![]() |
Originally Posted by silver_boy:
foarte multe deceptii in zona liberala. |
Originally Posted by herbert:
|
Politica
Ultima ora Parlamentul a aprobat amendamentul PSD, privind posibilitatea repetarii referendumului in caz de absenteism Lovitura de teatru in Parlament. In sedinta comuna de marti a Parlamentului, PSD a propus un amendament prin care referendumul poate sa fie repetat. Conform amendamentului, in cazul in care nu se prezinta la vot jumatate plus unu din numarul cetatenilor cu drept de vot, iar Curtea Constitutionala stabileste ca acesta este un temei pentru invalidarea referendumului, Parlamentul decide daca si in ce conditii se organizeaza un nou referendum, in aceleasi conditii prevazute de lege. Asta inseamna un termen de 30 de zile si prelungirea suspendarii lui Traian Basescu. Amendamentul a fost aprobat cu 237 de voturi "pentru", 19 "impotriva" si 17 abtineri. Reamintim ca in Constitutie este stipulat, la articolul 95, alin. 3, ca "Daca propunerea de suspendare din functie este aprobata, in cel mult 30 de zile se organizeaza un referendum pentru demiterea Presedintelui". Urmariti HotNews.ro pentru a vedea reactii la aceasta initiativa |
Stiti ce inseamna asta? inseamna ca daca baietii care ar fi votat pentru suspendarea lui Basescu primesc ordin sa stea acasa ca sa nu se fie 9 milioane de romani la urne (indiferent de optiune) , cei 9 milioane de romani trebuie sa fie toti cu Basescu!
Oricare ne-ar fi simpatiile si antipatiile in acest moment, nu se poate sa ramanem indiferenti la ce face Parlamentul Romaniei ! |
Originally Posted by Bagheera:
aici gresesti si aici gresesc multi! Curtea constitutionala a dat un aviz de consultare. e k un fel de sfat/recomandare. decizia parlamentului de a-l suspenda p basescu e perfect constitutionala. de ce s ne ferim s spunem asta si s cadem in derizoriu prin afirmatii eronate?? si motivarea temeinica sau nu a acestei decizii este treaba lor. k nu e ok suspendarea initiata de parlament.... asta e o alta kestiune... si abia aici pot aparea pareri pro si contra... |
Mai simplu spus:
Parlamentul nu a procedat "ilegal" sau "anticonstitutional", ci a aplicat ABUZIV legea (inclusiv la nivel constitutional). (Ceea ce, evident, e un pas esential spre instaurarea anomiei si consolidarea regimului complet antidemocratic, dictatorial si banditesc pe care-l perpetueazä mafiotii de la P.S.D., cu ajutorul bisnitarilor P.C., securistilor P.R.M. si curvelor P.N.L. Vezi si excelentul articol despre "Puciul cleptocratilor", de mai sus.) Cum nu vii tu, Eltîn doamne, ca punând tunul pe ei... Sau, de ce nu, o "noapte a cutitelor lungi" upgradatä: "...a pistoalelor lungi". Dac-as avea mijloace (bani, oameni, etc.), pe bune c-as organiza o serie de executii concertate - si pe urmä, mi-as asuma orice räspundere; inclusiv demonizarea la nivel istoric. |
ABUZ DE PUTERE ! Nu incape nicio nuanta !
