... sau huooooo ... Nu da cu pietre in geam ... :cool:

corinka 30 Mar 2009 12:59

Ce ati mancat azi?(ador ciupercile).

Salata de vinete cu rosii.

Chambord 30 Mar 2009 13:35

inca putin fetelor, mai sunt 3 saptamani :)

Pauline Kael 30 Mar 2009 17:32

Originally Posted by Chambord:

inca putin fetelor, mai sunt 3 saptamani :)

...:o trei saptamani pana cand? :eek:

corinka 30 Mar 2009 20:51

Pana cand e gata postul.

Pauline Kael 04 Apr 2009 11:53

Si cat mai e pana la Paste?Tineti post?
Sa tin si eu...?:shock:
Sunt o pacatoasa.

norww3 04 Apr 2009 11:57

Sunt o pacatoasa.

Si ei si ei si ei ... si eu :p

Pauline Kael 04 Apr 2009 12:19

Nici n-ai raspuns ,nici n-ai intrebat.
Tu de ce bantui numai pe topicul asta? ...n-ai mai vazut si tu un film?

Dinamo_1948 04 Apr 2009 16:19

cine descarca flme de la axxo????

norww3 04 Apr 2009 18:38

Originally Posted by Dinamo_1948:

cine descarca flme de la axxo????

Yo mai descarc de la axxo , da nu am gasit pina acu de alea codate / parolate ... poate aste voiai sa intrebi ...

norww3 04 Apr 2009 18:40

Nici n-ai raspuns ,nici n-ai intrebat.
Tu de ce bantui numai pe topicul asta? ...n-ai mai vazut si tu un film?

Ba da mai vad si filme da' asta e topicu' al mai activ ... pina acu' ... Anu' asta ...

corinka 04 Apr 2009 22:58

Mai sunt doua saptamani pana la Pastele ortodoxe. Incerc sa tin postul, sa nu mananc carne si lactate pot, dar postul nu e numai de mancare, iar eu mai clevetesc uneori si acest obicei nu prea e de post.

Tine, daca vrei si poti!

Sunt o pacatoasa.

Toti suntem.

Pauline Kael 05 Apr 2009 09:45

Da,mersi,Cori ,sper sa-l pot tine,mi-ar face mare placere ,dar poate stii,mancarea de post(numai si numai de post) e f scumpa.
Gata de maine tin si eu doua saptamani,sa ma mai limpezesc.
Gatiti? Ce gatiti de post?Ce fel de fasole,pilaf cu ciuperci,masline cu ce...?

norww3 05 Apr 2009 09:49

Da,mersi,Cori ,sper sa-l pot tine,mi-ar face mare placere ,dar poate stii,mancarea de post(numai si numai de post) e f scumpa.

O skimbam pe CARTE DE BUCATE ? aaa ? acu descarc Gran Torino ... sint tare curios tre' sa merite ;-)

Pauline Kael 05 Apr 2009 09:54

Cred ca stii sa gatesti,ca barbatii cica sunt talentati...Ce iti place tie sa papi de post?
N-am vazut Gran Torino(e al lui Clint,parca) dar ai vazut porcaria de Irreversible?

norww3 05 Apr 2009 10:01

Cred ca stii sa gatesti,ca barbatii cica sunt talentati...Ce iti place tie sa papi de post?
N-am vazut Gran Torino(e al lui Clint,parca) dar ai vazut porcaria de Irreversible?

Pateu pt moment da' nu tin post ... mai pap din cind in cind cva de post da nu tin

Irreversible nu am vazut ... acu ma kinui sa gasescc subt la Terminator cronicile lu' Sarah Connor ep 21 ...
Cu gatitu' ? Yo ? Nu pream am timp ... mai mult mananc :D

Judex 05 Apr 2009 10:12

Chiar, n-a facut nimeni inca un topic de gastronomie? Ma rog, poate e prea pretentios "gastronomie". Unul de haleala.

norww3 05 Apr 2009 10:14

Originally Posted by Judex:

Chiar, n-a facut nimeni inca un topic de gastronomie? Ma rog, poate e prea pretentios "gastronomie". Unul de haleala.

Pentru moment este CINEMAGIA ... dar pe viitor poate o dam si in CINEHALEALA ... pam pam

Pauline Kael 05 Apr 2009 10:19

Asa si...ce va place sa mancati?

