![]() |
bai illo, energia ta e debordanta - si cumva intimidanta! un fel d, hai jucati, c mama dreaq - k dk nu, uite biciu-aicisha :lol:
|
pai daca sunteti sclifositi..... :D
nu tre sa puna careva mana pe par? :P |
lol
right :P ps t rog p mine sa nu ma mai bagi la 'sclifositi'! eu sint SHEFU sclifositilor :lol: |
o colectie de fotografii si reconstituiri, precum un trecut tragic, moartea cuiva drag, mai dureroasa decat prezentul, viitorul.
Este un film. |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
nu e mura-n gura..pentru ca n-a sarit nimeni- in afara de cei la care ma asteptam - cu raspunsul imediat. So... e oka trust me ;) esti foarte copil..si-mi pare rau sa i-o spun unui asa zis critic de film. Ii cam crezi pe toti prescolari and all.. sincer.. esti mai prescolar decat prescolarii pentru ca ai dat raspunsul :hmm: nu-i de mirare ca toata lumea are ceva cu u.. :hmm: Ar fi cazul sa revii cu picioarele pe pamant! |
nu-nteleg nimic... adik NU trebuie sa raspunzi la asa-zisele metafore!?!
pai atunci, c rost mai are jocu asta?? si cum adik 'asa-zis critic'? :? cit dspr kestia cu 'als = copil', eu unu ma simt bine as such: 'cind nu mai sintem copii sintem morti', zicea brancusi :happy: da 'copil' inseamna mai mult decit 'prescolar'; a fi copil e o calitate, a fi prescolar e un defect... |
mda....mi-ati cam bulit jocul....copii rai, razgaiatzi, lenesi si afurisiti ce sunteti
:D si asta numai din cauza ca nu am convenit, cu totii, la formula cea mai potrivita...sau din cauza ca nu va puteti adapta voi la circumstante? :? 1. daca ar fi un vis, ar fi despre parinti 2.daca ar fi o bautura, ar fi sampanie 3. daca ar fi o suferinta - ar fi o tulburare de personalitate de tip adolescentin 4. daca ar fi o tara, ar fi Franta (dar nu e Franta) 5. daca ar fi moarte - ar fi de neliniste si nemultumire |
Nu i-a scäpärat filmul cu pozele, amintirile si moartea cuiva drag, dar nu empatizez: eu sunt obisnuit sä joc pe persoane. Deci ghiciti-i voi lui lui Illo, si-ntre timp, eu propun:
1) Hainä: zeghe 2) Incältäminte: pantof rosu cu toc 3) Instrument: balantä 4) Animal: leoaicä 5) Mijloc de transport: tren de navetä 6) Edificiu: o vilä albä de clapboard. 7) Unealtä agricolä: furcä 8 ) Melodie: piesä country cu tzâpurâturi. 9) Carte: un volum de povestiri si nuvele tot una si una. 10) Personaj mitic: încrucisare de silfä si scorpie. 11) Specie judiciarä: divort. 12) Microorganism: streptococ. 13) Profesiune: stripping. 14) Präjiturä: merengue. 15) Mâncare: scoici meurilles. 16) Formä de relief: prerie. 17) Element de infrastructurä: pod 18 ) Continent: Africa 19) Oras: Sofia 20) Grad militar: locotenent |
Pasolini?
:? p.s. putem sa jucam jocul asta si pe persoane - pe persoanele de pe forumul asta, ce ziceti? de exemplu: daca ar fi o tulburare. ar fi histrionismul (ghiciti voi cine e :D ) |
Ghici ALS cine! :lol:
(Nu, nu e Pasolini.) |
e iconoclast? dar histionic? (regizorul)
:D |
Subiectul rebusului meu nu e regisor.
(Dar îsi ARE locul aici - no doubt!) |
Pit,
Meryl Streep :) |
YAY!! :D
Cine ti-a suflat? ;) |
mda, se cam pupa cu ghicitoarea lui cu exceptia tocului rosu.....zic io....
hai ca la mine-s doua ghicitori neghicite, ce faceti? |
Nici eu n-am väzut "The Devil Wears Prada, da' tin minte afisu'.
|
tocul rosu de pe afisul Diavolului, perhaps ;)
|
Originally Posted by Pitbull:
Ei.... :P era simplu: Alegerea Sofiei, Podurile din Madison County, Departe de Africa... :happy: |
Stefane, ästa-i curat orgasm simultan!
