![]() |
so where's the gun?
or she shoot'em with them boobs? :D |
No gun,but bad.
And her boobs...yummy :w00t: |
Uma Thurman - "Kill Bill" - love the fight scene with O-Ren Ishii :D
|
http://kickasskandy.com/html/films/films.html
Multumesc lui Victor584694 ...pentru link,kiss,kiss.Urmariti filmuletele. @Anita,aveam niste poze tari din Kill Bill,sa le caut :happy: |
Thanks am million, Pauline, pentru oferta de poze! :love:
Bad girl with gun..hmmm...Angelina Jolie as Lara Croft (Tomb Raider I). Scena cu bungee - niceee :) |
|
Brigitte Bardot si Jeanne Moreau
![]() |
A,pai Victor584694,le faci o mare bucurie snobilor cu Lous Malle asta(super affiche,face cat 10 la un loc),si celor care zic ca BB era mai frumoasa ,dar Moreau mai talentata.
Pe curand :) |
Apropo,stiai ca ti-a fost aratat topicul la tv,intr-o emisiune unde prezentau cele mai vizitate site-uri de arta si cultura :D? Laudau aspectul si continutul site-ului,desi spuneau ca discutiile de pe forum nu sunt chiar la inaltime,in timp ce navigau in topicul asta :? .
|
Nu stiu in ce emisiune au aratat,poate imi spui..E logic ,asta e un topic de ..entertaiment. :lol:
|
ceva emisiune despre IT, mi se pare, (TVR1 sau 2) in care prezinta topul realizat de trafic.ro cu cele mai vizitate site-uri de la noi
Cinemagia a iesit pe primul loc...cei de la TVR i-au luat la suturi pe cei de la trafic.ro pt ca au incadrat site-ul la 'arta si cultura', ca cica nu are nici o treaba cu asta avand in vedere continutul forumului |
Exact :D,la Zon@ IT pe TVR 1
|
N-am vazut emisiunea,dar pot sa spun sincer ,asa cum TVR e pe jumate culturalizant,asa si acest forum,sau ,de ce,nu,topic.
Mea culpa si mea opinia. |
|
Ati uitat de Frances McDormand in Fargo, good girl with gun :P
![]() Winona Ryder in Heathers ![]() Jodie Foster in The Silence of the Lambs ![]() Franka Potente in Lola rennt ![]() |
Misto,Miercuri.Jodie este pe alta pagina,in urma,sunt f multe poze,s-ar face un album cu aceste personaje.Te mai asteptam,subiectul e inepuizabil.
(In acelasi registru mai am niste topice(pe alte forumuri,cu actori cu fete stranii,etc). In fond cinematografia e o arta mai mult decat vizuala. :P Mi-ai amintit de "Alearga ,Lola,alearga" ca l-am vazut mai demult,destul de demult pe TVR,mi-a placut,dar l-am uitat. |
Da acuma observ, nu stiu cum ar ratat-o pe Jodie cand m-am uitat prima data la topic. :P
|
Topicurile astea cu poze sunt deosebit de stupide. They're in desperate need of subversion.
[Poze sterse] |
Sa stearga cineva postarea aiuritului de mai sus.Cu pozele supradimenionatesi oripilante..Te-ai trezit si tu la pagina 5 sa faci pe duru,cu uniforma dictoanelor in engleza pe tine.Esti off topic si n-ai maniere.
|
bad girls....ma gandesc din prima la Ilsa, tigroaica din Siberia, lupoaica SS-ului etc.
|
Originally Posted by Pauline Kael:
Cazee, te rog, pune poze on-topic, si de dimensiuni comode. Sau, dacä-ti displace topicul, ignorä-l. Dacä-l consideri däunätor pentru forum, reclamä-l în Condicä. ok pupici merci |
PS: "Dictonul" in cauza nu e un dicton, e doar o propozitie care nu suna bine in romana. PPS: O sa fiu lipsit de maniere in continuare, daca tot am inceput, si o sa va reamintesc ca in limba romana se obisnuieste ca semnele de punctuatie sa fie precedate de spatii, acest lucru sporind semnificativ lizibilitatea textelor si reducand riscul de a fi luata in ras de fel de fel de aiuriti fara maniere. |
Amuza-te singur,esti neinteresant,oricat ai incerca.Si la pozele alea,pune-l pe Nesuptolem sa-ti faca un scenariu din care sa faceti un filmulet in care sa jucati numai voi doi.
