![]() |
deci, ce-am pierdut? :D
|
prajitura gratis :D
sau o cafea cu niste oameni misto etc. |
of,of, facusem eu cinste cu prajituri;
deci, acordul trebuie sa si-l mai dea: EgoN, Floydman, Leonard, films_4_all, Se7en, Disciple; aaa, cine a mai fost? |
i'm ok.
|
Imi dau si eu "ok-ul" in privinta postarii pozelor.
Si daca tot sunt aici sa imi dau si cu parerea despre intalnire: Nici nu am simtit cum a trecut timpul remarcand oameni inteligenti si participand la interesantele discutii. Eu m-am simtit foarte bine si clar imi mai doresc o asemenea intalnire cat de curand. :) |
de n-ati zis ma dinainte ca sunt prajituri...?:P
|
despre ce anume ati discutat la meeting?
|
Despre câte-n lunä si în stele... :happy:
|
e ca sa vezi!
:lol: daca nu ai kef, nu-mi raspunde, te-a obligat cineva? sau iti place sa te auzi vbind/vezi scriind? |
pai daca tu ma tragi la raspundere pe mine, vorba cuiva de pe aici, in fata marii adunari nationale, de ce te mai miri de reactia mea?
sau nu mai stii ce ai zis? |
.jpg pls :D
|
Da, le incarc diseara;
|
Mersi Gloria! :happy:
|
![]() (Alex si Meda vorbind despre un articol din revista Cinemagia :P ) ![]() (Cinemania, StefanDo, Gloria, Mafalda Se7en) ![]() (Se7en, Floydman, Pitbull) ![]() (Disciple, Se7en, Floydman, Pitbull, Leonard, EgoN, StefanDo) ![]() (Pitbull, Cinemania, EgoN) ![]() ![]() ![]() |
mi se pare mie sau sticlele alea de bere erau uriase?
frumosi si interesanti forumisti... :) |
In a doua poza Cinemania arata very evil :D. Mersi mult de poze,e nice sa va vedem in actiune!
|
Originally Posted by buticut:
mi se spune foarte des asta :lol: |
Cinemaniacul e un poezel. :happy: :love:
|
Stäteam în locuri diametral opuse.
Il bat eu pe Nic la cap. |
Originally Posted by Pitbull:
... si noi il iubim, asa evil cum e. :D |
Originally Posted by Gloria:
Toti sunt f misto,Mafalda,mii de scuze,vad ca sunteti mai mare,eu am crezut ca e doar o..fetita! Ma bucur ca Gloria e blonda si smart. :) StefanDo very serious :) Data viitoare vin si eu,si sper sa vina si Buticut,imi place cum gandeste.. Cinemania esti tanar(credeam ca esti mai mare,avatarul ti-e de vina :P Se7en ,fa-te actor. Pitbull prietenos. Alex si Meda ,presupun ca scriu in Cinemagia-revista,niste hot-urbans -beauties... I feel pretty.. Sa mai fie intalniri! Bravo,felicitari,la mai mare :love: V-ati contrazis?Filmul lui Malaele a impresionat? |
Originally Posted by Cinemania:
|
Originally Posted by Pauline Kael:
culmea, si asta mi s-a mai spus :D da' io tot nu-l schimb |
Nu, ca e regizor mare :lol:
|
|
Pai de unde sa stiu,daca dobitocii de la tv nu prea angajeaza tineri actori(mai putin Media Pro sa zicem).Frumosi ..Numele intreg,semnalmente,preferinte,filmografie si succes..Ei erau..mirii?
Ah ce pacat ca n-am fost..ca vorbeam asa frumos.Jur. :) |
|
Si..au trait fericiti pana la adanci batraneti? Sau nunta muta era una ..tragica? ia sa citesc eu cronica ta(dvs) :lol:
|
(La al treilea, iar nu mai vorbesc cu tine - un an.) |
Si daca nu mai traiesc un an? :)
Bine,inteles. Ati fumat (mai multi) la intalnire? |
Eu nu mai fumez din 9 august 2006.
|
interesante pozele. am citit odata o carte de body language.
|
Serios ca si eu tot asta credeam...dar ma gandeam sa nu ingros gluma,ca deja mentionasem de latura lui evil :D. Eu tot asemena remarci primesc atunci cand ma vad cu cineva face-to-face dupa ce am chat-uit pe net (am avut un forum meeting la un concert): I thought you were older :P.Odata cineva a spus pe un forum ca mai-mai sa-si taie capul daca nu am peste 25 de ani si i-am sugerat sa isi taie gatul :happy: . |
Originally Posted by buticut:
nu arata domle' evil, arata cool. :) aratati cu totii fff bine (bine, pe Pitbull si Leonard ii stiam). Frumos! |
N-am cinzeci, dom'le, am pasopt! Familia mea de la pasopt în camerä!
|
Originally Posted by Pitbull:
...but you are young @ heart :happy:. Si oricum pasopt nu e big deal. Johnny Depp are 45... :lol: |
Hai, mä päpuselul meu scump si dulce, acuma vrei sä-ncep sä-ti zic madam...? :((
|
Pe cand urmatoarea intalnire? Pe la vara,ca e cald?
|
BogdanAndro., n-ai observat ca jungla din fundal e completata magistral de blana din prima poza... :oops:
|
la vara ca e cald dar am vrea sa stim si unde
|
Si la ce orä!
|
Undeva prin Aprilie-Mai ar fi mai ok, pentru ca in vara lumea pleaca pe la mãri si prin munþi. Ar fi bine daca am stii mai din timp, macar cu 2-3 saptamani inainte. |
All times are GMT +2. The time now is 14:32. |