Asta nu e democratie ! Democratie nu inseamna sa ai putere si sa te joci cu ea ! Tariceanu spunea inca de ieri ca Basescu este cel care scindeaza tara in pro Base si contra . E un fals grosolan: ei sunt cei care au votat pentru un referendum pro sau contra Basescu. Schimba regulile jocului din mers. Nu e vorba de Basescu aici! E vorba de un abuz care trebuie sanctionat . Stiti care e de fapt una dintre mizele jocului murdar? Iliescu a fost chemat pentru expertiza psihiatrica; dosarul mineriadei poate ajunge pe rol. In acest dosar, Iliescu este invinuit de crime impotriva umanitatii ! Nu e vorba de Basescu aici. Nu puneti boticul la jocul lor de-a democratia. Am avut dupa '89 o democratie originala proclamata. Acum se incearca constitutionalizarea ei. |
deci:
1 faptul k Regele Mihai e 'fonfait' nu l-a impiedicat sa fie un personaj istoric demn d toata admiratia! 2 faptul k rubedeniile hohenzollern nu stiu boaba romaneshte sau vbesc prost: remember Carol I?? nici el nu stia romaneshte si asta nu l-a impiedicat sa fie un domnitor si apoi rege maretz! (cine ar fi crezut k o sa iasa al 2-lea la 'mari romani'??) 3 faptul k la noi nu s-ar accepta regine (k in tzarile civilizate: anglia, olanda, danemarca...) arata (ink o data) cit d inapoiati sintem! :sick: 4 faptul k, iesind sa-mi cumpar tigari d la debitul d peste drum, vinzatoarea (cea kre m-a intrebat acu cva timp cum d nu sint la botezu copilului lui mutu! :lol: ) m-a intrebat direct - in timp ce-mi dadea dunhillu - 'sinteti pesedist'?? am zis k nu. 'penelist?' - a continuat ea. mi-am dat seama unde bate si i-am spus adevaru gol-golutz & curat: k mi-e o greatza uriasha d toti & d toate partidele & k nici nu ma duc la referendum... nu cre k a fost incintata d ce-a auzit ;) (oricum, si eu i-am dat o replik p masura la faza cu mutu; i-am zis: 'nu m-as fi dus decit dk ma invita ca si nash!' 8) ) 5 faptul k sint - din nou - p ac lungime d unda cu mala: nici eu nu am mai deskis televizor s. cl d cind a-nceput toata nebunia... |
ALEX, faptul ca tu esti PNL-ist inseamna ca esti de acord cu miscarile PNL-ului sau ca esti liberal ca si optiune? Exista si PNLD. Te rog, raspunde-mi ce parere ai de asta:
mediafax 11:35 | Vladimir Putin, ingrijorat de scutul antiracheta si de bazele americane din Romania si Bulgaria (158 vizualizari) Secretarul american al Apararii, Robert Gates, a declarat, luni, la Moscova, ca liderii rusi sunt ingrijorati de scutul antiracheta pe care Statele Unite vor sa il amplaseze in Europa Centrala si de bazele americane din Romania si Bulgaria, relateaza The Washington Post in editia electronica. In cursul unei intilniri avute cu presedintele rus Vladimir Putin, liderul rus si-a exprimat ingrijoarea cu privire la bazele pe care Statele Unite le amplaseaza in Rominia si Bulgaria. Gates a subliniat, de asemenea, ca proiectul american de amplasare a unor interceptoare in Polonia si a unei statii radar in Cehia sunt percepute drept o amenintare de partea rusa in conditiile in care aceste sisteme militare isi vor schimba caracteristicile pe viitor. |
jeez, ce intrebari mondialiste are bagheera-mamifera !!!!
ps: panica din capul bagherelor poate dauna doar unui grup de licurici (apocrif din kipling) |
Draga Marx, faptul ca tu esti un mamifer care stie doar ce i se baga sub nas, nu cred ca ar trebui sa fie problema mea si, sincera sa fiu, nici nu este. Mi se pare insa ca nu ai stiut sa zici ceva la fel de "spiritual" in legatura cu celelalte postari ale mele. Pentru inceput iti propun sa recitesti ce scriu nemtii depsre noi. Si te rog, raspunde-mi sincer, ce crezi despre faptul ca regulile jocului se pot schimba in timpul jocului? Daca nu vei raspunde la aceasta intrebare, nu mai are sens sa conversam; cu siguranta, nu vom putea comunica pe aceasta tema. O zi buna.
PS. cat despre gluma cu baghera mamifera, hmmm, banuiesc ca mai toti stiu deja pe cinemagia ca numele meu este mara nicolescu. Pe viitor iti propun glume gen: trecea o mara pe siret, mara-para, ana are mara, mara--hilara, nicolescu- nicolaescu...si mai gasesti tu cateva. |
|
Cat despre Balaceanu-Stolnici, ca tot veni vorba, nu ma mira aboslut deloc aparitia acestui dosar sin care reiese ca a dat note informative. Stolnici scrie de cel putin trei saptamani in Ziua ca ce se intampla acum aduce cu o lovitura de Stat. Va mai amintiti cum au zburat-o pe Mona Musca din PNL dupa ce madame a incercat o parere impotriva conducerii PNL (TARICEANU)? i-a aparut dosarul de la secu'. Mi se pare normal sa ii "apara" dosarul de la secu' si lui Stolnici. Doar se ia de ceva timp de politica liberala de tip PSD. ALS inca imi mentin intrebarea? Crezi ca esti liberalul care e gata sa fie sprijinit de PSD pentru a exista?!