Judex 05 Apr 2009 10:20

Originally Posted by norww3:

Pentru moment este CINEMAGIA ... dar pe viitor poate o dam si in CINEHALEALA ... pam pam

Ho, intreb si io, nu dau cu parul. Parca era vorba ca topicul asta n-are treaba cu filmul.

norww3 05 Apr 2009 10:23

Originally Posted by norww3:

Ho, intreb si io, nu dau cu parul. Parca era vorba ca topicul asta n-are treaba cu filmul.

Pai omule ... nu te uiti la film si bagi sub nas haleala , aaaa ? Orice popcorn , friptura , 10 beri ... aaaa ?

Judex 05 Apr 2009 10:27

Asa si...ce va place sa mancati?

Pai azi-noapte cand ma razbit foamea mi-am facut repede-repede niste muschiuleti de vita, stropiti cu unt, am alaturat un sfert de cartof copt in coaja si-o ciuperca fripta si m-am bagat la Cocoon.
Iete, c-am raspuns si pt dincolo. :D

Pauline Kael 05 Apr 2009 10:34

Muchiuleti de vita...stropiti cu unt...la cuptor,presupun... :huh: 8)
Dar de post ce mancati? intrebai eu a saptea oara.
Judex semeni cu baiatul ala din avatarul tau?:p

Judex 05 Apr 2009 10:39

Muchiuleti de vita...stropiti cu unt...la cuptor,presupun... :huh: 8)
Dar de post ce mancati? intrebai eu a saptea oara.
Judex semeni cu baiatul ala din avatarul tau?:p

Io nu mananc de post, ca nu tin post.
Da, semanam intrucatva. Dar cum nu tin post, mai pune cateva kile. Plus ca ala-i mai tanar ca mine cu vreo 5 ani parca si nu gafaie juma de ora dupa ce urca 2 etaje. :D

Pitbull 05 Apr 2009 10:42

Cartofi präjiti, cu "carne" sau "cârnati" sau "cernvursti" vegetali; sau salatä de cartofi; sau iahnie de cartofi ori de fasole; sau salatä de fasole.
Pâine cu margarinä, cu zacuscä, cu paté vegetal, cu "parizer" sau "salam" vegetal si mustar.
De regulä, mä scot mult mai ieftin ca-n restul anului (nu cä asta ar conta).

Intrebare:
Pauline, cum de la voi mâncarea de post e f. scumpä?

Pauline Kael 05 Apr 2009 10:42

:lol:
Ursuletule!
Acum puneti si voi o intrebare.Cu ce sunteti imbracati acum? Eu cu un maiou alb si niste pantaloni scurti negri.Si papuci.:p sper ca n-am zis ceva aiurea.

Pitbull 05 Apr 2009 10:45

Vulpito!
Tricou gri si slip Adidas, ambele primite cadou de la varä-mea din Geneva.
Pantofi de pânzä negri, vechi, scâlciati, în loc de papuci.

La voi a venit vara?

Judex 05 Apr 2009 10:48

:lol:
Ursuletule!
Acum puneti si voi o intrebare.Cu ce sunteti imbracati acum? Eu cu un maiou alb si niste pantaloni scurti negri.Si papuci.:p sper ca n-am zis ceva aiurea.

Nu-s chiar asa ursulet. Uite, Stevie e mai mic cu 3 ani jumate, mai inalt cu 3cm si mai slab cu 10kg. Numai ca ala-si petrece jde ore pe zi alergand, iar eu stand in fata computerului - unde, apropo, sunt imbracat intr-un tricou alb si pantaloni scurti galbeni. :D

Pauline Kael 05 Apr 2009 11:06

Da,la noi e f cald.:rolleyes:
Am zis"Ursuletule!" cu tandrete:mad: :p
Pitbull ,n-ai si pantalones?:oops:

Judex 05 Apr 2009 11:12

Dar nici n-am luat-o ca pe un afront, Pauline. ;)
Ba chiar cred ca n-ai fi departe daca stau sa iau in calcul burtica de bere. :D

Pauline Kael 05 Apr 2009 11:51

Cine a fost Nicolaus Copernicus?

