![]() |
Originally Posted by thequietsurfer:
tine-ne la curent cu avangarda romana.....sunt un mare fan si sunt exact la acest capitol din cultura :love: |
Ehe, unde-s cafturile de alta data ..... ce lume cuminte, topicul asta e o mangaiere pe crestet, suflet de vioara ....
|
Originally Posted by nume:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...5225&start=325 |
..situatia livresca si amuzanta la care s-a ajuns:
Pitbull s-a suparat ca i-am spus ca e prea dur cu tinerii(de pe forum),mi-a sters o postare,si un topic despre filmele preferate la cinema romanesc. Se pare ca neavand cu cine se certa ,se cearta cu mine :lol: A,si acum a ales sa se retraga in carapace,sa nu cumva sa-l deranjez. Ce frumos e pe Cinemagia! |
Imi cer scuze si iertare fata de Pitbull,singura persoana cu greutate de pe aici care ma ..tolera...Imi pare rau ca v-am suparat si modificati mesajele.Cred ca este un om bun,daca a ales sa nu mai raspunda,in loc sa jigneasca...
Regret. |
Scuzele se acceptä, dar sunt asa de supärat, încât o vreme nu vreau sä vorbim. Când o sä-mi treacä, se va vedea.
(Când un user trimite un mesaj, acesta stä în folderul "Outbox" pânä e deschis de destinatar. Atunci, se mutä în folderul "Mesaje trimise". Dacä destinatarul îl sterge färä a-l deschide, mesajul dispare.) |
Pauline esti sora cu Dragomara ? Sau care e legatura dintre voi ? Ca o legatura exista in mod sigur.
|
Lasa, e OK acum.
|
Pitbull, :D DE CE nu faci dragoste cu Pauline Kael?
Nu sex, nu brutal, nu viol, s-o iubesti sincer, asa, ca-n Legendele Toamnei ori The Ghost sau Propunere Indecenta, sau Titanic ori Notebook, sa va iubiti asa... frumos. |
Originally Posted by StefanDo:
So ... what`s going on ?! :) |
Originally Posted by redmen:
|
Avand in vedere ca e un site/forum respectabil despre filme si tot ce tine de filme consider ca ar trebuie interzis sa se deschida topicuri cu filme care nu au aparut inca la cinema.Si userii ar trebui sanctionati.
|
redmen, nu e ok ceea ce ceri
unii forumisti vad filmele cu mult inainte ca ele sa se lanseze pe marile ecrane, ce importanta are daca le vad in SUA, la festivaluri, sau luate de pe net? vrei sa fac politie: "ia zi, ai vazut filmul legal sau nu? Nu?! Atunci taci!" :) @Pauline concursul de care ziceam presupune multa munca de lamurire cu altii, o sa anuntam cand va fi cazul |
Fiind site din Romania vorbim doar de filmele aparute la cinema in Romania.De obicei cei care au vazut filmele la festivaluri au si specificat asta.Nu se poate face militie intr`adevar,dar userii ar putea fi mai discreti cand zic ca vad filmele luate dupa net.Una e sa iti dai cu parerea despre cum va fi un film,si alta e cand zici ca ai vazut filmul cu cateva luni inainte de lansare.
|
atata vreme cat se vorbeste despre film si nu exista spoiler-e (sau sunt anuntate), fiecare poata sa spuna ce vrea
|
Si astfel se incurajeaza pirateria in frumoasa tara mioritica :( .