Eu nu mai vad de mult timp in Parlament optiuni politice, rigori ideologice: PSD bate palma cu PNL, UDMR cu PRM, Vadim Tudor cere 2 minute de vorbit in plus la Geoana, Geoana, stand picior peste picor si zambind larg, ii arata trei degete, semn ca ii da 3 minute... Ce crede un liberal ca tine despre asta? Unde e liberalismul in toata chestia asta? Unde e dreapta? La stanga ! |
hehehe. tot citesc pe diverse forumuri argumente pro si contra basescu. aia pro, dinamitati de angoase si frustrari, discuta seriosi despre teoria conspiratiilor si se lamenteaza lugubru despre erezia parlamentara abatuta asupra mesiei basesciene.
astia contra, mai relaxati, servesc torpile zeflemiste, iritandu-i si mai mult pe sarmanii bipezi pupatori in base. exemplu: pandy_shpan: 24 Aprilie 2007 (10:07) Mi-a placut discursul de duminica al baselului. Foarte instructiv: “-Am gresit cand am infierat cu manie proletara prin gura unui fiu de KGBist comunismul? Muuuuu! Muuuuuuu! (raspundea in cor si multimea de mugitori “electrizata” de charisma lui!) Am gresit cand l-am facut pe ziaristul O. Zara “gaozar”? Muuuu! Muuuuuuu! Am gresit cand am impartit Romania in mizeri si bogati, in lumpenproletari si oligarhi si i-am asmutit pe unii impotriva celorlalti? Muuuu! Muuuuu!! Am gresit cand am pastrat “biletelul dulce” atat cat era nevoie ca sa faca PAC! la Rasboiul amorsat de blonda pirotehnista de la Blonden Shlkitz? Muuuu! Muuuuuuuu! Am gresit cand am dat drumul la dosarele securitatii ca sa aflam cine era de fapt Mona Musca, cea care se lauda ca am noroc ca nu e ea barbat, ca-mi arata ea mie …. Am gresit cumva ca i-am aratat eu ei, inainte sa-mi arate ea mie? Muuuu! Muuuuuuuu! Am gresit cand am spus ca guvernul Tariceanu este cel mai performant guvern din ultimele doua milenii, dar ca ulterior m-am dus sa dau acatiste sa-si rupa gatul cu motocicleta ca sa-l pot porecli dup-aia Motocicleanu? Muuuuu! Muuuu! Am gresit cand am indicat procurorilor de ce fel de dosare sa se ocupe si pe care dintre cele lasate la “dospit” sa le “dezgroape”? Muuuuu! Muuuuuu! Am gresit cand am impulsionat justitia sa se ocupe de termopanele lui Nastase? Muuuuuuu!!! Muuuuuuuu! Am gresit cand am afirmat despre Parlament ca este in moarte clinica? Muuuuuuuu! Ba da mah dobitocilor, am gresit, caci uitati-va, ai naibii au inviat acum si mai am un pic si-or sa ma si rastigneasca. Da nici eu nu ma las ma! Mor cu ei de gat! Corul de mugitori: asa sa faci mah baselule! Tara e cu tine. Daca o data cu tine dispar si ei, 2-0 pentru noi! |
draga mara
eu - dupa cum stii - nu sint liberal ci libertin! deci nu ma pricep (sincer!) la doctrine/programe/politici/& stuff c pot sa-ti spun este insa k - d cind cu marinelu basescu - n-am mai avut stare... imi da niste palpitatzii d nu pot pt k sa-ti spun! :lol: p bune acuma: eu stiu k politik e arta compromisului; nu zic k baselu are intentii greshite - doar k nu stie sa l puna in practik. NU poti impune binele cu fortza - au mai incercat unii (comunisti l zicea) si am vazut ce-a iesit... c ii reprosez eu e k nu l are cu diplomatia si k s-a ajuns la ac situatie d turbulentza politik d kre - sincer! - nu aveam nevoie. si cre k nici majoritatea populatiei romaniei! am ajuns sa-mi doresc - cum vroiau fesenishtii p vremea tov iliescu - liniste! p bune! deci NU mai vreau atita agitatzie & fibrilatzie & agresivitate & nervozitate p scena politik, ma doare capu! si eu am votat pt 4 (patru) ani, nu pt 1 jumate; dk nu sint in stare sa s inteleaga omeneshte acolo la virf, p mine sa nu conteze sa l rezolv conflictele mergind la vot! asta nu mai e democratie - e silnicie :(( |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
