![]() |
Asta era un topic interesant.
Cate cinematografe mai are tarisoara noastra? Stie cineva? 80, 90? |
Cred cä esti un optimist...
|
da, ai dreptate, am gasit articolul al carui nume a devenit numele acestui topic
Quote:
|
lasatzi, ca inainte cinematografele erau folosite ca sa ne indoctrineze....mai bine deloc decat spalare de creiere la cinema.
sau ideal, mai bine nu era nici un cinema inainte si erau acum 300 |
Eu ti-am mai zis asta de cateva ori: tu ce-ai in cap, cacat?
|
Originally Posted by illotempore2002:
Nu numai. Rolul principal al lor era altul. |
Originally Posted by Judex:
|
Cand sunt sucarit pe ea cum eram in ziua respectiva, oha alintaturi gen "girafel". >:)
|
Cine are un petec de pamant in Bucuresti si putin spirit de initiativa + capital, daca ar face din nou un cinema gen Uranus ar avea mare succes, cred. Bere si mancare si o vizionare de film "select" mai gasesti doar la Motor, da' acolo-s alte hibe. Lipseste asa ceva romanului, pe timp de vara.
|
>>Salile de cinema, parasite de publicul românesc
Regizorul Corneliu Porumboiu a afirmat, miercuri, la Iasi, ca disparitia multor sali de cinema din tara a dus la scaderea nivelului cultural al oamenilor. "Ma deranjeaza foarte mult disparitia salilor de cinema si faptul ca, de 20 de ani, publicul românesc a început sa paraseasca putinele sali de cinema care au ramas. Trebuie sa ne recuperam publicul si sa-i prezentam filme care spun o poveste sincera si interesanta", a opinat regizorul premiat recent la Cannes, Corneliu Porumboiu. El a apreciat ca va ramâne legat trup si suflet de regiunea estica a tarii, Moldova, în special de orasul sau natal Vasluiul, întrucât acolo este sursa de inspiratie. Vizita la Iasi a regizorului face parte din programul CineFan, care pregateste Festivalul International de Film din cunoscuta urbe a Moldovei. Tot în cadrul acestei vizite, tânarul regizor îsi va prezenta creatiile în fata studentilor în Aula Magna "Mihai Eminescu" a Universitatii "Al.I. Cuza" din Iasi, unde va organiza cursul "Cum sa faci un film". Citeste toata stirea in: agerpres autor: Daniela Malache 21-iun-2009 << |
All times are GMT +2. The time now is 17:24. |