![]() |
n-am mai ajuns...sunt ragusita si vorbesc ca un magar :P. sper ca v-ati distrat. de ce n-a aparut pauline?
|
N-am putut,a intervenit iar ceva.Mii de scuze,dar vor mai fi forumeetinguri,sper in vacanta de vara.
|
of,of, si noi care te-am asteptat. Sa-ti zica Pitbull cum ne lungeam gaturile pe scara rulanta in jos ca sa vedem daca apari, si cum am decalat proiectia cu vreo 10 minute, doar-doar ajungi si tu.
|
Pics anyone? :)
|
Nu s-au facut poze...decat ce e in filmare...
|
Si eu vroiam sa vad poze :)
|
Originally Posted by Gloria:
Cum merg treburile la Bucuresti,e nasol? Se simte criza? Rudele mele care lucrau pe la patroni spun ca e nasol.In provincie si cu serviciul la stat nu se prea simte. Poze,da,da, sa ma uit si eu... |
Da, da, si eu vreau sa vad poze. :D
Am zis mai sus ca nu s-au facut. :P |
http://floares.blogspot.com/2009_01_25_archive.html
Acum m-am uitat,destul de placut.I-am vazut pe Gloria(imi place mult,e fina si serioasa),pe StefanDo,pe Pitbull,tanara actrita,nu-i stiu numele,si probabil baiatul cu par lung si ochelari era EFloares(sau el filma?).Stau si ma intreb,intre ziaristi si oameni care lucreaza in domeniul filmului,la ce era sa fi venit eu,una de pe strada?(strada,nu trotuar).Sau pe urma v-ati intalnit cu mai multi si a fost mai simpatic? Ceea ce a filmat EFloares a fost cam oficial,placut si fondul muzical de inceput,si Pitbull ca a pus-o in dificultate cumva pe actrita,adevarul e ca intelegem,avea niste obraji ,sa musti din ei,nu alta :P Super. Emi,ma bucur ca a venit si Rutger Hauer la forumeeting. :) ![]() ![]() |
Nu erai "de pe strada"...erai de pe forum. :P
Eu nu apar in filmare. :) Poza cu Rutger Hauer e facuta la un masterclass de la U.N.A.T.C. de acum un an parca... :D |
Stiu,am luat-o din arhiva ta,am vrut sa maresc...ratingul cu o gluma.Mai ai poze frumoase?(Felicitari pentru blog si succes in toate.)
|
Am sa mai pun poze acolo la "Emi pictures" in curand, mai intai trebuie sa-mi fac curat in folderul de poze, ca sunt imprastiate, trebuie sa le aranjez pe foldere, apoi, pe cele mai interesante, le voi pune in continuare pe blog.
Blogul e mai mult o chestie pentru mine si pentru prietenii mei sau pentru cei care vor sa ma cunoasca mai bine, adica...nu ma intereseaza traficul de pe el sau altceva de genul asta. Si eu sper sa am succes in toate, merci de urare. Chiar zilele astea a inceput sa se zareasca un rasarit de soare pe strada mea...sper sa-mi fie bine, iar daca o sa-mi fie mie bine, o sa incerc sa fac si pe altii sa se simta bine vizionand filmele mele...stay close. :) |
All times are GMT +2. The time now is 01:46. |