eu nu inteleg de ce unii actori se zbuciuma in cliseul "scena" politica?! caramitru vax, nici macar un teatru nu poate sa conduca radof absent total in incercarea lui pac (pac) acum vine si consoarta lui caranfil sa ne demonstreze apoteotic in ce apocalipsa ne aflam. madam, politikia e un joc de barbut cu zaruri facute din os de genunki de curva (citat dintr-un clasic uitat). pt basescu miza e uriasa, dar pt tine care e? doar sa ne demonstrezi ca esti buna in rol de bufon? |
In rest: Il invocam pe Eltîn, azi-dimineatä, si uite cä de fapt ieri a murit... Dumnezeu sä-l ierte. A fost un adevärat "tar", a combinat nobletea cu jigodismul, libertatea cu tirania, märetia cu ridicolul... Din päcate, rusilor li l-a läsat mostenire pe Putin. Nu-mi rämâne decât sä sper, cum spuneam si mai sus, cä tancurile anti-parlament i le-a läsat prin testament lui Bäsi. Si cu asta, revenim on-topic: Intr-adevär, am remarcat si eu cä elitelor lucide si responsabile, revoltate si sincer îngrijorate de aceastä veritabilä Parlamineriadä, turmele de mahalgii pro-pesedisti, cu garnitura lor de traseiste cärora le place Tare (cä dacä-i Moale, nici bistarii nu curg! ;) ), le opun mistouri grobiene, de nivel vadimist. Din fericire, hoarda spälatilor-pe-creier filo-rusi a scäzut mult din perioada 1990-1992, asa cä avem motive sä fim optimisti. In orice caz, e de retinut faptul cä adunätura asta fost-securist/actual-mafiotä/etern-murdarä/peren-cretinä, are minima luciditate de a folosi viclesugurile pe care o legislatie prost alcätuitä, si mai prost înteleasä si dezastruos aplicatä i le-a pus în copitä. Asa cum spunea si Bagheera mai sus, acum pregätesc o nouä loviturä de stat - nu numai antiprezidentialä, ci si antielectoralä si antipopularä (în ultimä instantä, antinationalä): manipularea referendumului prin falsificarea interpretärilor legislative la nivel de participare. In concluzie, solutia e una singurä: läsati naibii fasoanele de domnisoare cu odicolon în batistutä, si haideti în puii mei la referendum, sä fie si valid, si pro-Bäsescu - cä de nu, cât stati voi acasä strâmbând din näsucuri si fäcând pe mimozele delicate, au sä vä futä Pulicenii, Päturicii si restu' haitei, de prafu' o sä se-aleagä de virginitatea voasträ! |
pt marx
dk citeai si postarea bagheerei d la 3.50 pm ai fi vazut k ea insasi si-a 'deconspirat' numele - altfel nu mi-as fi permis! |
|
Alex, e adevarat ca nu a mai existat liniste ! Doar ca intrebarea ar ramane: pe cine ai vazut pe sticla? Am vazut PNL-isti, PSD-isti, Pc-isti, PRM-isti, isterizandu-se. Nu l-am vazut pe Basescu la TV. Cine face scandalul si de ce este facut acest scandal?! Esti critic de film. Daca ai vedea pe o pelicula aceasta "intriga", ce ai intelege? Ca personajul absent ii obliga pe cei prezenti sa faca scandal? Pe bune acum: cine face scandal in Romania?