Judex 05 Apr 2009 11:53

Este inca. Un liceu. :D

Pauline Kael 05 Apr 2009 11:55

Si liceul ala de ce se cheama asa?De unde vine numele?
Cum se pronunta si ce inseamna " Rzeczpospolita"?(ca sa nu mai facem off topic la Irreversible):p

Judex 05 Apr 2009 11:58

Astronom, draga. Ala cu teoria heliocentrica.
"Jeciposhpolita" se pronunta. :D

Pauline Kael 05 Apr 2009 12:00

Ti s-a schimbat si numele si avatarul.
???:eek:

Judex 05 Apr 2009 12:06

Pai chiar am o problema. De schimbat s-a schimbat, dar eu tot de pe asta pot scrie.

Pauline Kael 05 Apr 2009 12:07

Poate ai fost hipnotizat cum ar zice Suspect de Bizar.

Judex 05 Apr 2009 12:09

Nu, eu am cerut modificarea. Dar cu noul user nu pot intra.

hellsteed 05 Apr 2009 14:08

Cum uiti o femeie ?

Pauline Kael 05 Apr 2009 14:25

Iesi repede cu alta in oras.Sau cu altele.Te distrezi cat mai mult,si ai grija sa afle asta.
Si uannaitstendingurile sunt o solutie,dar numai o buca' de vreme ca intervine monotoiala.

Judex 05 Apr 2009 14:27

N-o uiti.

hellsteed 05 Apr 2009 14:31

hai sa zicem ca pe asta am auzit-o cu petrecutu timpului cu altele. Vreau sa vad ceva revolutionar . Ca un ceai de plante facut express pt o boala si letal in rest.

Pauline Kael 05 Apr 2009 14:32

...daca a gresit ea(vaca) si chiar vrei s-o uiti,cui pe cui se scoate.
...daca vrei sa te impaci si ai gresit tu,atunci fii sincer cu ea,ca-n filme...o sa va simtiti amandoi mai bine.Adica sincer ...c-o iubesti,dar nu-i spune ceva...ireversibil.
Etc.

Pauline Kael 05 Apr 2009 14:35

Originally Posted by hellsteed:

hai sa zicem ca pe asta am auzit-o cu petrecutu timpului cu altele. Vreau sa vad ceva revolutionar . Ca un ceai de plante facut express pt o boala si letal in rest.

Sexul cu una de care te indragostesti iar,din nou si mai ales...
Voi nu intelegeti ceva,baieti,fetelor le place amestecul de barbat macho,sigur pe el,cu haz, amestec cu tip din ala rar in tara noastra: f f f pasional si extravertit.
Te duci in parc,la film,pe strada si flirtezi.Ai grija ,alege una cu preocupari ca ale tale.La librarie,na.Sa fie sexy.Esti scenarist ,ce dr...naibii.Te uiti ce carte ia,si indraznesti sa zici ceva...

Judex 05 Apr 2009 14:37

Iete... Io mi-s cam introvertit asa... :o

Pauline Kael 05 Apr 2009 14:41

Iete... Io mi-s cam introvertit asa... :o

dar ai simtul umorului:D

Judex 05 Apr 2009 14:44

Pai voila:
macho - pt mine asta egal cocalar
sigur pe el - asa par, am avut si-o controversa cu vesnica nichitus pe tema asta
cu haz - eee, uneori :D
amestec cu tip din ala rar in tara noastra: f f f pasional si extravertit - prima absolut!!!, a doua hm... cand am multe beri la bord am convingerea ca stiu sa cant :cool:

Pauline Kael 05 Apr 2009 14:49

Bine macho ca Zorro ,nah.Sa stie si omu' sa schimbe un bec ,acolo.
Pasional nu inseamna s-o mozolesti sa moara de plictiseala,inseamna sa observi detalii,sa o pupi pe nas,sau numai pe un locsor al tau,sa-i cumperi un flecustet care-i place,o carte misto,sa-i faci o surpriza...
Extravertit la mine inseamna sa stii sa asculti,sa stii sa vorbesti,si sa stii sa nu condamni prea mult si sa-ti asumi responsabilitati,greseli...Sa vb despre orice ,fara teama ca esti ridicol,cate-n luna si-n stele.
Dar toti aveti calitati.Noi suntem chioare.:p

hellsteed 05 Apr 2009 14:49

mda.. deja lasam sa ne zboare creerii...

cum uiti o femeie ?

par example : " te scalzi in cel mai rece lac " - (din ceva serial gen Hercule pe care il vazusem cand eram mic si am retinut replica)

Pauline Kael 05 Apr 2009 14:51

Racesti si e pacat,mai ales acum,ca vine vara.

All times are GMT +2. The time now is 22:18.