![]() |
bineinteles.
|
de unde?
|
Hei.. Copii.
Nu va mai certati. :) Copiilor! Era un topic pe nu stiu unde.. special facut pentru certareti.. Incercati-l pe acela.. |
nu ne certam, pune-ti ochelarii
|
pentru ca la toate le place. si toate spun ca le place si apoi nu le mai poti spune asa, pentru ca ele ti-au spus ca le place si deja suna a ceva cu efect premeditat. trebuie sa plec. see you around...
|
Originally Posted by illotempore2002:
Ii am dar nu vad bine cu ei... Ajuta-ma tu sa vad bine mutand cearta pe topicul alulalt.. |
asta inseamna ca ai spus "mititco" special ca sa-mi placa :D
deci ai vrut sa-mi produci placere apreciez :love: |
Originally Posted by films4all:
nu vreau nu auzi ca nu ne certam? nu vezi? ca djindjis vrea sa-mi provoace placeri nemaitraite? |
Pai da..da produce-ti-va in alte topicuri placerile :)
|
djindjis, zi-i sa nu se mai bage intre noi si placerile noastre
esti cu o sula in coaste, fillms4all |
:lol: Hai ma Illo..strici topcul asta..
|
Si tu ca o coasta intre scule :lol: |
da, ai destul loc si tu sa-ti pui poza. oricum sa ne mutam ar da o nota de artificialitate. ca regizor ar trebui sa stii asta. chiar ca plec. bye
strica spontaneitatea |
Pai nu.. nu dã
ca v-am zis eu sa va mutati. Daca ati fi plecat de buna voie..atunci.. ar fi dat! |
Prevad o poveste de dragoste foarte frumoasa intre cei doi "certareti". [wink]
|
@E.Floares
asta era tot gluma si nu ne-am dat noi seama nu? :lol: :lol: |
Originally Posted by EgOisM:
De admirat..De ce? Ca stau pe un forum? Nu vad de ce as fi admirat. Nu seman cu Bale, eu sunt blond saten si am ochii verzi..deci, seman cu actori blonzi-sateni.. 4 lucruri m-ar face sa bat drumul la Bucuresti: 1. Sa beau un coniac/bere/zaibar/sampanie cu Mihnea C si sa-i arat un scenariu de lung-metraj la care sa fi scris 2-5 ani cu 19 rescrieri. Pt mai putin de atat (timp, drafturi) nu se merita sa deranjez Sir-ul. Mi se pare corect, demn, civilizat, cool! 2. Sa scriu un scenariu alaturi de Illo, la ea acasa, dorm la ea, mananc la ea, imi fac de cap la ea. Maxim 1 luna ca ma plictisesc. 3. O cinefila frumoasa si dezghetata. O fi Iloo, o-i fi tu, o fi alta... 4. O cinefila frumoasa si dezghetata la Illo acasa. |
ai ceva cu illo :lol: frumoasa este si cred ca are o mie de pretendenti,so cum te-ai vinde?
|
pai Neuptolem, nu eram vagaboanta, sau cum m-a facut Pauline? de ce nu esti tu oare constant? de ce nu ma urasti pt totdeauna sau nu ma iubesti pt totdeauna?
|
Originally Posted by films4all:
Yummy :love: Ce regizor,Orlando Bloom e nik.. @Pianmaker,thx,si sa ne vedem cu totii... @EgOism,esti model? Nice eyes. @Yisis,you're sweet. @Neuptolem,daca nu pui poza,degeaba te lauzi :P @Illotempore si Djinjis,am ras sa ma stric. Btw,un topic despre lumea araba n-ar strica.. Have fun,ladies and geamantans. |
Good night. :love: |
stiu ca te-ai stricat de ras ca si eu la fel, azi la birou, radeam ca tampita, singura :D
toata lumea era serioasa si enervata de rasetele mele si "crizele de sughitz" :D :D :D |
Originally Posted by Pauline Kael:
pai am recunoscut de cand m-am nascut: pot sa fiu enervanta, nesuferita, imposibila si da, pot sa scot omul din minti.... |
Asta-i farmecul tau.Daca cineva incearca sa se apropie de tine,il pleznesti in suflet cand ti-e lumea mai draga.Felino. ;)
Acum pe bune,ies,ca-i tarziu. |
Da' alea mitraliate cum sunt? @E.Floares: Te träsnesc de nu te vezi! :w00t: :x |
Originally Posted by Pitbull:
Da' ce-am zis? :oops: :(( |
Ete cucu, vrei murä-n gurä acu'.