S-a vazut clar: nu mai e vorba de ideologii. Cand nu mai vorbesti de ideologii intr-o democratie, mai poti vorbi de democratie?! CC al PCR era format din foarte multi oameni ( care reprezentau poporul roman, nu-i asa) si era tot timpul de acord ca e bine ce se intampla in tara: aveam o singura ideologie: cea a UNITATII. Sa schimbi regulile jocului in timpul jocului, asta se poate nume "arta compromisului" ? Nu militez pentru basescu, militez pentru o tara in care legea nu se face si desface in functie de context. STATUL de DREPT si LEGEA ar trebui sa fie sacre, indiferent de cei care intra in acest joc. Asta este ce forteaza acum parlamentarii. Ei se autoconfunda cu Parlamentul. Ei nu sunt Parlamentu Romaniei, Ei sunt niste parlamentari care decid ca ce spune Constitutia poate fi interpretat ! Nu trebuie sa te pricepi la politica ca sa intelegi asta. Atata timp cat Iliescu e chemat pt. expertiza psihiatrica pentru a se vedea daca a avut sau nu discernamant cand a chemat minerii... Omul asta urmeaza sa devina inculpat intr-un dosar in care e invinuit de CRIMA IMPOTRIVA UMANITATII. Vrei sa revezi cum suna formularea actului prin care se condamna comunismul? Alex, eu am zis ca esti liberal pentru ca tu singur ai spus asta in povestea cu vanzatoarea ). Libertin, liberal, conservator, ortodox de rit vechi, aici nu e vorba de indentitate. Aici e vorba de incalcarea identitatii personale, de reducerea ei la "corp amorf" cum numesc poporul baietii majoritari din parlament. Domnul Marx cu bagheta la vedere, va rog eu mult: nu ma fac de rahat doar ca actrita, ci si ca scenarista. Puteti spune si asta, nu de alta, dar ar fi pacat sa va limitati dezgustul. Va rog sa borati pe mine - actrita si scenarista. Bine, daca sunteti capabil de nuante: va rog sa va aruncati mazarichea atat pe actrita de teatru cat si pe cea de film. In rest, o zi buna domnule MARX. A! Daca dumneavoastra nu reusiti sa ma acoperiti cu destula voma, va rog sa il chemati si pe amicul dumneavoastra ENGELS. Banuiesc ca asta va fi forma de comunicare la care tre' sa ma astept din partea unui personaj atat de experimentat ca dumneavoastra. |
Nu vä mai certati, si începeti munca de lämurire - piete, buticuri, vecini, familii, colegi, sedinte cu pärintii... In 19 mai, trebuie sä fim CAT MAI MULTI, SI PRO-BASI. Hai, c-asta-i mai important decât orgoliile noastre märunte.
Baggy, vezi cä lui A.L.S. i se spune "Leo". |
nu l-ai vazut pe Basescu la tv? hehehhe. ai cataracta sau care e problema? tii minte faza cand era tariceanu intr-o emisiune si intra si base, care era plecat nu stiu pe unde, si-i zice astuia: "bhai, domnu' prim-ministru, ce papion de european aveti"...?! o glumitza de timonier pilit si trezit de un gainatz de pescarus.
Quote:
si daca vrei o voma-fluviu pot apela la cei 5 marx brothers, ca doar suntem pe cinemajia, si nu pe politikie.ro |
Originally Posted by Pitbull:
n-ai tu treaba, intre noi e o complicitate... c nu poate fi distrusa d politik! mara imi spune 'alex' si-mi place asha ;) pt marx dk t deranjeaza basescu k e mitocan, d c esti k el?? altfel spus - (d) c t mai deranjeaza? :w00t: |
|
ba da, am spus
dar mara NU e mitocank! e doar entuziasta, impulsiva, sincera & dintr-o bucata in 'stilu' asta al tau mistocaresc ('madam' mara) citesc misoginie :(( si oricum - eu t intrebam d c t deranjeaza basescu?! |
nu-mi place de Basescu: - pt ca n-a facut nimic din ceea ce se bate cu pumnii in piept ca a facut. si in general, nu-mi plac oamenii care au puterea si nu se folosesc de ea pt a face si altceva decat in folosul propriu. - pt ca s-a inconjurat de nulitati gen stolo, blonda cocos, emil poc - pt ca e prea trivial - pt ca el confunda acumularea popularitatii cu un scop prezidential - pt ca detest postura de idolatrie, care o vad prezenta acuta la bagheera (remarca ca am "suspendat" apelativul). |
Alex, nu e o gluma. Gandeste in felul urmator: daca pentru un presedinte poti sa treci peste Curtea Constitutionala, poti sa schimbi legile din mers, ce crezi ca o sa se intample cu un "simplu cetatean"? Asta e de fapt miza.