Good night,Guten Nacht,pashol na turbinca,Tov.cazimirovici,cu litera mica asa,in sî-cul tau cu i din i. Nu-mi mai raspunde,nu voi citi. |
Eu chiar nu inteleg ce tot aveti cu mine si nu teleg nici rostul la acest topic. :(( :(( :((
|
Existä un rost al acestui topic, dar la el, nici unul.
|
Pitbulle draga,apai sterge-l dar,topicul, ca vad ca de ieri va sta in gat.Si cand incepusem si eu sa prind curaj creativ si poetic si ma pregateam sa raspund frumosului comentariu.Bun ,cred ca va trebui sa cer sa-mi stergeti contul ca n-are sens.Vorbesc serios.daca nu,o sa-mi iau singura campii si bannare definitiva,nu mai suport .
Si a mai aparut si mortaciunea asta,nu -i ajunge cat si-a luat-o la topicul lui cu messengerul.Starneasca mila dar,care e un sentiment tare placut.Pardon,domnisoara,ca asa arata in avatar. |
Nu.
Topicul nu va fi sters. Nu mor caii când vor javrele. (Câinii sunt nobili, dar termenul "javrä" are si conotatii bipede, deci e folosibil.) |
Dar ce ti-am facut? :(( |
Lasä, posteazä în alte topicuri.
Nu aici. Lasä. |
Originally Posted by Cinemania:
http://www.imdb.com/title/tt0074729/ Uite-o pe Ilsa: http://www.imdb.com/title/tt0071650/ ![]() ![]() |
Gagica din Transporter 2-Amber Valleta o cheama pe actrita daca nu ma insel.Filmul e o gluma proasta,dar ea e o prezenta foarte sexi!:D
|
E o poza cu ea pe pagina intai a topicului,Disciple :)Adica e cu tipa rea,nu cu Amber Valetta. :lol:
|
Si mi-e f f f dor de Victor si Hands. :( :) :love:
|
e tare rau Ilsa asta...mai ales sa o vezi si in filme nu numai in poze...brrrrr |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dupa cum se vede va plac numai Femme Fatale chinezesti(majoritatea)care vorbesc americana...Bravo tata
|
Originally Posted by marcusARCUS:
Victor,welcome back. |
Faster, Pussycat! Kill! Kill! (1965) de Russ Meyer
http://www.imdb.com/title/tt0059170/ bad girls with BIG guns :love: :D THE CLASIC of bad girls films |
Rosario Tijeras :D
Flora Martinez e foarte tare, ca de altfel tot filmul :). ![]() |
1 Attachment(s)
Cool chick!
|
Angelina Jolie si Dana Delany, True Women
![]() Jodie Foster, The Brave One ![]() Kate Beckinsale, Underworld Evolution ![]() |
Cea mai periculoasa femeie dupa mine a fost Faye Dunaway (Bonnie Parker) in Bonnie and Clyde. Una` de-aia vreau sa imi fie partenera de viata. Cineva, ceva?
|
aishwarya ray in "The last legion"
![]() Arwen in "Lotr" ![]() |
asta-i Raduleasca la meciul Dinamo - Slovan, nu ?:-/
|
Andreea Marin atunci ? :D Costumul ala de steward de stadion o prinde foarte bine.
|
eu aş risca o Katey Sagal, că tre' să înceapă sezonu' 2 de la Sons ...
|
All times are GMT +2. The time now is 10:51. |