|
Eram intr-un timp destul de revoltat impotriva ta dar mi-a trecut, am realizat ca nu fac decat sa lupt cu morile de vant si ca tu nu o sa te schimbi, nu poti sa te schimbi, si mai ales, unul ca mine, vazut destul de psycho-confuz-degenerat pe forumul asta, nu are niciosansa sa te convinga ca mai si gresesti. Esti cam subiectiv si imatur, uneori, pt un administrator. Nu esti atat de intelept, calm, stapan pe sine. Nu esti un adevarat lider. Nu te condamn, e dificil sa fii un lider, nu oricine poate fi un bun lider, dar fiind pe Internet, se mai accepta. Insa nu stiu cum te-ai fi descurcat intr-o companie multinationala cu prestigiu. Am rasfoit cateva carti despre "Cum sa fii un bun lider" iar teoria e excelenta, insa departe de a fi aplicata instantaneu in real-life cu maximum de succes. Dar uite ca am sa-mi cumpar una zilele astea, asa de curiozitate. Nu spun ca eu as fi un lider bun, Doamne fereste! sau ca-mi doresc sa ajung. Sunt prea lipsit de autoritate si muuuult prea independent sa converg catre o astfel de personalitate. De altfel, se spune, ca liderii buni trebuie sa fie flegmatici ca tip de personalitate. Eu sunt o combinatie echilibrata de melancolic si coleric, deci ce poate fi mai rau, insa incerc sa-mi temperez/estompez defectele. Nu dau eu lectii in psihologie, poate se pricepe Illotempore mai bine, recrutera agresiva si isterica dar totodata implinita si multumita de viata sa minunata din viata nocturna a capitalei. :D Chiar Illo, ai luat vreodata Ecstasy? Cum e??? Sssst! Zi-mi pe privat, daca vrei. ;) Nu, in principiu asta e un forum unde nu ar trebui sa se dea atata importanta unor aspecte legate de conducere. N-am nimic de reprosat. Aaa, de ce l-ai bannat definitiv pe Mistah J? Nu crezi ca fara el e cam boring? De asemenea as vrea sa se intoarca si Dragomara. Cel mai mult mi-as dori sa revina NoOne. Astea... :) |
rolul meu nu e de lider, ci de administrator ;)
si chiar ca-mi acorzi prea multa importanta |
sunt prea multe topicuri stick, mai ales pe la cinematografia româneascã.
|
Asa e, dar primele trei sunt momentane, curând îsi vor pierde actualitatea si le vom destickui.
|
|
mmm?
|
Ai închis frumºaþã de topic... :((
|
ihi
|
Dar io iubeam la el... :( :love:
|
nu s-ar fi terminat intr-un mariaj fericit, so... :)
|
Pun si eu o intrebare domnului moderator de forum Stefan Dobroiu si daca se poate sa primesc un raspuns din partea dumnealui ar fi excelent.
Cum se face ca utilizatorul RinTinTin poate folosi la semnatura un link catre un blog de filme si eu ca nou utilizator ce eram acu ceva vreme am primit din partea d-lui. Dobroiu un mesaj privat cum ca nu pot face reclama pe forumul cinemagia la blogul personal despre filme? |
ti-a sters cineva semnatura?
|
nu mi-a sters-o nimeni, dar din moment ce mi-ai scris ca nu-mi pot promova blogul despre filme aici, am inteles ca nu-mi pot promova blogul aici... |
Poate ar fi bine sä reglementäm mai exact si regimul linkurilor, ca sä nu mai încapä dubii.
Vorbind la modul foarte general, e firesc ca orice user sä-si poatä promova website-ul personal (din moment ce chiar în formatul profilului existä aceastä optiune). Dacä e un website de profil cinematografic, cu atât mai mult. In plus, toti avem dreptul sä postäm linkuri de orice fel, în topicuri specifice (de la cele uzuale, cinematografice, peste tot prin sectiuni, pânä la träsnäile de la "copy-paste-uri, dadaisme si aberatii"). In schimb, ar trebui sä existe anumite conditii limitative, în functie de urmätoarele criterii: - promovarea excesivä (atât în profil, cât si în semnäturä, în exagerat de multe mesaje, etc.) - site de profil non-cinematografic - site non-personal - site cu caracter vädit comercial - site propagandistic (cu atât mai mult, dacä are un caracter legal discutabil: prozelitism religios, rasist, sovin, homofob, discriminatoriu în orice fel, etc.) - vechimea userului si nivelul lui de activitate pe forum. (In fond, mai ales în ultima vreme, apar destui spammeri care simuleazä legitimitatea, postând câte douä-trei mesaje scurte, formale si inutile despre filme, ca pretext pentru a strecura linkuri cätre site-uri comerciale, în semnäturä sau profil - pe care-i stârpim scurt.) Am putea organiza elementele de mai sus într-un paragraf al regulamentului, privitor la linkuri. |
ok, la un moment dat asta era regula: fara link-uri spre posibili concurenti in semnatura. Daca ai fi avut un site si nu un blog specializat, acel link sigur n-ar fi supravietuit.