Oricat se vor stradui unii sa spuna ca Basescu e un hot, drept care trebuie sa pice in nasul lui de marinar care rupe in stanga si in dreapta, eu voi reveni cu urmatoarele intrebari: 1: E posibil ca Parlamentul sa devina si jucator si arbitru? Daca referendumul iese intr-o paret sau alta, PARLAMENTUL HOTARASTE ce se intampla cu el. 2: E posibil ca doi ziaristi sa fie zburati din post pentru ca scriu pro un presedinte? 3. E posibil ca un presedinte sa fie suspendat de Parlament doar pentru ca Parlamentul poate sa faca asta??? Nu are nevoie de motive, are nevoie de putere. Aceasta putere o are Parlamentul nostru? Se pare ca da, iar daca nu e consfintit prin Constitutie, nu conteaza: creeaza un precedent. PSD spune acum ca, daca Basescu nu e demis la referendum, atunci in toamna vor incerca din nou sa il demita pe Basescu ! |
|
Originally Posted by marx:
mai tii minte la mihalkov, cand ne spunea mandru ca ce eforturi a facut tnb-ul sa-l aduca in fata noastra? iar apoi, ieri seara, la uniter, cand a venit sponsorul de la cec sa dea un premiu, nu mai stiu exact care, asta s-a apucat s-o ia pe femeie la bani marunti, ca de ce a picat privatizarea si alte tampenii. managementul pulii. @nume: in legatura cu regele, zi-o acu' p-aia buna, ca-i invatat la scoala c-a fugit din tara cu vagoanele pline de aur. |
Originally Posted by jeleu:
loll |
Nicolicea: Presedintele nu isi poate face campanie electorala
Ultima ora - Nicolicea: Presedintele nu isi poate face campanie electorala Eugen Nicolicea Marti, 24 Aprilie 2007 Vicepresedintele Camerei Deputatilor Eugen Nicolicea (PSD) a declarat, pentru Mediafax, ca, potrivit Legii referendumului, presedintele suspendat nu poate desfasura campanie electorala inaintea referendumului pentru demiterea acestuia. Nicolicea a afirmat ca Legea nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului prevede, la art. 30 alin. (2), ca "in campania pentru referendum, partidele politice si cetatenii au dreptul sa isi exprime opiniile in mod liber si fara nicio discriminare, prin mitinguri, prin adunari publice si prin mijloace de informare in masa". Vicepresedintele Camerei a apreciat ca nementionarea presedintelui suspendat in textul acestui articol din Legea 3/2000 echivaleaza cu faptul ca acesta nu poate desfasura, in campania pentru referendumul de demitere, actiuni specifice de campanie electorala. Nicolicea a mai afirmat ca sintagma "fara nicio discriminare" din textul citat inseamna ca, in mass-media, spatiul alocat partidelor politice trebuie sa respecte algoritmul politic. De asemenea, a mai spus deputatul PSD, presedintele suspendat are, prin prevederile de la art. 30 alin. (2), dreptul la o expunere mediatica a campaniei proportional cu cel al unui cetatean din cei 22 de milioane ai tarii. Parlamentul a aprobat, marti, printr-o hotarare pentru stabilirea datei si a conditiilor de organizare a referendumului de demitere, infiintarea unei comisii parlamentare speciale care sa repartizeze si sa monitorizeze timpii de antena in timpul campaniei pentru referendum. Aceasta comisie este formata din 15 parlamentari apartinand partidelor politice, desemnati cu respectarea algoritmului politic din Parlament, presedintele Consiliului National al Audiovizualului, presedintele societatii publice de radiofuziune, presedintele televiziunii publice si un reprezentant al presedintelui suspendat. |
cine dreacu mai e nicolcea?!
parca am fi in emisiunea aia radiofonica a lui Orson Welles, Razboiul lumilor, cand se anunta invazia extraterestilor. :lol: :lol: :lol: |
Marx,imi pare foarte rau, dar nu cred ca ai citit nici macar printre randurile scrise de mine ca eu consider ca Basescu ar fi vreun pui de idol, vreun fotbalist celebru yammi-yammi.
Din contra, am spus-o foarte clar ca nu e vorba de Basescu aici; e vorba de un principiu:poti sa dai pe cineva afara doar pentru ca "poti", adica fara motive? Se numeste asta democratie? Asta era tema de discutie. Nu am intrebat o clipa ce nu iti place la Basescu; sincer nu ma intereseaza "omul' Basescu. Ma intereseaza aceasta institutie prezindentiala care are o anume putere consfintita prin Constitutie, putere care la ora asta este anihilata pas cu pas de catre o alta institutie: parlamentul. Inutil sa iti mai spun ca ar trebui sa existe regula separarii puterilor in Stat. Vi se pare ok ce se intampla acum in Parlamentul Romaniei? Asta era intrebarea. Nu am scris: "Fortza Base!" desi, oops, tocmai am scris. Vai ce pui de idolatra imi sunt. A! Marx, ce parere ai despre chestia pe care o "proclama" cei de la PSD: Basescu are dreptul la timp de antena impartit la 22 milioane? E cool, nu ?! E democratic pentru ca vorba aia, a fost spus in Parlament. |
draga Mara, ai un nume f mijto, dar ma dezamageste implicarea ta intr-un joc murdar.
