![]() |
Originally Posted by Pauline Kael:
Kiar ca ai zis CIUPE , io am bagat niste cartofi la cuptor cu niste ciupe asa ... la misto cum ar zice garcea ... pe linga ei cu usturoi ... mori mancand ;) ... Azi e last day de conced ... so vreau sa trag pisoiu de codita ca lumea :D Ne'a batut Serbia ... mdah ... nimic nou ... tot aia sintem ... welcome in Ro ... sau huooooo ... Nu da cu pietre in geam ... :cool: |
Salata de vinete cu rosii. |
inca putin fetelor, mai sunt 3 saptamani :)
|
Originally Posted by Chambord:
|
Pana cand e gata postul.
|
Si cat mai e pana la Paste?Tineti post?
Sa tin si eu...?:shock: Sunt o pacatoasa. |
Si ei si ei si ei ... si eu :p |
Nici n-ai raspuns ,nici n-ai intrebat.
Tu de ce bantui numai pe topicul asta? ...n-ai mai vazut si tu un film? |
cine descarca flme de la axxo????
|
Originally Posted by Dinamo_1948:
Yo mai descarc de la axxo , da nu am gasit pina acu de alea codate / parolate ... poate aste voiai sa intrebi ... |
Ba da mai vad si filme da' asta e topicu' al mai activ ... pina acu' ... Anu' asta ... |
|
Da,mersi,Cori ,sper sa-l pot tine,mi-ar face mare placere ,dar poate stii,mancarea de post(numai si numai de post) e f scumpa.
Gata de maine tin si eu doua saptamani,sa ma mai limpezesc. Gatiti? Ce gatiti de post?Ce fel de fasole,pilaf cu ciuperci,masline cu ce...? |
O skimbam pe CARTE DE BUCATE ? aaa ? acu descarc Gran Torino ... sint tare curios tre' sa merite ;-) |
Cred ca stii sa gatesti,ca barbatii cica sunt talentati...Ce iti place tie sa papi de post?
N-am vazut Gran Torino(e al lui Clint,parca) dar ai vazut porcaria de Irreversible? |
Pateu pt moment da' nu tin post ... mai pap din cind in cind cva de post da nu tin Irreversible nu am vazut ... acu ma kinui sa gasescc subt la Terminator cronicile lu' Sarah Connor ep 21 ... Cu gatitu' ? Yo ? Nu pream am timp ... mai mult mananc :D |
Chiar, n-a facut nimeni inca un topic de gastronomie? Ma rog, poate e prea pretentios "gastronomie". Unul de haleala.
|
Originally Posted by Judex:
Pentru moment este CINEMAGIA ... dar pe viitor poate o dam si in CINEHALEALA ... pam pam |
Asa si...ce va place sa mancati?
|
Originally Posted by norww3:
|
Pai omule ... nu te uiti la film si bagi sub nas haleala , aaaa ? Orice popcorn , friptura , 10 beri ... aaaa ? |
Iete, c-am raspuns si pt dincolo. :D |
Muchiuleti de vita...stropiti cu unt...la cuptor,presupun... :huh: 8)
Dar de post ce mancati? intrebai eu a saptea oara. Judex semeni cu baiatul ala din avatarul tau?:p |
Da, semanam intrucatva. Dar cum nu tin post, mai pune cateva kile. Plus ca ala-i mai tanar ca mine cu vreo 5 ani parca si nu gafaie juma de ora dupa ce urca 2 etaje. :D |
Pâine cu margarinä, cu zacuscä, cu paté vegetal, cu "parizer" sau "salam" vegetal si mustar. De regulä, mä scot mult mai ieftin ca-n restul anului (nu cä asta ar conta). Intrebare: Pauline, cum de la voi mâncarea de post e f. scumpä? |
:lol:
Ursuletule! Acum puneti si voi o intrebare.Cu ce sunteti imbracati acum? Eu cu un maiou alb si niste pantaloni scurti negri.Si papuci.:p sper ca n-am zis ceva aiurea. |
Vulpito!