dar mi se pare ciudata aceasta reactie: "da' daca n-a murit capra mea, a vecinului de ce traieste"? :w00t: |
|
ciudat raspuns din partea unui moderator. daca exista niste reguli sa fie valabile pentru toti si le voi respecta. daca regulile nu exista sau pot fi incalcate sau degeaba exista, ce rost are sa ne dam rotunzi ca nu ne rostogolim daca nu ne impinge cineva... daca regulamentul forumului precizeaza ca nu am voie sa trec un blog despre filme ca semnatura ma voi conforma bineinteles asemenea celorlalti utilizatori. |
nu stiu ce te-a deranjat, pana la urma link-ul tau este inca in semnatura ;)
regula e asta: fara link-uri catre posibili concurenti nu o incalci |
Si, la o adicä, de unde pânä unde "posibili (sau imposibili!) concurenti"? :shock: Care-s äia? :? Sä mi-i arate si mie cineva - si-i mänânc cu fulgi cu tot! :w00t: Rog seriozitate. :sleep:
|
Originally Posted by Pitbull:
|
Originally Posted by nume:
Rog SERIOZITATE |
Pe mine ma nemultumeste ca n-ai de ce sa fii nemultumit...
|
De corectat
La sectiunea concursuri - 5 invitatii duble la "Cititorul" la varianta de raspuns - "Cate Oscaruri a obtinut acest film?"....niciuna din cele trei variante nu este corecta....Raspunsul corect este 1 Oscar. Eventual intrebarea putea suna ceva de genul "cate nominalizari a avut filmul?"...si in cazul acesta raspunsul corect ar fi fost 5. Multumesc...si felicitari pentru noua prezentare. Mult succes in continuare.
|
interlocutorii tai au folosit un limbaj decent, prin urmare avertismentul primit este cat se poate de meritat
|
ai luat decizia cea mai buna pentru toata lumea
|
N-o s-o si respecte. Pe Dragomara o mananca sub limba sau mai bine zis pe degete. Nu cred ca rezista. |
normal ca n-o sa reziste :)
n-a rezistat nici cand o ajutam din toate puterile ;) |
Am vazut ca acuma la poll`uri apare in dreptul fiecarei categorii si cine a votat.Pare interesant sa vezi cine cum voteaza,dar totusi nu ar fi mai bine daca nu s`ar vedea ?
L.E. In afara de Gloria,Stefan si Pitbull forumul are moderatori care nu au mai intrat de ani de zile.Nu credeti ca e timpul sa faceti ceva in privinta asta ? :) |
Ce ia-ti facut Dragomarei? Ati scos-o din "grila"? ;)
|
nu, a primit doar un avertisment
|
Originally Posted by Neuptolem:
"Ia-ți mireasă ziua bună" vs "I-ați cumpăra un îndreptar ortografic, ortoepic si de punctuație?" |
help meeee, pls
că doar e Sămptămâna mare, şi tbb să ne minţim că suntem buni, toleranţi şi înţelegători.
Ăştia nu vor să-mi şteragă contul şi postările. Am trimis nşpe mesaje, am făcut scurtă la mâna stângă tot ştegând manual postare cu postare. Dau ce vreţi voi. Şi încă ceva pe deasupra. Aaaa... ponturi de forum, cel mai uşor s-au şters postările pe care le scrisesem cu galben pe fond albastru. Nu se ştie niciodată când ai nevoie/ trebuie să nu mai exişti. Revin: nu e o glumă. Nu sunt supărată. Îmi vreau doar înapoi postările, din moment ce timpul şi nervii nu mi le mai pot recupera. Vreau să creşteţi IQul şi implicit valoarea culturală a forumului ştergându-mi postările. Io mi-s doar o vacă care spamează, nu ştiu gramatică, habar n-am despre filme, aaa... şi mai mai şi beau... vin. Deci, tata-mare Daniel, fă-mi şi fă-ţi o favoare, fă o delete query pe criteria "Dragomara". Dacă nu ştii, dă-mi mie voie, te rog. No, hai, măcar atâta merit şi eu, "nefericita, dar inteligenta Dragomara": delete, delete, delete, pretty please. I will never be back. Dă-mi înapoi toate cuvintele şi userul meu, chiar şi după ce-o să şterg tot ceea ce-am postat, tot vor rămâne pollurile deja închise, cele în care niciun user nu mai poate posta/ edita. No, ce tb să fac pentru asta?! ŞI TU ŞI EU ŞTIM CĂ AŞ FACE ORICE. Te rog. Cum să te fac să pricepi că nu e o glumă, şi că pur şi simplu mi-a ajuns?! |
cinemagia n-o sa-ti stearga niciodata contul
|
how come?!
acum îţi ofer ceea ce-ai vrut dintotdeauna. ce se întâmplă cu tine, Ştefane, ai uitat cine eşti şi ce-ai vrut mai mereu?! |
All times are GMT +2. The time now is 02:32. |