Päcat cä suntem straight ambii doi. |
nu zdrobi corola de minuni a lumii... :P
|
@illo,
metoda lui pit e mai buna, cu 20 de intrebari. sigur, pot fi si zece, dar sa fie la fel de concrete. ale tale sunt prea vagi si ne dau dureri de cap... :) |
bineeeeeeeeee.....asa ramane!
|
Originally Posted by Pitbull:
dc ma faci ciuperk?? :(( |
dc++!!
|
Ma bag si eu scurt (si daca imi permiteti) ca imi plac chestiile astea:
Vis, circular, iubire, memorie, comedian, delete... Destul de usor, zic eu... |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
nu cred ca era capabil sa raspunda... |
Originally Posted by M0n0:
Eternal sunshine of the spotless mind |
Asa e...
propun ca cel ce ghiceste sa faca o noua "ghicitoare"... |
Originally Posted by films4all:
(Ultimul mesaj de pe pagina precedoasä.) Hai una scurtä cä-s gräbit: Ce-ar fi dac-ar fi: 1) Animal: caprä 3) Pasäre: barzä 3) Carte: reeditare slabä a unor memorii 4) Clädire: circ 5) Obiect: traistä 6) Faptä: promisiune neonoratä 7) Plantä: herself. |
Fragii salbatici?
Bergman? E film, e regizor sau actor/actrita? |
C'MOOOON, illo!
c fragi salbatici fata!?! :shock: :lol: ps zizi bostan? :oops: |
exact la tzinta :lol:
|
mda....m-am luat dupa indiciile "editare slaba a unor memorii", planta "herself" si "promisiune neonorata"
whatever, la cinematografia romaneasca sunt zero, nu stiu absolut nimic nimic, nu m atrage, nu am timp de ea.... sorryyy :x |
stai linistita, p mine nu ma 'afecteaza', k nu-s regiSor roman... ;)
da m-ai amuzat copios: capra-barza-traista SI circ, la bergman??? :w00t: |
pai nu intentionam sa te afecteze (paranoicule :D ) spuneam doar ca-s ignoranta in materie de cinema romanesc, ca o motivatie pt faptul ca nici nu stiu cine e zizi bostan, daramite sa mai si ghicesc ca despre ea/el e vorba
traista se potriveste u pic cu Bergman in masura in care cand zici traista te gandesti la calatorie, drumetie (fizica si spirituala) circ nu se potriveste cat despre capra si barza - astea sunt viziuni atat de subiective, proiective, incat si eu pot zice ca asociez pe Pasolini cu planeta marte sau pe kim ki duk cu tatal meu (cum te-ai prinde daca as zice asta)? :D |
pai nu m-am gindit k te-ai fi gindit k o sa ma afecteze, was just a joke - so who's more paranoid now haha?
got yr point, da cre k jocu asta (dk e sa continue) tre sa stabileask clar niste reguli - gen: NO private memories sau cva! 'nu-i vba, pitbull e maestru la a baga kestii private p kre doar el l stie - k are si alta virsta :P -, da tre remarkt, to his credit, k aici NU a bagat asha cva... da ar fi simpatic un joc in kre sa bagi asocieri d-astea, p kre sa nu l stii decit tu - & sa l explici p urma, nu? :happy: ps eu, d ex, asociez urmuz cu mirosu d petrosin, pt k s facea parketu la noi in casa cind am citit 'pilnia si stamate' |
"Ma-ma", "Näicä si barza", "Saltimbancii", "Amintiri din copilärie", "Veronica" ("...Traista esssteee darulll meuuuuu!!!"), "Promisiuni", Bostan (evident!)
Chestii criptice bag la "Alege unu'", cä acolo merge si absurdul (mamäää, ce vremuri, când dädea si bunicä-mea cu petrosin prin casä, si pe mine mä trimitea la vecini!). Aici, unde-i pe ghicitelea, sunt riguros: NUMAI indicii descifrabile (desi, nu musai blackberry in the mouth; uneori, si mai subtile sinaptic...) Hai, mai puneti si voi. |
pai, sa n gindimmm... si sa-ncerkm sa fim spontannnni... :lol:
2 gagici /una dusa, alta nu/ thalia kestii / fac skimb (simplu k buna-ziua, film :P ) |
deci un film spaniol ???
|
Persona, dar era evident :)
Ia pulsul decorului (regizor) |
hai ma lasati cu tonul asta arogant?
ce e cu thalia in persona? |
calatorie fluviala/this is the end/heroina,cocaina,LSD
|
Apocalypse now
|
bravo!
dar ce e cu thalia? ce e thalia? in legatura cu persona? |
@illo
http://en.wikipedia.org/wiki/Thalia "In art, Thalia was portrayed holding a comic mask, a shepherd’s staff, or a wreath of ivy." Actrita/ joc al mastilor/ teatru... mai trebuie sa adaug ceva? |
multumesc mult mult
pretinde ca l-ar fi omorat/ sentimente inferioare/ un mascat la usa/ ras strident |
iar ati revenit la cimiliturile astea gen haiku :sick:
vreau 10 indicii! |
pai noi ne descurcam si asa (mai ales io :D )
hai mah, ca la mine kiar e simplu de data asta, ce naiba..... |
Unele completari care nu stiu daca se cer, dar au fost cerute:
cel care ia pulsul decorului opreste trenul si ne invita intr-un voiaj spre eliberare sarbatorit cu fantani arteziene aflate in plina strada. |
Originally Posted by illotempore2002:
Distrusilor! Era Amadeus :P |
All times are GMT +2. The time now is 19:48. |