Tricou gri si slip Adidas, ambele primite cadou de la varä-mea din Geneva. Pantofi de pânzä negri, vechi, scâlciati, în loc de papuci. La voi a venit vara? |
|
Da,la noi e f cald.:rolleyes:
Am zis"Ursuletule!" cu tandrete:mad: :p Pitbull ,n-ai si pantalones?:oops: |
Dar nici n-am luat-o ca pe un afront, Pauline. ;)
Ba chiar cred ca n-ai fi departe daca stau sa iau in calcul burtica de bere. :D |
Cine a fost Nicolaus Copernicus?
|
Este inca. Un liceu. :D
|
Si liceul ala de ce se cheama asa?De unde vine numele?
Cum se pronunta si ce inseamna " Rzeczpospolita"?(ca sa nu mai facem off topic la Irreversible):p |
Astronom, draga. Ala cu teoria heliocentrica.
"Jeciposhpolita" se pronunta. :D |
Ti s-a schimbat si numele si avatarul.
???:eek: |
Pai chiar am o problema. De schimbat s-a schimbat, dar eu tot de pe asta pot scrie.
|
Poate ai fost hipnotizat cum ar zice Suspect de Bizar.
|
Nu, eu am cerut modificarea. Dar cu noul user nu pot intra.
|
Cum uiti o femeie ?
|
Iesi repede cu alta in oras.Sau cu altele.Te distrezi cat mai mult,si ai grija sa afle asta.
Si uannaitstendingurile sunt o solutie,dar numai o buca' de vreme ca intervine monotoiala. |
N-o uiti.
|
hai sa zicem ca pe asta am auzit-o cu petrecutu timpului cu altele. Vreau sa vad ceva revolutionar . Ca un ceai de plante facut express pt o boala si letal in rest.
|
...daca a gresit ea(vaca) si chiar vrei s-o uiti,cui pe cui se scoate.
...daca vrei sa te impaci si ai gresit tu,atunci fii sincer cu ea,ca-n filme...o sa va simtiti amandoi mai bine.Adica sincer ...c-o iubesti,dar nu-i spune ceva...ireversibil. Etc. |
Originally Posted by hellsteed:
Voi nu intelegeti ceva,baieti,fetelor le place amestecul de barbat macho,sigur pe el,cu haz, amestec cu tip din ala rar in tara noastra: f f f pasional si extravertit. Te duci in parc,la film,pe strada si flirtezi.Ai grija ,alege una cu preocupari ca ale tale.La librarie,na.Sa fie sexy.Esti scenarist ,ce dr...naibii.Te uiti ce carte ia,si indraznesti sa zici ceva... |
Iete... Io mi-s cam introvertit asa... :o
|
|
Pai voila:
macho - pt mine asta egal cocalar sigur pe el - asa par, am avut si-o controversa cu vesnica nichitus pe tema asta cu haz - eee, uneori :D amestec cu tip din ala rar in tara noastra: f f f pasional si extravertit - prima absolut!!!, a doua hm... cand am multe beri la bord am convingerea ca stiu sa cant :cool: |
Bine macho ca Zorro ,nah.Sa stie si omu' sa schimbe un bec ,acolo.
Pasional nu inseamna s-o mozolesti sa moara de plictiseala,inseamna sa observi detalii,sa o pupi pe nas,sau numai pe un locsor al tau,sa-i cumperi un flecustet care-i place,o carte misto,sa-i faci o surpriza... Extravertit la mine inseamna sa stii sa asculti,sa stii sa vorbesti,si sa stii sa nu condamni prea mult si sa-ti asumi responsabilitati,greseli...Sa vb despre orice ,fara teama ca esti ridicol,cate-n luna si-n stele. Dar toti aveti calitati.Noi suntem chioare.:p |
mda.. deja lasam sa ne zboare creerii...
cum uiti o femeie ? par example : " te scalzi in cel mai rece lac " - (din ceva serial gen Hercule pe care il vazusem cand eram mic si am retinut replica) |
Racesti si e pacat,mai ales acum,ca vine vara.
|
All times are GMT +2. The time now is 22:18. |