![]() |
of, ca daca nu off! :x
|
pt pitbull
deci eu m-am nascut acolo, n-am stat decit pina la virsta d 3 ani! |
Of.
Gata - back on. |
am deschis ieri tv-ul , asa cum fac cam o data la doua saptamani si mi s-a blocat butonul pe doamna radulescu care avea inscriptionat, pe bagajul intelectual, preda porter. someone up there loves you desi nu sunt convinsa ca madam vazuse filmul
|
Originally Posted by Mala Portugal:
|
bine, in filmul lui preda mai sunt si alte inserturi publicitare, mici mesaje mai mult sau mai putin subliminale.
microbuzul care o ia pe ana coman de pe sosea (atunci cand evadeaza din clinica) are inscriptionat pe caroserie "leul" de la ing bank. intr-un alt cadru, se vede limpede o agentie ing bank. mai e o scena in care detectivul poarta un tricou alb pe care scrie mare "hugo boss". (asta cine-i, a facut parte si el din echipa? :) ) |
Originally Posted by Mala Portugal:
'madam' il vazuse la prima proiectie d la tiff, in ac sala cu mine - ea era cu bucurenci citeva rinduri mai in fatza... ;) |
ati vrea sa ajungeti si voi acolo ?
:lol: :lol: :lol: :lol: |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
Originally Posted by preda penser:
unde, la' duminik in familie'?? pai am fost dja :lol: pt mala then u were there too :) |
langa tine? :lol:
|
;)
|
Pe Gheorghe Preda l-am cunoscut cu ani in urma in caminul studentesc al ATF-ului (pe str. Moise Nicoara) unde a locuit o vreme. Era intr-un grup de ATF-isti caministi unde Preda le tinea un curs ad-hoc de regie film si toti il ascultau cu gura cascata. Unii nu erau de acord cu el, poate nu il intelegeau, dar se vedea ca e un tip destept. Si atunci mi-am spus ca baiatul asta va face la un moment dat un film interesant, alfel dacat s-a facut film pana la el. Si uite ca l-a facut!
|
foarte bun
asha este, mafalda !! shi mie mi-a placut foarte mult filmul, desi a trecut ceva timp de cand l-am vazut. de curand un amic mi-a dat un link tare, chiar daca e vechi, se pare de doi ani. tot respectul ptr spiritul de autoironie, marii artisti au nevoie de asha ceva. ashadar, gheorghe preda rules !!
|
va rog
va rog frumos nu mai stergeti linkul. sint noua aici, dar nu inteleg ce regula a forumului am incalcat, si am citit tot regulamentul cu atentie. linkul e acesta: http://www.flickr.com/photos/7370568@N07/424112541/
|
E foarte simplu: pe forum nu se permite spam-ul si linkuirile nemotivate. In mod normal, orice link extern trebuie sä fie justificat. Mesajul täu pärea o simplä reclamä la flickr, deghizatä sub forma prezentärii unui afis la "Ingerul necesar" (asa cum fac multi spammeri, fie mai disimulat, fie chiar pe fatä). Intâmplätor, avem si noi acel afis, si nu numai, pe propriul nostru site:
http://www.cinemagia.ro/filme/ingeru...postere/13380/ |
stiu de acela, shi mai e shi acesta, tot aici pe cinemagia, o versiune mai curata: http://www.cinemagia.ro/filme/ingeru...e-hires/13402/ . dar eu faceam referire la o versiune mai interesanta, creata de d-l preda, inca de acum doi ani !! nu dadeam pur shi simplu link extern daca gaseam respectiva versiune la fisha filmului aici. oricum, multzumesc pt explicatzie, chiar incepeam sa ma intreb
|
OK. :) Welcome to Cinemagia, si fii cât mai activä! Speräm sä te simti bine printre noi.
|
Septic
Mi-ar fi placut sa se piarda notita unde scria ca ea e atit de septica, si iesea un film romanesc foarte bun :)
Asa parca e un film facut de un suedez ratacit in Romania, si dl Preda nu e suedez. |
La Ingerul Necesar mi-a placut /aproape/ numai muzica. Era interesat daca aparea un DVD cu muzica din film.
|
All times are GMT +2. The time now is 16:37. |