nu-mi pasa nici de base, nici ce stolo, tariceanu sau alt politician care n-a facut absolut NIMIC pt tzara asta. nu uita ca nu s-au keltuit fonduri europene din lipsa de proiecte. deci, nu se implica niciunul ajuns in conducere. totii sefii din punctele keie sunt santajibili pt ca asa e regula jocului. nu se face nimic, doar se spoliaza finantele statului. sa fiu sincer l-as decapita pe nicolaescu, ministrul sanatatii, pt ca sunt direct afectat de deciziile lui. mai imi doresc ca cncul sa fie condus de un om corect, si-mi doresc sa existe scenaristi si regizori buni care sa merite fondurile alea. dar, nu inteleg de ce te kinuie fanfaronada asta politica. ok, basescu e faultat , dupa ce-a dat si el la gioale. ca asa-i in fotbal. loviturile se platesc. si daca se intoarce base ce dreacu se intampla bun? iarasi se porneste caterinca nationala. deci, iti admir inocenta corectitudinii principiale, dar nu-ti inteleg consumul emotional... |
pitbull, te-ai oprit sa te gandesti ca poate unii au votat conform cu parerea ta? ii bombardezi si p-aia? in acelasi timp, cred ca ai prea mult timp la dispozitie, in conditiile in care te bagi la un proiect imens, de scris mail-uri pe care astia nici nu le baga in seama.
|
'peter jackson' strikes back... cu mina lui pitbull! :w00t:
ps nu ma mira k unii au reactii alergice la Regele Mihai: tzoapele nu-l agreeaza, buf-tea il deformeaza :lol: |
Quote:
pulamentarii it's the most suitable word. |
!
Ziua referendumului: 19 mai 2007: Sf. Patriciu, ep si insotitorii sai (+ sec IV) (in Calendarul Greco-Catolic)
:D :D :D |
:w00t: :w00t: :w00t:
this is SO cool!!! |
...
Asa ca, cel putin pe teren biblic, Basescu va juca in deplasare :)
|
keepwalking, you really made my day!
:w00t: |
Originally Posted by jeleu:
Altminteri, un asemenea proiect nu e "imens" deloc, merge cât ai bate din palme. Uite cum: Scrii un mesaj - sä zicem: Subject: NICI MACAR ISTORIA NU VA VA JUDECA, LICHELELOR! NU EXISTATI!!! Content: DA. To: copy-paste câte adrese suportä (la hotmail.com, de pildä, sunt 50, pare-mi-se). Send. Back. Stergi adresele, copy-paste urmätoarea serie. Si tot asa. In trei-patru minute, ai trimis la TOATA LUMEA. ATENTIEl Bifezi ca email-urile sä fie SALVATE ca sent messages! Pe urmä, ori de câte ori vrei, le retrimiti la aceeasi serie, eventual schimbând doar titlurile. Merge snur! |
O adevarata operatiune CIA.
Oare adresele alea sunt...REALE??? :shock: |
Marx, consumul emotional vine din neputinta, frustrarea de a putea schimba ceva. In momentul in care legea poate fi facuta harcea-parcea in urma deselor intalniri dintre politicieni si ea, in momentul in care diversi insi, politicieni doar prin apartanenta lor la un partid politic, continua sa jigneasca constant inteligenta propriului electorat "facandu-l din vorbe", cam ce ar trebui sa simta un om NORMAL?