Lasä cä stii tu. |
Originally Posted by Pitbull:
ne mai tra i te |
Ah, pai nu trebuia sa mai raspunzi, am vrut sa fie o intrebare retorica...probabil nu prea am reusit sa o fac asa. :)
|
Interesant topic, desi Illo trebuie sa recunosc ca, chiar daca te-am recunoscut dintr-o Vama intreaga, in pozisoara aia matale de cativa kilo n-am crezut ce-mi vad ochii :shock: Pune si u o poza mai cum trebuie nu asa "albita" (supra-expusa). Induci in eroare djinnii infierbantati :lol:
|
Originally Posted by Se7en:
ne cunoastem? cred ca ne stim, altfel cum m-ai fi recunoscut.... o sa incerc sa pun o poza mai putin albita, crede-ma ca asa a fost facuta..... nu induc pe nimeni in eroare, decat ca am parul mai scurt acum m-ai facut curioasa, ne stim? |
---
Nu ma laudam. Nu pun nici poza. Am trecut de perioada pozelor.
---
Originally Posted by EgOisM:
Mai da' fata asta nu se prinde ca m-am indragostit de ea? :huh: Si asta inainte sa-i vad poza! :P Acum nush cum sa fac cu Illo... :( --- CE-AR FI sa ne intalnim noi toti 3 la Illo home. Si sa stam asa sa privim filme..pe EgOisM mi-o imaginez in costum de menajera cu ciorapi prevazuti cu dantela albi...topaind si incercand periodic diverse roluri, amuzandu-se ca o Lolita in fata mea si a lui Illo, "Vreau sa fiu actrita. Dar am sanse? Sunt buna de ceva?". "Esti, draga noastra." Zicem noi. Pe Illo vreau s-o vad in costum-feminin, la cravata, eventual ochelari de vedere si cu o rigla lunga in mana cu care sa loveasca tot timpul diverse obiecte incat sa ne sperie pe mine si EgOisM. N-as vrea sa ne loveasca cu rigla! Eu cu Illo mai continuam scenariul...noaptea ne-am culca toti 3 si am avea grija de EgOisM care ar sta intre noi, cumintica, respirand pur. Si nu am face nimic, am sta asa cuminti, toata noaptea, eventual ne-am mai mangaia, asa usor, discret....nu sa duca la cine stie ce perversitate..Eu unul m-as gandi la scenariu...intre ele doua as avea inspiratia la cele mai inalte cote. Doar o noapte! Am atinge clipa aia...e un cuvant triplodoct, nu-mi vine acum in minte, clipa aia de...maxima...high-inaltatoare... Doar o noapte! Ce-i prea mult strica. |
eh
|
Mai bine, desi cu parul scurt tot nu te-ar recunoaste nimeni pe aici :P esti incognito
|
Dap, still not really u :P
A, si eu zic sa ii dai o sansa lui Neuptolem, ca tot trimite... semnale :P |
Nepupi, vezi ca ti-or luat-o oile pe aratura. Desi nu putem nega ca te-ai prevenit: "O fi Iloo, o-i fi tu". Sigur nu ti-s ochii verzi, cauza pasunatul in exces.
|
In poza is cam rosii ;)
|
Originally Posted by Proletar:
Alex Leo Serban e o persoana publica,asa ca nu cred ca ar avea nevoie de poza.Si in plus nu mai intra pe aici.Probabil ca n-are la ce. Daca vrei sa ne dai un link cu blogul Gloriei sa citim si sa vedem si cu articolele lor,ale ei si Stefan,nu gasesc. Melcu cine e? Anyway,mai mult fetele si-au pus pozele,asa pot pune si eu un album :P Dar n-are sens. Europe _east e fata?Dom'le nici nu stiu cu cine vb :) |
Originally Posted by Planmaker:
stiu, un breton schimba tot :D |
Originally Posted by BJBlazkowicz:
cui i se adreseaza acest post? :D |
- Aveti grijä sä nu divulgati identitatea nici unui user färä acordul lui. - Europe_east e profesoarä de matematicä în S.U.A. Acum doi ani, a venit în România si s-a organizat un forumeeting, ca sä ne cunoascä. E foarte simpaticä si de viatä. |
Cat de mult citesti site`u :lol: |
hm, poate ar trebui sa-mi fac si eu o poza sa ma exhib, asa, din spirit de contradictie.
oscilez insa intre un Adonis-Narcis si intre un Hamlet. Sau poate un simplu hoplite ar fi de ajuns. Sau un David? Dileme, dileme... |
bai copii, io nu ma mai joc. n-aveti pic de poezea.
|
vrei sa zici ca punem poze false? :hmm:
|
Vrea sa spuna ca pumem poze bombe... :lol:
|
si ca o concluzie vrea sa zica sa sterg ultima poza? :hmm: sunt cam obosita la ora asta...am mai dat si peste un aurolac prin Cotroceni :sleep:
|
Moaa..EgOisM.. u're really a pice of work. :w00t:
:oops: Well... ce-ai zice de un ceai ceva.. un film la cinemateca... o seara in cafeneaua actorilor.. Mm? :happy: |
Nuuu.. cum sa stergi poza aia... :love:
|
All times are GMT +2. The time now is 09:51. |