Intrebai cine e Nicolicea? Nici nu mai conteaza acum: a reusit sa il "suspende" pe Basescu de la radio si televiziuni. In schimb partidele politice au primit timp de "antena". Cum sa nu te infurii la culme cand vezi marlania legiuitorului. Peste noi vor trece cu tavalugul, daca presedintele Romaniei a fost doar un "ciot" pentru ei. Noi nu suntem nimic, aboslut nimic in ochii lor. Cum ar trebui sa ma simt? E tare trist ce se intampla acum. Vorbesc cu oameni din diverse medii: sunt furiosi, neputinciosi si SPERIATI. Le e frica . Poate ca tu nu vezi lucurile asa, dar crede-ma ca foarte multi altii simt ceea ce simt si eu acum. Eu nu vreau sa plec din tara asta, nu ma vad traind "fericita" in alta parte. Nu e minciuna, nu e patriotism, e ...nici eu nu stiu cum sa numesc. Si altii simt la fel. NU il apar pe Basescu, dar trebuie ca cetetan responsabil sa iau atitudine impotriva unui joc murdar. Societatea civila, responsabilizarea oamenilor, rezecarea ideii ca romanul ar fi lenes, fricos, las etc, lucruri care ni se tot spun de cand a venit Iliescu la putere, incapatanarea de a gandi logic, puterea de a aprecia corectitudinea jocului, nu scorul unui joc, toate astea vor reusi sa ne redea putin din demnitatea care ne este furata in fiecare zi. Stiu ca ti se par vorbe mari, si poate ca asa ar si fi daca nu ar avea acoperire. Trebuie sa reintroducem in vocabularul nostru :corectitudine, demnitate, loialitate. |
Bagheera are perfectä dreptate - a sintetizat totul cu inteligentä, responsabilitate si bun-simt. Mä regäsesc cel mai mult în remarca ei:
Prin urmare, i-as ruga pe aceia dintre voi despre care stiu cä nu sunteti nici ticälosi, nici idioti, ci doar paraleli cu politica (nu e nici o rusine în asta; si eu sunt tufä de Venetia în medicinä, sau în väzut lumea - n-am reusit sä ajung decât la Ruse, pentru trei ore - sau în comert, sau în atâtea altele) - deci, vä rog: Marx, A.L.S., Carmine, si altii. Suspendati-vä pentru un timp cochetäriile intelectuale, fiti pragmatici si mergeti pe mâna noasträ. Decât sä ne beleascä äia pe toti (si pe voi, si pe noi), mai bine sä-i beleascä Bäsescu pe ei, si noi sä scäpäm cu pielea intactä. OK? Numai pânä-l aducem înapoi - pe urmä, vä promit, ori de câte ori o zbârceste, fac si eu misto de el, aläturi de voi! |
Originally Posted by Pitbull:
o intrebare, totusi: de cand als face tripleta cu marx si carmine? |
nu te-am vazut deloc combativa cand trebuia sa protestezi alaturi de colegii tai pt onoarea breslei fatza de un concurs cnc. daca nu-ti aperi perimetrul tau de activitate cum vrei sa te cred ca tu esti bineintentionata pt o cauza generala? |
Marx, îti înteleg suspiciunile. Propun numai sä nu încurcäm borcanele. Färä sä stiu detalii despre proiectele C.N.C. în care a fost Bagheera implicatä, spun doar atât: dacä s-a fäcut pärtasä la matrapazlâcurile de-acolo, e foarte räu, si meritä sä discutäm despre asta, în alt context. Dar nu are nici o legäturä cu problema politicä de-aici. Marx, judecä ARGUMENTELE, nu persoana! Dacä argumentele ei social-politice sunt convingätoare, OK! Vedem noi pe urmä cum se pupä asta cu o eventualä implicare la spägile si pilele de la C.N.C. - e alt capitol.
Uite un exemplu: exact martea trecutä, între ea si mine a avut loc o ciocnire foarte urâtä, în Atelierul de scenaristicä (nu mai e acolo, am sters mesajele). Douä zile, am fost ca doi dusmani de moarte. Dar joi, imediat ce a avut loc lovitura de stat, si au început sä circule mesaje si SMS-uri, ne-am regäsit si am fäcut pace imediat. Problema nationalä era mult mai importantä decât orgoliile noastre de forum. Pästrând proportiile, cam la fel stä treaba si cu C.N.C.-ul. Dä-l în mä-sa, de äla depind doar niste filme tâmpite si niste miliarde furate - dar de criza asta politicä depinde incomparabil mai mult. Avem toate motivele sä fim solidari! @Herbert: Marx, A.L.S. si Carmine nu fac tripletä - dar, de pe pozitii în esentä diferite, toti trei sunt mai mult sau mai putin anti-Bäsescieni sau mäcar neutri (ceea ce e tot aia, dacä duce la invalidarea referendumului si perpetuarea suspendärii). |
Dragii mei colegi de forum,
Din seria de lucruri mici si multe pe care am promis ca le fac, va propun azi un exercitiu. Pana la votarea referendumului, am ales sa ma reprezint cu imaginea pe care o vedeti. Va propun, celor care inca mai sustineti cauza Constitutiei in Romania, sa faceti la fel, in ceea ce sper eu sa devina o demonstratie simpla si vizuala. Nu enunt aici, acum motivele pentru care fac asta. Nu vreau sa polemizez cu nimeni, sper doar intr-o abordare inteligenta din partea voastra a crizei in care suntem. |
All times are GMT +2. The time now is 18:55. |